Idézet: mckay - Dátum: 2010. 11. 23. 22:16
Szia!
No átállítottam a csomagméretet 512-re, és azt a szallonás izét is.

Ha be lesz kapcsolva a kliens, akkor beszámolok az eredményről.
És arról is, hogy az a sárga N-es-e. (ez vicces így leírva, de talán hejjesen írtam)
Igen, a prohardveren is mckay néven futok. A futok persze túlzás, igen ritkán nézek oda be.
Először mindig a hwsw-re kattintok, és csak utána a prohardverre. Így van ez 8 éve, és nem változik... Öregszem.

Na és most például már vagy másfél hónapja nem jottam el a második kattintásig.
Miért, valamire nem reagálok ott?
Egyébként, visszatérve a döcögös wlanomra: Dehogy állítottam be stabil pinget! Egyszerűen mikor eljutok a klienshez, szoktam indítani 100-200 pinget, és csodálkozom, hogy mindig ugyanaz az eredmény. Ennyi.
De életszerűbb dolgokat is szoktam csinálni: múltkor például az antennán keresztül játszottam le egy AVI filmet, anélkül, hogy átmásoltam volna az állományt a kliensre. Ment!
De azért a ping-vesztés aggasztó. Félő, hogy nem lesz ez mindig sima a kapcsolat...
Huhh, hát jól belecsavarodtunk ebbe a talányba...

Nekem nagyon tanulságos, sokat okosodom belőle, de félek neked nem egy szakmai előrelépés ez az ügy...
Szóval továbbra is köszi!
Van nekem ennél érdektelenebb szakmám, mint előrelépés, meg vissza, egyszerűen találgatok, az alapján, amit olvastam, és amit otthon tapasztaltam (régi bérház, hosszú előszoba, nem is, hanem kifutópálya, feltehetőleg több fal rabic, a router a lehető legszerencsétlenebb sarokban, na nem az előszobában, jó kis tesztkörnyezet

A legnagyobb rádiótechnikai sikerem költözés idején történt a rádiós vezetékes telefonnal, csak a régi lakásban ki kellett tennem a talpát az ablakba, aztán 5-6 naponként hordhattam tölteni
(jó, nem volt 150 méter, egy vasúti töltés egyik oldaláról költöztünk a másikra, telefonálni pedig csak vonatszünetben lehetett

)))
A filmed pedig azért ment, mert 1.nem UDP-myomattad, azon szaggatott volna, 2.a lejátszó szépen pufferelt, így volt idő a kiesett csomagokat pótolni, 3.nem egy MKV-t próbáltál

)))
Az átállítástól mennyire esett vissza a maximum sebességed? (15Mbit maradt?)
Prohardver csak úgy eszembe jutott, az a Mckay még tanácsokat is osztogatott, de nem vettem észre, hogy ugyanazt, mit itt, megkérdezte volna, igaz az is, hogy néhány hete már nem találkoztam a bejegyzéseivel

)))
u.i.
Ha volna lehetőséged, a router antennáját is érdemes volna rácsavarni egy klienre, és pásztázni kicsit a légteret, bár mintha írtad volna, hogy arrafelé nincs akkora gubanc, de ez már rég lehetett, és sokat kéne visszaolvasnom