HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 09. 08:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 0:57

Tudja a fene, kihalt ez a Csepel rendesen, Pláza meg különösen.

Hát igen, én is erősen kételkedek hogy mennyire lesz életképes, ezek után. Csak nem akartam rögtön egy negatív kommenttel indítani...  :rolleyes:  De amúgy tényleg jó lenne, ha működne. Csak pl. az is baj hogy mellette , az emeleten nincsen több étkezési lehetőség. A kínai meg a török működik még oszt csá. Ez se túl bizalomgerjesztő.
A cigókat nem tudom.... mostanában ritkán jártam. Lehet.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#2022 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 19:23

Na, nekiültem a negyedik Terminátornak. Az elején, ha a félbeszakadt terminátor nem dobálta volna, hanem egyszerűen kettétépte volna a Connor srácot, akkor már rég vége lett vóna az egésznek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2023 Felhasználó inaktív   528 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 19:23

Na, nekiültem a negyedik Terminátornak. Az elején, ha a félbeszakadt terminátor nem dobálta volna, hanem egyszerűen kettétépte volna a Connor srácot, akkor már rég vége lett vóna az egésznek.

Nem, az első részben Sarah Connort, Kyle Reeset tépte volna ketté réges-régen vagy 2km-ről lelőtte volna, ha már ilyen szempontból közelítjük a dolgot. :)
Nyilván az elsőhöz képest kalap szart ér a második. A másodikhoz képest meg a többi, csak hogy rangsoroljam a terminator filmeket :)
Nem tudom miért állsz neki így megnzéni a filmet, szerintem így tök élvezhetetlen a dolog, viszont moziban ilyenekre nem gondolva én jót szórakoztam rajta.

#2024 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:08

Idézet: 528 - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 20:03

Nem, az első részben Sarah Connort, Kyle Reeset tépte volna ketté réges-régen vagy 2km-ről lelőtte volna, ha már ilyen szempontból közelítjük a dolgot. :)
Nyilván az elsőhöz képest kalap szart ér a második. A másodikhoz képest meg a többi, csak hogy rangsoroljam a terminator filmeket :)
Nem tudom miért állsz neki így megnzéni a filmet, szerintem így tök élvezhetetlen a dolog, viszont moziban ilyenekre nem gondolva én jót szórakoztam rajta.

A lövésben még benne van, hogy mellé megy, de ha már a kezei között tartja :)

Nekem a moziban is eszembe jut. Egyébként nem évezhetetlen, csak furi.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2025 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:22

Idézet: batagy - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 8:14

A cigókat nem tudom.... mostanában ritkán jártam. Lehet.

Az nekem nem tűnt fel. Inkább a Karácsony Sándoron szoktak tanyázni. De sem zaba, sem pia, sem semmi, így értelem nincs benézni. Ha már off :-)
Make love not Wor.

#2026 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 20:08

A lövésben még benne van, hogy mellé megy, de ha már a kezei között tartja :)

Nekem a moziban is eszembe jut. Egyébként nem évezhetetlen, csak furi.

ha reális lenne a film, akkor mi tartana benne 2 óráig? :D 10 perces filmet meg senki se nézne meg.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2027 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 12:20

Idézet: Dorien - Dátum: 2010. febr. 6., szombat - 20:25

Hát ja, szerintem meg a "Pirates..." valamennyi része tömény f@s volt, a Jurassic Park és az Avatar meg nagyon nem.  :cool:

Jaigen, a Hurt Locker szerintem ultrabrutál jó film, bár egy iraki veterán szerint óriási tévedések vannak benne...

Hát megnéztem ezt a Hurt Lockert, mert már mások is mondták, hogy jó, mit ne mondjak, amikor vége lett bennem akkora benyomást hagyott, mint kb. valamelyik barátok közt epizód.
Nem mondom, hogy rossz, de hogy nem is annyira jó, az biztos.

#2028 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 12:22

Idézet: 528 - Dátum: 2010. febr. 12., péntek - 20:03

Nem tudom, én úgy vagyok a Terminátor sorozattal, hogy azon kevés filmek közé tartozik nálam, amelyeknél a második rész jóval überelte az elsőt.
Mondjuk nálam a T2 eléggé alapmű, és kicsit terminátor fan is vagyok, de azt elismerem, hogy a többi rész kaki.

#2029 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 12:34

Idézet: Twelve - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 13:20

Hát megnéztem ezt a Hurt Lockert, mert már mások is mondták, hogy jó, mit ne mondjak, amikor vége lett bennem akkora benyomást hagyott, mint kb. valamelyik barátok közt epizód.
Nem mondom, hogy rossz, de hogy nem is annyira jó, az biztos.

Talán ha más lett volna a főszereplő akkor OK, nekem ez a flegma csávó (Jeremy Renner) már a S.W.A.T.-ben nyújtott alakítása (Brian Gamble) miatt sem volt szimpatikus. Amúgy a film nagyon jó sztorira épül.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#2030 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:44

Sziasztok!

Van egy film aminek keresem a címét. Nem tudom azt se hogy kik játszanak benne. Úgy kb 90-es évekbeli gyártású lehet, amerikai vígjáték.

A története kb az, hogy a hippykorszakban , amikor kezdődik a vietnámi háború (nem biztos hogy vietnámi), két cimbora elbújnak egy erdőben, vagy egy marihuána ültetvényen, hogy őket ne hívják be. Ott élnek elbújva 20 évig, állandúan szipuzva, hosszú hippy hajjal stb. Aztán 20 év múlva valahogy kikerülnek a nagyvilágba, és a régi barátaikkal találkoznak. Erről szól a film, hogy ekkor mennyi vicces szituációba kerülnek a régi elveik miatt. Van valami olyasmi is, hogy az egyik mindig egy kék halat lát (képzel) maga elé.

Nem tudjátok ez melyik film? :)
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#2031 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 11:43

Idézet: batagy - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 10:44

Nem tudjátok ez melyik film? :)

Nem, de erdekelne... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2032 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 12:27

Megtaláltam melyik film ez!
Keserű ébredés
http://www.port.hu/keseru_ebredes_rude_awa...=2&i_topic_id=2

(Úgy találtam meg, hogy az egyik főszereplő arca hirtelen beugrott, hogy ugyanaz, aki a Lost-ban Hurley apját játssza : Cheech Marin. )

;)

#2033 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 12:33

Bár nem akarok messzemenő következtetéseket levonni belőle, de a 3.5 pontos IMDB állás eléggé riasztó, pedig tartalom alapján még jó is lehetne a film.

#2034 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 12:42

Idézet: batagy - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 12:27

...

Cheech Marin a Cheech & Chong-bol? Zsenialis az a faszi... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2035 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 21:27

Most néztem meg (sötét szobában és egyedül :D ) az activityt. Na nem a Szulák félét, hanem a paranormálisat. Végre egy film, amin én is megijedtem. Igaz csak egyszer, a végén, amikor nem számítottam rá, hogy a csaj hozzávágja a srácot a kamerához. Nem volt rossz, a sok horrornak nevezett szarságok után jó volt, pedig még egy lótetű sem volt a filmben, amire azt mondanánk, hogy csúnya, ijesztő. Maga a történések voltak azok. :up:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2036 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 23:06

Idézet: Csücsök - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 21:27

Most néztem meg (sötét szobában és egyedül :D ) az activityt. Na nem a Szulák félét, hanem a paranormálisat. Végre egy film, amin én is megijedtem. Igaz csak egyszer, a végén, amikor nem számítottam rá, hogy a csaj hozzávágja a srácot a kamerához. Nem volt rossz, a sok horrornak nevezett szarságok után jó volt, pedig még egy lótetű sem volt a filmben, amire azt mondanánk, hogy csúnya, ijesztő. Maga a történések voltak azok. :up:

Nanemár :D Moziban néztem és életem egyik legunalmasabb filmje, kurva gyenge szerintem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2037 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 08:07

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 23:06

Nanemár :D Moziban néztem és életem egyik legunalmasabb filmje, kurva gyenge szerintem.

Nekem tetszett. Mégpedig azért, mert az elején azt hittem, én naív :D , hogy valós történet. Igaz sehol sem írta, hogy valós, és a szokásos szöveg, miszerint kitalált személyek, meg a hasonlóság véletlen valamiért a film végére került.

Szerk.: No meg nincs benne semmilyen bluboksz, meg ilyen baromságok. Vagy ha van, az is hihető mértékben.

Szerkesztette: Csücsök 2010. 02. 19. 08:08 -kor

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2038 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 12:33

Mit érdemel a mozicsürhe? :)

Meg mindig ilyen a mozi? Jo reg nem birtam ravenni magam, hogy ujra beprobaljam, pont az ilyen elmenyek miatt...

Samott

#2039 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 12:59

Pontrol pontra igaz.

De meg szerencse, hogy nem vagyunk kicsit nyugatabbra... nekem volt szerencsem angliaban megtapasztali azt, amikor a fohos valami ubermegakiraly jo dolgot csinal es vegre legyozi a gonoszt akkor megtapsoljak meg futyulnek a nezok es viszont, a gonoszt lefujoljak. :omg:

Szerkesztette: Boba 2010. 02. 20. 12:59 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2040 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 14:07

Idézet: Samott - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 13:33

Mit érdemel a mozicsürhe? :)

Meg mindig ilyen a mozi? Jo reg nem birtam ravenni magam, hogy ujra beprobaljam, pont az ilyen elmenyek miatt...

Samott

Ennyire azért nem durva a helyzet, de szinte mindegyik pontba belefutottam már kisebb-nagyobb mértékben.

Én azt mondom, egy-két pattogatott kukorica a földön, vagy nem épp jókor elkövetett beröhögés/vicces beszólás, esetleg egy rápillantás a telefonra/karórára még belefér a mozi alatt. (És nem csak azért, mert néha előforul velem is a fentiek valamilyen kombinációja.)
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.