HWSW Informatikai Kerekasztal: Routert kell vennem, de milyet, és hol? II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Routert kell vennem, de milyet, és hol? II

#1381 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 01. 18:04

Idézet: windydigital - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 16:30

Sziaaztok!

BUÉK!

Milyen WiFi-s routert tudtok ajánlani, ami megbízható, erős jelerősséget biztosít. Egy 3 szobás szint nélküli lakásba kellene. Ja, és van hozzá USB stick amit a notiba be lehet rakni. Valamit, lehessen hozzá külső HDD csatlakoztatni és esetleg PC nélkül tölteni lefele... Ha van ilyen...

Köszi!

Üdv: Jani

Összerakni egy mikrotik routerboard, egy megfelelo wlan kartya antenna es bekonfigolod es elnyuhetetlen ja nem olcso. Megis mennyit szannal ra?

Modolassal Linksys WRT54GL, vagy olyan ASUS ami a dd-wrt frinvert tudja hasznalni.
Az informatika atok de jo hogy van.

#1382 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 22:22

Idézet: windydigital - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 16:30

Ja, és van hozzá USB stick amit a notiba be lehet rakni. Valamit, lehessen hozzá külső HDD csatlakoztatni és esetleg PC nélkül tölteni lefele... Ha van ilyen...

Szia ! Szerintem neked hálózati ethernetes NAS hdd kell és nem usb-s !
Bizonyos NAS-ok tudnak automatikusan torrentletöltést, esetleg FTP szerverként üzemelnek..
Bármilyen routerhez kapcsolhatók utp kábellel...

#1383 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 22:59

pl.: FTP szerver és BitTorrens kliens található a D-Link DNS-323 -ban..

#1384 Felhasználó inaktív   windydigital 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 03. 09:12

Lehet ez a megoldás lesz...
Köszi!

#1385 Felhasználó inaktív   XbandX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 00:17

Halihó mindenkinek!

Előre elnézést kérek, de nem olvastam vissza teljesen a topic tartalmát...így ha esetleg a kérdésemre megvan a topicban a válasz...akkor csak linkeljétek legyetek szívesek...elég fórumot olvastam a napokban és kezd herótom lenni ettől az egész hálózat témától, meg ,hogy semmi sem működik normálisan!

Szóval megkérdezném azt az embert, aki elég szakavatott és elég tapasztalattal bír ahhoz, hogy válaszolni tudjon arra kérdésemre (nem azt aki szakavatottnak hiszi magát, mert fogott már routert a kezében és adott el néhányat...nem az öntelt, gyökér eladót akinek fingja sincs az elektronikához és a hálózatokhoz), hogy milyen routert érdemes venni??...pénzlimit nélkül(azért férjünk bele 30-40k-ba), ami tényleg megbízható, és működik is rendesen, mindenféle firmware befejezetlenség meg egyéb bug nélkül.

Akiknek nem vagyok kiváncsi a véleményére:
- Végfelhasználók, akiknek "faszán" megy otthon a kis routerük...
- Eladók, akik eladtak már "néhányat"...
- Fórumkukacok...akik a máshol olvasottakból ítélnek...
- Szakavatatlan verebek...akik dobálóznak a hálózati fogalmakkal...

Néhány szempont (az eljövendő vásárlást illetően):
-Tudnia kéne rendesen a QoS-t
-Testreszabható kommunikáció PPPoE-n keresztül...(nemcsak 2 lehetőség, hanem, hogy rendesen be lehessen állítani)
-Megbízható Port-forwarding
-Megbízható DHCP
...nem ragozom...tudja azt megbízhatóan produkálni amit egy routernek tudnia kell!!! és ne csak 2 hónapig...
-továbbá nem árt ha van benne egy gigabites switch is...elég ha 4 portos...ha több az sem baj...

Otthoni hálózatba kell...
Nem kell, hogy tudja a WLAN-t!!!!(vagy, ha tudja is ki lehessen kapcsolni)

Előre is köszönöm a válasz(oka)t!

Üdv

Ui.: Sorry ha valakit sért a hangvétel, de tele a hócipőm azokkal a retardáltakkal..akik összevissza hebegnek-habognak a pult vagy a monitor mögül...

Szerkesztette: XbandX 2009. 01. 04. 00:23 -kor

#1386 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 01. 04. 00:24

Idézet: XbandX - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 0:17

-Tudnia kéne rendesen a QoS-t
-Testreszabható kommunikáció PPPoE-n keresztül...(nemcsak

Gigabiteset nem fogsz kapni, az csak kamu mindenben.

A QOS-t azt részletezhetnéd, ami nekem működik, az 100 felett van. Köztesben lehet csak mikrotikot fognak ajánlani, aztán kb. ennyi.

A testreszabható PPoE-t nem is értelmezem. Mit kell azon kívül, hogy bepipálod, aztán megy?

DHCP meg bármiben jó, kérdés mennyi MAC-et szeretnél, meg mit kiadni, mert van ami kötelező jelleggel csak önmagát adja gatewaynek, meg hasonlók. DNS-t bármiben tudod babrálni, lease time van, tartomány van.
Make love not Wor.

#1387 Felhasználó inaktív   XbandX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 06:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 0:24

Gigabiteset nem fogsz kapni, az csak kamu mindenben.

A QOS-t azt részletezhetnéd, ami nekem működik, az 100 felett van. Köztesben lehet csak mikrotikot fognak ajánlani, aztán kb. ennyi.

A testreszabható PPoE-t nem is értelmezem. Mit kell azon kívül, hogy bepipálod, aztán megy?

DHCP meg bármiben jó, kérdés mennyi MAC-et szeretnél, meg mit kiadni, mert van ami kötelező jelleggel csak önmagát adja gatewaynek, meg hasonlók. DNS-t bármiben tudod babrálni, lease time van, tartomány van.

A testreszabható pppoe-t úgy értettem, hogy találkoztam már olyannal, hogy 2 lehetőség közül lehetett választani: "Keep on demand" és "keep alive"...és voltak vele problémák...(konkrétan állandóan leugrált a netről)...a lényeg az, hogy vagy megmondhassam mit mennyit és hol...vagy működjön rendesen a nélkül is...(amugy én sem értem minek a macera vele...dinamikus ip-nél ahhogy elveszti a kapcsolatot, csatlakozzon újra oszt kész...)

"Megbízható DHCP" alatt azt értettem, hogy nem kezdi el 2 hét után ütköztetni összevissza az ip címeket...(a 15k-s linksys csinálta ezt...)

DNS-hez nem szoktam nyúlni....azt a szolgáltató adja...és a modemtől kéri le....szóval nekem dolgom nincs vele...

De a hangsúly nem az elérhető szolgáltatásokon volt, hanem a megbízhatóságon...annyira talán nem is fontos a QoS,csak gondoltam ilyen ártartományban már lehet tudja rendesen (annyit kéne összvisz tudnia, hogy amikor megy a VoIP...akkor azt részesítse előnyben...ennyi)...A gigabit meg csak egy érdekesség volt...hsz írás közben jutott eszmbe, hogy hátha van már ilyen is ebben az árketgóriában...

Szóval olyan routert keresek amit egy hozzáértő ajánl...úgy, hogy ismeri is mert van vele tapasztalata...

Szerkesztette: XbandX 2009. 01. 04. 06:30 -kor

#1388 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 11:08

Idézet: XbandX - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 5:25

A testreszabható pppoe-t úgy értettem, hogy találkoztam már olyannal, hogy 2 lehetőség közül lehetett választani: "Keep on demand" és "keep alive"...és voltak vele problémák...(konkrétan állandóan leugrált a netről)...a lényeg az, hogy vagy megmondhassam mit mennyit és hol...vagy működjön rendesen a nélkül is...(amugy én sem értem minek a macera vele...dinamikus ip-nél ahhogy elveszti a kapcsolatot, csatlakozzon újra oszt kész...)

"Megbízható DHCP" alatt azt értettem, hogy nem kezdi el 2 hét után ütköztetni összevissza az ip címeket...(a 15k-s linksys csinálta ezt...)

DNS-hez nem szoktam nyúlni....azt a szolgáltató adja...és a modemtől kéri le....szóval nekem dolgom nincs vele...

De a hangsúly nem az elérhető szolgáltatásokon volt, hanem a megbízhatóságon...annyira talán nem is fontos a QoS,csak gondoltam ilyen ártartományban már lehet tudja rendesen (annyit kéne összvisz tudnia, hogy amikor megy a VoIP...akkor azt részesítse előnyben...ennyi)...A gigabit meg csak egy érdekesség volt...hsz írás közben jutott eszmbe, hogy hátha van már ilyen is ebben az árketgóriában...

Szóval olyan routert keresek amit egy hozzáértő ajánl...úgy, hogy ismeri is mert van vele tapasztalata...

Eros a kovetelmeny, igy jo draga lesz.Tetszik Jahno valasza.Talan a draytek cuccai kozott nezz szet.Voip, gigabit minden sz@r van amit akarsz, es az ar nem tul magas.Nem irtad milyen a bejovo vonal.Erosen befolyasolja az arat ez is.A mikrotik-kel meg elvezheted a beallitasok zomet, te rakod ossze, ha ugyes vagy linux router softot tolhatsz ra. Probalkozhatsz a pfsense, a monowall, es a freebsd-vel.Ezekhez itt egy jo ajanlat. .Hasonlit a  mikrotik-re egy picit.Szoval ha nem akarsz agyaskodni akkor csak kesz cuccot vegyel. :cool:

Szerkesztette: Joeapi 2009. 01. 04. 11:54 -kor

Joeapi

#1389 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 12:14

cisco 871.
Ebay, 200 amerikai dollar.
Igaz, erteni kell hozza.

#1390 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 14:18

Idézet: Freddy - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 12:14

cisco 871.
Ebay, 200 amerikai dollar.
Igaz, erteni kell hozza.

Szerintem jó lesz Neki a TPLink is. mondjuk nekem a LinkSys DHCP nem ütköztetett címeket, keep alive meg connect on demand opció tán az SMCben volt bugos, többiben is működött.

Vigorig fel lehet menni ja.
Make love not Wor.

#1391 Felhasználó inaktív   XbandX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 21:18

Jahno: TpLink azt mondod?...másoktól is hallottam sok jót róla...persze ugyanez volt a a linksys-szel, meg az edimax-szal, meg a Dlink-kel is :)...(amugy ha umszkis voltál akkor üdv nagybátyó!!!...ha meg nem akkor felejtsd el ezt a részt itt a zárójelben :) )

Freddy: Én is néztem hasonlót...cisco-hoz úgy-ahogy értek...szal elboldogulnék vele...de van rendes gui-ja ahogy nézem, úgyhogy nem lenne gond vele...Ebay-jel egy a baj...haza kell szállíttatni és olykor az többe kerül mint a vételár fele és úgy elég humoros a dolog :)

Joeapi: Adsl vonalról lenne szó...és invitel területen (ezt is hozzáteszem hátha ez is fontossággal bír  :) )...
Húúú igen a lego...nos annyira nem ódszkodom tőle, de nekem ez nagyon új...igazából ilyenről még nem is hallottam, hogy ezeket így építeni lehet...max annyit,hogy a cisco routereknek lehet bővíteni a memóriáját...de ilyet még soha nem láttam...

"Probalkozhatsz a pfsense, a monowall, es a freebsd-vel" :eek: ...na ezek mik?...Ennyire még nem vagyok benne a szakmában.

Draytek-ről igazából köd...semmit sem tudok róla...utánanézek...

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat...és szívesen várom a további tanácsokat...

Üdv

Szerkesztette: XbandX 2009. 01. 04. 21:20 -kor

#1392 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 22:14

Idézet: XbandX - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 20:18

Jahno: TpLink azt mondod?...másoktól is hallottam sok jót róla...persze ugyanez volt a a linksys-szel, meg az edimax-szal, meg a Dlink-kel is :)...(amugy ha umszkis voltál akkor üdv nagybátyó!!!...ha meg nem akkor felejtsd el ezt a részt itt a zárójelben :) )

Freddy: Én is néztem hasonlót...cisco-hoz úgy-ahogy értek...szal elboldogulnék vele...de van rendes gui-ja ahogy nézem, úgyhogy nem lenne gond vele...Ebay-jel egy a baj...haza kell szállíttatni és olykor az többe kerül mint a vételár fele és úgy elég humoros a dolog :)

Joeapi: Adsl vonalról lenne szó...és invitel területen (ezt is hozzáteszem hátha ez is fontossággal bír  :) )...
Húúú igen a lego...nos annyira nem ódszkodom tőle, de nekem ez nagyon új...igazából ilyenről még nem is hallottam, hogy ezeket így építeni lehet...max annyit,hogy a cisco routereknek lehet bővíteni a memóriáját...de ilyet még soha nem láttam...

"Probalkozhatsz a pfsense, a monowall, es a freebsd-vel" :eek: ...na ezek mik?...Ennyire még nem vagyok benne a szakmában.

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat...és szívesen várom a további tanácsokat...

Üdv

Felejtsd el amit irtam.Csak kesz mukodo routert vegyel.TP-link most a best buy, olcso,jo.A draytek markasabb ,es picit dragabb, de tuti hogy a voip jobb vele. Persze ha voip-os modellt valasztol.

Szerkesztette: Joeapi 2009. 01. 04. 22:16 -kor

Joeapi

#1393 Felhasználó inaktív   XbandX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 22:49

Idézet: Joeapi - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 22:14

Felejtsd el amit irtam.Csak kesz mukodo routert vegyel.TP-link most a best buy, olcso,jo.A draytek markasabb ,es picit dragabb, de tuti hogy a voip jobb vele. Persze ha voip-os modellt valasztol.

Okés akkor sztem ki lesz próbálva mind2. Aztán amelyik jobb.
Mi miatt történt a hangnem váltás?
A bejövő vonal típusa tette volna?
...

Úgy érzem valami el van hallgatva előlem... :think:

#1394 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 18:17

Idézet: XbandX - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 21:18

Üdv

Szia!

Nos, nem tudom hogy milyen neted van, vagy hogy mennyire gondolod komolyan qost, vagy a megbizhatosagot. Ezek a 10-20k koruli szappantartok (linksys, tp-link, stb) lehetnek megbizhatoak, de az tuti hogy hardverben gyengek. Nezd meg a load-jat egy szappantartonak amikor torrentezel, wifizel wpa2-vel, es meg esetleg csinaltal valami qos-t melle... Ezek a cuccok nem erre lettek kitalalva.
Van valoban a draytek ami alternativa ha cisco nem jon szoba (bar kb 60 dollarbol ideszallitjak a cuccot, vagy ha esetleg van valami ismerosod kint akkor meg lehet bizniszelni olcsobban is), de imho tp-link es tarsait felejtsd el mert csalodas lesz. Sokan istenitik pl a tplinket, elhiszem hogy megbizhato, de olyan fapad, mint egy 40-es evekbeli villamos. Persze, egy sima otthoni usernek eleg.
Egy cisco alapban 128M RAM-mal jon, ertelmes CPU-val, gondolom a draytek is erosebb az atlag szappantartoknal.
Udv

#1395 Felhasználó inaktív   XbandX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 00:40

Nos mivel adsl vonal ezért elméletileg nem tud többet mint 20Mb/s (nálunk most 4Mb/s de márciustól 16-os lesz asszem)...Legalábbis Magyarországon nem.
Ez a router otthonra kéne...csak mivel nem akarok sem otthonra sem sehova olcsó kacatot...amivel maximum dobálózni érdemes pár év múlva...ezért kérem ki a véleményeteket...olyan nagy forgalmat nem kell majd bonyolítania...keveset kell de azt jól...a wan irányából legalábbis...A QoS azért lenne jó mert tudnám protokollok alapján szabályozni a hálózati forgalmat...Pl.: ha megy a Messenger vagy netezek akkor a torrent ne lassítson engem...tudom, hogy van erre cfosspeed...de az nekem nem jött be...ez egy...
a 100Mb/s viszont masszívan ki lenne használva...mert hd filmeket néznek rólam az otthoniak...és ahhoz már kell a sávszélesség...hogy menjen a stream stabilan...pláne ha 1080p-s...szóval azt meg bírnia kell rendesen...ezért kéne egy olyan router ami nem szarakszik, hanem teszi a dolgát és nem panaszkodik...és nem sértődik meg, meg nem dob le meg egyebek + lehessen szabályozni a forgalmat az én igényeim szerint...+ működjön jól 3 év múlva is...
Túl nagyok az elvárásaim azért a pénzért amit adnék érte? (30-40k)

Cisco-val nekem könnyebb lenne...De az egyenlőre megengedhetetlen...Draytek-en nagyon gondolkozom...csak sztem nem fog kelleni a dual wan meg az efféle extrák...
21xx és a 22xx tetszik szolgátatásaiban...de félek nincs benne normális QoS...se ram se proci...
A gigabit azért jönne jól mert effektíve azzal is egy százassal beljebb vagyok, és pl nem dugítaná el magát a hálózat egy hd film nézésekor...

Egy olyan routerre van szükségem ami a fennt említetteket meg tudja valósítani reális áron...

Üdv.

#1396 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 22:31

Idézet: XbandX - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 23:40

Nos mivel adsl vonal ezért elméletileg nem tud többet mint 20Mb/s (nálunk most 4Mb/s de márciustól 16-os lesz asszem)...Legalábbis Magyarországon nem.
Ez a router otthonra kéne...csak mivel nem akarok sem otthonra sem sehova olcsó kacatot...amivel maximum dobálózni érdemes pár év múlva...ezért kérem ki a véleményeteket...olyan nagy forgalmat nem kell majd bonyolítania...keveset kell de azt jól...a wan irányából legalábbis...A QoS azért lenne jó mert tudnám protokollok alapján szabályozni a hálózati forgalmat...Pl.: ha megy a Messenger vagy netezek akkor a torrent ne lassítson engem...tudom, hogy van erre cfosspeed...de az nekem nem jött be...ez egy...
a 100Mb/s viszont masszívan ki lenne használva...mert hd filmeket néznek rólam az otthoniak...és ahhoz már kell a sávszélesség...hogy menjen a stream stabilan...pláne ha 1080p-s...szóval azt meg bírnia kell rendesen...ezért kéne egy olyan router ami nem szarakszik, hanem teszi a dolgát és nem panaszkodik...és nem sértődik meg, meg nem dob le meg egyebek + lehessen szabályozni a forgalmat az én igényeim szerint...+ működjön jól 3 év múlva is...
Túl nagyok az elvárásaim azért a pénzért amit adnék érte? (30-40k)

Cisco-val nekem könnyebb lenne...De az egyenlőre megengedhetetlen...Draytek-en nagyon gondolkozom...csak sztem nem fog kelleni a dual wan meg az efféle extrák...
21xx és a 22xx tetszik szolgátatásaiban...de félek nincs benne normális QoS...se ram se proci...
A gigabit azért jönne jól mert effektíve azzal is egy százassal beljebb vagyok, és pl nem dugítaná el magát a hálózat egy hd film nézésekor...

Egy olyan routerre van szükségem ami a fennt említetteket meg tudja valósítani reális áron...

Üdv.

Ha nem tetszik a draytek, akkor valassz egy szappantarto kategorias routert ,mondjuk DD-WRT-vel, majd egy normalis gigas switch by Jahno, oszt csokolom.Ennyi.
Joeapi

#1397 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 01:03

Idézet: Joeapi - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 21:31

Ha nem tetszik a draytek, akkor valassz egy szappantarto kategorias routert ,mondjuk DD-WRT-vel, majd egy normalis gigas switch by Jahno, oszt csokolom.Ennyi.

Nehany D-link router is jart nalam , es a csucsok csucsa egy DGL-4100 volt.Magasan a legjobb pinget produkalta.A kiprobalt, es lekorozott darabok DIR-655,DGL-4500. Faj egy kicsit a szivem ,mert a DGL-4500 ujabb, erosebb proci, de a nyomaba se er a kis DGL-4100-nak.A DGL-4100-zal volt olyan eset ,hogy a torrent hasitott, es az online game siman ment.Torony magasan a legkisebb pinget produkalta.Azota se lattam olyat.Kerj kolcson egy DGL-4300-at, es probald ki.Nagyon hasonlit a hardware, csak wifi-vel tobb.
Jo szerencset.
Joeapi

#1398 Felhasználó inaktív   Anjuna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:12

Sziasztok,

előszöris egy kérdés, adott egy diginet, 30/20-as, már bekötés óta van az, hogy ha nagyobb torrent file-ok lejöttek, akkor egyszerűen a router (DANA router, nem röhög) így elfelejt magáról mindent, és akkor csak az segít, ha disconnect, és system reload. na mostanra (pár hónap alatt) ez továbbfejlődött odáig, hogy már néha csak így magától, nagyobb adatforgalomtól mentesen is jelentkezik a probléma. előtte más szolgáltatóval semmi gond nem volt. szerelő felhív, kijött a házba, megnézte az ottani switch-el nincs gond, és azt mondta, hogy az én oldalamon lesz a hiba... erre valakinek ötlet?

természetesen én is a routerre gyanakszom, már csak azért is, mert a DANA ne gyártson routert! mivel úgyis le kell cserélnem, így ez teljesen mindegy, abban az esetben viszont nem, ha valaki most benyögné, hogy nem feltétlen a routerrel lesz a gond!  :p

nos, a gond az, hogy én nem bízom ám az ilyen kis 10-en x ezer forintos routerekben, ami valószínűleg baj, mivel semmi extrát nem kéne tudnia, hiszen adott egy 80nm2-es 3 szobás lakás, nem túl vastag beton falakkal, ahol 3 gép található, 1 mindig kábel, 2 mindig 'kábeltelenül' fog csatizni rá.

szóval én a tanfolyamokon is hozzászokta, hogy a router az legyen cisco, de az meg drága, meg kérdezem én is sokszor magamtól, hogy ide minek nekem?

tehát a lényeg, hogy szorítkozzak nyugodtan ilyen 15 rugós linksys wrt mittomén hanyashoz, amit itt előszeretettel emlegettek visszamenőlegesen több oldalon is?

:think:

#1399 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:29

Idézet: Anjuna - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 11:12

tehát a lényeg, hogy szorítkozzak nyugodtan ilyen 15 rugós linksys wrt mittomén hanyashoz, amit itt előszeretettel emlegettek visszamenőlegesen több oldalon is?

Ja.

Vagy ha azt mondom, hogy ne, akkor sziszkót veszel?
Make love not Wor.

#1400 Felhasználó inaktív   Anjuna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:34

nem, nyílván nem fogok 6 számjegyű összeget kiadni érte :)

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.