HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 19:34

Idézet: spidey - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 0:05

A klasszikus oldschool akciófilm kihalt. Lejárt az ideje...

Jövőre:
The Expendables

Szereplők:
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Bruce Willis
Jason Statham
Jet Li
Dolph Lundgren
Mickey Rourke

Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1802 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 11:09

Ehe, már csak kíváncsiságból is megnézem majd. :)

Kép

Idézet

Due to impressive list of actors who will be in movie, this is gonna be toughest movie of the century.
Only person missing in the movie is Chuck Norris :(
+++ We want Chuck - We want Chuck +++

Höhö. Milyen igaz! :D
Viszont nekem valahogy nem jön be David Zayas (Dexterből Angel Batista) mint diktátor...

Szerkesztette: Etele 2009. 12. 22. 11:13 -kor

#1803 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 11:39

Idézet: Etele - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 12:09

Ehe, már csak kíváncsiságból is megnézem majd. :)

Kép

Höhö. Milyen igaz! :D
Viszont nekem valahogy nem jön be David Zayas (Dexterből Angel Batista) mint diktátor...

pedig sztem batistának pont jó feje van hozzá, csak max szokatlan hogy a jópofa Angel helyett ilyen szerepet játszik. amúgy meg ha már télleg az összes nagy, vagy "nagy" akciósztárt bele akarta volna zsúfolni, akkor még van damme hiányzik a képből  :Đ
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1804 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 12:37

Idézet: obersmith - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 12:39

pedig sztem batistának pont jó feje van hozzá, csak max szokatlan hogy a jópofa Angel helyett ilyen szerepet játszik. amúgy meg ha már télleg az összes nagy, vagy "nagy" akciósztárt bele akarta volna zsúfolni, akkor még van damme hiányzik a képből  :Đ

Szerették volna Van Damme-t is, de ő azt mondta nem vesz részt, mert most már inkább komolyabb hangvételű filmekben akar szerepelni.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1805 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 13:02

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 13:37

Szerették volna Van Damme-t is, de ő azt mondta nem vesz részt, mert most már inkább komolyabb hangvételű filmekben akar szerepelni.

mintha valamikoris sikerülne neki :nevet:
Idézet (*Iguana*)

#1806 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 14:12

Ma este mi is megnéztük az Avatar 3D-s verziót. Grafika tényleg szuper, fantasztikus látvány és ajándékba adtak egy nagyon fasza 3D szemüveget tokkal.  :) A történet viszont másolva volt nagyon sok más filmből. Leginkább a Studio Gibli anime filmjeiből van nagyon sok minden kiszedve, majdnem az egész környezet, a szerelmi vonal mieg erősen Pocahontas. Szóval a grafika miatt ajánlom mindenkinek, nagy élmény megnézi, de a történet nem fokoz semmi újat adni.

#1807 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 14:48

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 15:12

Grafika tényleg szuper, fantasztikus látvány és ajándékba adtak egy nagyon fasza 3D szemüveget tokkal.  :)

LookAtThisF*ckingHipster

no offense :p

#1808 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 15:52

Idézet

Ezt az élményt meg kell osztanom veletek!Mivel nem akartam kilógni a sorból,felvettem a szebbik gumi csizmám,vállamra akasztottam a tarisznyám,felültem a vonatra és felmentem a nagy faluba.Anyám csomagolt be kolbászt meg szalonnát.Elmentem abba a Plázába amit arról neveztek el ahol régebben Maximus is sok vért kiontott.Bár már mire oda értem a gladiátorok nem voltak ott.Egyedül a Vas Gábor volt ott aki szokta fordítani hogy a Maximus mit mond.
Amikor csöngettek hogy kezdődik a film bementem és leültem.Adtak ilyen fura szemüveget is,de amikor felvettem majdnem hasra estem mert nem láttam tőle semmit.
A helyemre mentem,leültem.Szerettem volna a kemence mellé ülni,de nem találtam meg hogy hol van,pedig nagyon meleg volt ott bent,úgyhogy levettem a bekecsemet.A mögöttem ülő szimpatikus fiatal házaspár megkért hogy vegyem le a kucsmámat mert nem látnak tőle túl jól.Nagyon kedvesek voltak ezért megkínáltam őket fröccsel meg szalonnával, mondtam hogy csak egy üveg szódát hoztam viszont a demizson még félig van borral.Azután bemutatkoztam és ők is, a fiút úgy hívták hogy Sanyi, a lányt meg hogy Peti.
Na szóval megyen a film.Nagyon hangos volt ezért bedugtam a vattát a fülembe amit az asszony csomagolt arra az esetre ha nagyon fújna a szél.
Meg én még olyan fajta állatokat nem láttam mint ottan,pedig a Hódosi Pistinek a szomszéd tanyán van mindenféle állata,de ehhez foghatóakat én még nem éltem meg.Sokat gondolkoztam azon hogy ezeket az állatokat hogyan ölik le karácsony tájt.
Hanem amikor az az ember ott a vásznon belebújt abba robotba és felém nyúlt,nagyon megijedtem és előrántottam a szalonnázó késemet! Utána már senki nem akart bántani úgyhogy nyugodtan meg vacsoráztam.Mivel éreztem hogy elnyom az álom,levettem a csizmámat hogy majd hunyok egyet.
A mellettem ülő ember erre egy kicsit nyugtalan lett úgyhogy vissza húztam a csizmámat.
A film nagyon szép volt meg nagyon fajínak voltak benne azok a furcsa színű és beszédű macskafejű óriás patkányok,akiknek a fejükön túl hosszúra hagyta a gazdájuk a prémet.Én otthon a Buksit mindig megszoktam nyírni ha a szemébe lóg a szőre,mert különben nem lát és neki megy mindennek.Az is érdekes volt hogy az ott elhullott állatokat nem zsigerelték ki hanem ott hagyták ebek harmincadjára.
Azután vége lett az előadásnak felkapcsolták a lámpát és menni kellett haza.Siettem én is hogy az esti fejésre otthon legyek.
Minden estre egy nagy élménnyel lettem gazdagabb amit majd a Bélánál a sarki borozóban elmesélek.
Nagyon köszönöm hogy felhívtátok a figyelmemet erre a nem mindennapi mozi vetítésre.

Maradok alázatos tisztelettel:kicsiwini jászfaszakaszálóról"

8)  :nevet:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1809 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 16:35

Ez kééész :nevet: :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1810 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 19:50

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 15:12

Ma este mi is megnéztük az Avatar 3D-s verziót. Grafika tényleg szuper, fantasztikus látvány és ajándékba adtak egy nagyon fasza 3D szemüveget tokkal.  :) A történet viszont másolva volt nagyon sok más filmből. Leginkább a Studio Gibli anime filmjeiből van nagyon sok minden kiszedve, majdnem az egész környezet, a szerelmi vonal mieg erősen Pocahontas. Szóval a grafika miatt ajánlom mindenkinek, nagy élmény megnézi, de a történet nem fokoz semmi újat adni.

Aki nem ismeri a Studio Gibli anime filmjeit, az azért élvezni fogja ugye?  :rolleyes:  :)
tesa

#1811 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 21:52

Idézet: tesa - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 20:50

Aki nem ismeri a Studio Gibli anime filmjeit, az azért élvezni fogja ugye?  :rolleyes:  :)

Van itt olyan?  :Đ

#1812 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 17:25

Idézet: tesa - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 19:50

Mivel nem tudom ki vagy mi a f@sz az a Gibli, igy remélem, hogy a történet sem okoz majd csalódást!  ;)  :Đ

Szerkesztette: Brett Shaw 2009. 12. 23. 17:26 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1813 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 20:19

Nem Gibli, hanem Ghibli, amúgy az alkotásaik közül legalább a Chihiro Szellemországban ismerős lehet többeknek is.

#1814 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 20:31

Nagyon jók a Studio Ghibli animék, nekem meg a 12 részes sorozat + Szentjánosbogarak sírja, csak a Macskák királysága hiányzik, aki tudja hol lehet kapni magyar szinkronnal az szóljon.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1815 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 15:57

Aki meg nem latta az Avatar-t surgosen menjen megnezni :)
Asszony, aki nem kedveli a fantasztikus filmeket, azt mondta ezt meg egyszer legalabb meg akarja nezni annyira tetszett neki. Szoval igen, ez nem csak a fanatikusoknak valo mu.

#1816 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 17:05

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 21:31

Nagyon jók a Studio Ghibli animék, nekem meg a 12 részes sorozat + Szentjánosbogarak sírja, csak a Macskák királysága hiányzik, aki tudja hol lehet kapni magyar szinkronnal az szóljon.

Tárgytalan a kérés mivel időközbe beszereztem.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1817 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 10:33

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. dec. 26., szombat - 16:57

Aki meg nem latta az Avatar-t surgosen menjen megnezni :)
Asszony, aki nem kedveli a fantasztikus filmeket, azt mondta ezt meg egyszer legalabb meg akarja nezni annyira tetszett neki. Szoval igen, ez nem csak a fanatikusoknak valo mu.

naigen, eddig ahány nem "kocka" beütésű lányismerősömnek megpendítettem a filmet, mindegyik fintorgott merhogy fú ők az ilyen űrhajós csinbumm izéket nem. segíthetnél rábeszélni őket :D

jah, gyíkbácsival tegnap mi is meglestük 3d-ben a dolgot corvinban (jójó tudom, de oda még volt hely). először voltam 3d-s vetítésen, és engem eleve a 3d trailerek már hanyattvágtak, hát még amikor a film elkezdődött. hattttalmas egy élmény volt, részletgazdag, gyönyörű, és ütős. sztori, ha az ember nem túl nagy elvárásokkal ül be, hogy itt most a technológián kívül is valami hűde korszakalkotót akar látni, teljesen emészhető, és élvezetes kikapcsolódást nyújt.

viszont az én szemem már az elején olyan érzést keltett mintha már majdnem egy egész napja bámulnám a monitort, kicsit befáradt. valszeg a polárszűrős szemüveg, vagy a vetítési technológia volt szokatlan az amúgy szemüveget nélkülöző szemeimnek. ezt leszámítva a 3d élmény némi szoktatás után teljesen átjött, bár az zavart hogy nem töltötte ki a látóteremet a vászon teljesen (előrébb kellett volna helyet foglaltatnom pár sorral), így a "kilógó" dolgok amikor elérték a vászon szélét az kicsit illúzióromboló volt. optimálisan kb a sorok közepefelé kell hogy üljön az emberfia hogy jólegyen.

mindent összevetve a következő alkalommal már csakis imax3d-ben vagyok hajlandó megnézni, maximalizálni akarom az élményt :D
Idézet (*Iguana*)

#1818 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 11:44

A szemem nekem is fajt az elso 20 percben de utana elmult (asszonynak a feje kovalygott). Gondolom azert hogyha egesz nap ilyen kepet nezne az ember kicsit (nagyon) belefaradna es szep fejfajast kapna, de 160 perc utan nem volt gond egyikonkel sem.
Mi a masodik sorban ultunk kozepen, ez felig szerencses es felig nem. A nyakam jol elgemberedett a vegere az enyhe allando felfele nezes miatt, de viszont a vaszon 99.5%-a le volt fedve nekem, nem voltak kilogo reszletek. Az erdekes, hogy meg szemuveg nelkul sem borzaszto a film minosege, picit homalyos meg mintha dupla lenne mindenbol de sokkal emeszthetobb mint a regi piros/kek szemuveges filmek, ezt meg betudhatnam szar kopianak is vagy TELESYNC-nek.
Mondd meg a lany ismerosodnek, hogy itt nem igazan van urhajos meg csimbum, egyik az elejen a masik meg a vegen 20-20 perc, a tobbi ket ora egyszeru fantasy. Mar csak azert is erdemes elmennie mert lehet 3-5 even belul meg az alap romantikus komediak is 3D-ben mennek majd a moziban, legalabb ido elott mgismeri mi kovetkezik.

#1819 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 18:28

Ennek az Avatarnak tényleg van valami komoly mondanivalója is? Mert egy ismerősöm - aki saját bevallása szerint nem (meg én is úgy ismerem) igazán nagy filmes - azt mondta, hogy nagyon nagyon tetszett neki, és "nem akármilyen" mondanivalója van. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1820 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 19:27

anti-kapitalista mondanivaloja van
:)

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első