Idézet: eM82 - Dátum: 2007. ápr. 30., hétfő - 19:37
ma kb. du. negyed 1-kor megszakadt az internetkapcsolatom... (pontosabban először csak a bejövő...)...
kicsit furcsa volt, mert már jóideje megy gond nélkül együtt a PARADYNE modem + a router (D-Link 604)...
először Monortelre gyanakodtam, de aztán router nélkül kipróbálva ment a net...
router reset után sem javult a kapcsolat...
a hiba szerint (meg emlékeim szerint) nem tudta kiosztani az IP-Címeket...
kb. 7 óra router nélküli netezés után (gondoltam pihentetem picit, hátha túlmelegedett) nemrég úgy döntöttem, hogy belépek a router kezelőfelületére... (nem gondoltam, hogy szükség lehet rá reset után (én hülyeségem, ha gondolnom kellett volna rá... mind1.))
szóval gondoltam lefuttatom a wizard-ot... megváltoztattam az admin passw-t (pontosabban megadtam végre egyet), beírtam a felhasználói nevet ill. a monorteles passw-t 2xer... restart. és lám működik...
Amit qrvára nem értek az az, hogy korábban router-reset után nem kellett megadni a monorteles kapcsolat userID-t + jelszavát... most meg ennek segítségével jött helyre..
Tud valaki nekem egy elfogadható választ adni?...
/lehetséges, hogy vki kívülről belepiszkált a routerbe?... kihasználva az alap ID+pass párosítást/
"/lehetséges, hogy vki kívülről belepiszkált a routerbe?... kihasználva az alap ID+pass párosítást/"
Bizony, bizony lehetseges.

Súgó
A téma zárva.