HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#2041 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 20. 14:12

Amitol en agybajt kapok az az, hogy kivan irva, hogy 19:30-kor kezdodik a film es 19:50-kor meg jonnek be az emberek... aztan emiatt ofkorsz a reklamokat is igy idozitik, hogy legyen idejuk bejonni az idiota keso barmanak. Ezert van az, hogy a jegyen az all 19:30kor kezdodik az eloadas, de 45kor meg csak a THX logot latjuk. :mad: Francnak nem lehet megtanulni azt, hogy is kellene hasznalni az orat. :reklamacio:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2042 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 14:21

Idézet: Boba - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 15:12

Amitol en agybajt kapok az az, hogy kivan irva, hogy 19:30-kor kezdodik a film es 19:50-kor meg jonnek be az emberek... aztan emiatt ofkorsz a reklamokat is igy idozitik, hogy legyen idejuk bejonni az idiota keso barmanak. Ezert van az, hogy a jegyen az all 19:30kor kezdodik az eloadas, de 45kor meg csak a THX logot latjuk. :mad: Francnak nem lehet megtanulni azt, hogy is kellene hasznalni az orat. :reklamacio:

Az ilyet én is gyűlölöm. Nem mondom, előfordulhat, hogy valami szerencsétlen közlekedési helyzet miatt késik valaki (velem is rengetegszer előfordul, de mivel helyben szoktam megvenni a jegyet, így ilyenkor inkább keresek valami más programot a közelben), a jegyek meg már megvannak és inkább késve is, de beül, de az esetek többségében csak szarik nagyban az egészre, s ahelyett, hogy idejében beülne még beáll a pop-cornos pulthoz is feltankolni, nehogy kórosan leessen a zaj- és vércukorszintje a film alatt.

A másik ami még igen gyakori dolog és engem zavar, ha valaki folyamatosan a telefonját basztatja, ne adj isten telefonál (ilyet eddig csak egyszer tapasztaltam). Az, hogy egyszer-kétszer csekkolja valaki az időt (én is szoktam, hogy elérem-e még a buszt és siessek miután vége a filmnek, vagy felesleges és menjek pizzázni egyet, ha már úgy is gyalogolni fogok) az még belefér, de hogy valaki folyamatosan SMS-ezik a böszme nagy világító szifonjával... :reklamacio: :mad:

Szerkesztette: _DooM_ 2010. 02. 20. 14:29 -kor

<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2043 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 14:25

De ez nem csak egyesekkel van... multkor a westendben voltam es a film kezdesenek kiirt idopontjaban a terem harmada sem volt tele... a maradek ketharmad az utana jovo 30 perc alatt esett be. Gondolom hozzajuk igazitottak a reklamot is, mert 25 perc reklam volt. Komolyan majdnem kimentem mar reklamalni, hogy ne haragudjanak, de 25 perc reklamot lenyomni ne legyen mar pofajuk. :mad:

#2044 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:00

Szerintem meg épp fordítva van a dolog, mint értelmezed. Azért jönnek később az emberek, mert tudják, hiába ül bent mindenki, fél óráig nyomatják a pofájukba a reklámot. Kösz, de ezt meg én nem kérem.  :rolleyes:

szerk: nem 30 percről beszélek, mielőtt félreértenéd. De 10 percet mindig várok. Sosem késtem le semmiről. Szerinted hozzám van igazítva? :D Nem hinném. A reklámbevételhez. A 20:00-ás filmnél akkor is fél óra reklám lesz, ha két ember ül be rá.

Szerkesztette: Misi_D 2010. 02. 20. 16:05 -kor

A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#2045 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:05

De azert pofanbaszhatom azt aki a segget a pofamba tolja es ramonti a nacsoszoszt mikozben mar megy a film? :rolleyes: A kis ribanc meg keptelen ofkorsz normalisan betalalni mert mar nem egnek a lampak es "jajj bocsika" megy vegig. :mad: Kösz, de ezt meg én nem kérem.

Legalabb mas szorakozasat ne rontanak el ezek a taho parasztok.

Szerkesztette: Boba 2010. 02. 20. 16:05 -kor

#2046 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:06

Egyértelmű.  :Đ  Nem is erről beszéltem.  ;)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

#2047 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:08

Jo, ez egy ongerjeszto folyamat... nem megyek be mert reklam megy... jo, akkor adjunk tobb reklamot, ugyse ernek ide idoben az emberek. Csak akkor lenne odairva, hogy 19:30kor mar belehet ulni, de 19:50kor kezdodik a vetites.

Amugymeg nagyon jol kell fizetnie annak a reklamnak, hogy fel oraig a reklamot nezzek az emberek es ne a filmet... melohelyen van par vetito. Fel ora rezsije a vetito szobanak kiteszi majdnem egy regi swift arat.

Szerkesztette: Boba 2010. 02. 20. 16:10 -kor

#2048 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:15

Ekkor mindenki 19:50-re menne, és senki nem nézné a reklámot. Emiatt nem lehet meglépniük.
Szerintem a jelenleginél nem lesz sokkal jobb a helyzet - mindkét fél tudja, hogy mi a helyzet a másik oldalon. Egyik több reklámot ad, másik emiatt később jön. A mozi már kezdi elérni azt a határt, aminél több reklámot nem lehet leadni, mert kiverné a biztosítékot az emberekben (már így is ez van, ugye), a néző pár (nagyon pár) percnél úgysem mer többet késni, nehogy lemaradjon a film elejéről. "Kiegyenlített küzdelem."  :omg:

#2049 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 20. 16:43

Idézet: Boba - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 16:08

Jo, ez egy ongerjeszto folyamat... nem megyek be mert reklam megy...

Nekem meg elborult az agyam, oszt évente félszer megyek moziba, amúgy meg odahaza DVD, oszt jónapot.
Make love not Wor.

#2050 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 17:13

En munkahelyi artalom miatt megyek neha moziba. Jo nagyban is latni, mit csinalt az ember. :cool:

#2051 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 17:52

Idézet: Misi_D - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 17:00

Szerintem meg épp fordítva van a dolog, mint értelmezed. Azért jönnek később az emberek, mert tudják, hiába ül bent mindenki, fél óráig nyomatják a pofájukba a reklámot. Kösz, de ezt meg én nem kérem.  :rolleyes:

szerk: nem 30 percről beszélek, mielőtt félreértenéd. De 10 percet mindig várok. Sosem késtem le semmiről. Szerinted hozzám van igazítva? :D Nem hinném. A reklámbevételhez. A 20:00-ás filmnél akkor is fél óra reklám lesz, ha két ember ül be rá.

Volt régen valami mozis újságban egy statisztika, európában kb 2 helyen kezdik pontosan a filmeket (Svájc, Németország, ha jól emlékszem). Gyakorlatilag mindenhol késéssel kezdik és a késés mértéke kb megfelel az országokról kialakult sztereotipiáknak (pl olaszoknál, spanyoloknál, franciáknál késik a legtöbbet a film etc)

Szerintem aki pontatlan az eleve kapja be :) Ha nem lennének az időpont után beengedve a moziba, akkor elöbb-utóbb mindenki megtanulna időben odaérni...  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2052 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 17:52

Idézet: Boba - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 18:13

En munkahelyi artalom miatt megyek neha moziba. Jo nagyban is latni, mit csinalt az ember. :cool:

Te mi voltál az Üvegtigrisben?  :Đ  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2053 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 17:59

Isten ments, hogy szinesz legyek... en tisztesseges grafikus vagyok. :Đ

#2054 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 19:20

Idézet: Misi_D - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 16:00

... A 20:00-ás filmnél akkor is fél óra reklám lesz, ha két ember ül be rá...

Voltam már olyan előadáson amikor csont egyedül voltam a nézőtéren. És negyed óra után már-már felálltam, hogy megkérdezzem, mi van. Mikor belépett az egyik jegyszedő és intett, hogy most kezdik  filmet, addig reklámot toltak.

#2055 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 06:32

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 17:52

Szerintem aki pontatlan az eleve kapja be

Ez a néző(k)nek (így nekem...) vagy a mozi(k)nak szólt? Esetleg mindkettő?  :Đ

#2056 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 10:47

Lesöpörte az Avatart A bombák földjén

Ilyen jo ez a tuzszereszes film? Itt az Avatar csak latvany kategoriakban kapott dijakat... a masik mindent vitt.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2057 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 10:54

Idézet: Samott - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 9:47

Ilyen jo ez a tuzszereszes film? Itt az Avatar csak latvany kategoriakban kapott dijakat... a masik mindent vitt.

Samott

Waltz de furcsa így szakállasan! :)
Amúgy jó film a Hurt Locker tényleg, nekem legalábbis bejött a hangulata! :cool:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2058 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 11:23

Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 10:54

Waltz de furcsa így szakállasan! :)

... és még a horogkeresztet is leplasztikáztatta! :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2059 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 15:28

Idézet: Samott - Dátum: 2010. febr. 22., hétfő - 11:47

Samott

Szerintem nem.
Mármint nagyon is jó film - az Avatart fényévekkel alázza (az említett kategóriákban; bár ez nem meglepetés) -, de szerintem a témát és a megközelítést (a "mezei" katona helyett egy tűzszerés van a középpontban) leszámítva csak egy az iraki háborús filmek sorában, a(z érhtető okokból) kevésbé pörgős fajtából.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2060 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 16:03

Hurt Locker jo de a vegen egy nagy wtf marad a fejedben. Sose gondoltam volna, hogy dijra erdemes, azert ennel jobb filmek is keszultek iden.

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.