Idézet: GoLAN - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 10:29
Novenber - december környékén történt. Ráadásul vásárlástól számított 3 napon belül, és nem a viszonteladóra bíztam a reklamációt - hogy ne legyen időveszteség, én magam vittem fel Budapestre az Alphasonichoz. Azt mondták, csere nincs, 14 napon belül javítják. 14 nap múlva visszaadták, hogy kábelen próbálva hardveresen rendben van. Kérdem, na és wifin? WPA meg ilyenek? Ja, hát azt ne is várjam, hogy kipróbálják, mert itt 8-10 wifi-s készülék is megy egyszerre, és e miatt ez lehetetlen. Különben is a WPA hülyeség, azt ő nekem feltöri fél óra alatt, semmivel sem jobb, mint a WEP, úgyhogy használjam azt SSID rejtéssel. Baromi kellemetlenül éreztem magam, mert laikusként tudtam, hogy ez így nem jó, de én nem vagyok vitaképes egy szervizessel. Egyébként ezen a fórumon is érdeklődtem akkoriban, hogy kihez lehetne fordulni garanciális készülék felülvizsgálatával az Alphasonicon kívül, de nem volt rá ötlet. Ezért vettem saját kézbe a problémát, és találtam a német oldalon a 12-es firmware-t, miközben a .com-on még csak a 05-ös volt publikus. Ez szinte mindent megoldott, csak egy probléma maradt, a "Router name" mezőbe bármit is írok, marad a gyári beállítás, és kívülről rákeresve az ISP-től kapott IP-re, ország-világ láthatja, hogy ez itt egy WRT54GX. Nem előnyös, de eddig a tűzfal megbirkózott minden idegen csatlakozási kísérlettel.
Én így jártam. Másoknak több szerencsét, jobb kiszolgálást kívánok.
Hát ezt elég furcsának találom... Én november óta vagyok ott.. A bevizsgálás 3 nap, az alatt megmondjuk hogy cserés vagy tesztokés az eszköz.. Téli időszakban csúszhat 1-2 napot, bár amióta én vagyok szervizes ilyen nem nagyon történt. Ez a 14 nap azért elég érdekes... Szerintem nagyon korrektek vagyunk, amikor csak lehet a partner érdeke az első, és nemegyszer volt hogy tesztokés volt az eszköz de kicséltük neki egy másikra... Ha úgy érzed hogy rossz az eszköz, és még garanciális, küldd vissza és megnézem én is, és ha rossznak találom kicserélem.