Idézet: saen - Dátum: 2010. 12. 03. 21:23
Szia!
Vistás driverrel használtam, mert letöltve a gyártótól a legfrissebbet, azt írta ki, hogy újabb van telepítve. Szerintem rá se tudnám rakni... Érdemes ezzel vacakolni?
A Dell-en nem tudom sajnos milyen van.
Egyébként azért kedvelem az intel kártyákat, mert vezetékesben is a Realtekkel rengeteg bajom volt, szereztem intelt és minden problémám megoldódott. Most is hasonló érzésem van... Persze boltban még nem is láttam intel wifi-t, szóval nem tudom mennyire kapható.
Köszi!
Nem a driverre gondoltam, hanem az egyéb programmellékletre, de nem tudom, hogy ez vistán hogy megy, xp-vel használtam eddig ilyesmit.
Ha beleolvasol a manualba, ott mutogatják, miket tudnál állítani az átvitelben, a wines csatlakozásnál pedig örülhetsz, hogy a jelszóra rákérdez.
Az is igaz, hogy a realtekkel még nem volt dolgom, csak ellenoldalon, g-vel ott megvoltak a korlátai.
Klien oldalon atheros (meg zydas, már az is atheros, de nagyon más tészta

, ég és föld a win(csak xp zerobigyo, azóta persze fejleszthették valamennyire) és a melléadott kliensprogram.
Ltöltötted, kicsomagoltad, setup.exe, aztán amikor a driverhez ért, el is hasalt a frisebben, ezután a kliensprogram sem települt?
Ha pedig cserélnéd, nagyon jó lesz oda a tp-link 7xx-től fölfele (727 kivéve, az nem atheros), persze, ahogy olvastam, nagyon régen az atherosnak is voltak gondjai a rádióval, de amióta bavásárolták a zydast, azóta már nem csak a hardvere baromi erős