HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Movie Maker 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Movie Maker 2

#1 Felhasználó inaktív   Nimo226 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 02. 15:08

Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire ismert illetve használt program a Windows Movie Maker, nekem problémám van vele. Nagyon örülnék ha valaki segíteni tudna, egészen idegesítő problémám van.
Videót szeretnék szerkeszteni képekből, többnyire erre való a program. Csakhogy. Olyan sz** ez a movie maker, hogy berakok 20 képet, akkor még szépen működik, kb 25-30 képnél azonban többet nem tudok összefűzni, mert valamilyen okból fogva egyből kilép a program. Valaki nem tudna segíteni, hogy miért lehet???:( Egyszerűen tényleg nem értem.... Eleinte gyanakodtam arra, hogy kevés a hely, mert azt írja a program, hogy 1,6 illetve 2 gb, szabad helyre van szükség, megoldottam, van annyi. Aztán esetleg a ram lehet kevés (amit kétlek mert 2*512 MB DDR Kingstone ram-om van), beraktam még virtuális memóriába jópár MB-t. Nem segített. Újratelepítettem ezt a kedves programot. Semmi. Aztán öteletem sem volt. Bátyám vett egy tök új winchestert, beraktam a saját gépembe, újonnan feltelepítettem rá a windowst, meg felraktam a movie makert ott működött rendesen. Szépen több száz képből tudtam videót csínálni, minden probléma nélkül. Erre gondoltam, akkor átmegyek tesomhoz, aki azóta elvitte a vinyóját, de már ott sem megy, 20 kép után mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a program... Miért lehet??? Ha valaki tudna segíteni, nagyon örülnék.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
U.I.: ha senkinek nincs semmi ötlete, akkor esetleg ajánlhatnátok hasonló progit, amivel kb. ugyan ezeket meg lehet csínálni (képekből, jpg, videót csínálni (itt .wmw formátumban), zenét rakni alá, áttűnéseket effekteket, stáblistát stb.), lehetőleg magyar vagy még német nyelven.
Előre is nagyon köszi:
Nimo

#2 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 02. 20:29

Igy hirtelen ezt talaltam:
http://www.steffelso...2avi/indexE.htm

Aztan az avi-t wmv-be konvertalhatod Movie Maker-rel?

#3 Felhasználó inaktív   Nimo226 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 08:21

Köszi szépen! Kiindulásnak nem is rossz!
Esetleg nem tudja valaki, hogy a movie maker, miért lehet rossz?
Talán mert ez csak a Movie Maker 2.0 és egy bug lenne?
És, hogy tudom letölteni a 2.1-et?? Tudom elvileg windows update-tel jön le, de minden frissítést letöltöttem, azonban a movie maker 2.0 marad..:(

#4 Felhasználó inaktív   droland 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 09:03

Hát én nem tudom, nekem sp2-es windows van és ebben alapból 2.1 a movie maker... most néztem, az sp2 windows alapból tartalmazza, ha minden igaz, csak ugy van...  de most nem értem ezt az sp2 mizériát, amióta van sp2, azt használom probléma nélkül :) NEM UTÓLAG FELRAKVA, hanem eleve olyan az xp telepítőm...

Szerkesztette: droland 2006. 08. 06. 09:05 -kor

Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3

#5 Felhasználó inaktív   LeNa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 11:13

Nekem is ugyanez a problémám a movie makerrel. De én videokbol (wmw) szeretnék egy amvt .. bemásoltam 3 részt, elkezdtem csinálni, és kilép, meg elmenti, de ha megnyitnám, azonnal bezárja a programot.... :s
nincs még vmi más progi, amivel nem képekből lehet slideshowt csinálni?  :confused:

#6 Felhasználó inaktív   droland 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 22:55

Az eszközök/beállítások/kompatibilitásnál vegyetek ki mindent. Ha valami mégis kell egy "cucchoz" azt engedélyezzétek de csak arra az időre. Előfordulhat, hogy egy adott "plugin" nem movie maker "kompatibilis", de ugye ez nem a movie maker hibája, különben akkor mással miért működne jól...
Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3

#7 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 12:01

2.1-es Movie makerem van. Minden jól megy, de amikor a Filmfájl lementéséhez érek, kiválasztom a helyet ahova mentse, minőséget stb. és amikor elindulna a százalék mérő egyszerűen nem csinál semmit, csak a hátralévő idő számolgatja,de a filmfájlt nem csinálja meg. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy miért nem? :think: Sajnos semmilyen hibaüzit nem ír ki, és le sem fagy a progi csak egyszerűen nem csinál semmit...

#8 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 23:12

:up: :think:

#9 Felhasználó inaktív   solyaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 18:39

és hogyan lehet a filmeket avi-t  wmv-be konvertálni?? meg eleve h egy filmet feltudjak rakni valamilyen oldalra?? légyszi segítsetek, köszi:)

#10 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 22:34

Idézet: solyaaa - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 19:39

és hogyan lehet a filmeket avi-t  wmv-be konvertálni?? meg eleve h egy filmet feltudjak rakni valamilyen oldalra?? légyszi segítsetek, köszi:)

Movie Makernél behívod a wmv-t, majd rámáész a film mentése másként. Ott pedig kiválasztos a mentést dv-aviba. Ha nem megy, akkor IMTOO encoder. Ha nem találsz a neten, adhatok. Vagy Sony Vegassal is konvertálhatsz. (isohunt :))

Szerkesztette: Dextrose 2008. 09. 27. 22:34 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#11 Felhasználó inaktív   dashaus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 19:03

Sziasztok!

Segitségeteket szeretném kérni abban, hogy videófilmeket készítek. Momentán a movie makert használom, de sok vele a problémám. pl. a vmw-vel kompatibilis, az Mpeg-gel meg nem igazán. Nem tudtok e nekem valami hasonló ingyenes, vagy fizetős video készitő progit ajánlani, ami hasonlóan könnyen kezelhető, mint a movie maker? És például  Mpeg-gel is kompatibilis és nincs pprobléma vele?

Köszönöm!

Sipos András
email: dashaus@freemail.hu

#12 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 20:43

A legfullosabb ingyenes videoszerkesztő szerintem a mai napig a Virtualdub. Felraksz valami codec pack-ot és abba konvertálsz amibe akarsz.
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#13 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 04. 21:05

Idézet: inter15 - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 21:43

A legfullosabb ingyenes videoszerkesztő szerintem a mai napig a Virtualdub. Felraksz valami codec pack-ot és abba konvertálsz amibe akarsz.

codec pakkot tilos feltenni.
Make love not Wor.

#14 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 21:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 21:05

codec pakkot tilos feltenni.

Már ezt is tiltja a fórumszabályzat ? :D

(Pl a K-lite basic -tól egyik oprendszer sem  kap hasmenést)
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#15 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 10:58

Idézet: inter15 - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 22:13

(Pl a K-lite basic -tól egyik oprendszer sem  kap hasmenést)

Akkor azt írd, mert a "valami codec pack" kifejezésbe simán belefér az Ace és a többi hashajtó.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#16 Felhasználó inaktív   Ting 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 13:13

Hogyan lehet megcsinálni azt az effektet hogy visszafelé menjen a videó? Mi a neve? Angol verziót használok.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó