HWSW Informatikai Kerekasztal: Linksys WRT54G II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Linksys WRT54G II

#21 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:12

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 21:10

Nekem 280-on megy, alig melegszik.

Hogy a fenébe, nekem 240-en hűtéssel is jó meleg volt a hűtőborda!

Azért csak óvatossan!!!!

ÜDV: Tracert

#22 Felhasználó inaktív   djjwill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:24

Idézet: tracert - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 17:12

Hogy a fenébe, nekem 240-en hűtéssel is jó meleg volt a hűtőborda!

Azért csak óvatossan!!!!

nekem megy csak 150mw-on megy és ha 30 fok van kint akkor a padon olyan
meleg a borda az AP-n hogy meg se lehet fogni mert süt
Ha megtudsz csinálni egy antennát minek vennéd meg?

#23 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:39

Idézet: djjwill - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 18:24

nekem megy csak 150mw-on megy és ha 30 fok van kint akkor a padon olyan
meleg a borda az AP-n hogy meg se lehet fogni mert süt

Szerencsére nekem az adóteljesítmény nem nyomja nagyon fel a hőfokot, de a procihúzás annál inkább.

#24 Felhasználó inaktív   tamaske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:41

a kerdezo MHz utan erdeklodott. ti meg mW ra gondoltatok.

szerintem 216 MHz nel gyorsabb CPU sebesseg feleleges es nagyon veszelyes, amint rossz erteket irsz be maris teglasitod a routered.

miliwattrol nem tudok nyilatkozni, de azt vedd figyelemebe, hogy annak is fel kell csavarni a teljesitmenyet, aki fogadja a jeleket, hisz , ha nem tud valaszolni , szart sem er a teljesitmenynoveles.

#25 Felhasználó inaktív   djjwill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:56

Idézet: tamaske - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 17:41

a kerdezo MHz utan erdeklodott. ti meg mW ra gondoltatok.

szerintem 216 MHz nel gyorsabb CPU sebesseg feleleges es nagyon veszelyes, amint rossz erteket irsz be maris teglasitod a routered.

miliwattrol nem tudok nyilatkozni, de azt vedd figyelemebe, hogy annak is fel kell csavarni a teljesitmenyet, aki fogadja a jeleket, hisz , ha nem tud valaszolni , szart sem er a teljesitmenynoveles.

bocsi én nem olvastam végig

én a tracert-ét olvastam csak és egyből aszt hittem hogy a teljesítményről írt :respect:

én egyébként a procihoz még sosem nyúltam mert többre lehet menni egy erősebb
antennával szerintem mint a proci húzásával
Ha megtudsz csinálni egy antennát minek vennéd meg?

#26 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:04

DD-WRT SP2 alapból 200Mhz-re állítja a procit. Ill hagyja azon. SP1 van egy GS-es routeren, azon alapból 214-et állít. Vagy valami ilyesmit. GL-t meg 200-on hagyta. Mondjuk nem a GL fog több terhelést kapni, hanem a GS. Azért kérdeztem a procit, mert volt, mikor 90% feletti volt a procihasználat. P2P tiltva, csak web, meg mail, de vagy 10 gépen :D
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#27 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:40

FIGYELEM!!! A proci húzással nagyon hamar tönkre lehet vágni a routert!!!!
Én kipróbáltam az enyémet (ami ugye hűtött) 216MHz helyett 240-en, s nagyon melegedett!!! Bár még nem érte el a 80 fokot, de inkább visszavettem!!!

Szóval hűtés nélkül ne is kísérletezzetek vele!!!!

#28 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 21:28

Megfogadom.
Szétszedni viszont nem fogom, mert elvileg még garis.
Végül még nem lassult be annyira a háló, hogy ne lehetett volna használni.
Szóval marad 216Mhz-en.
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#29 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 01:50

Idézet: zemplenil - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 23:23

Minden rosszat amit a routerröl mondtam visszavonok,az internet szolgáltatónál volt a hiba, és nem a router a rossz (pedig minden jel erre utalt).
Tévedni emberi dolog...............

Pontosan mi volt a hiba a szolgáltatónál?
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#30 Felhasználó inaktív   Esc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:07

Sziasztok

Segítséget szeretnék abban kérni, hogy mondjon valakinek egy olyan firmware-t amit a WRT54G v5.1-re rá tudok tenni, és lehet állítani a jelerősségen, valamint a QoS működik vele. Utóbbi annyira nem életbevágó, de jó lenne. Szóval csak egy linket szeretnék kérni, mert minél többet olvasom a témát, annál jobban keverem a dolgokat (a saját nevem még tudom, még...) és nem szeretném elcseszni a routert, ebben még keződ vagyok :)

köszi
alarmiksz suxx

#31 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:14

Idézet: Esc - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 16:07

Sziasztok

Segítséget szeretnék abban kérni, hogy mondjon valakinek egy olyan firmware-t amit a WRT54G v5.1-re rá tudok tenni, és lehet állítani a jelerősségen, valamint a QoS működik vele. Utóbbi annyira nem életbevágó, de jó lenne. Szóval csak egy linket szeretnék kérni, mert minél többet olvasom a témát, annál jobban keverem a dolgokat (a saját nevem még tudom, még...) és nem szeretném elcseszni a routert, ebben még keződ vagyok :)

köszi

DD-WRT nagyon komoly, legjobbabb. Aztán telepítés előtt install guide-ot olvasni erősen, ha nem csináltál még hasonlót! Jaj most nézem v5.1. Az elég szívás, csak a mini megy rá.

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 08. 12. 15:16 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#32 Felhasználó inaktív   Esc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:40

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 16:14

DD-WRT nagyon komoly, legjobbabb. Aztán telepítés előtt install guide-ot olvasni erősen, ha nem csináltál még hasonlót! Jaj most nézem v5.1. Az elég szívás, csak a mini megy rá.

És az az a mini pontosan mi? Olvastam már róla a topicban de nem igazán értettem, hogy azt kellett először felrakni, és arra telepíteni a többi dolgot?
Meg hogy v5.1-es akkor buktam a DD-WRT-t, és csak az a mini lesz a jó? Ha azt a két dolgot tudja amit írtam, akkor már jó.
alarmiksz suxx

#33 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 15:59

Idézet: Esc - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 16:40

És az az a mini pontosan mi? Olvastam már róla a topicban de nem igazán értettem, hogy azt kellett először felrakni, és arra telepíteni a többi dolgot?
Meg hogy v5.1-es akkor buktam a DD-WRT-t, és csak az a mini lesz a jó? Ha azt a két dolgot tudja amit írtam, akkor már jó.

"does not contain: chillispot, nocat, rflow, kaid, samba client, SNMP, IPv6, MMC/SD Card Support, and HTTPS support for web management."

#34 Felhasználó inaktív   Esc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 16:22

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 16:59

"does not contain: chillispot, nocat, rflow, kaid, samba client, SNMP, IPv6, MMC/SD Card Support, and HTTPS support for web management."

Köszi, asszem megpróbálom. Meg tudnád adni a pontos nevét, hogy megtaláljam neten, vagy ez a DD-WRT-nek egy változata? (ha hülyeséget kérdeztem nem röhögni :p )
alarmiksz suxx

#35 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 16:58

Idézet: Esc - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 17:22

Köszi, asszem megpróbálom. Meg tudnád adni a pontos nevét, hogy megtaláljam neten, vagy ez a DD-WRT-nek egy változata? (ha hülyeséget kérdeztem nem röhögni :p )

http://www.dd-wrt.co...2/downloads.php

v23 SP1 mini generic kell neked. Hivatalos doksiban olvass utána, mert eléggé fura dolgokat írnak...

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 08. 12. 17:10 -kor

#36 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 17:21

Sőt ne is állj neki mert baj lesz belőle! Itt a normál eljárás nem segít, mert vxworks van rajta.

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Flash...ersion_5_WRT54G

#37 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 18:02

Én viszont még mindig szívok a WRT54GL cuccal. Továbbra is elveszti a WLAN kapcsolatot, ha olyan kedve van. TCP timeout beállítva, max connections beállítva minden létező fórumot elolvastam. Tehát az biztos, hogy nem a terheléstől áll meg, itt valami komolyabb probléma lesz. Syslogd ennyit mond amikor szakad:

08-12-2006 18:52:47 Daemon.Info 192.168.1.10 pppd[1084]: Exit.

Komoly információ.  :Đ

#38 Felhasználó inaktív   Esc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 19:28

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 18:21

Sőt ne is állj neki mert baj lesz belőle! Itt a normál eljárás nem segít, mert vxworks van rajta.

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Flash...ersion_5_WRT54G

Köszi, letöltöttem.

Az fw frissítés olyan bonyolult, mint ahogy le van írva itt: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Flash...ersion_5_WRT54G ? Nem elég megadni a webes felületen, hogy hol a file? Esetleg amiket írtak visszább, hogy 10Mbit-el csatlakozni, meg fix ip?
alarmiksz suxx

#39 Felhasználó inaktív   Esc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 19:31

Olyan nekem is szokott lenni, hogy levág a hálóról ha WLAN vagyok csatlakozva, de valahol olvastam, hogy akkor van ha túl sok szálon töltök. És úgy is van, mióta nem töltök minden egyszerrel nem szaggat, talán fw majd ezt is megoldja.
alarmiksz suxx

#40 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 19:38

Idézet: Esc - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 20:28

Köszi, letöltöttem.

Az fw frissítés olyan bonyolult, mint ahogy le van írva itt: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Flash...ersion_5_WRT54G ? Nem elég megadni a webes felületen, hogy hol a file? Esetleg amiket írtak visszább, hogy 10Mbit-el csatlakozni, meg fix ip?

Szerintem webes felületen a micro sem megy bele, de nem esküdnék meg rá. Talán itt a fórumon valaki már próbálkozott v5-el...

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó