HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#2341 Felhasználó inaktív   Krisz80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 11. 19:34

Néhány napja digitálison az RTL Klub hangja nálunk érdekesen pattog, recseg. Más is tapasztalta ezt a jelenséget vagy egyéni hibáról lehet szó?

Nálunk is ugyanez a helyzet, főleg a híradónál lehet nagyon észrevenni ahol nincs zene csak beszéd. Tisztelt UPC Online! Szombathelyről lehet tudni, hogy mikor várható az HBO On Demand indulása?

#2342 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 04. 11. 13:08

Az új Budapesti számlán:

No, akkor egyrészt bővül az analóg is, másrészt lesz tv6, viszont nem lesz vh1 (ami talán a legjobb zenecsatorna volt)
Egyre jobb.

#2343 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 13:43

Most kijött papíron is a szóbeli szerződésem.
Noha régi HD DVR előfizető vagyok, és nem módosítottam semmit, három hónapig ingyen ajánlották a Filmboxot.
Lehet, hogy csak az ügyintéző aludt el.

#2344 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 14:02

Üdv! Tegnap este szoftverfrissítést töltött le a beltérim, és azóta gyorsabban reagál mindenre, viszont a képernyő alján megjelent egy villódzó csík, és nagyon halk lett.
upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#2345 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Falconeye - Dátum: 2010. 04. 10. 21:31

Gyári beállítás visszaállítását próbáltad már?
Nem hinném, hogy az osztó kimeneteinek megcserélése, ilyen gubancot kellene okozzon!

Kipróbáltam, bejött. Kösz a tanácsot! :respect:
Papesz

#2346 Felhasználó inaktív   Falconeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 04. 12. 20:03

Kipróbáltam, bejött. Kösz a tanácsot! :respect:

Ne köszönd!:)
Én inkább a Thomson médiabox szoftveres megalkotóinak mondanék szivesen "köszönetet",:angry:
amiért ilyen hibákkal teli szoftvert kreáltak, és mindezt még teszteletlenül a nyakunkba is zúdították!

Sajnos, ezeknek a hibáknak köszönhető a sok hülyeség a boxok működésében...!:dry:

#2347 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Krisz80 - Dátum: 2010. 04. 12. 11:20

Nálunk is ugyanez a helyzet, főleg a híradónál lehet nagyon észrevenni ahol nincs zene csak beszéd. Tisztelt UPC Online! Szombathelyről lehet tudni, hogy mikor várható az HBO On Demand indulása?

Valóban, tegnap néztük a híradót és nagyon pattogott alatta. Kinek lehetne ezt a hibát jelezni, mert a 1221-en szerintem egyéni hibának kezelnék és kiküldenének valakit.
A Thomson box-unk pedig újabban nem csinálja meg a párhuzamos felvételeket kikapcsolt állapotban. Ami érdekes, hogy amikor a második rögzítendő műsor kezdődik, akkor az elsőt ott félbehagyja és a másodikat kezdi rögzíteni. Mitől lehet ez? Korábban pedig szépen elkészítette a két párhuzamos felvételt.

#2348 Felhasználó inaktív   Krisz80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 13. 08:07

Valóban, tegnap néztük a híradót és nagyon pattogott alatta. Kinek lehetne ezt a hibát jelezni, mert a 1221-en szerintem egyéni hibának kezelnék és kiküldenének valakit.
A Thomson box-unk pedig újabban nem csinálja meg a párhuzamos felvételeket kikapcsolt állapotban. Ami érdekes, hogy amikor a második rögzítendő műsor kezdődik, akkor az elsőt ott félbehagyja és a másodikat kezdi rögzíteni. Mitől lehet ez? Korábban pedig szépen elkészítette a két párhuzamos felvételt.

Pénteken rögzítettem vele párhuzamosan nálam rendben felvett mindent, úgyhogy lehet helyben lesz vmi gubanc. A pattogást nem tudom hol lehetne jelezni de az az egy biztos, hogy nem egyéni hiba.

#2349 Felhasználó inaktív   Hakuho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 12:34

Üdv mindenkinek!

Nálunk mától érhető el a upc videótár,de nem lehet a filmeket lejátszani,ez mitől lehet?(Salgótarján)

#2350 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Hakuho - Dátum: 2010. 04. 13. 13:34

Üdv mindenkinek!

Nálunk mától érhető el a upc videótár,de nem lehet a filmeket lejátszani,ez mitől lehet?(Salgótarján)

Nekem ugyanez volt a napokban, de szerelő kellett hozzá. Olvass vissza egy picit.
Papesz

#2351 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Krisz80 - Dátum: 2010. 04. 13. 11:09

Pénteken rögzítettem vele párhuzamosan nálam rendben felvett mindent, úgyhogy lehet helyben lesz vmi gubanc. A pattogást nem tudom hol lehetne jelezni de az az egy biztos, hogy nem egyéni hiba.

Szeretnénk a fórumozok segítségét kérni abban, hogy jelezzék számunkra,- akár privát mail-en keresztül-, hogy az RTL Klub-nál tapasztalható "pattogó" hang még mindig jelentkezik e. A csatorna logójának megjelenítése technikailag megváltozott, ami műsorai kódolását megzavarta, ezt kollégáink helyreállították, így elképzelésünk szerint már hangzásnak is rendben kell lennie.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2352 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 14. 10:09

Szeretnénk a fórumozok segítségét kérni abban, hogy jelezzék számunkra,- akár privát mail-en keresztül-, hogy az RTL Klub-nál tapasztalható "pattogó" hang még mindig jelentkezik e. A csatorna logójának megjelenítése technikailag megváltozott, ami műsorai kódolását megzavarta, ezt kollégáink helyreállították, így elképzelésünk szerint már hangzásnak is rendben kell lennie.

Jelenleg tv shop megy rajta, de mintha most nem pattogna már.
Azt megkérdezhetném, hogy ugye a TV6 és a Sport M csatorna júniustól bekerül a digitális csomagba. Esetleg várható, hogy előbb látható lesz a két csatorna, úgy mint a Life Network és az Ozone Network?

#2353 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Krisz80 - Dátum: 2010. 04. 13. 11:09

Csináltam rajta egy gyári beállítást, mert már a videotár se akart működni, valamint a műszaki tesztnél is hibát jelzett. Most úgy tűnik rendben működik a box.
A fekete színű Thomson mediabox-nál az normális, hogy egész nap zúg vagy pörög benne valami? A régebbi szürke kikapcsolás után kis idővel elcsendesedik, de a fekete nem, zúg folyamatosan, mintha állandóan be lenne kapcsolva.

#2354 Felhasználó inaktív   Krisz80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 14. 11:51

Csináltam rajta egy gyári beállítást, mert már a videotár se akart működni, valamint a műszaki tesztnél is hibát jelzett. Most úgy tűnik rendben működik a box.
A fekete színű Thomson mediabox-nál az normális, hogy egész nap zúg vagy pörög benne valami? A régebbi szürke kikapcsolás után kis idővel elcsendesedik, de a fekete nem, zúg folyamatosan, mintha állandóan be lenne kapcsolva.

Jó kérdés, nekem még a szürke van az valóban elcsendesedik egy kis idő után bár időzített felvétel után be kell kapcsolni és újra ki, hogy ez megtörténjen.

#2355 Felhasználó inaktív   Falconeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 14. 11:51

"A fekete színű Thomson mediabox-nál az normális, hogy egész nap zúg vagy pörög benne valami? A régebbi szürke kikapcsolás után kis idővel elcsendesedik, de a fekete nem, zúg folyamatosan, mintha állandóan be lenne kapcsolva."

Sajnos a zúgást, kénytelen leszel megszokni, mert a "fekete"DCI6221-es Thomsonok, mind ilyenek!
A tápjuk zajos(olyan, mint egy pici villanymotor)és a ventillátor is rátesz még! Onnan tudom, mert nekem is volt fekete Thomsonom, de
aztán sikerült egy ujjabb csere alkalmával ujra egy új "szürke"DCI62-est birtokba vennem a upc jóvoltából, és azóta is ez van!
És bizony sokkal csendesebb, mint a fekete!

Elvileg kikapcsolás után a vinyó 1-2 perc múlva le kell, hogy álljon és így, szokott csendesedni a box.
Csak az a kérdés, hogy a feketéken ez segít-e zaj szemponból...:huh:

Szerkesztette: Falconeye 2010. 04. 14. 13:26 -kor

#2356 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 14. 11:47

Jelenleg tv shop megy rajta, de mintha most nem pattogna már.
Azt megkérdezhetném, hogy ugye a TV6 és a Sport M csatorna júniustól bekerül a digitális csomagba. Esetleg várható, hogy előbb látható lesz a két csatorna, úgy mint a Life Network és az Ozone Network?

Sajnos a TV6 és a SportM csatornák indulás előtti tesztadásáról még nincsenek pontos információink, feltehetően a SportM hamarabb látható lesz.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2357 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:03

Kár, hogy a VH1 kikerül de a SportM-nek azért örülök.. várható, hogy esteleg más zene csatorna pótolja majd a VH1-t?? A MusicMix minősége elég fura, bizonyos klippeknél még a Youtube legrosszabb felbontásánál is gyengébb, a hangerőt pedig majd mindig állítgatni kell (hol üvölt, hol suttog).. a reality-k (VIVA, MTV) pedig nem kötnek le! Remélem DigiSport is lesz egyszer - bár ezt már sokan fölvetették itt...

A pattogást az RTL-nél én még nem tapasztaltam eddig.

#2358 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:21

Az RTL Klub-os hang hiba nálam sem jelentkezik.

A következő csatornák bekerülésére milyen esélyek vannak:
Duna II Automónia
ESPN Classic
ESPN America
MTV Dance
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Europe
VH1
VH1 Classic
Nat Geo Music
Movies24
Discovery Travel & Living
Discovery World
ID Investigation Discovery
Viasat History
History HD
Boomerang
KidsCo
Pro7
RTL II
3sat
Deutsche Welle
Arte (HD)
CNBC
Sky News
Bloomberg
ARD (HD)
Super RTL
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2359 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:35

Duna II Automónia & Duna HD szvsz barmikor bekerulhetne, a upc linksege hogy meg nincsenek a kinalatban (magyar is, ingye is van, a csatornak amugy is fogynak). Boomerangnak en is orulnek...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2360 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 19:42

Én személy szerint legjobban a 3 Discovery és a Viasat History csatornákra vágyom.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.