HWSW Informatikai Kerekasztal: Linksys WRT54G II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Linksys WRT54G II

#441 Felhasználó inaktív   TM 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:52

Idézet: szakee28 - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 16:52

Hi!

Hívd fel a 06-80-204-548 -as számot. Ez magyar nyelvű linksys support. Mond el a problémádat, hogy v7-es routered van, és gyenge a jele.. Kérdezd meg hogy van-e hozzá javítás. Elvileg küldeni fognak emilben egy 7.00.3#7 -es firmwaret. Én ezt nem adhatom ki senkinek. Hol vásároltad a routert?

Köszi, megpróbálom a telefonszámot hétköznap. Aqua-ban vettem egyébként, de lehet várok pár napot amíg meglesz a javított firmware, mert egyelőre a DHCP-t kikapcsolva tudom a folyamatos restartokat elkerülni.

#442 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:14

Az amugy mibol derul ki, hogy v7-es az WRT54G-m? A sorozatszamabol vagy mibol? Csak a doboz van nalam, azon fel van tuntetve?

#443 Felhasználó inaktív   cheoppy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 20:21

Idézet: ion - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 20:14

Az amugy mibol derul ki, hogy v7-es az WRT54G-m? A sorozatszamabol vagy mibol? Csak a doboz van nalam, azon fel van tuntetve?

Igen a sorozatszámból derül ki: Ha CDFE-vel kezdődik, akkor v7-es, ha nem, akkor itt meg tudod nézni sorozatszám alapján a verzióját.

#444 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 11:15

Idézet: Mészike - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 11:55

kuf: lóg azon a routeren 9-10-11 gép :) Van, amikor egyszerre neteznek/mailoznak. QoS-be jópár dolog be van állítva, p2p tiltva, meg még pár dolog tiltva. Namost, általában 100% a procihasználat. Ezen szeretnék valamennyire javítani. Lehet ezért is fagy le 4-5 naponta... Jövő héten teszek rá passzív hűtést.
Vezeték nélkül általában 3 gép lóg rajta, a többi vezetékes.

Azért csak óvatossan!
Ja, és nagy buflák hűtőt csapjál rá!
Én is most cseréltem az enyémen nagyobbra!!

ÜDV: Tracert

#445 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 15:55

Idézet: tracert - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 11:15

Azért csak óvatossan!
Ja, és nagy buflák hűtőt csapjál rá!
Én is most cseréltem az enyémen nagyobbra!!

Milyet tettél rá? Tudsz fényképet küldeni esetleg róla?
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#446 Felhasználó inaktív   djjwill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:13

Idézet: Mészike - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 15:55

Milyet tettél rá? Tudsz fényképet küldeni esetleg róla?

szevasz

én is teleraktam még nyár elején az új WRT54GL-t egy proci hűtőbordával szétvagdosva
kicsit a magasságából is vágni kellett mert nem fért rá a burkolata.
Meg még pár 10mm-es jukat fúrkálltam a burkolásra hogy levegőzni tudjon mert a padon van
és nyáron elég meleg van a pala alatt.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  1.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

Ha megtudsz csinálni egy antennát minek vennéd meg?

#447 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 20:48

Ez szép! :)
Milyen bordák ezek? P1-es borda szétvagdosva? Amit én szereztem, az ennél jóval kisebb...
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#448 Felhasználó inaktív   djjwill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 23:04

Idézet: Mészike - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 20:48

Milyen bordák ezek? P1-es borda szétvagdosva? Amit én szereztem, az ennél jóval kisebb...

egy AMD 2500+ bordái voltak
valamék haverom kiakarta lökni és elkértem hátha kell még valamire
és kellett :D
Ha megtudsz csinálni egy antennát minek vennéd meg?

#449 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 14:56

Idézet: Mészike - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 21:48

Nekem egy telljes P1 borda van rajta! Jó nagy! Neked is azt ajánlom, mert lapos, és ha nem vágod szét akkor nagyobb a felülete mint djjwill gépén. Persze ha nincsen, akkor az is tökéletes! Ügyelj arra, ha a wireless részre is pakolsz, akkor az árnyékoló lemezt le kell pattintani, pasztát kell tenni az erősítő IC-re majd vissza a lemez, hogy a pasztán keresztül a lemezre vezesse a hőt, majd a lemezre kell rögzíteni a bordát.

#450 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 20:02

Noh, kész lett délelőtt. Most még szárad a ragasztó. Mivel a cégnél hagytam a cuccost, holnap tudok róla képet csinálni, hogy milyen lett.
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#451 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 14:07

yo ! nagyon állat projekt amit művelgettek  :Đ

van otthon egy marék bontatlan Zalman VGA hűtő bordám, felapplikálom a chip-ekre, höhö király :)
tetszik.
Om mani peme hung.

#452 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 14:23

Szakik ! Egy kérdés, topic-ot nem találtam erre:

Linksys WPC54G-hez (PCMCIA Wireless-G AP) van dd vagy openwrt firmware vajon ? :think:

olyan jó lenne..
Om mani peme hung.

#453 Felhasználó inaktív   istvan_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:33

Valaki próbálkozott már v5-ös routerre feltenni a dd-wrt micro változatát?
Az érdekelne leginkább, hogy a microban melyik funkciók nincsenek meg? (wds van e....)

#454 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 15:36

láttam hogy tomato-val gond van a http-vel, nos a legújabb, 1.01 firmware javítja.
Én most vettem egy wrt54GL v1.1-t, kérdés hogy erre rámegy akármelyik dd-wrt vagy a legujabb tomato?
Nem akarok szívni ha nem muszály, most még a gyári firmware van benne, igazából tomato lenne a legjobb... De tönkretenni nem akarom...

#455 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 15:51

Milyen baj volt a Tomatoval? Nekem szépen megy amióta feltettem. Sőt azóta még jobban megy minden :)

szerk. most nézem, van már újabb 1.01 :D Akkor otthonról telepít :Đ

Szerkesztette: Tiga 2006. 12. 14. 15:53 -kor

#456 Felhasználó inaktív   Bino 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 17:57

Idézet: Freddy - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 15:36

láttam hogy tomato-val gond van a http-vel, nos a legújabb, 1.01 firmware javítja.
Én most vettem egy wrt54GL v1.1-t, kérdés hogy erre rámegy akármelyik dd-wrt vagy a legujabb tomato?
Nem akarok szívni ha nem muszály, most még a gyári firmware van benne, igazából tomato lenne a legjobb... De tönkretenni nem akarom...

Hello

Tudom ajanlani az 1.01-es, mint a weboldalon is irtak mar javitotak a lefagyast, es valojaban nem jelenkezik a hiba,  :)  de mielott feltenned nezd meg a routered verzio szamat es ha CL7B akkor elotte tedd fel a dd-wrt 23 minit es csak utanna a Tomato-t.
Mind emelet tarts be az upgrade szabalyokat!!!
Sok sikert!  ;)

Udv Bino

Szerkesztette: Bino 2006. 12. 14. 18:00 -kor

#457 Felhasználó inaktív   cheoppy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 20:13

Sziasztok!

Megint jelentkezem, végigolvastam sok-sok topicot és mindenhol azt írják hogy a v7-es wrt54g-t nem lehet flashelni, mivel hardverváltozás is van benne. Ezért egyrészt érdekelne, hogy ki hogyan tudta beállítani a routerét fájlcserélős használatra, mikre kell odafigyelni? Másrészt érdemesebb lenne-e egy GL-t beszerezni?(mivel azt lehet flashelni)

Köszi!

#458 Felhasználó inaktív   TM 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 12:27

Idézet: cheoppy - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 20:13

Sziasztok!

Megint jelentkezem, végigolvastam sok-sok topicot és mindenhol azt írják hogy a v7-es wrt54g-t nem lehet flashelni, mivel hardverváltozás is van benne. Ezért egyrészt érdekelne, hogy ki hogyan tudta beállítani a routerét fájlcserélős használatra, mikre kell odafigyelni? Másrészt érdemesebb lenne-e egy GL-t beszerezni?(mivel azt lehet flashelni)

Köszi!

Filecserélős használatra? Mármint, hogy nyisson portokat és aktív lehess?  Bekapcsolod a routerben és a kliensedben is az uPnP funkciót, kliens újraindít és nyitja magának a portokat routeren. Ennél egyszerűbb megoldás nincs, ha pedig kézzel forwardolnál portokat, mert nem bízol a kliens beállításaiban, akkor azt a Application & Gaming rész Port Range Forward alfülnél állíthatod be, bár ehhez már tudni kell a géped lan-os ipjét, és ugyanazokat a portokat kell beállítsad a kliensedben is. Jah és nem árt, ha a Protocol-t Both-on hagyod..

Szerk.: uPnp-t bekapcsolni a routerben itt tudod: Administration > Management alfül.. Kliensedben pedig nagy valószínűséggel a Connections, Network, Kapcsolatok, Hálózat  (mikor hogy hívják) résznél.

Szerkesztette: TM 2006. 12. 15. 12:30 -kor

#459 Felhasználó inaktív   cheoppy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 13:36

Idézet: TM - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:27

Filecserélős használatra? Mármint, hogy nyisson portokat és aktív lehess?  Bekapcsolod a routerben és a kliensedben is az uPnP funkciót, kliens újraindít és nyitja magának a portokat routeren. Ennél egyszerűbb megoldás nincs, ha pedig kézzel forwardolnál portokat, mert nem bízol a kliens beállításaiban, akkor azt a Application & Gaming rész Port Range Forward alfülnél állíthatod be, bár ehhez már tudni kell a géped lan-os ipjét, és ugyanazokat a portokat kell beállítsad a kliensedben is. Jah és nem árt, ha a Protocol-t Both-on hagyod..

Szerk.: uPnp-t bekapcsolni a routerben itt tudod: Administration > Management alfül.. Kliensedben pedig nagy valószínűséggel a Connections, Network, Kapcsolatok, Hálózat  (mikor hogy hívják) résznél.

Mindkét módon próbáltam már, mind kézzel portokat nyitni, mind unpn-nel, meg is nyitja a protokat, de nagyon lassú lesz tőle a net, a ping 3-4000ms-ra (igen 3-4 másodpercre) megy fel, majdnem használhatatlanná válik a net, de adatvesztés nincs, csak nagyon lassan nyitja meg az új kapcsolatokat. Ezzel találkozott már valaki?

#460 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 18:13

Most vettem egy WRT54GL-t az a kérdés hogy felhasználónevet hol állíthatok be? vegy az nem kell csak jelszó?

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.