HWSW Informatikai Kerekasztal: Vezetek nelkuli LAN III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vezetek nelkuli LAN III

#1001 Felhasználó inaktív   CineDOG 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 14:52

Ja, és Intel Pro set wireless van a gépemben.

#1002 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 22:17

Idézet: CineDOG - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 14:24

Kiderült, valamit csesztettek a cégessel, és valami country code el lett állítva.

A kártyák és a csatornakiosztás szabványos. Ha a kártya nem scanneli a felső csatornát (nákat), akkor beteg. Vagy a hangolófeszültséggel, vagy a varicap diódával (feszültséggel hangolt kapacitás), vagy a párhuzamos induktivitással, vagy a sávbeállító rész valamelyik elemével lehet gond. Hibás konstrukció esetén még az antenna is elhúzhatja a frekvenciatartományt.
A kártya vezérlőprogramjában, vagy a Windows vezetéknélküli kapcsolat részében is be lehet állítani a titkosítás módját és a jelszót.

#1003 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 22:32

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 23:17

A kártyák és a csatornakiosztás szabványos.

A kártya vezérlőprogramjában, vagy a Windows vezetéknélküli kapcsolat részében is be lehet állítani a titkosítás módját és a jelszót.

Meg a csatornákat is be lehet állítani. Valamint ki tudja milyen eszközt billentettek, meg hova.
Make love not Wor.

#1004 Felhasználó inaktív   Compaq 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 26. 07:15

Sziasztok!

Kéne nekem egy kis segitség ! Összeállitotam egy Ad Hoc kapcsolatot remekül müködik.Csak azt nem tudom hogy ily modban meg tudom e ösztani a netet , kérlek segitsetek. ;)

#1005 Felhasználó inaktív   CineDOG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 07:56

1-11-ig látja a gépem a csatornákat , mindegy milyen driver.
Ennél feljebb tették, de úgy nézem mást is elbactak, mert aki látja, az sem tud csatlakozni vele a netre.
Jó ez a céges "beleszarok" net.

#1006 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 13:23

Idézet: CineDOG - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 7:56

1-11-ig látja a gépem a csatornákat , mindegy milyen driver.

Az én USB-s fejem meghajtója 14-ig ajánlja fel a csatornákat.
Ha mások se tudnak belépni, akkor kellenek a belépési adatok.
Mások melyik csatornán látják a hálózatot?

#1007 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 13:27

Idézet: Compaq - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 7:15

Összeállitotam egy Ad Hoc kapcsolatot remekül müködik.Csak azt nem tudom hogy ily modban meg tudom e ösztani a netet

Ha madzagon kapod a netet, akkor elvileg a Win netmegosztás felélesztése és a megfelelő engedélyek kiadása után működnie kell.

#1008 Felhasználó inaktív   Compaq 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 26. 20:46

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 13:27

Ha madzagon kapod a netet, akkor elvileg a Win netmegosztás felélesztése és a megfelelő engedélyek kiadása után működnie kell.

Köszönöm szépem holnap kiderül.Szia! ;)

#1009 Felhasználó inaktív   CineDOG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 13:29

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 14:23

Az én USB-s fejem meghajtója 14-ig ajánlja fel a csatornákat.
Ha mások se tudnak belépni, akkor kellenek a belépési adatok.
Mások melyik csatornán látják a hálózatot?

Nem tudja, mert a win kezeli a wifijét.
De mindegy, mert a a gtsdatanet is úgy akarja, kijönnek, és visszaállítják.
Jelen pillanatban ugyanis a céges free wifit senki sem tudja használni.

#1010 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 19:03

milyen pci slotba tehető wifi kártyát ajánlotok? 2-3 konkrét méretű (30 cm) falon kellene átlátnia egy asus wl-520gc routert.
mondanám, hogy az ár nem lényeg, de örülnék, ha 10 körül megállna.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1011 Felhasználó inaktív   lrajmon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 20:59

Idézet: gemini - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 19:03

milyen pci slotba tehető wifi kártyát ajánlotok? 2-3 konkrét méretű (30 cm) falon kellene átlátnia egy asus wl-520gc routert.
mondanám, hogy az ár nem lényeg, de örülnék, ha 10 körül megállna.

a gyenge pont az Asus

#1012 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 21:27

Idézet: lrajmon - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 20:59

a gyenge pont az Asus

uhh, köszi
ettől függetlenül, mivel a helyzet adott, mi az, ami a legtöbbet kihozná a szituból?
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1013 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 23:41

Idézet: gemini - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 21:27

mi az, ami a legtöbbet kihozná a szituból?

Amit leírtál, az kellemesebb annál, ahogy én kapom a netet. Kliens oldalról megfelelt egy USB-s SMC fej, egy 200x400-as lemezből hajlított síkparabola fókuszában.
Az Asust nem ismerem. Lehet, h a kapcsolathoz arra egy erős, irányított antennát rá kellene bűvölni. Esetleg lecserélni mondjuk egy Linksys 54 gl-re. Ez alkalmas kliensnek is vezérlőprogram cserével, úgyhogy, ha ennek a beszerzésével kezded, akkor első közelítésben megnézheted, mennyire látják egymást.
Vagy egy korrekt laptoppal meg tudod nézni, milyen a vétel nálad.

#1014 Felhasználó inaktív   BiaGG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:18

HY

Adott egy vezetéknélküli router most per pill egy Edimax BR-6204WG bállitom a netet túzfalat minden szarságot amit kell titkositást WPA2-re szóval szinte mindennt amiről tudom h kell, itt kezdődnek a gondok a laptop látja a routert castlakozik is a betre netezek is wery happy eccercask mintegy 30-40 perc után megszakad a nett mondom anyád az asztali gépen meg van net met az kábelen kapja a netet a routertől, ujracsatlakozok azt meginnt megy egy 30-40 percig azt meginnt szétkapcsol látja a vezetéknélküli hálozatoknál h ott van a kapcsolat de már nem ugy kapcsolodik hozzá hanem utána tesz egy 2 es jelölést PL WLANOTTHON volt eddig a kapcsolat neve most meg WLANOTTHON 2 kapcsolodik ok utána meginnt nincs net egy idő után és már csatizni se tudok pedig kiirja h jelerősség kiváló WPA2 titkositás stb beállitottam neki a jelszót is meg mindennt és nemmegy.Ez ne ma router baja sztem mert a bnőméknél is ez van kábelen van net WLAN meg szakadozik és az egy SMC router nem edimax és egyszerüen foggalmam sincs h most mi is van, BIZTOS h én állitotam be valamit szarul vagy be sem állitottam mert mind2 routert én konfigoltam és ugyanazok a problémák.HJAAAAAAAAAAAAAAAAAA EL is felejtettem a laptopon mi más lenne mind Windóz viszta(egy SZ@r ratyi h..nyás okk..ék...... egyszerüen a leggusztustalanabb oprendszer amit csak ismerek szépnek szép és ezzel ki is fujt )

Légyszi válaszoljatok mert foggalmam sincs h mi lehet a baj

#1015 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:42

Idézet: BiaGG - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 16:18

HY
...

Bazdd...  :eek:  Pont, vessző, nagybetű, mondatba foglalás... Tudod mit jelentenek ezek a fogalmak? Két sor után feladtam az olvasást. Az itt fórumozók nagy része nem fogja elolvasni ezt az egybeöntött sz***. Fogalmazd újra és tagold a szöveget!

#1016 Felhasználó inaktív   BiaGG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:49

Idézet: Sipi- - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 16:42

Bazdd...  :eek:  Pont, vessző, nagybetű, mondatba foglalás... Tudod mit jelentenek ezek a fogalmak? Két sor után feladtam az olvasást. Az itt fórumozók nagy része nem fogja elolvasni ezt az egybeöntött sz***. Fogalmazd újra és tagold a szöveget!

Mi a jó retkes f&szomért kel legyből igy rátámadni az emberre?.,!
Elnézést mélyenszántó ember, hogy elfelejtettem tagolni a mondatokat,?!.,de ha már 2 napja
ezzel szenvednél a nap nagyrészében sztem te sem tudnál rendesen fogalmazni?!.,*
De elnézést kérek mindenkitől nemtudtam h itt igy mennek a dolgok, hogy egyből leorditják az ember fejét,
de tgondolom/remélem h jószándékuan mondtad ezt is csak lehetett volna ez egy kicsit finomabban is szerintem.

bye

#1017 Felhasználó inaktív   BiaGG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:55

HY

ujból leirom mert nemtudom, hogy hogyan kell ez előzőhsz-mat MOd-olni

HY

Adott egy vezetéknélküli router most per pill egy Edimax BR-6204WG bállitom a netet túzfalat minden szarságot amit kell titkositást WPA2-re szóval szinte mindennt amiről tudom h kell.

Itt kezdődnek a gondok a laptop látja a routert csatlakozik is a betre netezek is wery happy eccercask mintegy 30-40 perc után megszakad a nett mondom anyád.

Az asztali gépen meg van net mert az kábelen kapja a netet a routertől, ujracsatlakozok azt meginnt megy egy 30-40 percig azt meginnt szétkapcsol.
Látja a vezetéknélküli hálozatoknál h ott van a kapcsolat de már nem ugy kapcsolodik hozzá hanem utána tesz egy 2 es jelölést PL WLANOTTHON volt eddig a kapcsolat neve most meg WLANOTTHON 2 kapcsolodik.

Utána meginnt nincs net egy idő után, már csatizni se tudok, pedig kiirja h jelerősség kiváló WPA2 titkositás stb beállitottam neki a jelszót is meg mindennt és nemmegy.

Ez nem a router baja sztem mert a bnőméknél is ez van kábelen van net WLAN meg szakadozik és az egy SMC router nem edimax.

Egyszerüen foggalmam sincs h most mi is van, BIZTOS h én állitotam be valamit szarul vagy be sem állitottam mert mind2 routert én konfigoltam és ugyanazok a problémák.

HJAAAAAAAAAAAAAAAAAA EL is felejtettem a laptopon mi más lenne mind Windóz vista(egy SZ@r ratyi h..nyás okk..ék...... egyszerüen a leggusztustalanabb oprendszer amit csak ismerek szépnek szép és ezzel ki is fujt )

Remélem igy megfelel

#1018 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 18:33

Idézet: BiaGG - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 16:55

Annak, aki írta, egy ideig megengedi, h átszerkessze az alkotását. Ezeken a lapokon elég konszolidált a stílus és nem is lenne jó, ha változna.
Az, h vezetékes csatlakozásnál időnként szakad, az a szolgáltatótól a modemen keresztül sokmindenből adódhat.
A Wlannál arra gondolok, h valamelyik eszközöd nem kezeli korrektül a beállított titkosítási rendszert, vagy nem tudnak ebben a módban korrektül együttműködni.

#1019 Felhasználó inaktív   lrajmon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 19:27

HY

HY

Adott egy vezetéknélküli router most per pill egy Edimax BR-6204WG bállitom a netet túzfalat minden szarságot amit kell titkositást WPA2-re szóval szinte mindennt amiről tudom h kell.

Itt kezdődnek a gondok a laptop látja a routert csatlakozik is a betre netezek is wery happy eccercask mintegy 30-40 perc után megszakad a nett mondom anyád.

Az asztali gépen meg van net mert az kábelen kapja a netet a routertől, ujracsatlakozok azt meginnt megy egy 30-40 percig azt meginnt szétkapcsol.
Látja a vezetéknélküli hálozatoknál h ott van a kapcsolat de már nem ugy kapcsolodik hozzá hanem utána tesz egy 2 es jelölést PL WLANOTTHON volt eddig a kapcsolat neve most meg WLANOTTHON 2 kapcsolodik.

Utána meginnt nincs net egy idő után, már csatizni se tudok, pedig kiirja h jelerősség kiváló WPA2 titkositás stb beállitottam neki a jelszót is meg mindennt és nemmegy.

Ez nem a router baja sztem mert a bnőméknél is ez van kábelen van net WLAN meg szakadozik és az egy SMC router nem edimax.

Egyszerüen foggalmam sincs h most mi is van, BIZTOS h én állitotam be valamit szarul vagy be sem állitottam mert mind2 routert én konfigoltam és ugyanazok a problémák.

HJAAAAAAAAAAAAAAAAAA EL is felejtettem a laptopon mi más lenne mind Windóz vista(egy SZ@r ratyi h..nyás okk..ék...... egyszerüen a leggusztustalanabb oprendszer amit csak ismerek szépnek szép és ezzel ki is fujt )

Remélem igy megfelel

Kérdések:
Notebook: egy vagy több darab? MI fut a notin? Milyen mPCI vagy PCI express kártya?  Van e madzagos kliens a routeren, az is leszakad-e? Mi van a router logjában? Más wireless klienssel mi a helyzet? Torrent, stb. fut-e?

#1020 Felhasználó inaktív   jan2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 07:16

Amikor a routeren állítod be a wpa2-t nincs ott még valami olyasmi, hogy key renewal interval/period és egy érték percben vagy másodpercben? Nem ismerem a routeredet, de az enyémen azt kellett nagyobb intervallumra átállítani és a probléma megszünt.

Szerkesztette: jan2 2007. 11. 08. 07:17 -kor

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.