HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 12:33

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 11:15

Ne tedd. Leghulyebb zombi film amit valaha lattam.

Ha nem is leghülyébb, de nagyon szar lett. Az első része viszont jó lett szerintem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#802 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 13:13

Az év scifije egyébként a The Man from Earth, hiába egyetlen másodperc cgi vagy akció nincs benne.  ;)

szerk: vigyázat spoiler
Talán a vége nem volt az igazi. Remek volt hogy végig bizonytalanságban tartott mindent és mindenkit, erre a végén kiderül hogy az öreg a fia, és így igaz minden amit mondott. Persze, ha nincs csattanó a végén, akkor talán hiányérzetünk lenne, de szerintem aki addig végignézte a filmet, nem azért tette hogy egy ilyen csavart vágjanak a képébe. Ebben az esetben a kevesebb, több lett volna.

Szerkesztette: acu 2007. 12. 29. 13:27 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#803 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 14:09

Macskafogó2 megvolt tegnap délután. Sajnos igaz amit írogatnak róla, elég gyenge. A kézzel rajzolt grafika még úgy-ahogy elmegy, de a történet roppant egyszerű. A párbeszédek nagyon erőltetetten poénosak, háttér zene gyakorlatilag nincs. Akadozik az egész.

#804 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 14:30

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 11:19

Ehez annyit, hogy a Next cimu Nicolas Cage-es "remekmu" is 100 milkabol keszult es egy tragya film. A nagy budzse sose jelentett minoseget.

Persze!!! :eek:
Na pedig aztán abba a filmbe tényleg low-cost szintű cgi volt.
Amugy Mumia, abba tényleg igazad van, hogy nem a kölségvetésből kéne számítani a kategóriát, erre remek példa ez is.
De attól függetlenül, még mindig kis fogalomzavarba vagy: te nem a cgi minőségét fikázod, hanem magát a vizuális koncepciót, dizájnt  :p

#805 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 16:42

Vessetek meg, nekem a 28 héttel később (az első rész, a 28 nappal is), illetve az I am legend is tetszett. Igaz, nálam az ilyen jellegű, apokaliptikus filmek eleve előnnyel indulnak.  :)
A cgi szörnyek ez utóbbiban nem az igaziak, de maga a film bejött. Engem egy-egy filmben nem az fog meg, hogy mennyi és milyen trükkökkel operálnak, mennyi és milyen akció van bennük.  Nem ez a lényeg. Fontosabb a mondanivaló, vagy a hangulat, vagy az érzés ami árad belőle, vagy amit kivált belőlem.
42

#806 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 21:04

Idézet: neoguy - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 14:30

De attól függetlenül, még mindig kis fogalomzavarba vagy: te nem a cgi minőségét fikázod, hanem magát a vizuális koncepciót, dizájnt  :p

NEM NEM ÉS NEM. NEM a koncepciót fikázom. Hanem a megvalósítást. Ha te nem látod a szart a cukormáztól az a te bajod, de ne magyarázd már meg nekem, hogy az csokis sütemény.

Az állatok és a "szörnyek" is úgy mozognak mint valami gumimacik egy rajzfilmből, az hogy úgy is néznek ki az emberek mintha gumiból lennének az már lehet koncepció is, de nem ez a legnagyobb bajom vele. Igazából az autó mozgása meg az állatok mozgása a két dolog, ami iszonyatosan kiborított. Valószínű ezek a dolgok az átlagnézőnek fel sem tűnnek, de én a földön fetrengtem röhögve, amikor megláttam a szarvashadat.

#807 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 21:07

Idézet: BigBear - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 16:42

em ez a lényeg. Fontosabb a mondanivaló, vagy a hangulat, vagy az érzés ami árad belőle, vagy amit kivált belőlem.

Ilyen szempontból tök jó film az I Am Legend és harmadszor is leírom tetszett is. De ettől még fikázom továbbra is a cgi-t benne  :Đ Ha a mustangos száguldozást valódi autóval vették volna fel, és egy valódi szarvast sokszorosítottak volna meg valódi oroszlánt tettek volna bele, akkor 300x jobb lett volna az a pár jelenet.

#808 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 11:10

Idézet: acu - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 13:13

Az év scifije egyébként a The Man from Earth, hiába egyetlen másodperc cgi vagy akció nincs benne.  ;)

szerk: vigyázat spoiler
Talán a vége nem volt az igazi. Remek volt hogy végig bizonytalanságban tartott mindent és mindenkit, erre a végén kiderül hogy az öreg a fia, és így igaz minden amit mondott. Persze, ha nincs csattanó a végén, akkor talán hiányérzetünk lenne, de szerintem aki addig végignézte a filmet, nem azért tette hogy egy ilyen csavart vágjanak a képébe. Ebben az esetben a kevesebb, több lett volna.

Egyetértek. Az utóbbi időben rengeteg agyonajnározott filmet láttam, ami nem tetszett, de ez a film nagyon ott volt a szeren. :up:
Az I am legend-et elég sokan fikázzák, azért ma megnézem, kíváncsi vagyok rá.
A Sicko című Michael Moore filmet látta valaki?
Semper Fi

#809 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 12:00

Idézet: joshua7 - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 11:10

A Sicko című Michael Moore filmet látta valaki?

Ja, érdekes film, érdemes megnézni. De nekem a zeitgeist jobban tetszett (igaz annak nem ez a témája).
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#810 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 14:41

Idézet: BigBear - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 17:42

...
Engem egy-egy filmben nem az fog meg, hogy mennyi és milyen trükkökkel operálnak, mennyi és milyen akció van bennük.  Nem ez a lényeg. Fontosabb a mondanivaló, vagy a hangulat, vagy az érzés ami árad belőle, vagy amit kivált belőlem.
...

Valahogy nálam is hasonló a lényeg.
Én pl. nagyon szeretek moziba járni, és pont a hangulatért, a mozi-hangulatért.
Én már attól izgalomba jövök, amikor az "RMB" megjelenik.  :)
Annyira másnak hatnak a kis jelenet foszlányok, mint DVD-n. Egy John Cusack nézés (Azonosság), egy steadicam mozgás, vagy egy kameramozgás a darun.

Nálunk még nem vetítik a Legenda vagyok-ot, de a 28 héttel későbbet azt láttam. És tetszett. Kevés filmre tudok rosszat mondani, de ha kell, akkor: Kannibál szikla (DVD). Iszonyatosan sz*r. Értelmetlen baromság.
A Next az tetszett, számomra sokkal jobb volt mint a gagyi Szellemlovas.
A Fűrész se nagy költségvetésű, mégis ütött nálam, mind a három. Januárban megyek 4-et nézni.

Ja, tegnap-tegnapelőtt megnéztem a Die Hard I és II részét.  :respect: :cool:

Szerkesztette: tesa 2007. 12. 30. 14:46 -kor

tesa

#811 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 17:24

Nah meglestem en is az I'm Legend-et.

A szamitogepes grafika hasznalatanak nagyreszt volt letjogosultsaga, ellenben a kivitelezese pocsek volt...

Nem tudom, hogy mert keves ido volt, avagy keves penz, avagy a producer kedvenc unokaoccsenek a cege csinalta, vagy csak ez volt direkte a koncepcio (ez esetben szemuveget a latvanytervezonek), nah mind1...

Vegigszenvedtem, es osszessegeben CG-tol eltekintve is az a velemenyem a filmrol, hogy sz@r!

#812 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 18:10

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 17:24

Vegigszenvedtem, es osszessegeben CG-tol eltekintve is az a velemenyem a filmrol, hogy sz@r!

#813 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 20:07

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 12:00

Ja, érdekes film, érdemes megnézni. De nekem a zeitgeist jobban tetszett (igaz annak nem ez a témája).

Igen, annak tűnik, nekem tesóm mesélt róla és megtetszett a témája alapján. :up:
Ez a Zeitgeist ilyen 'war on terror'-os cucc, ahogy nézem az imdb-t. Az annyira nem érdekel, de egynek azért el fog menni.

Közben megnéztem az I am legend-et... Röviden, többet vártam. Vagy nemis, a teaser alapján inkább mást vártam. Nem volt olyan érdekes, mint amire számítottam. Befejezésként meg az első 10 perc után 2 változatra tippeltem, az egyik be is jött. Nem szeretem az ilyen kiszámítható alkotásokat.
Semper Fi

#814 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 20:46

Idézet: joshua7 - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 20:07

Ez a Zeitgeist ilyen 'war on terror'-os cucc, ahogy nézem az imdb-t. Az annyira nem érdekel, de egynek azért el fog menni.

Összeesküvéselméletes :D

Szerkesztette: Valdy 2007. 12. 30. 20:48 -kor

#815 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 21:04

Hmmmm, ez a The Man From Earth nem igazan filmre valo anyag (mondjuk igaz, konyvbe 1/100 emberhez sem jutott volna el), de minden esetre az alapszituaciotol eltekintve egy fogyaszthato alternativat vazol fel.

#816 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 02:59

Idézet: acu - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 14:13

Nekem is nagyon tetszett, kösz a tippet!  :up:  :)
Több ilyen film kellene.
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#817 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 11:57

Ja, én is most néztem meg, nem rossz film :)

szerk: mármint tegnap este :)

Szerkesztette: Valdy 2007. 12. 31. 11:57 -kor

#818 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 17:21

Megnéztem a shoot 'em up -ot tényleg olyan mint a Crank, csak egy oktávval gyengébb, akkor meg minek?  :D

#819 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 17:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. dec. 31., hétfő - 16:21

Megnéztem a shoot 'em up -ot tényleg olyan mint a Crank, csak egy oktávval gyengébb, akkor meg minek?  :D

Annál is lehet valami gyengébb? :D

Én tegnapelőtt néztem meg a Coen fivérek új filmjét: No Country for Old  Men . Nagyon jó hangulatú film  :smoker:  Mondjuk nem biztos, hogy mindenki szeretni fogja.

u.i.: Valaki világosítson már fel mi a különbség a két topic között? :D

#820 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 23:55

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. dec. 31., hétfő - 17:21

De jó. Legalább nem terhelem a sávszélt :D
Crank-nél is azt hittem lesz belőle valami, aztán bántam hogy végignéztem.

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.