HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi a gagyi? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi a gagyi? Fekete listából kivágott rész

#61 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 05. 05:55

Idézet: szabiii - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 0:39

plusz három ventit szereljek a házba, hogy tudjak két vinyót üzemeltetni?  :confused: hát erre csak annyit tudok mondani, hogy 'gagyi'  :Đ. A samsungjaim meg egymás fölött beszerelve/állítgatva/rackbenhurcibálva/stb köszönik szépen jól, csendben, hüvösen elvannak...

genius meg azér gagyi, mer': megveszek az ezerforintos golyósegérjéből 10et, egy hónap múlva nem lehet balrafel tolni egyiket se normálisan, csúszik a görgő, koszolódik mint atom. vagy megveszem az ezernyolcas optikai szarját, tízből kilenc gyakorlatilag asztallapon kívül minden máson ugrál, gagyi az érzékelő, oszt ha kétezerötér veszek logitechet/ms-t az érdekes megy minden lószaron, még talán tökörlapon is  :think:
vagy mikor üffélnek megveszem a genius 2.1 "hangfalszettet"  :omg: mer csak azvan a bótba' azt' olyan mikor megszólal, mint egy rakás szarfos, (öreganyám szokolja különb nála) pedig rendelésre tudtak volna hozni 500-zal többér Altec Lansing-ot, ami meg nem csak attól jobb, hogy rája van írva made in USA, hanem télleg korrekt anyagokból, rendesen árnyékolt, jó minőségű mazzagokkal szerelt valami. jah hát az egy/két hetet ki kellett volna várni, míg megjön, addig meg üffél esetleg továbbáll, szal nemeccerű

Egy vinyó attól gagyi, hogy megfelelő hűtés kell neki (egyébként közel sem +3 venti beszereléséről van szó)?

Egér azért gagyi, mert karban kell tartani és pucolni a golyót rendszeresen, ha dzsuvás a felület?

Az olcsó hangfalszett azért gagyi, mert van, ami nála jobban szól, drágábbért? Mi van akkor, ha ez elmegy 4 évet, míg a drágábik meg csak kettőt, szétesik benne a hangszóró mondjuk?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#62 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 08. 14:22

Idézet: didyman - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 6:55

Egy vinyó attól gagyi, hogy megfelelő hűtés kell neki (egyébként közel sem +3 venti beszereléséről van szó)?

Egér azért gagyi, mert karban kell tartani és pucolni a golyót rendszeresen, ha dzsuvás a felület?

Az olcsó hangfalszett azért gagyi, mert van, ami nála jobban szól, drágábbért? Mi van akkor, ha ez elmegy 4 évet, míg a drágábik meg csak kettőt, szétesik benne a hangszóró mondjuk?

félreértesz didy. 'nekem' gagyi, ha van másik gyártótól vinyó, aminek nem kell ilyen direkt hűtés. cégnél is hullanak, mint a legyek, ha gondolod csinálok statisztikát. kettő maxtor van még otthon használatban a többi megpusztult, pedig jó a ház szellőzése ill. kétventis rack-ben hűtöm de még így is melegebb soxor, mint a másikfélefajta. maxtoréknak több hibás szériájuk (kattógós/fejvagdosós/philips(?)bugoschippes) volt mint pölö szígétnek. de ettől még nekik is van korrekt sorozatuk, veszek is majd belőle, ha arra kerül a sor.

egér: szintén 'nekem' gagyinak hat, ha az 5 éves A4Tech (ez meg másoknak gagyi hehe :D) egeremet egy évben egyszer kell szétszednem puceválás miatt, míg a vadiúj genyaiusz ezerforintos meg rendszeres puceválás közepette, szinte szűz golyóval/görgővel is bugzik egy hónap után (tehát nem a kosz a lényeg, hanem az elb*ott konstrukció)

hang: gagyinak hallom a géniusz hangfalszettet, ami nem képes normálisan hangot megszólaltatni, holott hangmegszólaltató eszköznek árulják a boltban (bár ez nekem lehet a zenei múltam miatt ilyen lényeges)
ezenkívül gagyinak tartom a manli/inno3d-t, a vné/acorp tápokat (a lapjaik már más tészta) stb. de ezeket sztem te is :)

vagyis egy gyártót/szolgáltatót az emberek többsége vsz akkor sorol a gagyik közé, ha az a gyártó 'általában' gagyi cuccokkal jön ki.

persze nem igazságos így, hisz' a hype általában nagyobb, mint a valós gond, és a korrekt az lenne, ha x gyártó x évben kiadott x nevű termékét/sorozatát tartanánk gagyinak, dehát az ámbörök mán csak ilyenek (én is), a negatív dolgot nehezen felejti, ennek következtében könnyen előítél, kirekeszt
(én speciel pl. többet nem veszek használtan olcsó olasz kocsit, amikor nemsokkal többér' lehetett volna VW Golfom, ami hótziher nem 'gagyizik' minden második hónapban olyan alap dolgokkal, hogy a hajam égnekáll)
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#63 Felhasználó inaktív   lapuli 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 08. 17:31

na mostanában hozzák vissza a KOB139eseket Codegen 450 Watt  sulinetesek és most hozzák a nagy viharok után, valahogy nem bírják a terhelést

#64 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 19:30

Idézet: szabiii - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 15:22

félreértesz didy. 'nekem' gagyi, ha van másik gyártótól vinyó, aminek nem kell ilyen direkt hűtés. cégnél is hullanak, mint a legyek, ha gondolod csinálok statisztikát. kettő maxtor van még otthon használatban a többi megpusztult, pedig jó a ház szellőzése ill. kétventis rack-ben hűtöm de még így is melegebb soxor, mint a másikfélefajta. maxtoréknak több hibás szériájuk (kattógós/fejvagdosós/philips(?)bugoschippes) volt mint pölö szígétnek. de ettől még nekik is van korrekt sorozatuk, veszek is majd belőle, ha arra kerül a sor.
...

Tévedés emberi dolog, az eddig újabb Maxtor winyóm nem melegszik túl és közepesen szellőző házban nagyon jól bír, mikor a szobahőmérséklet megközelít a 30C fokhoz, kénytelen voltam megemelni a 12cm-es hátsó venti fordulatszámát. A régebbi Maxtorok természetesen szériahibás, rackben sem ajánlatos üzemelni hosszabb ideig (kb. 1-2 óránál több sem). Ez van a korábbi szériahibás Maxtoroknál, az újabbakkal sincs gond éjjel-nappal működő szervergépben. Maxtor bug lezárva (állítólag!).
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#65 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 01:33

Gagyi az, amit azzá titulálnak, ez a legegyszerűbb megfogalmazás. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#66 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 14:54

Idézet: Socket - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 2:33

Ezzel egyetértek, de kiegészíteném annyival, hogy sok embernek az a gagyi, ami az ő minőségbeli elvárásait nem éri el.

#67 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 15:01

Gagyi: azt hiszem az lesz az új Seagate 7200.9 sorozat. Afféle Sea fan voltam sokáig - értsd: céghez is, otthonra is azt vettem, mert marha megbízható volt mindig, tojt a hűtés létére/nemlétére hangja nulla, stb. Erre veszek minap egy 160 gigás 7200.9-et, hábazz, nem átvették a Maxtor slim szériáját? Már ez nem volt túl bizalomgerjesztő, beszerelve szétrázza a házat, az asztal búg alatta, annyira rezonál. 20 perc idle után tűzforró. Sípoló alaphang. Remek. Kicseréltettem egy Hitachira, ez sem tetszik annyira, mint a 7200.7/7200.8, de komoly baja nincs. Újabb WD szériát még nem láttam, legközelebb lehet, kipróbálom.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#68 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 20:54

elmondjam nektek a frankót? tudjátok mi a gagyi?

az amit szar minőségű alkatrészekből szarul raknak össze, az! :)
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#69 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 20:58

Idézet: Socket - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 2:33

Szerintem meg nincs igazad.  ;)
A gagyi az, ha valami nem a specifikáció szerint működik, többnek/jobbnak próbálják eladni, vagy már az eredeti feladata ellátására képtelen.
Engem az zavar, hogy a fő "gagyimegmondók" nem RAID5-ös SCSI rendszert használnak, nem Sennheiser, Onkyo, vagy még professzionálisabb hangfalakat dugdosnak gépeikbe, nem Alpha gépen dolgoznak, stb, de jól megmondják.
Sőt!
Örülnek a gagyi MP3-nak, OGG-nak (én már kevéssé hallom a különbséget, mert már romlik a hallásom), pedig az még az audióCD-hez képest is hoz minőségromlást.
De a szomszéd 2000 HUF-os hangfalát legalább le lehet gagyizni!  :reklamacio:
Pedig az IT-ben lagalább van valami teljesítmény/ár arány! A fikázott Codegen tápok harmadába-negyedébe kerülnek mint a hasonló teljesítményű Chieftech vagy Enermax táp.
És mindenki pénztárcája szerint dönti el, hogy neki mi a fontos.
A PC egy tömegtermék, ha tetszik, ha nem. Mint a neve is mutatja.
Tömegtermékként az ár pedig sokszor fontosabb, mint a minőség.
Carmaged nek köszönet, hogy szerinte a kérdés megér egy topikot!  :respect:

#70 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 21:02

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 21:54

...az amit szar minőségű alkatrészekből szarul raknak össze, az! :)

Nem szeretném rád hozni a szívbajt, de valószínű, hogy pl a NASA-hoz viszonyítva Neked egy gagyi géped van! :smoker:
...szar minőségű alkatrészekből szarul raknak össze...

#71 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 21:18

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 22:02

Nem szeretném rád hozni a szívbajt, de valószínű, hogy pl a NASA-hoz viszonyítva Neked egy gagyi géped van! :smoker:
...szar minőségű alkatrészekből szarul raknak össze...

már ne is haragudj, de hogy jön ide a nasa? :omg:

úgy általában a számítástechnikai "csodákra" értettem, nem a nasa gépeire, 1ébként meg ki nem szarja le a nasa gépeit?

ahhoz képest már vagy úgy ~150 ropim van ebben a gépben, bocs, tényleg naon ruppótlan lehet. :)
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#72 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 22:04

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 22:18

már ne is haragudj, de hogy jön ide a nasa? :omg:

Ehh! Bocsánat, ha nem fogalmaztam jól.  :omg:
Csak arra probáltam rávilágítani, hogy mi, akik 100rugos vagy félmilcsis gép mögül pislogunk, azt hisszük, hogy valami komoly, biztonságos technika feszül elöttünk. Pedig nem!
És a látszólagos biztonságból legagyizunk cégeket, termékeket.
Van ismerösöm, kinek a nulszaldós gépe (szerverek kidobott alkatrészeiből "kukázta" össze), tök megbizhatóan müködik csak bazi lassú.
Az emberek többsége a gyorsaságért még hajlandó fizetni (hogy a legújabb játék is fusson), de ha a megbízhatóságot néznénk, mindenki legalább servert venne hotswap wincsivel RAID-ben, és persze clusterbe kötve.
Megmosolyoghatom a szomszédomat a gagyi gépéért, de engem egy cég röhög ki, őt egy multi, a multit egy légitársaság/atomerőmű, őket a NASA ... UFOK?...
Ugye milyen relativ, hogy mi a "gagyi"?

#73 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 22:15

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 23:04

Ehh! Bocsánat, ha nem fogalmaztam jól.  :omg:
Csak arra probáltam rávilágítani, hogy mi, akik 100rugos vagy félmilcsis gép mögül pislogunk, azt hisszük, hogy valami komoly, biztonságos technika feszül elöttünk. Pedig nem!
És a látszólagos biztonságból legagyizunk cégeket, termékeket.
Van ismerösöm, kinek a nulszaldós gépe (szerverek kidobott alkatrészeiből "kukázta" össze), tök megbizhatóan müködik csak bazi lassú.
Az emberek többsége a gyorsaságért még hajlandó fizetni (hogy a legújabb játék is fusson), de ha a megbízhatóságot néznénk, mindenki legalább servert venne hotswap wincsivel RAID-ben, és persze clusterbe kötve.
Megmosolyoghatom a szomszédomat a gagyi gépéért, de engem egy cég röhög ki, őt egy multi, a multit egy légitársaság/atomerőmű, őket a NASA ... UFOK?...
Ugye milyen relativ, hogy mi a "gagyi"?

jaja, eléggé relatív, ahogy mondod. :)

az olyan gépek mellett minden egyéb átlag felhasználói gép szar.

#74 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 06:05

A számítógépek, ha városok lennnek, az első jött-ment harkály iszonyú pusztítást vinne véghez soraikban.
Itt nem is a viszonyítás a kérdés, ilyen szinten, hanem az adott piaci szegmensen belül volna érdemes válogatni, nem a szegmensek között. Az említett codegen-nél (már csak azért is :D ) maradva, az árához képest oké, legyen, csak itt arról is szó van, hogy az agyonterhelt, ráírt 400W-os tápjuk ahelyett, hogy csak magát csapná agyon, kivégzi a fél gépet is és akkor máris más a leányzó fekvése, nekem az olcsó ne úgy menjen tönkre, hogy a fél gépet viszi. Analógia, a teszkósbicajjal sem lenne baj, ha az nem lenne életveszélyes arra, aki ráül és lezúz vele egy hegyoldalon, mert a boltban az volt ráírva, hogy ez DH-ra (DownHill, hegyi zúzás lefelé) alkalmas bicaj, nagy betűkkel-összteleszkóppal és első alkalommal eltörik a nyeregcső, elszakad a fékbovden. Szóval ez nem egyszerűen gagyi, hanem egyszerűen nem az, amit a pénzedért megkapsz, akár gyenge minőségben. A CG 400W-ra címkézett tápja meg 250W-tól elhasal, akkor ez átverés. Irodai konfigoknál ja nem számít, nem fogyaszt úgyse annyit, meg ott el tud csendben halni, mert legalább alapvetően jobb a felépítése, mint a vargányáknak, merkuriknak, de ettől még átverés, gagyi.

Szabiii: Értelek, értelek :) . A vinyóval az a gond, hogy a maksztor nem írta rá, hogy hűtés szükséges neki, de ugyanez a helyzet pl. a nagy teljesítményű scsi vinyókkal is, azokon sem díszeleg a felirat! Csak annyi van megadva, hogy maximum ekkora hőmérséklet, maximum ekkora óránkénti változással-a termék brossúrájában. Na ekkor már a beépítő júzer felelőssége, hogy figyeli azt a hőmérsékletet és gondoskodik arról, hogy az értékek a határértékek alatt maradjanak. Így érthető a "kekeckedésem"? Az egérben igazad van, de ez lehet egyedi hiba? A hangszóró: Hehe, ismerős, jaja :) . De tényleg vannak olyan emberek, akiknek az a lényeg, hogy szóljon "valami".  Na az meg nem zene. hang lehet, hangot képes kiadni, zenét is, csak... :D Nekik meg jó ez. Az Altec ekkor pedig jobb ár/teljesítményviszonyt mutat.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#75 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:32

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 20:58

A PC egy tömegtermék, ha tetszik, ha nem. Mint a neve is mutatja.
Tömegtermékként az ár pedig sokszor fontosabb, mint a minőség.

Nem flame céljából, csak úgy eszembejutott:
Az ASUS jelenleg piacvezető a maga csekély 52 millió eladott alapjalpjával (éves szinten persze - és ez csak alaplap...). Bizony, a PC az egyik legnagyobb tömegtermékké vált (hasonló tömegtermékek: szemétkaja, autó, TV, DVD-spíler, stb.). Ha valaki ennyi cuccot állít elő, ott óhatatlanul belepofázhatnak a gazdasági vezetők: hogy tegyük ezt olcsóbbá? Innen kikövezett út vezet a gagyi gyártóknál a gagyi termékekhez. Csak egy párhuzam (remélem, helytálló): pár évvel ezelőtt sokan szidták az Abitot, mert rengeteg garis probléma volt velük (azon túl, hogy a tuningerek imádták, mert jól lehetett húzni, de ha megadta magát, akkor nem volt mit tenni...). Megemberelték magukat, minőségibb alkatrészeket kezdtek használni, és mostanában már nem nagyon hallani panaszt rájuk.

Kicsit más: ASUS és a gagyi
Kicsit hülyeségnek tartom, ahogy az alaplapomat tervezték. Egy ASUS A8N-SLI Deluxe deszkáról van szó, és amit tervezési hibának tartok, az a hang. Ugyanis integráltak rá egy Reaktek ALC850-et, ami egy rettenet hangchip (elvileg sokat tud, de sajna sw-ből a CPU-n keresztül), holott az nForce4 chipset tartalmaz egy egész normális kis hangcodecet, ami közel sem terheli annyira a CPU-t, mint a Realtek borzadály, ráadásul jobban is szól. A bamba user/gépösszerakó kisiparos/szervizes persze felteszi a Realtek drivert is, innentől fogva az szól. Én csak azt nem értem, mi a fenének kellett ezt rárakni? A Gigabyte pl. SB Live 24 bit chipet rak rá, azzal megérné lecserélni az nForce hangot. Innentől fogva ez is akkor gagyi (mármint az alaplap, mert önmagában ez a megoldás eléggé az)? Az ASUS lapok gagyik?  ;)

Szerkesztette: Sityi 2006. 08. 10. 09:42 -kor

#76 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:53

Idézet: didyman - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 7:05

A számítógépek, ha városok lennnek, az első jött-ment harkály iszonyú pusztítást vinne véghez soraikban.
...
A CG 400W-ra címkézett tápja meg 250W-tól elhasal, akkor ez átverés. ...

Teljesen igaz!  :respect:
Most láttam kedvenc szupermarkecünkben 40rugó alatt komplett konfigot (monitor nélkül).  :rolleyes:
Vicces, ahogy elképzelem, hogy akik megvették, loholnak az első szervízbe Enermax, vagy Chieftech tápért, hogy huszonvalahányezer forint plusszért beszereljék.  :omg:  :Đ
Ha meg valaki botfülű/antimuzikális és mondjuk azért vett hangszórót, hogy nyelvet tanuljon, arra szerintem szerintem tök jó választás a 2eHUF-os hangfal is.  ;)  :D

#77 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:57

Még egy adalék (sajna már nem engedi szerkezteni a fórummotor a hozzászólást):
Az alaplap chipset ventillátora (már ha megérdemli, hogy így dicsérjem) is rettenet volt, amíg le nem cseréltem. A mobilrack pörgettyűknél is kisebb 5 lapátos venti, minimálborda, és 7500-8000-en visított, a borda pedig 50 fokos volt. Picit off: megpróbáltam leszabályozni, úgy ment olyan 5000-5500-öt, relatíve csöndes lett, de egy hónap után beállt. Már maximális fordulatszámon is óránként leállt 5-10 percre. Vettem egy Spire chipset coolert, ezen már 11 lapát van, 5000-et pörög maximális fordulaton és nagyobb a borda is, csak a felfogatással vol egy apró gond - pont tükörképe az Asusénak. Nem baj, sarkára állítva még pont takarja a komplett chipet, csak az egyik sarkánál van útban egy alkatrész - flex-szel lecsiszoltam azt a sarkot a bordáról, és leszabályozva is csak 41 fok a borda. Picit off vége.

#78 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:59

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 9:53

Ha meg valaki botfülű/antimuzikális és mondjuk azért vett hangszórót, hogy nyelvet tanuljon, arra szerintem szerintem tök jó választás a 2eHUF-os hangfal is.  ;)  :D

No igen, azért az is sokat számít vásárlásnál, hogy az adott cucc kinek mire kell - nem biztos, hogy a Tisztelt Ügyfél értékelni tudja a jobb minőséget, ha neki nincs rá szüksége; még akkor sem, ha csak pl. 1500 Ft-tal kerül többe...  :)

#79 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 13:41

Idézet: Sityi - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 10:32

Csak egy párhuzam (remélem, helytálló): pár évvel ezelőtt sokan szidták az Abitot, mert rengeteg garis probléma volt velük (azon túl, hogy a tuningerek imádták, mert jól lehetett húzni, de ha megadta magát, akkor nem volt mit tenni...). Megemberelték magukat, minőségibb alkatrészeket kezdtek használni, és mostanában már nem nagyon hallani panaszt rájuk.

Mivel olyan jól ment nekik, meg is vették őket  :Đ
Válságban az Abit -- kétes minőség után kétes pénzügyek
Meghalt az Abit, éljen az Abit!

(egyébként egyetértek, jó cuccokat csinálnak mostanában)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#80 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 19:59

Idézet: Sityi - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 10:32

Ugyanis integráltak rá egy Reaktek ALC850-et, ami egy rettenet hangchip (elvileg sokat tud, de sajna sw-ből a CPU-n keresztül), holott az nForce4 chipset tartalmaz egy egész normális kis hangcodecet...

Nem. Az NForce-ban az NF1 óta nincsen kodek, csak audio interfész. Ehhez, hogy megszólaljon, kell egy analóg front-end, vagyis kodek.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.