HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:08

Csak attól félek, hogy 3D-ben ütni fog, aztán ha az emberfia véletlenül laposképernyős moziban nézi meg, akkor nem fogja meghatni... te láttad a 3D-s elővetítést? Meg tudom teaser, nincs sok benne, de pl a féregjáratra az jutott eszembe, hogy ez a Stargate sorozatban is ilyen volt, csak ez picivel részletesebb, legalábbis aki nem foglalkozik szakmaszerűen vele, több nem jön le.

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 20:23 -kor

#1622 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:10

Latvanyos lesz, en varom mert erdekesnek tunik, a sci-fit szeretem es Mech-ek is vannak benne!!!!!!!!!!! :D

#1623 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:15

Idézet: spidey - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 21:01

Ezekkel az animéből kilépett bociszemű idegenekkel akarja Cameron megváltani a filmipart? :think:

O banyek, ezt tenyleg nagyon elcsesztek... raadasul az a madar lovaglas, bazz.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1624 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:26

A moziban nem a trailer megy am... ott 15 percet nyomatnak 3dbe, es az ut. Nagyot. (A shotok joresze meg nem is final, hanem erosen work in progress... mint a legtobb trailer-teasernel.)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1625 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:59

IMAX-ben megy 15 perc?

Egyébként Shrek 3D is baromi látványos, még monitoron is szemüveggel, de 2D-ben ugyanaz. És még nem terjedtek el mindenhol a 3D mozik... Meg basszus, ez a mozi sok éve készül, és ehhez képest a decemberben bemutatandó filmből augusztusban még WIP a teaserbe bevágott effekt is? :think: Ha már sztorit nem mesél, legalább a kész jeleneteket vágják bele.

De nekem inkább a gyerekes, színes-szagos teremtményekkel van bajom, nem is az effektekkel - pont ez, ami biztos 3D-ben nagy élmény, hogy világító kék meg zöld, de mint film, amit akármikor DVD-n előveszel majd, attól félek, hogy olyasmi lesz, mint a súlytalan Jurassic Park. Camerontól többet várok, még a Titanic után is.

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 21:05 -kor

#1626 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 21:06

Cim nelkul de tudok mondani olyan filmet aminek a bemutatoja szeptember elejen van, es en mint userpistike vfx artist dolgoztam shoton meg ezen a heten is.:D Laza 3 hettel a bemutato elott. Nomeg sok esetben az osszes shot kb ugyan akkor keszul el. Ha nem igy lenne, akkor a film shotjainak a minosege esetleg ingadozhatna.

#1627 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 23:07

Ingadozik is sokszor erősen... több cégre van leosztva egy-egy film VFX része sokszor, amennyire tudom, gondolom attól is függ.
GI Joe-t láttad? Repülők néhol olyan rosszak, hogy a 90-es évek eleje jutott eszembe, amikor még nem volt ilyen technológia meg drágábbak voltak az effektek - The Eraser krokodilja meg a Jumanji majmai ma is kísértenek :fear: :)

Egyébként azt meg lehet kérdezni, nagy amcsi filmek effektjein is dolgoznak nálunk, vagy nem az országban dolgozol?

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 23:09 -kor

#1628 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 10:29

Az Avatart spec nagyon sokan csinaljak... kapasbol a 4 legnagyobb grafikusi ceg izombol ra van allva, meg persze sok kicsi. Ami kiadhato, azt kiadjak.

Jelenleg Mo-n vagyok, itt kezdtem, aztan kimentem Angliaba (szinten filmes ceghez) es most ideiglenesen ujra itthon vagyok. Es meglehet kerdezni... igen komoly blockbuster filmeken is dolgoznak (dolgozom :lollypop: ). Csak hat ez annyira nem jon le... valahogy ez a mediaban mindig elsikkad, pedig olyan melok keszulnek itt, hogy hajajj. (Nem magam akarom dicserni, hanem inkabb munkatarsaim, akik olyan munkat raktak le az asztalra amire a vilagon sokan elismeroen csettintenek. Sot... VFX oscarra is voltunk jelolve.)

Szerk, ja es GIJoe-t meg nem lattam, pedig meg kellene nezzem... par volt kollegam dolgozott rajta, marcsak miattuk is. :Đ

Szerkesztette: Boba 2009. 08. 22. 10:30 -kor

#1629 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 20:18

Akkor kérd meg őket, hogy dobjanak neked egy VFX reelt, jobban jársz vele mint a filmmel :Đ

Avatarra is ahogy mondod, 4 nagy cég van legalább - akkor hogy lehet biztosítani az effektek folyamatos színvonalát? (mondjuk azt hinné az emberfia, hogy a Digital Domain bírja egymaga is, régen legalábbis hatalmas volt). Kik vannak még? ILM, Weta Digital... én ennyi nagyot tudok kapásból.

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 24. 20:19 -kor

#1630 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 08:58

Csinalja azt Sony imageworks meg framestore cfc is, hogy csak nagyokat emlitsem.:) (de sok nagy van meg... azok is dolgozhatnak rajta, fene tudja... meg eleg sok alstudionak kivan adva par aprobb munka) Amugymeg a weta az elsodleges studio, ahol a legnagyobb durvulasok keszulnek a filmben es a legdurvabb cg. Digital Domain meg nagy... de most mar nemigen van olyan film, amit csak 1 ceg keszit. A transformers, mint ILM-es huzonev is tobb studional is volt

Elvben van a filmnek VFX supervisora... ha tippelnem kellene, akkor az O feladata lenne a szintet supervisorolni. De aztan passz... egy fikarcnyit nem latok mar bele ebbe a reszebe a dolognak sajna. Sajnos jelenleg csak alom, hogy ilyen szinten (weta) dolgozhassak. :Đ

(vfx reel meg van az mpc honalapjan, meg is lett nezve jol.:D)

off, szakmakozelinek teccik lenni? Hatha van ismeros a forumon. ;)

Szerkesztette: Boba 2009. 08. 26. 09:04 -kor

#1631 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 10:41

Gyerekek... a dzsíájdzsó filmre be ne menjetek, bár nem tudom adják-e még. Haverok unszolására ültem be velük, hogy mekkora poén lesz. Sokáig bírtam, tényleg... már aknakeresőztem is a telefonomon, de az iszonyú kínlódás eredménye az lett, hogy életemben először kijöttem egy filmről. Bár mint kiderült már csak kb. 10 perc volt vissza belőle. Utolsó csepp az volt, mikor a rosszfiú felvett valami maszkot és kijelentette "mostantól hívjatok parancsnoknak". Egyöntetű vélemény volt, hogy a film sz@r úgy ahogy van, és a legnagyobb poén az én távozásom volt róla.
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#1632 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 00:28

The Road - nemtudom volt-e már  :respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1633 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 22:30

Idézet: Boba - Dátum: 2009. aug. 26., szerda - 9:58

off, szakmakozelinek teccik lenni? Hatha van ismeros a forumon. ;)

nemigazán, főleg régebben olvasgattam a cégekről, ma már kevesebbet, de személyesen nem ismerek ott senkit, pedig baromi érdekes lehet. Mondjuk ami leginkább megfog, azok mindig az "élő" karakterek, Gollum, Benjamin Button stb.

Avatarnál még mindig nem látok külsős szemmel semmi újítást - lehet, hogy ott csak a 3D effektekben van újdonság inkább, és az lapos tréleren nem jön le...

BTW ha valakinek nincs meg, klasszikus :)

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 29. 22:32 -kor

#1634 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 22:41

Régen láttam egy filmet, és a címét keresem.
Arról szólt, hogy volt egy család, ahol az egyik kisgyerek valami más dimenzióba került át, és a tévén át néha hallatszott a hangja. A film végén nagy eső volt és feljött egy csomó koporsó, mert a lakóparkot, ahol laktak (meg amit a családfő tervezett, vagy legalábbis nagyon benne volt az építőcégben), egy régi temető fölé építették.

Volt második része is. Az arról szólt, hogy egy régen meghalt fazon eljött a kisgyerekért, mert meglátta abban a másik dimenzióban az első részben.

Így leírva röviden a sztorit, elég bugyutának tűnik a történet, de annakidején nagyon jó film volt.

#1635 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 22:59

hmm, no friggin idea, pedig ismerős valahonnan. Nagyon B-film volt?

Más - The Man Who Stare At Goats - nagyon Coen testvérek fíling.

Meg The Imaginarium of Dr. Parnassus - Heath Ledger utolsó filmje lesz(volt), Terry Gilliamtől. Nagy Halra emlékeztet kicsit, meg persze Gilliam Münchhausenére. Durva, ahogy Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law eljátsszák azokat a jeleneteket, amiket már nem sikerült Heath-hel felvenni. Meg a tréler végén amikor Johnny Depp megszólal, hogy "Nothing's permanent. Not even death." Huh.

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 29. 23:00 -kor

#1636 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 08:02

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 29., szombat - 23:41

Régen láttam egy filmet, és a címét keresem.
[...]

Leírás alapján nekem a Poltergeist ugrott, be, de nem emlékszem már teljesen a filmre, lehet mégse ez az (van folytatása is persze).

#1637 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 08:38

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. aug. 30., vasárnap - 8:02

Leírás alapján nekem a Poltergeist ugrott, be, de nem emlékszem már teljesen a filmre, lehet mégse ez az (van folytatása is persze).

Köszi, valóban az!
http://www.imdb.com/title/tt0084516/

Nem ugrott be a címe.

#1638 Felhasználó inaktív   Botinho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 19:47

Idézet: spidey - Dátum: 2009. aug. 29., szombat - 22:30

Ez hatalmas :D
...everybody lies...

#1639 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 12:09

Idézet: Boba - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 21:26

A moziban nem a trailer megy am... ott 15 percet nyomatnak 3dbe, es az ut. Nagyot.

Hitler kiakad az Avatar helyzeten

Samott :Đ
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1640 Felhasználó inaktív   Botinho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 18:46

Taking of Pelham 123-ról vélemények? Látta már valaki?
...everybody lies...

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.