HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi a gagyi? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi a gagyi? Fekete listából kivágott rész

#101 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 15. 18:22

Volt már cipőm (általában fél-egy év alatt leamortizálom) mi sok évig kibírta. Hurrá! Vettem azt a márkát, s fél év alatt szétesett. Vetem autót, sokak szerint olyan típust, hol meghibásodás minimális, az elektronikai hibák magy egyenesen mataharit (vagy hogy hívják azt a haslékelő táncosnőt? Hara Kiri?) váltanak ki a gyártónál. Hát kezdek a kardomba dölni...
És van olyan noname, kinai izém, ami többet bírt mint a márkás.
Most szükségem lenne valami notebook táska szerü izére. Nem túl neves gyárónál is 7-8 rugőnál kezdödik, a piacon 1,5-2 rugóért kapok hasonlót.  És nekem max 3-4 évre kellene.
Cégem vett 100 rugóért kávéfözöt, neves gyártó szar gyártmánya, miután láttam hogy KV föző ügyben mit képessek művelni, nem fogom megvenni a 168eHUF-os fúrógépüket sem.

#102 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 10. 15. 18:24

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 19:14

Igazabol az MX700 erkezesekor szaladt el a lo a Logitech-hel '02-ben, de nagyon. (18+fa volt a legelso szeria, bar most annyiert MX Revolution-t kapsz.)

Azért 99-ben mikor ez első optikaikat láttam, akkor 25 küvecs volt az "új" MS InteliExplorer vagy mi. Bár azóta megy, újabbaknál már tört el tőben a kábel...
Make love not Wor.

#103 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 18:26

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 19:22

Most szükségem lenne valami notebook táska szerü izére. Nem túl neves gyárónál is 7-8 rugőnál kezdödik, a piacon 1,5-

Kensington gyöngyvászon, legoccsób az 4ezer, és már nyúzzuk egy ideje. 2 évet tuti kibírnak, idősebb darabom még nincs  ;)
Make love not Wor.

#104 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 18:34

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 19:22

Cégem vett 100 rugóért kávéfözöt, neves gyártó szar gyártmánya, miután láttam hogy KV föző ügyben mit képessek művelni, nem fogom megvenni a 168eHUF-os fúrógépüket sem.

Kávéfőzőből a nagyobb Delonghik atomjók, meg a Saeco. Krupsnál meg azért illik betartani a napi terhelhetőségi arányokat, de ha baja van, akkor occsó a service. Kávéfőzőből gondolom Boschra gndoltál, én szeretem azt a márkát, mert szerszámban sokfélét meg szabad venni belőle, de KVfőzőből biztos nem olyanra pályáznék :-)

Amúgy nekem akciós Bosch készletből származik a PH2-es bitem, ezt meg nem kell ragozni, hogy informatikusnál olyan 6 év alatt mit bír kapni a szájára...
Make love not Wor.

#105 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 18:37

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 22:25

Lehet, de nekem a 6 éves háromcsíkos pólóm (amin egész hosszában lévő vasalás van) rezzenéstelen szemmel tűrte, hogy az elhalálozó mosógép kiforralja magából az összes vizet, miközben ő benne méltóztatik tartózkodni.

Egyébként egy ilyen póló 5-6 ezer forint, egy nem márkás, de már dolgozni eljárni felvehető 3 ezer... 7 éve vannak Adidas pólóim, még egyiket sem kellett leszázalékolni, a kevésbé márkás készletemet már kétszer cseréltem.

Nekem is van par haromcsikos puloverem, 8 eve vettuk a veszpremi markaboltban, darabjat 8k-ert. Aztan 2 evre ra meg ketto, masik fazont.

Erdekes modon meg mind egyben van, pedig rendszeresen hordom oket, mert kenyelmesek.

Ugyanez nem mondhato el a papucsaikrol.
Van nekem egy Adilette papucsom, Made in W. Germany felirattal, szoval nem egy mai csirke. :cool:
Picit repedezett a pantjanak a szele, meg a talpanak a mintaja felig elkopott, de meg mindig papucs formaja van.

8 eve, mikor felkoltoztem Budara, akkor vettunk egy nemtudommilyen Adidas papucsot (Adilette modellt kivontak a forgalombol par evvel korabban, nem lehetett kapni.), aminek nem egyben volt a pantja, hanem 3 kulon csikban.
Na, az masfel evesen megadta magat, eleresztett a pant ragasztasa. Azert egy 7k-s papucstol nem ezt varna az ember.

Aztan kozben ismet gyartani kezdtek az Adilette-et, igy a szakadt papucs helyett egy Made in Italy verziot sikerult vennem, aztan hugom egy evre ra Made in Hungary-t fogott ki ugyanabban a markaboltban.
Mikor 3-4 eve arra jartam, mar ez is Made in China volt. :(

Szerkesztette: nyunyu 2006. 10. 15. 18:46 -kor

#106 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 19:40

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 19:37

Nekem is van par haromcsikos puloverem, 8 eve vettuk a veszpremi markaboltban, darabjat 8k-ert. Aztan 2 evre ra meg ketto, masik fazont.

Hííííj, mondjuk 8 küvecset még nem nagyon adtam pólóért :-o Annyiba a cipőim vannak, pólók 3-4ezer körül, egyben melegítők meg asszem 15 magasságában. Cipőn kívül a többit család intézi, idehoznak párat, ami tetszik megtartom, oszt majd elviszik OTPből, vagy valamibe beszámítjuk, mittomén mibe kerülök  :D
Make love not Wor.

#107 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 21:17

Polora en sem koltok. :D

Faterom a partner epitoanyaggyartok marketingeseitol kap evente 10-20 reklampolot, mindenfele meretben, alig gyozi elosztogatni oket a csaladban/alkalmazottaknak.

Ugyhogy valaszthatok, kit reklamozzak: Eternit, Rigips, Tondach, Leier, stb...

Mikor par eve az egyik ceg logot cserelt, egybol jott a kepviselojuk lecserelni a regi prospektusokat, meg mellesleg ha mar itt van, akkor adott 30 uj dizajnos polot is.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 10. 15. 21:19 -kor

#108 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 10. 15. 21:32

jeez, távolról kapcsolódik nagyon, de ha már  használati tárgyak és mi mennyi, mennyit bír ki: 8 éve csináltattam szemüveget (rövidlátó vagyok, mint a vakond), olyan 25-30 ropiban volt akkor (szívtam is a fogam nagyon: vékonyított, ólmozott zeiss üvegek ~18-as, rugós rafting keret ~12. amit az kapott... a keret fényezése csontig lekopva, nem kevésszer kellett visszahajlogatnom a szárakat ésatöbbi. a célnak a mai napig megfelel, de nagyon lelakott külsejű. az elődei filléres szinten, sztk kerettel kb. 2-3 évig bírták.
most ugyanez lesz + rábeszéltek vmi szűrő rétegre a képernyős munkahely miá (bár érzésem szerint parasztvakítás, inkább az ólmot ne spórolják ki, mert ebben hemüvegben napi 12 órát is simán kibírok gép előtt, ellenben kontaktlencsében kb. 1 óra után vibrál minden) >> és bárhogy is próbáltam, nem tudtam 60 alá szorítani. de isten kegyelmezzen annak, aki leveri a fejemről, mert én bittos nem fogok (feltéve, ha eltalálom :)
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#109 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 21:53

Idézet: avman - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 22:32

ólmozott zeiss üvegek

az milyen?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#110 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 22:11

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 22:17

Ugyhogy valaszthatok, kit reklamozzak: Eternit, Rigips, Tondach, Leier, stb...

Baze, én meg ráadásul bukok a reklámpóókra. Legújabb szerzeményem egy Intel Insideos cucc, de van Unikumtól kezdve az Magyar Rádióig itt minden. Szólj, ha akad felesleges, pár sört megérnének :-)
Make love not Wor.

#111 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 22:22

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 19:05

Mindenkinek ép az a gagyi, ami éppen tönkre ment nála.  :)
Nekem volt Genius egerem(golyós) semmi baj nem volt vele. Csak lecseréltem egy optikaira A4tech,
1 éve müködik rendesen, csak picit lekopott a festék róla. Akkor ez gagyi?
Asus alaplap Nvidia-s chipsetel nem müködött együtt Ati videokártyával, de az Nvidia-s videokarival tökéletesen ment. Melyik gagyi az Asus, Nvidia, Ati?
Maxtor vinyom van 3éve rendben müködik. Nincs hütés rajta.
Volt Abit alaplapom 2 honap alatt tönkre ment. De valaki esküszik az Abitra.
Volt Soltek alaplapom, most is rendben müködik az ismerösömnél.
Vettem chieftech tápom 1 honaposan felrobbant a kondija. Most a chieftech is gagyi?

Ennek mi köze a gagyihoz? :confused:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#112 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 00:11

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 22:53

az milyen?

Szo szerint olmozott...

Olomuvegnek nagyobb a toresmutatoja (~1.6-1.7), mint a sima uvegnek (~1.5), igy vekonyabb lencsevel lehet korrigalni ugyanakkora dioptriat, viszont joval nehezebb, mint a hagyomanyos lencse.

#113 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 00:43

Idézet: avman - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 22:32

jeez, távolról kapcsolódik nagyon, de ha már  használati tárgyak és mi mennyi, mennyit bír ki: 8 éve csináltattam szemüveget (rövidlátó vagyok, mint a vakond), olyan 25-30 ropiban volt akkor (szívtam is a fogam nagyon: vékonyított, ólmozott zeiss üvegek ~18-as, rugós rafting keret ~12. amit az kapott... a keret fényezése csontig lekopva, nem kevésszer kellett visszahajlogatnom a szárakat ésatöbbi. a célnak a mai napig megfelel, de nagyon lelakott külsejű. az elődei filléres szinten, sztk kerettel kb. 2-3 évig bírták.
most ugyanez lesz + rábeszéltek vmi szűrő rétegre a képernyős munkahely miá (bár érzésem szerint parasztvakítás, inkább az ólmot ne spórolják ki, mert ebben hemüvegben napi 12 órát is simán kibírok gép előtt, ellenben kontaktlencsében kb. 1 óra után vibrál minden) >> és bárhogy is próbáltam, nem tudtam 60 alá szorítani. de isten kegyelmezzen annak, aki leveri a fejemről, mert én bittos nem fogok (feltéve, ha eltalálom :)

Nemszeretem a Zeiss-t, en Essilor parti vagyok.

Elozo fenyre sotetedo szemuvegem Zeiss volt, mivel ok hoztak ki eloszor -5-oset zold szinben. (Essilornak akkor csak -4-ig volt zold, aztan fel evre ra ok is elkezdtek -6-ig.)
Hogy miert pont a zold lencsehez ragaszkodtam? Mert barnaval egyaltalan nem latom zebraknal a regi tipusu zold lampakat, szurkevel hatareset, fenyviszonyoktol fuggoen igen/nem.)

Nem volt olcso a Zeiss, rajta levo csilivili meregdraga ilyen-olyan-amolyan retegek meg 1 ev alatt lekoptak rola, vagyis mintha ott sem lettek volna, folosleges volt +15k-t kifizetni ertuk.
Na meg a fenyre sotetedessel is voltak problemaim, pl. bementem tuzo naprol egy epuletbe, akkor negyed oraig nem lattam semmit, mert a szemuveg "elfelejtett" kivilagosodni. :omg:
Szemuveg nelkul hadd ne reszletezzem, meddig latok, orromig meg talan.

Ugyhogy tavaly az optikusomat is lecsereltem, mert elegge elszurta anno a szamitogepezo szemuvegemet.
Zold lencseket durvan ket evig gyartotta mindket gyarto, aztan abbahagytak, mondvan nincs ra kereslet. (mert mindenki az olcso tomegcikk barnat veszi.) :mad:
Igy nem volt kerdes, hogy Zeiss vagy Essilor legyen.
Zeiss sem sokkal olcsobb, Essilornak viszont jobb cuccai vannak (pl. toresallo polikarbonat lencse), meg a retegei nem kopnak olyan gyorsan.

60 ropi? Annyiert Essilort is kapsz.
En fenyre sotetedo polikarbonat lencseim kerultek a legdurvabb karcallo kivitelben 55 ropiba, mondjuk a keretet en adtam. (elszurt szamitogepezo szemuvegem szinte nullkilometeres keretet)
Igaz, kozben volt AFA emeles is, mivel tavaly meg 15%-os volt a szemuveg, most mar az is 20%.

Egyebkent mi kerul azon a gepezos szemuvegen 60-ba? 4 eve megvolt 15-bol a komplett gepezo szemuvegem, keret+viztiszta, nem szinezett Hoya muanyag lencsek antireflex+UV szurovel.
Nem hinnem, hogy most 30-nal tobbe kerulne ugyanaz.

Mondjuk ha az optikus a szemorvos receptje szerint csiszolta volna, akkor meg hasznalni is tudtam volna.
Egyik lencset potom fel centivel kijjebb faragta a keretbe, emiatt allando fejfajast okozott a szemuveg. :banghead:

Uveg lencsenek ugyan van olyan elonye, hogy joval kemenyebb, igy nehezebben karcolodik, mint a muanyag, de cserebe vekonyitottban joval nehezebb (olom rulz...), masreszt egyszer lazuljon ki a csavar a keretben, es ne vedd eszre idoben...
Utolso meregdraga uveglencsem (fenyresotetedo Essilor volt, of course) 3 honapot birt, aztan Fizika vizsga elotti ejszaka hajoltam le, hogy tegyem le a szemuveget, amire megszokott a lencse a keretbol, aztan a keramia padlolapon millio darabra tort, ahogy lapjara erkezett.
Masnap ugy mentem egyetemre fel szemmel, hogy aztan kolcsonkert szemuveggel vizsgazzak.
Sajnos evfolyamtarsam kevesbe volt vak, mint en, ugyhogy -4-essel ugyan tobbet lattam a semminel, de vizsga vegere mar hasogatott a fejem.
Jol ki is vagtak....

Azota szigoruan csak muanyag, meg a zorrom se szakad le tole.

Tenyleg RohS vajon vonatkozik szemuvegekre is?

Szerkesztette: nyunyu 2006. 10. 16. 01:05 -kor

#114 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 10:38

Idézet: didyman - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 23:22

Ennek mi köze a gagyihoz? :confused:

Olvasd el az elejétöl a forumot, akkor megtudod!  :)

Az hittem, ez egy számitástechnikai dolgokkal foglalkozó forum. De látom már inkább polok, cipök, szemüvegek kerültek előtérbe.  :confused:
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#115 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 12:11

Idézet

ólmozott zeiss üvegek

Idézet

az milyen?

Csatolt fájl:

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#116 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 14:22

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 1:43

60 ropi? Annyiert Essilort is kapsz.
En fenyre sotetedo polikarbonat lencseim kerultek a legdurvabb karcallo kivitelben 55 ropiba, mondjuk a keretet en adtam.

60-ba lett volna cakkumpakk (keret + üvegek  + réteg), ebből üveg 2-es kategória, réteggel együtt 25 a 2
de végülis vmi titanium (julian beamont )keret lett (akciósan 20 ropi, a nő rögtön le is ejtette a törésállóságot bizonyítandó :)), + 1. kategórájú (asszem 1.8-as), a legvékonyabb zeiss üveg nekem horror áron (ami egyszer bevált, ahhoz ne nyúljunk, maximum vékonyítsunk elvvel + aszittem h a 30-as ár, amit mond a 2 üvegre vonatkozik és a pénztárnál előlegfizetéskor meg nagyon égő lett volna visszamondani) ellenben erre egyfajta tükröződésmentes réteget (vmi aranyszínűt) lehet tetetni, semmi mást, maga az anyag kidolgozása és összetevői olyanok állítólag, h uv és egyéb ártalmas sugarakat szűr). igazi ünneplős szemüveg lesz. mert felvenni is félek.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#117 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 14:24

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 13:11

de kúva jó hemüveg :D
de tényleg magas ólomtartalmúak a vékonyított üvegek. a műanyagokat nem tudom, nem igazán kedveltem meg őket idáig.

#118 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 19. 16:08

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 11:38

Olvasd el az elejétöl a forumot, akkor megtudod!  :)

Az hittem, ez egy számitástechnikai dolgokkal foglalkozó forum. De látom már inkább polok, cipök, szemüvegek kerültek előtérbe.  :confused:

Az egyszeri meghibásodások, melyeket tapasztaltál vagy nem tapasztaltál, semmiben sem köthetőek a gagyi fogalomköréhez, míg a pólók, cipők vonatkozott sorai pl. igen, de söprögess csak a saját házad táján. Meg aztán attól, hogy ez egy számítástechnikai fórum, nem tiltott a cipőkről és pólókról beszélni, no és persze hozzászólást a megfelelő helyre írni...
Olvasd el az elejéől a témát és rá fogsz jönni(?), hogy az általad vázolt termékek gyártói nem a gagyi kategóriát fedik le, noha akadnak a termékeik között kétes minőségűek (és akkor gyorsan megjegyzem, attól, hogy az Abit kondibajos korszakot élt át, még nem az Abit volt gagyi, hanem az a beszállító, aki ezeket az elszúrt elkókat szállította éveken át nekik).
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#119 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 23:55

Idézet: avman - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 15:22

ellenben erre egyfajta tükröződésmentes réteget (vmi aranyszínűt) lehet tetetni, semmi mást, maga az anyag kidolgozása és összetevői olyanok állítólag, h uv és egyéb ártalmas sugarakat szűr). igazi ünneplős szemüveg lesz. mert felvenni is félek.

Na, az az aranyszinu tukrozesmentesito reteg fog lekopni 1 ev alatt. :Đ

Amit multkor nem emlitettem: viztaszito reteggel kertem a Zeiss :hemuveg:-emet.
2 ev mulva esoben biciklizve nem lattam semmit, mert ALLT a viz a fuggoleges lencseimen, nem folyt le rola.

Mostani masfel eves Essilor Airwear Transitions bezzeg olyan, mintha uj lenne.
Villamgyorsan sotetedik/vilagosodik, taszitja a vizet, stb.
Osszekarcolni sem sikerult meg a mindennapos hasznalatban.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 10. 20. 00:11 -kor

#120 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 20. 00:00

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 21:25

Lehet, de nekem a 6 éves háromcsíkos pólóm (amin egész hosszában lévő vasalás van) rezzenéstelen szemmel tűrte, hogy az elhalálozó mosógép kiforralja magából az összes vizet, miközben ő benne méltóztatik tartózkodni.

Egyébként egy ilyen póló 5-6 ezer forint, egy nem márkás, de már dolgozni eljárni felvehető 3 ezer... 7 éve vannak Adidas pólóim, még egyiket sem kellett leszázalékolni, a kevésbé márkás készletemet már kétszer cseréltem.

te ez tök rendben is van. az 500Ftos póloid élettartama 1 év. meg aztse felejtsd el, hogy kínai és kínai között vanám nagy különbség. sajnálatos, hogy hozzánk csak a termékpaletta legalja jut el.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »