Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire ismert illetve használt program a Windows Movie Maker, nekem problémám van vele. Nagyon örülnék ha valaki segíteni tudna, egészen idegesítő problémám van.
Videót szeretnék szerkeszteni képekből, többnyire erre való a program. Csakhogy. Olyan sz** ez a movie maker, hogy berakok 20 képet, akkor még szépen működik, kb 25-30 képnél azonban többet nem tudok összefűzni, mert valamilyen okból fogva egyből kilép a program. Valaki nem tudna segíteni, hogy miért lehet???

Egyszerűen tényleg nem értem.... Eleinte gyanakodtam arra, hogy kevés a hely, mert azt írja a program, hogy 1,6 illetve 2 gb, szabad helyre van szükség, megoldottam, van annyi. Aztán esetleg a ram lehet kevés (amit kétlek mert 2*512 MB DDR Kingstone ram-om van), beraktam még virtuális memóriába jópár MB-t. Nem segített. Újratelepítettem ezt a kedves programot. Semmi. Aztán öteletem sem volt. Bátyám vett egy tök új winchestert, beraktam a saját gépembe, újonnan feltelepítettem rá a windowst, meg felraktam a movie makert ott működött rendesen. Szépen több száz képből tudtam videót csínálni, minden probléma nélkül. Erre gondoltam, akkor átmegyek tesomhoz, aki azóta elvitte a vinyóját, de már ott sem megy, 20 kép után mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a program... Miért lehet??? Ha valaki tudna segíteni, nagyon örülnék.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
U.I.: ha senkinek nincs semmi ötlete, akkor esetleg ajánlhatnátok hasonló progit, amivel kb. ugyan ezeket meg lehet csínálni (képekből, jpg, videót csínálni (itt .wmw formátumban), zenét rakni alá, áttűnéseket effekteket, stáblistát stb.), lehetőleg magyar vagy még német nyelven.
Előre is nagyon köszi:
Nimo