Idézet: Esc - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 19:53
Sziasztok!
Megint egy problémába futottam egy új GL v1.1-es routerrel. Minthe régen lett volna ilyen problémám, de nem biztos.
Új router: bekapcsol, admin felület megy, fix IP, és fel kartam rakni rá az új DD-WRT-t, ám kiírta, hogy sikertelen az update. Etuán még ment az alap firmware adminfelülete, újraindítottam a routert, és azóta csak villog a power led.
Azt olvastam, hogy ekkor próbál magától becsatlakozni netre, hogy letöltsön valamit amive működne, de abban sem vagyok biztos hogy ez történik.
Próbáltam bedugni a modemet, hogy hátha letölt valamit, de csellót használok, és mivel MAC alapján kapná meg a netet, ezért nem nagyon fog tudni letöltögetni, én meg nem érem el hogy átállítsam a címét. UPC-t nem tudom felhívni telefonon, fél órája várakoztatnak és sürgős lenne a dolog, hogy két gép is mehessen netre.
Van valakinek valami ötlete ezzel? :\ Megköszönném nagyonszépen!
Hi.Tölsd le ezt a filét. Dugd be a routert ,indisd el a programot nyomj a next-re. utána a Upgradéra.
Ha nem talája a routert. akkor a hálozatoknál tedd át 10 megabit fél modra.
az ip-t 192.168.1.5
átjáró-t 255.255.255.0
indisd el a programot nyomj a next-re upgradéra.ki fogja irni hogy a router meg van tipus,stb,stb.
lépj tovább a programba most reklomál hogy nincs válasz a router felöl,és most jön az atrakció. Programbol nem lépsz ki. hanem kihuzod a routert az áramból és be, amit ki irja a kapcsolatott nyomod az upgradét mint az őrült(lehet töbször meg kell csinálni) és láss csodát fel fogja tolni a frimet ha jó az időzités, kb 1-3 másodperced van az áram vissza adása után,én kiraktam a hálozati ikont ha létre jön a kapcsolat látod,és könnyebben el tudod találni azt a másodpercet amikor nyomni kell.
http://rapidshare.com/files/99033727/WRT54...S_code.exe.html
Ez egy TFTP-vel egybe épitett eredeti linksys progi,nem buherált.
Ja há Fent van a firm akkor lehet a rádios rész nem fog menni ha gl-s,de ilyenkor már eléred az admin felületet rendesen leszeded a dd-wrt minit azt had szoljon az upgrade,utána meg a full-t az már magyar is.
Üdv: kuter boy Egy nagy-nagyon régi Linksys használó.WRT-54 a király.(bár a TP_link sem rossz.)
UI: A helyeírási hibákért bocsesz.
Szerkesztette: kuter 2008. 03. 12. 19:56 -kor