HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi a gagyi? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi a gagyi? Fekete listából kivágott rész

#41 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 08:57

Idézet: Bocee - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 21:19

...Én személy szerint nem vagyok hasra esve a Samsungtól. ...

Azért sok függ attól is, hogy egy gyártó mit gyárt. Egy processzor, memória már vagy eleve új korában rossz (mit illene már a gyárban kiszűrni), normál körülmények közt aránylag ritkán hibásodnak meg, egy alaplap, HDD vagy táp meghibásodására menet közben jóval nagyobb az esély.
Ráadásul olyan sincs, hogy valaki mindenből a legjobbat vagy a legrosszabbat gyártja. Gyárthat pl. valaki egyidőben megbízható nyomtatókat és gyakran hibásodó monitorokat, vagy fordítva.

#42 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 10:11

Idézet: Big Jimmy - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 19:20

Tibsó, tőlem nem kell elnézést kérned, nam vagyok sértődős típus...de szerinted nem gagyi az, amiről a rendeltetés-szerü használat során ledzsal a fösték??? Logitechről nem dzsal le. Egyébiránt ez az Azona is kopni kezdett...

Gyönyörködni akarsz az egérben, vagy használni????
Ha már Logitechnél tartunk. KB 1 éve van logitech MX1000-es egerem és a logitech felirat+logó lekopott róla. Ezexerint akkor a Logitech is GAGYI????? :confused:
Sztem a használhatóságot semmivel sem befolyásolja, hogy az adott termékről lekopik a címke, felirat, logó,  festék, ugyanis ez nem befolyásolja a működését sem.
Volt már logitech, genius, microsoft-os billentyűzetem, és érdekes módon a WSAD gombok valamelyike (vagy éppen mindegyike  :cool:  :D ) lekopott róla. Akkor a logitech is SZAR megintcsak???
Szerk: sőt ha már a kopásoknál tartunk, volt többfajta (JVC, SONY, PANASONIC) dv kamerám (és itt most nem a kis gagyi 150.000ft-os handycam-ekre gondolok), és azokról is rövid időn belül ilyen olyan felirat+festés lekopott.

Szerkesztette: lordrolee 2006. 07. 24. 10:18 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#43 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 11:57

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 9:57

Azért sok függ attól is, hogy egy gyártó mit gyárt. Egy processzor, memória már vagy eleve új korában rossz (mit illene már a gyárban kiszűrni), normál körülmények közt aránylag ritkán hibásodnak meg, egy alaplap, HDD vagy táp meghibásodására menet közben jóval nagyobb az esély.
Ráadásul olyan sincs, hogy valaki mindenből a legjobbat vagy a legrosszabbat gyártja. Gyárthat pl. valaki egyidőben megbízható nyomtatókat és gyakran hibásodó monitorokat, vagy fordítva.

úőőőő, egy memóriamodul esetén plö egy ilyen funkcionális teszten túlmenő minőségteszt, minden IC-re egyedileg a gyártókapacitás századára, ezredére dobná vissza a termelést...

Egyébként meg ez sem igaz, vannak decens kivételek jól megtervezett, rendkívül bonyolult áramkörökre és legegyszerűbb, bolondbiztosnak hitt termékekre is szép számmal és véül oda lyukadok ki, hogy basszus, ezt is csak tervezni kellett volna jól, legyen az fakanál, vagy alaplap...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#44 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 15:52

Idézet: didyman - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 12:57

úőőőő, egy memóriamodul esetén plö egy ilyen funkcionális teszten túlmenő minőségteszt, minden IC-re egyedileg a gyártókapacitás századára, ezredére dobná vissza a termelést...

:think: Akkor meg mit parasztvakít pl. a >>Kingston<<:reklamacio:  :D
"For example, the latest DDR technology memory chips are sample tested using Agilent&reg; 83000 testers to verify DDR compliant timing characteristics. "
És még utánna is szénné tesztelik a kész modulokat!  :omg:
"Kingston employs a multi-tiered testing system to ensure quality control throughout the manufacturing process...." hőre, fényre, atomtámadásra... :Đ
Az eltervezett fakanál meg balkezes... :D
Szóval szerintem a gyengébb minőségű vagy rosszul tervezett dolgokat azért nem szándékossan állítják elő (direkt a felhasználók bosszantására).

#45 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:48

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 16:52

:think: Akkor meg mit parasztvakít pl. a >>Kingston<<:reklamacio:  :D
"For example, the latest DDR technology memory chips are sample tested using Agilent&reg; 83000 testers to verify DDR compliant timing characteristics. "
És még utánna is szénné tesztelik a kész modulokat!  :omg:
"Kingston employs a multi-tiered testing system to ensure quality control throughout the manufacturing process...." hőre, fényre, atomtámadásra... :Đ
Az eltervezett fakanál meg balkezes...   :D
Szóval szerintem a gyengébb minőségű vagy rosszul tervezett dolgokat azért nem szándékossan állítják elő (direkt a felhasználók bosszantására).

Hmm, gondolom a Kingston mérnökei a memtest86-tal azonos minőségű tesztelést mondjuk századannyi idő alatt hozzák (többszörös futás, futásonként fél-egy óra). Ha így van, akkor fejet hajtok :) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#46 Felhasználó inaktív   NoP 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:23

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:52

...
...

Ez SZVSZ nem azt jelenti, hogy az összes modult leellenőrzik; inkább csak szúrópróba-szerű tesztelésről van itt szó.
i5 750 - 8GB - GTX 560Ti 2GB/GDDR5 OC - Vertex3 120GB - ST 1TB, 250GB - PX880SA - SB Zx - Cordless Desktop LX710 - 7 x64 Pro - 47" LCD

#47 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:41

A sample testing annyit jelent, hogy a sorról leveszik minden x-edik készterméket, beviszik a mérőszobába, és szénné tesztelik. Tehát nem az van, hogy minden darabot tesztelnek, de nem is mondanám szúrópróbaszerű tesztelésnek. Ezt az x értéket a selejtarányból számítják valahogyan (hogy hogyan, az nem az én dolgom), két tesztpéldány között viszont semmi biztosíték nincs arra, hogy van akár egyetlen működőképes példány. (Természetesen ennek az esélye igen elenyésző.) Ez általában megfelelő minőségellenőrzést biztosít (minden gyárnak van egy bizonyos selejtaránya, képtelenség nullára csökkenteni), ha kifut egy problémásabb konténer, akkor lejjebb viszik az x értékét. :)

#48 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 12:53

Idézet: didyman - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 22:48

Hmm, gondolom a Kingston mérnökei a memtest86-tal azonos minőségű tesztelést mondjuk századannyi idő alatt hozzák (többszörös futás, futásonként fél-egy óra). Ha így van, akkor fejet hajtok :) .

Most olvasgattam éppen ilyen selejtes dolgokról, hogy nem mindegy mit gyártanak, a ragasztószalagon elég vastag-e, meg egyenletes a felhordott ragasztóréteg, vagy pezsgősüvegen a címke egyenesen van, nem hajlottak be a sarkai. A ragasztószalagos dolgoknál minden 5-20milliomodik termék lesz selejtes, elektronikáknál már az 50 milliomodik darabot írják. Érdekes.
Make love not Wor.

#49 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 14:47

Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 11:11

Gyönyörködni akarsz az egérben, vagy használni????
Ha már Logitechnél tartunk. KB 1 éve van logitech MX1000-es egerem és a logitech felirat+logó lekopott róla. Ezexerint akkor a Logitech is GAGYI????? :confused:
Sztem a használhatóságot semmivel sem befolyásolja, hogy az adott termékről lekopik a címke, felirat, logó,  festék, ugyanis ez nem befolyásolja a működését sem.
Volt már logitech, genius, microsoft-os billentyűzetem, és érdekes módon a WSAD gombok valamelyike (vagy éppen mindegyike  :cool:  :D ) lekopott róla. Akkor a logitech is SZAR megintcsak???
Szerk: sőt ha már a kopásoknál tartunk, volt többfajta (JVC, SONY, PANASONIC) dv kamerám (és itt most nem a kis gagyi 150.000ft-os handycam-ekre gondolok), és azokról is rövid időn belül ilyen olyan felirat+festés lekopott.

MX1000 tényleg kopik, de attól is függ hogy kinek mennyire izzad a keze. Olyan sose lesz amiről nem kopik a felirat, csak akkor ha már eleve nem lesz rajta. :D Egyébkét ettől még tökéletesen használható, és nem esik szét 2 UT meccs után a WASD régió.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#50 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 14:54

Eredeti témához csak annyit, hogy nekem mindig sírhatnékom támad amikor meglátok egy gépet, és messziről látom a kódgen kék cimkéjét...  :Đ Mindenki azt mond amit akar, de ilyenkor mindig az az első kérdés amit feltesznek, hogy miééért fagy a gép???
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#51 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:55

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 13:54

Eredeti témához csak annyit, hogy nekem mindig sírhatnékom támad amikor meglátok egy gépet, és messziről látom a kódgen kék cimkéjét...  :Đ Mindenki azt mond amit akar, de ilyenkor mindig az az első kérdés amit feltesznek, hogy miééért fagy a gép???

És ha narancssárga a címkéje??  :D  :cool:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#52 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 16:09

Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:55

És ha narancssárga a címkéje??  :D  :cool:

Kép

Öröm és bódotttág.  :Đ

#53 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 17:21

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 13:27

Az a jó, hogy mindenki aki volt "szervizes", annak mindenki, aki nem volt az, rögtön láma, gyökér, 2 darab gépet látott, stb. Nos, én is voltam/vagyok szervizes, jelenleg pedig egyfajta gyártósorként üzemelek. Tavaly november-december táján X nagykernek bérmunkába cca 6000 gépet gyártottunk le bérmunkában, Codegen, Mercury és egyéb fos tápokkal, Gigabyte alaplap-Kingston memória-Exelstore hdd felállásban. A 6000 gépből kapásból volt olyan 30-40 sz*r alaplap, memória egyse, 4 sz*r proci, vinyó 2 db ha jól tévedek, és kb 10 felrobbant táp. Ebből, ha csak a hibaszázalékot nézzük, az jön le, hogy mindengyik krva jó, hajrá codegen-mercury? Frászt. Az exelstore ugyanis, mint a nikimi, refurbisher cég, mindkettő gyári selejt hitachi vagy maxtor vinyót javit, és saját firmware alatt adja el saját márkanévvel. Mercury, Codegen, nem az első percben, sőt, ha nem terheled nagyon, nem is az első évben fog elmenni. De kapjál egyszer a jómagyar ELMÜtől egy becsületes tüskét a 230V-on, és meg fogod látni mi a végeredmény. Az egy kommersz dolog, hogy a tápok, mivele melegedenek odabenn rettenetesen, egy idő után, és ez nem is olyan sok, elkezdenek halódni. Mindegyik. Kérdés az, hogy mennyi benne a tűrés, a tartalék. Elárulom, a codegenben nem sok.
Jó lenne, ha az oltás, az "énanagykerbejárokgariztatni" helyett elgondolkodna néha azon az ember, hogy nem feltétlen márkabuziság az, ha valaki megveszi a jobbat, a drágábbat. Nekem 100+1 olyan ügyfelem van, aki szó szerint sz*rból nem eszik eleget. Gondolod, mikor beesesik a szerencsétlen rendezvényszervezőcsaj, akinek minden 3. munkáját ha kifizetik, hogy elhalt a codegen-msi felállású gépe, akkor bikacsökkel zavarom el Intel Deskboardot venni, egy FSP táppal? Vagy inkább jön a Codegen csere codegenre, MSI újrakondiz, és elmegy még 3 évet a szekér, elkérni érte meg lehet 20 fillért, sőt, esetemben, 0 forintot?
Én is járok gariztatni nagykerbe, és azért azt se felejtsük el, hogy az, ha valami eldől, annak mi az oka, mi a körités. Itt a fórumon a sok egyfejű veri magát, hogy maxtor, phőőőőőj igyszar-ugyszar. Valóban, a nagykerekben dunát lehet rekeszteni velük, a legtöbb felhasználó otthoni szekerében elhasal. De miért? Ja, lóg a lötyögő feszültségű codegen hasán, benn egy AT házban szendvicsben a két floppy között, és 60 fokos idleben? Érdekes mód, ahol rendes tápon lógnak, normális szellőzéssel, ott a büdös életben semmi baj nincs velük ugyanugy, mint a Seagate-el vagy a Hitachival, WDvel. A samsungot szándékosan nem irom, mert a legtöbb embernek hiába is mondanám, hogy nem azért ir a szenzor 35 fokot rá, mert annyit fűt a vinyó, hanem mert vagy 15 fokkal elmér. Majd amikor 1 évesen elkezd nyüviteni benne a főmotor, mindegy hogy Nidec vagy JVC, akkor rájön hogy miért nem kell olyan gyártótól vinyót venni, akinek maradnia kellett voln a hajszáritóknál.
Nade, nem is fosnám tovább itt a szó, mindenki, akinek van gépparkja, gondolom nem az ujjából szopta a tapasztalatait, vagy a proszarver-sg okosaitól. Ha valakinek bevált a Codegen, Asrock, mert olyan helyre, célokra épit gépet, annyi pénzből, amennyi a rendelkezésre áll, az az ő dolga, ő tapasztalta. Én meg csak az tudom mondani, amit én tapasztalalok, hogy átlag hetente dől el a cégem párezres gépparkjában olyan 10-15 táp a nyári melegben, és mind vagy Codegen, vagy Mercury, nem is szólva hegyekben a MSI, Abit lapokról, Maxtor vinyókról, LG DVDkről, és mindenféle csumpi gagymax memóriákról. És ugye,mivel e remek márkák jó része 1 év garanciás, lehet tippelni, hogy a cserecucc árát a 2-3-4-5évben, attól függően hogy mit vállaltak, ki nyeli be...

A vinyó résszel nem értek egyet. A többi akár igaz is lehet.

#54 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 17:25

Mármint, hogy mindenki szidja a Maxtort, de hát szar a táp mellette meg be van sütve két floppy közé. A többiek közül is ugyanannyi, mégsem megy annyi tönkre. Na most akkor hogy is vagyunk?
Az meg, hogy a Samsung vinyók motorja behangosodik egy év múlva, mindegy milyen motoros... :confused: Én nem tapasztaltam ilyet, pedig rábeszéltem már egypár embert Samsung vinyóra, és járok is hozzájuk gépet karbantartani, de nem tapasztaltam ilyet. Maradjon a hajszárítónál? :) Nos, amíg 3 év garit ad a vinyójára, és az egyik legcsöndesebb darabok, s az alámérő szenzor ellenére is a legkevésbé melegszenek a kategóriában (lézeres hőmérővel mérve), addig nyugodtan gyártson csak vinyót is. Sőt, monitort is rakjon össze, mert a 214T-jük nagyon fasza.

#55 Felhasználó inaktív   Loki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 08:58

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 15:47

MX1000 tényleg kopik, de attól is függ hogy kinek mennyire izzad a keze. Olyan sose lesz amiről nem kopik a felirat, csak akkor ha már eleve nem lesz rajta. :D Egyébkét ettől még tökéletesen használható, és nem esik szét 2 UT meccs után a WASD régió.  :Đ

:offtopic:

Az én egeremről nem kopott még a felirat, pedig már több mint 3 éves Logitech BT58 :p

Ha valakit esetleg zavar, hogy lekopik az mx-éről a felirat, szívesen elcserélem vele az enyémet. Erről garantáltan nem fog :D

#56 Felhasználó inaktív   merlin666 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 28. 14:57

Idézet: Loki - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 9:58

:offtopic:

Az én egeremről nem kopott még a felirat, pedig már több mint 3 éves Logitech BT58   :p

Ha valakit esetleg zavar, hogy lekopik az mx-éről a felirat, szívesen elcserélem vele az enyémet. Erről garantáltan nem fog   :D

Nem mindegy, hogy napi 12-16 órát szorongatod azt az egeret vagy csak napi 1 órát  :p
De ki nem xarja le a feliratot? :D

#57 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 15:34

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 18:25

Mármint, hogy mindenki szidja a Maxtort, de hát szar a táp mellette meg be van sütve két floppy közé. A többiek közül is ugyanannyi, mégsem megy annyi tönkre. Na most akkor hogy is vagyunk?
Az meg, hogy a Samsung vinyók motorja behangosodik egy év múlva, mindegy milyen motoros... :confused: Én nem tapasztaltam ilyet, pedig rábeszéltem már egypár embert Samsung vinyóra, és járok is hozzájuk gépet karbantartani, de nem tapasztaltam ilyet. Maradjon a hajszárítónál? :) Nos, amíg 3 év garit ad a vinyójára, és az egyik legcsöndesebb darabok, s az alámérő szenzor ellenére is a legkevésbé melegszenek a kategóriában (lézeres hőmérővel mérve), addig nyugodtan gyártson csak vinyót is. Sőt, monitort is rakjon össze, mert a 214T-jük nagyon fasza.

nekem is olyan maxtorom van aminek mar elvileg regen elkellett volna romlania, azt megis mukodik, mivel viszonylag hamar sikerult kifustulni 2 eve a codegen tapom, ezert a szar tapot felvaltotta a chieftec 360wattos peldanya, szoval ugy 4 eve tokeletesen mukodik mar a 40GB-os Slimes Maxtorom :D kis forrofeju ^^ de 2 venti is huti pl. meg van mellette egy 200as maxtor, aztis egy nyolcas ventivel hutom, ennyi a maxtor titka.
macbook air 2014

#58 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 19:17

Persze, nem mind romlott el, csak nagyon sok. :D

#59 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 23:39

Idézet: evone - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 16:34

nekem is olyan maxtorom van aminek mar elvileg regen elkellett volna romlania, azt megis mukodik, mivel viszonylag hamar sikerult kifustulni 2 eve a codegen tapom, ezert a szar tapot felvaltotta a chieftec 360wattos peldanya, szoval ugy 4 eve tokeletesen mukodik mar a 40GB-os Slimes Maxtorom :D kis forrofeju ^^ de 2 venti is huti pl. meg van mellette egy 200as maxtor, aztis egy nyolcas ventivel hutom, ennyi a maxtor titka.

plusz három ventit szereljek a házba, hogy tudjak két vinyót üzemeltetni?  :confused: hát erre csak annyit tudok mondani, hogy 'gagyi'  :Đ. A samsungjaim meg egymás fölött beszerelve/állítgatva/rackbenhurcibálva/stb köszönik szépen jól, csendben, hüvösen elvannak...

genius meg azér gagyi, mer': megveszek az ezerforintos golyósegérjéből 10et, egy hónap múlva nem lehet balrafel tolni egyiket se normálisan, csúszik a görgő, koszolódik mint atom. vagy megveszem az ezernyolcas optikai szarját, tízből kilenc gyakorlatilag asztallapon kívül minden máson ugrál, gagyi az érzékelő, oszt ha kétezerötér veszek logitechet/ms-t az érdekes megy minden lószaron, még talán tökörlapon is  :think:
vagy mikor üffélnek megveszem a genius 2.1 "hangfalszettet"  :omg: mer csak azvan a bótba' azt' olyan mikor megszólal, mint egy rakás szarfos, (öreganyám szokolja különb nála) pedig rendelésre tudtak volna hozni 500-zal többér Altec Lansing-ot, ami meg nem csak attól jobb, hogy rája van írva made in USA, hanem télleg korrekt anyagokból, rendesen árnyékolt, jó minőségű mazzagokkal szerelt valami. jah hát az egy/két hetet ki kellett volna várni, míg megjön, addig meg üffél esetleg továbbáll, szal nemeccerű

Szerkesztette: szabiii 2006. 08. 04. 23:49 -kor

'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#60 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 01:01

Pfff, cégnél van jó adag LG klíma, meg egy adag Toshiba. Nagy részét valamikor vagy 7-8 évvel ezelőtt szerelték. LG most megdöglött, support szétkapta. A bejövő tápfesz elég vékony dráúttal van odaforrasztva a panelhez, oszt ki is olvadt a cinezés rendesen. Meghegesztettük, kérdeztem a csávót, hogy ezt úgy szokta-e, mert végül is 7 évet elment. Erre közölte, hogy ja, elment, de folyamatosan cserélve vannak benne alaktrészek is, meg a többi LGben, ahogy azt illik.

Hümm, és a Toshibákban? Erre kis gondolkozás után jött a megfelelő válasz: nem, azokban semmi... Nabazz....
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.