Idézet: DuplaZso - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 1:18
Nem hát ! Ugyanis ez itt már lassan az 51-es körzet...

...mármint a dolog paranormális részét tekintve.
Minap beugrottam A CÉGhez. Mondom:
- Csókolom ! Szeretnék a 10/1-nek hazudott netemből 5/768-ast.
- Semmi akadálya, csupán csengesd ki a "kedvezményt" a fennmaradó 1,5 év hűségidőre !
- De én aztat nemnaon szeretném, meg különben is, így az eredeti szerződéshez képest fél évvel kitolódna a hűségidő lejárta...
- Kussolj paraszt, vagy fizess ! Áeszeff, áeszeff... ! Módosítani csak felfelé lehet, hehehe... !
A legszebb az egészben, hogy olyan stílusban adta elő magát, mintha a seggéből húzott volna ki. Mit képzelek én, hogy két rugóval kevesebbet akarok nekik postázni havonta ?! És a röhely, hogy ez egy mezei, üszis picsa volt. Bár őt konkrétan még nem láttam ott az irodában, tehát lehetett bárkinek az akárkije is, és így már érthető, hogy az ő szemében én csak egy jelentéktelen kis csíra voltam, aki az extraprofitjukat akarja csökkenteni. Nos, valóban : Hát mit képzelek én ?!
Zso.
A büdös parasztja, hát az utolsó falatot is kivennéd az igazgatók éhező árváinak szájából? Hát ember az ilyen?

Örülhetsz, hogy az áeszefre hivatkozva nem vertek meg. Vagy nem áldozták fel belsőségeidet, a nagy ÁESZEF még nagyobb dicsőségére.
Egyébként normális, hogy a Zhone modem akár pillanatnyi áramszünet után is toszik kapcsolatot létesíteni?

Azaz bármilyen hosszabb-rövidebb póverfélijör után nem tud kapcsolódni, csak a 2.-3.(-9. nc) újraindítás/tápdugópillantanyikihuzogatás után. Ez direkte gépre kötve rendkívül idegtépő volt és gyakran előjött(egyébként csókoltatom az ÉMÁSZT a 200 Volt hálózati feszültségük és a gyakori pillanatnyi áramszünetek okán), most routerrel már tűrhetőbb, ritkább a dolog, de így is megesik, hogy nem tud kapcsolódni és buzerálni kell a tápot.
Jah igen, nem mellesleg tegnap óta időnként bitang lassú a net. Olyan lassú hogy a sima html oldalak is kihagyott képeket és "a kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt"-ot nyomnak.
P2P megy úgy ahogy, az sem túl gyors, de állítólagos korlátozással együtt is gyorsabb mint a sima web elérés..
Szerkesztette: Dizájnfiksön 2007. 07. 30. 05:09 -kor
'Beliefs are what divide people. Doubt unites them.'' Peter Ustinov - a small mind is a tidy mind - an empty mind is a loyal mind - blessed is the mind too small for doubt