HWSW Informatikai Kerekasztal: Használt vagy új CD-játszót?Vagy lézercsere megéri - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Használt vagy új CD-játszót?Vagy lézercsere megéri komolyabb cd-játszó a láthatáron Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   akai-mania 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 09. 19:15

Látom nehéz veletek közös nevezőre jutni.Inkább nem mondok szentbeszdet,megmutatom ezt az oldalt: http://hifimania.uw.hu
Olyan vagyok,mint egy automata biztosíték:ha túl nagy bennem a feszültség,kikapcsolok.

#22 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 07:16

Idézet: akai-mania - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 20:15

Látom nehéz veletek közös nevezőre jutni.Inkább nem mondok szentbeszdet,megmutatom ezt az oldalt: http://hifimania.uw.hu

Nem szentbeszedet kellene mondanod, hanem valaszolnod kellene azokra a kerdesekre, amiket feltettem(tunk) neked. De szerintem nem tudsz, meg nem is nagyon lehet bebizonyitani, amit ott hosszasan taglalsz, lasd be. Igy nem is varok valaszt. En mondtam egy alternativat neked a deck kivaltasara, de arra sem reagaltal semmit, mindegy. Szereny velemenyem szerint nem is akarod kivaltani, igaz ?

Viszont igy ez az egesz nem mas, mint egy durcas kamasz retrohifi hajszolasa, minden mas technikai es esszerusegi erv figyelembevetele nelkul. Tevedes ne essek, en is neha eloveszem a regi kazijaimat, es retrozok otthon a regi zeneimet hallgatva egy R-450-es AIWA-n, de nem hirdetem itt vilag elott, hogy csak ez az egyetlen es igazi hifi erzes.

Hogy a linkedre is reagaljak:

Amit azon az oldalon lehet olvasni, azt egy atlag Media Markt-ban Tektronik "hifit" vasarlo siman beszopja, aki csak azt nezi, hogy 1800 watt P.M.P.O. De nem mondd mar nekem, hogy az ott leirtak igazak egy Denon, H/K, Marantz, Onkyo erositore, meg hogy osszam el 10-zel a teljesitmenyuket, mert akkor kapom meg a valos erteket ?? Meg muanyag erositok ?? :omg:
Ezzel megint csak magadat blamalod, ha szerinted ez a szentbeszed.

Ugyan menj mar ...  :D el az Annex-ba, vagy a Hifi barlangba hallgatozni, es nezzel mar kicsit korul, hogy letezik vilag az Akain tul is.

Sok baromsag van meg azon az oldalon, nem ternek ki mindegyikre, a helyesirasi hibakrol nem is beszelve.

Csak zarojelben jegyzem meg, hogy nem csak a Pio jart elen a diszkoipraban, hanem a Technics is, hogy egy kicsit hazabeszeljek. :D  Gondolj csak az MK-II-re, anno meg en is csavargattam a lemezeket rajta kezdo diszkoskent ... :D De ez mar  :offtopic:

Szerkesztette: GTamas 2006. 08. 10. 07:29 -kor

#23 Felhasználó inaktív   nagymesteriq 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 10. 18:16

Elég Ratyi az az oldal amit belinkeltél.
Mégvalamit nem értek, miért kell egy HiFi láncba ekvalézer? A jobb erősítőkön akkor miértis lehet kikapcsolni a hangszinszabályzást?
Nekem is 'mai méregdrága' erősítőm van és meg vagyok elégedve a hangjával, teljesítményével stb...
Cd játszó ügyileg, szerintem vegyél cd 6000est, nem azért mert nekem is olyan van, hanem mert később ha tényleg megferőződsz, akkor elég jó alap a továbblépéshez(külső dac, jobb kábelek stb.). Az elektroniaki részét nemnagyon vágom, de a Taylor Acoustic tulajdonosa azt mondta h eléggé jól tuningolhaó.
Marantz Cd 6000 OSE LE, Marantz pm-17, Heybrook HB1

#24 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 18:46

Idézet: nagymesteriq - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 19:16

Mégvalamit nem értek, miért kell egy HiFi láncba ekvalézer?

Hogy a frazettás magnó lekonyuló frekiátvitele ennek segítségével felkonyuljon (Rejtő után szabadon) :)

Egyébként ez lett volna a következő szentencia, miután a kazettáról már lebeszéltük... :rolleyes:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#25 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 19:19

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 19:46

Hogy a frazettás magnó lekonyuló frekiátvitele ennek segítségével felkonyuljon (Rejtő után szabadon) :)

:D  :respect:  :p

#26 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 10. 20:34

Én plö azért vagyok alapvetően még mindig kazettás, mert:
-Hordozni egy WM-EX900-as walkman-nel kevesebb helyet foglal egy cédénél, vagyis jobb a geometriája
-irdatlan sokáig elmegy egy lapos akkuval is
-mp3-at/MD-t nem akarok, mert amekkora/amilyen nekem kéne, az prosti drága. Lehet érvelni, hogy hány kazettával térül meg, nem érdekel, mert nem boltból veszem :) .
-Perverzió, mánia: Pöcsölés a minél hűbb eredményért és annak élvezetteli hallgatása (jé, mit tud), gyerekkori vágyak beteljesülése (végre van ilyen cuccom)
-Egyáltalán nem vagyok olyan lesajnáló véleménnyel erről a technikáról, persze nem a klasszikus és a jazz zene a fő területe. De egy igényes ambient is akár egészen meglepő eredményt tud nyújtani vele.

Valamint nincs ekvalézerem.

Egyszer biztosan leváltom, de a jelenlegi lánc, a hallásom (amit ezekután ha valaki lesajnál, sértésnek veszem, sokkal érzékenyebb, minthogy a kazettával is elégedett legyen) és a zenei ízlésem adta hármas fényében nekem most ez kell. Ez nem igénytelenséget jelent, hanem azt, hogy a kazetta a maga hibáival együtt még mindig jobban megérint, mint a jelenlegi alternatívák. Archív anyag cédén van, bár egy 15 éves ma-ban jobban bízok, mint egy plextor cd-ben.

Ezért mondjuk lehet mosolyogni, de az utolsó pár hozzászólás valahogy egy olyan gúnyos hangnemet ütött meg valamivel és valakivel szemben, hogy muszáj volt beleszólnom, még akkoris, ha nem adok igazat senkinek sem ezzel.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#27 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 07:31

Idézet

Én plö azért vagyok alapvetően még mindig kazettás, mert:
-Hordozni egy WM-EX900-as walkman-nel kevesebb helyet foglal egy cédénél, vagyis jobb a geometriája
-irdatlan sokáig elmegy egy lapos akkuval is

Igen, ezek teljesen igazak, de ekkor mar nem hifirol beszelunk.

Idézet

-mp3-at/MD-t nem akarok, mert amekkora/amilyen nekem kéne, az prosti drága. Lehet érvelni, hogy hány kazettával térül meg, nem érdekel, mert nem boltból veszem :) .

Most nem tudom, hogy hordozhato MD-re gondolsz vagy asztalira ? Ha asztalira, akkor az kb. egy mostani deck ara, ha hordozhatora, akkor azt 5-10k kozott lehet venni mostansag hasznaltan, ez mondjuk tenyleg egy prosti ara, de azert talan tovabb tart.  :D

Idézet

-Perverzió, mánia: Pöcsölés a minél hűbb eredményért és annak élvezetteli hallgatása (jé, mit tud), gyerekkori vágyak beteljesülése (végre van ilyen cuccom)

A pocsolest nem tudom, hogy erted, nekem nem kellett pocsolnom sem a Technics-el, sem az AIWA-val, pedig nyuztam oket rendesen ... a hallgatas oromet, ahogy mar irtam, en is elvezem neha, a gyerekkori vagyaim meg mar beteljesultek. Mivel boldog tulajdonosa vagyok egy RS-BX646-nak meg egy "pultos" R-450-nek, sot meg fater is nyuz egy F-220-at  ...  szoval nalunk az egy fore eso deck-ek szama ketto ...  :D

Idézet

-Egyáltalán nem vagyok olyan lesajnáló véleménnyel erről a technikáról, persze nem a klasszikus és a jazz zene a fő területe. De egy igényes ambient is akár egészen meglepő eredményt tud nyújtani vele.

En is tisztelem ezt a technikat, felreertes ne essek, csak itt Akai fan baratunk olyan butasagokat hordott ossze, amire muszaj volt reagalnom, es nem is a kazetta imadataval volt a bajom lathatod, hanem azzal, hogy csak az a jo, es a digitalis technika az szar, mert rohamosan fejlodik, stb, stb, nem irom le megegyszer.

#28 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 09:48

Én azt nem értem, hogy ha valaki ennyire retro geek, mint a-m akkor miért nem inkább orsóst használ? Ahhoz is drága a kellék, de sokkal látványosabb, és túlzás nélkül is hifinek nevezhető, lehetne mondjuk egy GX-4000D, hogy márkánál maradjunk.

Vagy keríthetne egy Akai hifi VHS-t, analóg is, jól is szól, olcsó hozzá a nyersanyag. Szóval nem értem, miért pont az analóg technika legalját kellett hobbinak választani.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#29 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 10:46

Idézet: nagymesteriq - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 19:16

... A jobb erősítőkön akkor miértis lehet kikapcsolni a hangszinszabályzást?...

A jobb erősítőkön NINCS hangszinszabályzás...
:D
:respect:
SW

#30 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 11:03

Idézet: GTamas - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 8:31

Igen, ezek teljesen igazak, de ekkor mar nem hifirol beszelunk.

Most nem tudom, hogy hordozhato MD-re gondolsz vagy asztalira ? Ha asztalira, akkor az kb. egy mostani deck ara, ha hordozhatora, akkor azt 5-10k kozott lehet venni mostansag hasznaltan, ez mondjuk tenyleg egy prosti ara, de azert talan tovabb tart.  :D

A pocsolest nem tudom, hogy erted, nekem nem kellett pocsolnom sem a Technics-el, sem az AIWA-val, pedig nyuztam oket rendesen ... a hallgatas oromet, ahogy mar irtam, en is elvezem neha, a gyerekkori vagyaim meg mar beteljesultek. Mivel boldog tulajdonosa vagyok egy RS-BX646-nak meg egy "pultos" R-450-nek, sot meg fater is nyuz egy F-220-at  ...  szoval nalunk az egy fore eso deck-ek szama ketto ...  :D

En is tisztelem ezt a technikat, felreertes ne essek, csak itt Akai fan baratunk olyan butasagokat hordott ossze, amire muszaj volt reagalnom, es nem is a kazetta imadataval volt a bajom lathatod, hanem azzal, hogy csak az a jo, es a digitalis technika az szar, mert rohamosan fejlodik, stb, stb, nem irom le megegyszer.

Hifi vagy nem: Mi a hatarvonal?? Az EX900 adta hangminoseg messze tulmutat egy klassikus kazettas magnon. Hogyne lenne szempont? Akkor maradtam volna a CS-M02-nel...

Hordozhato md: Ne abbol indulj ki, hogy hangminosegre az 5-10k-s szerinted eleri a kazettat. Mint irtam, van hozza fulem, nekem nem az a szint kell.

Pocsoles: Ha Te bias es rec level allitgatasa nelkul veszel fel kazettara, vagy az automatikara bizod, akkor szerintem kar beszelnunk a kazettarol, nyugtass meg, hogy helytelen a feltevesem :) (A BX646 pont egy olyan magno, aminek a hangja nagyon ellenszenves szamomra. R450-et keveset hallottam, az F220 meg szinte azonnal felismerheto borzalom, persze az en GX67-em sem hibatlan.)

Szerkesztette: didyman 2006. 08. 11. 11:04 -kor

(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#31 Felhasználó inaktív   Messor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 23:58

Sziasztok!

Nem sértésnek szánom, előre is bocsánatot kérek érte, de:

Valóban hallgatthatóbbnak tűnik valakinek még egy kazettás deck, mint egy cd?

Nem túl sok pénzért, egész hallgatható rendszert lehet kihozni, szerintem...
De ehhez sok év tapasztalata kelletik.

Bár a "nem túl sok pénz" is relatív...

Persze, van aki elvekhez ragaszkodik, ez érthető...

Üdv:

M
"Fly away to a rainbow in the sky
gold is at the end for each of us to find
There the road begins where another one will end
Here the four winds know who will break and who will bend
All to be the master of the wind"

By: Manowar, Master Of The Wind...

#32 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 08:02

Idézet: didyman - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 12:03

Hifi vagy nem: Mi a hatarvonal?? Az EX900 adta hangminoseg messze tulmutat egy klassikus kazettas magnon. Hogyne lenne szempont? Akkor maradtam volna a CS-M02-nel...

Hordozhato md: Ne abbol indulj ki, hogy hangminosegre az 5-10k-s szerinted eleri a kazettat. Mint irtam, van hozza fulem, nekem nem az a szint kell.

Pocsoles: Ha Te bias es rec level allitgatasa nelkul veszel fel kazettara, vagy az automatikara bizod, akkor szerintem kar beszelnunk a kazettarol, nyugtass meg, hogy helytelen a feltevesem :) (A BX646 pont egy olyan magno, aminek a hangja nagyon ellenszenves szamomra. R450-et keveset hallottam, az F220 meg szinte azonnal felismerheto borzalom, persze az en GX67-em sem hibatlan.)

Hogy mi a határvonal ?? Szerintem semmiképpen sem egy Sony walkman, már bocsánat ha a lelkedbe gázoltam, az meg hogy túlmutat egy deck hangminőségén, erre inkább nem is reagálok ... Talán meghallgattad egy erősítőre kötve ?  :confused:
Vagy ki lehet hallani a különbséget egy 1 centis füldugón keresztül ? Ezt nem igazán értem  ...  :confused:

Ha van hozzá füled, az más, bocs, nemszóltam.

A pöcsölésről:

Mivel, mint mondtam, csak metal TDK kazikat használtam, igy a biast csak egyszer kellett beállítanom, a felvételi szintet pedig csak a felvétel elején , miután peak search lefutott a rögzíteni kívánt cd-n.

Azt hogy ellenszenves neked a 646 hangja, az a magánügyed, nekem tetszett, kinek a pap ...  :D
Aiwa dettó ...  :D Ezzel nem kívánok vitába szállni ...

#33 Felhasználó inaktív   nagymesteriq 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 13. 07:44

Én ehhez a hordozható témához nem tudok hozzászólni, talán kinőttem belőle, nemtudom, én a kocsiba MP3at hallgatok, de az biztos h itt a HiFi téma összekeveredett valami egészen mással...
Marantz Cd 6000 OSE LE, Marantz pm-17, Heybrook HB1

#34 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 21:15

Idézet: GTamas - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 9:02

Hogy mi a határvonal ?? Szerintem semmiképpen sem egy Sony walkman, már bocsánat ha a lelkedbe gázoltam, az meg hogy túlmutat egy deck hangminőségén, erre inkább nem is reagálok ... Talán meghallgattad egy erősítőre kötve ?  :confused:
Vagy ki lehet hallani a különbséget egy 1 centis füldugón keresztül ? Ezt nem igazán értem  ...  :confused:

Ha van hozzá füled, az más, bocs, nemszóltam.

A pöcsölésről:

Mivel, mint mondtam, csak metal TDK kazikat használtam, igy a biast csak egyszer kellett beállítanom, a felvételi szintet pedig csak a felvétel elején , miután peak search lefutott a rögzíteni kívánt cd-n.

Azt hogy ellenszenves neked a 646 hangja, az a magánügyed, nekem tetszett, kinek a pap ...  :D
Aiwa dettó ...  :D Ezzel nem kívánok vitába szállni ...

Nem gázoltál a lelkembe, ismerem a korlátait a gépnek (s volt a sonynak ennél mérfölddel jobb walkman-je, kicsit nagyobb méretű, kicsit drágább, kicsit jobb paraméterekkel). Az összehasonlítást itt most nem egy asztali készülékkel tettem, hanem azzal a klasszkius kazettásmagnóval, ami az átlagembernek eszébe jut a kazettáról (most már utólag nem tudom, hogy ezt minek hoztam fel).
Erősítőre kötve nem hallgatom, a nyávogás-remegés értékeitől a falnak rohannék, ha hangfalból kellene hallanom.

Az egész hordozható dolog csak onnan indult ki, hogy nekem hordozhatóságban jelenleg nem alternatíva a CD a mérete miatt, az MP3/waw (mert ha már megvan valami cd minőségében, hagy ne kelljen lebutítanom) lejátszók a viszonylag magas fogyasztásuk és a hangminőséghez mérten (ahol ismét kifejtem, hogy nem a magnóhoz képest, hanem a fülemhez képest) magas áruk miatt. Ez talán az egyik legfőbb ok a kazetta mellett számomra. Tudom, ellentmondásos a dolog: Minőség és mp3 kontra kazetta. Én inkább a kazetta nyűgjeit viselem el útközben, mint az mp3 és pl. ogg, illetve a hiányos digitális feldolgozás nyomait, ez az én egyedi hallásom és talán megszokásom is. Próbálok váltani, van itthon discman is, az sem alapmodell, de ennyi pénzért olyan hangja van, hogy na ne és nagy tányér mérete van, meg feleannyit megy el, kétszer annyi akkuval, mint a walkman és akkor ez a gép egy elég hosszas válogatás eredménye, talán csak nem jó helyen kerestem, walkman-ból sem ez volt az első, ez viszont már 5 éve megy napi üzemben.

Pöcsölés: Szerencsés vagy, hogy minden TDK MA kazidnak egyforma a frekimenete, nincsen gyári szórás, és a készüléked sem öregszik. Peak search az jó dolog, pláne, hogy a kazettának a kivezérelhetősége frekifüggő, így a talált maximumnál mondjuk mélyebb fekvésű hang simán telíteni tudja, a magas hangú csúcsokról nem is beszélve. Ha nem vagy kivezérlésmániás, akkor ez oké, én szeretem kihasználni az elérhető dinamikatartományt. Persze az MA esetében elég korrekt tartalék akad legalább a magas hangoknál, ha már a vele elérhető torzítás nem olyan fényes, mint mondjuk egy króm kazival, de tudom, "pap, papné".

#35 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 23:21

már elnézést, de egy eredendően CD lejátszókról szóló tocsikban mi ez a nagy kazettásmagnó flém: :D Amúgy télleg el kellene már felejteni a kazettásmagnókat. eredetileg diktafonok céljára lett a technika kifejlesztve és ölég nagy hiba volt, hogy mintegy 30 éven át mint hifi műsorforrás díszelgett.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#36 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 06:21

Idézet: Messor - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 23:58

Sziasztok!

Nem sértésnek szánom, előre is bocsánatot kérek érte, de:

Valóban hallgatthatóbbnak tűnik valakinek még egy kazettás deck, mint egy cd?

Nem túl sok pénzért, egész hallgatható rendszert lehet kihozni, szerintem...
De ehhez sok év tapasztalata kelletik.

Bár a "nem túl sok pénz" is relatív...

Persze, van aki elvekhez ragaszkodik, ez érthető...

Üdv:

M

Hát még a hallgatható milyen relatív.  ;)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#37 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 07:56

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 0:21

már elnézést, de egy eredendően CD lejátszókról szóló tocsikban mi ez a nagy kazettásmagnó flém: :D Amúgy télleg el kellene már felejteni a kazettásmagnókat. eredetileg diktafonok céljára lett a technika kifejlesztve és ölég nagy hiba volt, hogy mintegy 30 éven át mint hifi műsorforrás díszelgett.

Te csak hozd a tápot :D .
Komolyan? Ezt nem is tudtam. Ahhoz képest jókora iparág tenyerelt rá és próbált belőle minél többet kihozni. Úgy összességében tényleg számalmas az eredmény, ha hifiről beszélünk.

#38 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 08:58

Nincs itt semmifele flém.  :D Csak beszelgetunk errol-arrol. Mondjuk mar jol elkanyarodtunk az eredeti tematol, talan Akais baratunk megbocsat emiatt ...  :D 

Szanalmas vagy nem, azert engem is jol magaba bolonditott anno, szerintem jol megfer egymas mellet a kazi, a CD, es tarsaik. Nem kell egyiket sem ala-fole rendelni. Mindenki maskepp elte meg azt a korszakot, maskeppen csinalta ugyanazt.
Kar tulsagosan gyozkodni a masikat, hogy mi a tuti modszer, kinek mi, egyenenktol fugg. Mint ahogy ma is van aki 1000-szeresen ir cd-t LG iroval, es szerinte az a tuti, es van aki nem.  :cool: 
De ez mar hudejajde  :offtopic: 

#39 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 13:24

Jaja.
csak ami miatt húzom a számat, hogy ebben a korszerű világban, amikor a kommersz területen is fújják a kazettát (tennék azért, mert nehéz rá vigyázni és nem olyan egyszerű normális minőségben felvenni rá, a gyári, 20x--osan másolt szallagok hangjáról nem is beszélve), hogy annak szar a hangja. Namost, egy 900ft-os, ki tudja, mivel-hogyan összehordott teszkós cd-válogatás, vagy drágább, de eleve ócskán masterelt lemez, netán digitális zajokkal durván tarkított Faithless album, 128kbit-es mp3-as fémes csillogásban úszó valami, alacsony hangerőn torz/zajos eredményt produkáló hordozható lejátszó mellett kicsit fura.

Na, de nekem is elég ebből a témából most, megyek, keresek egy cd-t :) .

#40 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:42

Idézet: didyman - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 13:24

Jaja.
csak ami miatt húzom a számat, hogy ebben a korszerű világban, amikor a kommersz területen is fújják a kazettát (tennék azért, mert nehéz rá vigyázni és nem olyan egyszerű normális minőségben felvenni rá, a gyári, 20x--osan másolt szallagok hangjáról nem is beszélve), hogy annak szar a hangja. Namost, egy 900ft-os, ki tudja, mivel-hogyan összehordott teszkós cd-válogatás, vagy drágább, de eleve ócskán masterelt lemez, netán digitális zajokkal durván tarkított Faithless album, 128kbit-es mp3-as fémes csillogásban úszó valami, alacsony hangerőn torz/zajos eredményt produkáló hordozható lejátszó mellett kicsit fura.

Na, de nekem is elég ebből a témából most, megyek, keresek egy cd-t :) .

:offtopic:

with all my rizpekt, egy aps lame, vagy egy ogg q4 -sajnos- barmilyen szempontbol legyalazza azt amit a nakamichi dragon deckem tud csinalni egy jobb minosegu metal szalagra. ez vanik...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.