HWSW Informatikai Kerekasztal: Vezetek nelkuli LAN III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vezetek nelkuli LAN III

#2181 Felhasználó inaktív   -=>profile<=- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 30. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 11. 29. 23:36

A videón is látszik, hogy a winnel kerestetnéd a vezeték nélküli hálózatokat, holott az eszköz utilját is felraktad. Azt én nagyon ritkán szoktam, de vagy egyik, vagy a másik. Többi homályos, nem is néztem, elvileg ha eszköz tudja a megfelelő kódolást, driver felrak, winben csatlakozik, jelszót beír, oszt megy.

tökmindegy melyikkel próbálom, a gyári programmal, vagy win.-al, ugyanaz van mindíg. a gyári programot is felraktam-leszedtem már vagy 5x, mind a két vevőét.

igen, elvileg baromi egyszerű a dolog, én is megcsináltam már kismilliószor, de itt mégsem működik.
a külső antennát kiraktam falon kívülre, így az ablak alatt van az adó, az ablakkal szemben pedig a gép, de akkor sem jó. ezért gondolom, hogy az xp nem akarja esetleg.
...'cause shotgun bullets are bad for your health

#2182 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: -=>profile<=- - Dátum: 2010. 11. 30. 12:10

tökmindegy melyikkel próbálom, a gyári programmal, vagy win.-al, ugyanaz van mindíg. a gyári programot is felraktam-leszedtem már vagy 5x, mind a két vevőét.

igen, elvileg baromi egyszerű a dolog, én is megcsináltam már kismilliószor, de itt mégsem működik.
a külső antennát kiraktam falon kívülre, így az ablak alatt van az adó, az ablakkal szemben pedig a gép, de akkor sem jó. ezért gondolom, hogy az xp nem akarja esetleg.

Az usb port nem lehet véletlenül sáros?

#2183 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Claude Leon - Dátum: 2010. 12. 01. 09:54

Én beleléptem egy olyan likba, h egy hosszabbító lerontotta az átvitelt.

#2184 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2010. 12. 01. 12:44

Én beleléptem egy olyan likba, h egy hosszabbító lerontotta az átvitelt.

Pláne, hogy egy ilyen cuccnak mind az 500mA-re szüksége van olykor.
Gondolom, az adatátvitel hibatűrőbb.

#2185 Felhasználó inaktív   -=>profile<=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Claude Leon - Dátum: 2010. 12. 01. 09:54

Amikor "jó", akkor a gép hátuljába van dugva, a TP Link saját hosszabbítóján keresztül. Próbáltam a gép elején lévő aljzatban is, hosszabbító nélkül, de semmi. A gép nem gagyí alkatrészekből van összerakva, egyelőre kizárnám, hogy az USB-vel lenne gond. De majd a próba másik géppel megmutatja.
...'cause shotgun bullets are bad for your health

#2186 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: -=>profile<=- - Dátum: 2010. 12. 01. 15:11

A tp-link szofverének van valami diagnosztikai füle is, valahol errefelé elég részletesen számolgatja a csomagokat.
Ha itt nem talász 10% fölötti dropot akár a bejövő, akár a kimenő forgalomban, és a beacon szépen gyarapszik, akkor lehet, hogy gépen belül kell keresned a bibit.

#2187 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 15:26

Sziasztok!
Felhozom ezt a témát, amiben korábban tanácsot kértem. Akkor ugyan mondtatok több tippet is, de határozott választ nem kaptam, mert nem ismertétek a ház árnyékolását és én ezután nem is eröltettem a dolgot. Az asztali gépen továbbra is ugyanaz a helyzet, viszont közben lett céges laptopom. Ma úgy alakult, hogy a jég miatt nem tudtam bemenni dolgozni, volt egy kis útzár, ezért itthonról nyomom. Ideraktam a laptopot ahol a másik gép is van és itt a net teljesen jó. Ez egy Dell Latitude E5410 laptop, win7-tel és valami intel wifi van benne. Ezen az asztalra rakva fullosan hozza a sávszélességet, szóval az épület nem takar be túlságosan és a kapcsolat is sokkal-sokkal stabilabb, mint az asztali gépnél. Ez nekem azt jelzi, hogy a gépben a hálókártya elég vacak, lehet elég lenne csak egy korrektet venni és minden okés lenne. Erről mi a véleményetek? Milyen tipust javasoltok?
Köszi ismét!!

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2010. 09. 16. 12:09

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, remélem nem reménytelen a helyzet :-)
Nemrég T-home-nál váltottam, eddig volt telefon + adsl, minden kábelen ment, nem volt gond. Most van Adsl + ip-tv és úgy lett megoldva a dolog, hogy a TV mellett van a dsl router amin keresztül megy a TV és routerként is működik a modem, vezeték nélkül erről megy (menne) a net. A gond ott van, hogy egy két szintes házban, totál ellentétes felén van a számítógép és a router, ráadásul másik szinten. Eredetileg nem így akartam az egészet, csak arra nem gondoltam, hogy a tv-hez is kell a router és így viszont vezetékkel nem tudom megoldani, nem akarom átfúrni az egész házat, gyakorlatilag egy kisebb házfelújítás kéne, hogy menjen a dolog, így maradt a wireless. Elrohantam gyorsan a boltba, egyfajta kártya volt, TP-Link TL-WN353GD, a dsl modem meg ZXDSL 931VII vagy mi a neve, egy fehér rondaság, T-home adta.
Jött először a nagy koppanás, szerelő azt mondta tutira fog menni 12-13 mbiten a cucc vezeték nélkül. 15-nek kéne lennie, kábelen tudta is, azt próbáltuk, vezeték nélkül meg nem tudtuk, mert nem volt mivel. Azonban hálókártya vétel után gépem alig látta a hálózatot, modemes időkre emlékeztető sebessége volt a netnek ha épp működött. Ha elhúztam a gépet a faltól, akkor jobb lett a helyzet, 2mbitet tudott így már kb. Szereztem egy antennát, szintén TP-Link TL-ANT2408C, bár gondolom nem erre készült, de kivezetve az asztalra az antennát, így tudja a 2mbitet lefelé úgy is, hogy a gép a helyén van. Jelenleg itt tartok, a gépemen van net, de ez elég kevés, főleg hogy előtte 4mbitem volt vezetéken és tudta is azt. Barátnőm laptopján (régi Lenovo, pontos tipus passz) kipróbálva a 10mbitet simán vitte ha egy szobában volt a routerrel. Ja és nem is teljesen stabil, úgy vettem észre, hogyha 54mbiten csatlakozik a routerhez akkor nem működik a net, ha 12-n akkor igen.
Szeretném ha az én asztali gépemen is lenne gyors net, nem tudom mi az amit ki lehet hozni ésszerű határokon belül, de ha nem is 15, de ne legyek nagyon lemaradva. Hálózatokhoz nem nagyon értek, vezetékes helyi hálókat csináltunk anno haverokkal, már akkor sem kedveltem a Realtek chipes kártyákat, ott sok problémát megoldott amikor intel hálókártyákat szereztünk, összedugtuk és ment minden, mindig. Ilyesmit szeretnék most is, mit kéne beállítanom/vennem, hogy gyors és stabil legyen a net? Gondolom költenem is kellene rá, hajlandó is vagyok, de ésszerű határokon belül és csak minőségi cuccokra, tehát nem a legolcsóbb megoldást keresem, hanem olyat ami jó. Előre is köszi!

#2188 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 00:10

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2010. 12. 01. 15:26

Sziasztok!

Nekem egy öreg acélgerendás födémü házban mintegy negyven méter távolságból elfogadható kapcsolatom volt (közben egy födémmel is)mind SMC, mind TP link USB fejjel úgy, h a túloldalon egy kommersz Dlink router volt a gyári antennájával.
Simán a fejjel 2-4% nyi jellel, egy síkparabola (ívre hajlított alulemez) háttérrel 20% körüli jelszinttel.

#2189 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2010. 12. 01. 16:26

Sziasztok!
Felhozom ezt a témát, amiben korábban tanácsot kértem. Akkor ugyan mondtatok több tippet is, de határozott választ nem kaptam, mert nem ismertétek a ház árnyékolását és én ezután nem is eröltettem a dolgot. Az asztali gépen továbbra is ugyanaz a helyzet, viszont közben lett céges laptopom. Ma úgy alakult, hogy a jég miatt nem tudtam bemenni dolgozni, volt egy kis útzár, ezért itthonról nyomom. Ideraktam a laptopot ahol a másik gép is van és itt a net teljesen jó. Ez egy Dell Latitude E5410 laptop, win7-tel és valami intel wifi van benne. Ezen az asztalra rakva fullosan hozza a sávszélességet, szóval az épület nem takar be túlságosan és a kapcsolat is sokkal-sokkal stabilabb, mint az asztali gépnél. Ez nekem azt jelzi, hogy a gépben a hálókártya elég vacak, lehet elég lenne csak egy korrektet venni és minden okés lenne. Erről mi a véleményetek? Milyen tipust javasoltok?
Köszi ismét!!

Kitaláltam mindenféle ostobaságot, de eszembe jutott utánanézni.
A felsorolt eszközökből csak a TP-linked g-s, a másik 2 n-es, lehet, hogy itt a kutya elásva, ugyanannyira rossz kapcsolattal mégiscsak többet tud átpréselni az n szabvány

#2190 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Claude Leon - Dátum: 2010. 12. 02. 09:46

Kitaláltam mindenféle ostobaságot, de eszembe jutott utánanézni.
A felsorolt eszközökből csak a TP-linked g-s, a másik 2 n-es, lehet, hogy itt a kutya elásva, ugyanannyira rossz kapcsolattal mégiscsak többet tud átpréselni az n szabvány

Köszi, akkor megpróbálok egy n-es kártyát szerezni. Egyébként lehet valahol intel chipest kapni a realtek helyett?

#2191 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2010. 12. 02. 16:36

Köszi, akkor megpróbálok egy n-es kártyát szerezni. Egyébként lehet valahol intel chipest kapni a realtek helyett?

Arra gondolsz, hogy a noteszben is az intel volt jó?
Az n már jóval szorosabb szabvány, mint a g volt, szerintem fölösleges intellel vacakolnod, jó lesz oda atheros vagy realtek is (ahogy a tp-linkeket nézem, ott az atheros erős többségben van).
Ráadásul ezek mellé a szoftvertámogatás is jobb, az intelnél csak a win bugyuta kliensprogramját használhatod, míg a többiekhez mellékelt holmikkal elég szépen kézbentartható a sok paraméter.
Azt biztosan nem tudod, hogy a Dell-E541 150 v. 300 mbites volt? (mondjuk elég ritkán építenek noteszbe 300-ast)

szerk:
a 353-as tp-link kártyádat a win klienssel használtad, vagy a sajátjával? (van azért különbség a beállításban, nem is kicsi)

Szerkesztette: Claude Leon 2010. 12. 03. 09:14 -kor

#2192 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Claude Leon - Dátum: 2010. 12. 03. 09:08

Arra gondolsz, hogy a noteszben is az intel volt jó?
Az n már jóval szorosabb szabvány, mint a g volt, szerintem fölösleges intellel vacakolnod, jó lesz oda atheros vagy realtek is (ahogy a tp-linkeket nézem, ott az atheros erős többségben van).
Ráadásul ezek mellé a szoftvertámogatás is jobb, az intelnél csak a win bugyuta kliensprogramját használhatod, míg a többiekhez mellékelt holmikkal elég szépen kézbentartható a sok paraméter.
Azt biztosan nem tudod, hogy a Dell-E541 150 v. 300 mbites volt? (mondjuk elég ritkán építenek noteszbe 300-ast)

szerk:
a 353-as tp-link kártyádat a win klienssel használtad, vagy a sajátjával? (van azért különbség a beállításban, nem is kicsi)

Szia!
Vistás driverrel használtam, mert letöltve a gyártótól a legfrissebbet, azt írta ki, hogy újabb van telepítve. Szerintem rá se tudnám rakni... Érdemes ezzel vacakolni?

A Dell-en nem tudom sajnos milyen van.

Egyébként azért kedvelem az intel kártyákat, mert vezetékesben is a Realtekkel rengeteg bajom volt, szereztem intelt és minden problémám megoldódott. Most is hasonló érzésem van... Persze boltban még nem is láttam intel wifi-t, szóval nem tudom mennyire kapható.

Köszi!

#2193 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 23:58

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2010. 12. 03. 21:23

Szia!
Vistás driverrel használtam, mert letöltve a gyártótól a legfrissebbet, azt írta ki, hogy újabb van telepítve. Szerintem rá se tudnám rakni... Érdemes ezzel vacakolni?

A Dell-en nem tudom sajnos milyen van.

Egyébként azért kedvelem az intel kártyákat, mert vezetékesben is a Realtekkel rengeteg bajom volt, szereztem intelt és minden problémám megoldódott. Most is hasonló érzésem van... Persze boltban még nem is láttam intel wifi-t, szóval nem tudom mennyire kapható.

Köszi!

Nem a driverre gondoltam, hanem az egyéb programmellékletre, de nem tudom, hogy ez vistán hogy megy, xp-vel használtam eddig ilyesmit.
Ha beleolvasol a manualba, ott mutogatják, miket tudnál állítani az átvitelben, a wines csatlakozásnál pedig örülhetsz, hogy a jelszóra rákérdez.
Az is igaz, hogy a realtekkel még nem volt dolgom, csak ellenoldalon, g-vel ott megvoltak a korlátai.
Klien oldalon atheros (meg zydas, már az is atheros, de nagyon más tészta :), ég és föld a win(csak xp zerobigyo, azóta persze fejleszthették valamennyire) és a melléadott kliensprogram.

Ltöltötted, kicsomagoltad, setup.exe, aztán amikor a driverhez ért, el is hasalt a frisebben, ezután a kliensprogram sem települt?
Ha pedig cserélnéd, nagyon jó lesz oda a tp-link 7xx-től fölfele (727 kivéve, az nem atheros), persze, ahogy olvastam, nagyon régen az atherosnak is voltak gondjai a rádióval, de amióta bavásárolták a zydast, azóta már nem csak a hardvere baromi erős :)

#2194 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 04. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Claude Leon - Dátum: 2010. 12. 03. 23:58

Nem a driverre gondoltam, hanem az egyéb programmellékletre, de nem tudom, hogy ez vistán hogy megy, xp-vel használtam eddig ilyesmit.
Ha beleolvasol a manualba, ott mutogatják, miket tudnál állítani az átvitelben, a wines csatlakozásnál pedig örülhetsz, hogy a jelszóra rákérdez.
Az is igaz, hogy a realtekkel még nem volt dolgom, csak ellenoldalon, g-vel ott megvoltak a korlátai.
Klien oldalon atheros (meg zydas, már az is atheros, de nagyon más tészta :), ég és föld a win(csak xp zerobigyo, azóta persze fejleszthették valamennyire) és a melléadott kliensprogram.

Ltöltötted, kicsomagoltad, setup.exe, aztán amikor a driverhez ért, el is hasalt a frisebben, ezután a kliensprogram sem települt?
Ha pedig cserélnéd, nagyon jó lesz oda a tp-link 7xx-től fölfele (727 kivéve, az nem atheros), persze, ahogy olvastam, nagyon régen az atherosnak is voltak gondjai a rádióval, de amióta bavásárolták a zydast, azóta már nem csak a hardvere baromi erős :)

Kliens programot nem is próbáltam meg telepíteni megmondom őszintén, csak drivert. A beállításokhoz annyira nem értek, sőt egyeltalán nem... Viszont ha jó ez az atheros akkor lehet megpróbálkozom vele, most jön a gondolkozás fázis :) Köszi az infokat!

#2195 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 04. 19:34

Na szóval. Kellene összerakni valami otthoni adattárat (NAS). Erre megvan a Shuttle XPC.
A cuccot ráakasztanám egy Wlan routerre. Ki szeretném hozni a leggyorsabb adatátvitelt Wlanon a noim és a NAS között.

A notimban 5100-as intel hálókártya van, ezt szerintem cserélni kell egy gyorsabbra. A kérdésem a WLAN AP lenne.
Melyikkel lehet igen nagy adatátviteli sebességet elérni 5-10 méteren belül?

Mindenképpen N-es kell és ha jól tudom, akkor van valami nevenincs gyártó (nem valami ismert) amelyiknek az AP-ján fut a DD-WRT és 450Mbps a cucc végül (ha jól rémlik 40Mhz sávszél mellett). Fehér színű a cucc, de a nevére nem emlékszem. A sávszélesség nem gond, a pusztában lakom :)

Szóval milyen WLAN AP és milyen kártya lenne a jó párosítás egy igen gyors hálózat létrehozására?

#2196 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 06. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2010. 12. 04. 20:34

Na szóval. Kellene összerakni valami otthoni adattárat (NAS). Erre megvan a Shuttle XPC.
A cuccot ráakasztanám egy Wlan routerre. Ki szeretném hozni a leggyorsabb adatátvitelt Wlanon a noim és a NAS között.

A notimban 5100-as intel hálókártya van, ezt szerintem cserélni kell egy gyorsabbra. A kérdésem a WLAN AP lenne.
Melyikkel lehet igen nagy adatátviteli sebességet elérni 5-10 méteren belül?

Mindenképpen N-es kell és ha jól tudom, akkor van valami nevenincs gyártó (nem valami ismert) amelyiknek az AP-ján fut a DD-WRT és 450Mbps a cucc végül (ha jól rémlik 40Mhz sávszél mellett). Fehér színű a cucc, de a nevére nem emlékszem. A sávszélesség nem gond, a pusztában lakom :)

Szóval milyen WLAN AP és milyen kártya lenne a jó párosítás egy igen gyors hálózat létrehozására?

Itten van valami tesztelés 450Mbitre:
http://www.smallnetb...-gigabit-router

szerk.
ez is talán ide tartozhat:
http://www.smallnetb...eviewed?start=4

Ha jól olvasom, talán 20% sincs a különbség 300-ról 450-re.

Szerkesztette: Claude Leon 2010. 12. 06. 17:03 -kor

#2197 Felhasználó inaktív   amicsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 12. 15:55

Kérnék 1 kis segítséget.
digis netem van az asztali gépen de szeretném használni egy laptopon is.
A kérdés az lenne hogyan tudnák wi-fi-n keresztül csatlakozni az asztali géphez.
router nincs, de van egy tp link wn721n wi-fi adapter az asztali gépen. Viszont nem tudom ,hogy ez az eszköz csak vesz jelet vagy ad is.
Amennyiben ez nem működik akkor viszont abban kellene segíteni, hogy wi-fi routert milyet vegyek és azt, hogy állítsam be.

#2198 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 12. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: amicsi - Dátum: 2010. 12. 12. 15:55

Kérnék 1 kis segítséget.

Amennyiben ez nem működik akkor viszont abban kellene segíteni, hogy wi-fi routert milyet vegyek és azt, hogy állítsam be.

Végy routert, TPLink pont jó is. Beállítása a leírásában ott van, CDjét be ne tedd, egy böngészőből webes felületen végig kell menni.
Make love not Wor.

#2199 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 12. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: amicsi - Dátum: 2010. 12. 12. 15:55

Kérnék 1 kis segítséget.
A kérdés az lenne hogyan tudnák wi-fi-n keresztül csatlakozni az asztali géphez.
router nincs, de van egy tp link wn721n wi-fi adapter az asztali gépen. Viszont nem tudom ,hogy ez az eszköz csak vesz jelet vagy ad is.

A legegyszerűbb megoldás egy router beszerzése, ajánlott típus Digi net mellé TP-Link 1043, ez bírja a 80/25-öt is.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2200 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 16:48

most vennék routert, ezt a 2-t szemeltem ki: TP-Link TL-WR741ND 150m vagy TL-WR841ND 300m, netem az lassú, úgyhogy az olcsóbb modellel is megelégednék, a kérdés hogy 2 gép közötti másolásnál mennyit számítana hogy drágább (gyorsabb?) a router? vagy mind1 hogy 150 vagy 300mbites, csak a 2 wifi eszköz a gépekben legyen 300-as hogy minél gyorsabb legyen 2 gép között az átvitel? a 2 gép olyan távolságban lenne hogy felismernék egymást, tehát a routernek csak netelosztás lenne a szerepe

vélemények, ötletek?

válaszokat előre is köszönöm :)

Szerkesztette: ssanyesz 2010. 12. 15. 16:53 -kor

MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.