Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 17:59
~2 éve vagyok a TV-Netnél. Ugyanazt a modemet (360R) használom azóta. Ha szolgáltatói probléma, akkor miért nem szakadozik Tomatoval a netem és miért teszi (akár most is, ha átflashelném) DD-WRT-vel.
Nincs vita, egészen biztos, valami apró beállításban rejlik a megoldás, épp emiatt emeltem fel a szavamat, amikor a Tomato ÁLTALÁNOS leminősítését közölted.
Mindösszesen csak arra kívántam utalni, hogy nem feltétlenül biztos, hogy mindenkinek a Te tapasztalatoddal egybevágó véleménye van.
Igen, sajnos néha általánosítok saját tapasztalataim alapján. Bár aki még új ebben a firmware frissítés ügyben, talán helyesebb, ha először DD-WRT vonalon indul el, ott nagy valószínűséggel minden-t meg fog találni. De pl a te esetedben, ahol valami ok miatt nem működik megfelelően, nyilván nincs más választás. Milyen DD-WRT verziókkal próbálkoztál eddig? Amúgy nekem is D-Link DSL-360R modemem van, és Linksys WRT54GL routerem, csak én a T-Online-tól kapom a netet. A modem hátulján próbáltál már resetelni? Pontosan melyik DD-WRT-t raktad fel? Pontosan így jártam el:
- fájlok letöltése (dd-wrt.v24_mini_generic.bin, dd-wrt.v24_std_generic.bin):
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/down.php?pa...%2FWRT54GL_1.1/
- Router hátulján a reset gombot 30 másodpercig nyomvatartod (hard reset)
- belépsz a router-ed Firmware frissítés menüpontjába (üres/admin vagy root/admin)
- dd-wrt.v24_mini_generic.bin feltöltése
- hard reset
- dd-wrt.v24_std_generic.bin feltöltése
- hard reset
Az ominózus oldal pedig a képen látszik.
Szerkesztette: The Tompi 2008. 04. 13. 18:46 -kor