Idézet: attishu - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 8:44
Nekem is problémám van és már egy hete próbálkozom, ezért is teszem fel ide a kérdést.
Ami adva van:
Szabad internet egy szolgáltatótól, alacsony sávszélességgel. (Londonban élünk, ilyen is előfordul)
SSSID: " " azaz egy szóköz. Titkosítás nincs, jelerősség irányított antennával -70 Netgear kártyával.
DHCP automatikus kiosztás. (Ipconfig-ra: Ip: 192.168.178.64 vagy felette, Gateway és DNS 192.168.178.254, mask a szokásos: 255.255.255.0)
Netgear kártyával jól fel is megy, de két gép lévén inkább routerrel csatlakoznék. (Próbálkoztam két másik kártyával, azok jelerősségben ugyanott voltak, de valamiért nem csatlakoztak fel.)
Linksys Router WRT54G 7.2 beszerezve (Nem is hinnétek mennyire nehéz itt normális routert venni, ezért is lett ez)
DD-WRT Micro fel is ment rá, egy hete készült el erre a verzióra a feltöltő.
Router IP címe 192.168.178.100 (ez szabad), Gateway és DNS beállítás 192.168.178.254
Client Bridge modban és Repeater Bridge módban rá is talál a hálózatra, látszólag minden rendben, azonban nincs net. Status/Wireless-nél alul nem látszódik a csatlakoztatott eszközök között az AP. Persze ha wireless kártyával rácsatlakozom, akkor az látszódik.)
Ezeknél a beállításoknál követtem a DD-WRT Wikki példatárát, a képeket.
Ha sima Client modban próbálom, automatikus DHCP-vel nem kap IP címet. (Nem értek hozzá, de azt hiszem kéne). Ha beállítom fix IP-re, (megnéztem melyik szabad) látszólag megint minden rendben, de net továbbra sincs.
Bármikor visszamegyek a Netgear kártyával minden ok, most is onnan netezek, de kéne a router, főleg ha már vettem 3 irányított antennát, routert mindent. Sajna ADSL bekötés nem jöhet szóba, ezt hosszú lenne kifejteni, hogy miért...
Kérnék ötleteket, légyszives segítsetek....
Köszönöm.
dd-wrt kompatibilitás
A fenti link szerint a V7-re nincs működő dd-wrt.. lehet, hogy amit feltettél, az nem jó rá. A gyári miért nem volt jó?

Súgó
A téma zárva.