HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#3486 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 15. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 10. 15. 00:15

Ezt nem sikerült előállítanom a meglévő felvételeken, a "gyorstekercselés" gomb továbbra is ugyanúgy lépteti a műsort.

Alakul ez. A kurzor nyilakkal < > lehet percenként léptetni előre-hátra.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3487 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2010. 10. 14. 23:16

Közben kaptam egy infót, hogy mi is volt itt a probléma: bizonyos Samsung LCD-k háttérvilágítása zavarja a box IR vevőjét, mivel hasonló frekvencián üzemel. Mégpedig annyira, hogy a szobában lévő tárgyak, illetve a falakról visszaverődő fény használhatatlanná teszi a távvezérlő használatát.

Az általam leírt esettel kapcsolatban csak egy dolog sántít: pont azzal a Samsung tévével nem jelentkezett a probléma. Pont a ragasztószalag tette használhatatlanná a távvezérlőt.

Lehet, hogy a szigszalag-fix sok esetben segít, de ez azért akkor is LOL.

A szigszalagos megoldás nyilván tompítja az érzékelőt, nem újdonság, hogy csökken a jel vétele. Csak ha még mindig van - gyenge - vétel akkor is jobb lehet, mint az alapállapot, amikor szart se vett, ill. összevissza kapcsolgatott. Ezért használták...

Egyébként nagyon fura, mert nálam a szürke box-szal 10-15 percig volt használhatatlan, utána lehetett használni úgy-ahogy (nem teljesen normálisan) a távkapcsolót. Most a feketével meg teljesen jó úgy, hogy a távirányító maradt. Pedig valami frekieltolás nyilván kellett, különben most is ugyanúgy zavarná a tv "fénye".

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 10. 15. 00:15

Ezt nem sikerült előállítanom a meglévő felvételeken, a "gyorstekercselés" gomb továbbra is ugyanúgy lépteti a műsort.

~25 órával ezelőtt beállítottam az "éjszakai módot". Kikapcs +10 perc után felzúgott, és már nem a "greenwichi" idót mutatta, hanem négy vonalkát, majd beállt a valódi idő. Kicsivel később leoltotta az órát. Viszont egy órája folyamatosan világít az óra megint, anélkül, hogy (tudtommal) hozzányúltunk volna ezalatt az idő alatt.

Nem futott felvétel vagy valami? Nekem nem kapcsolt vissza utána.

#3488 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 09:54

a digisporttal mi van? inkább erről beszéljen nekem valaki :laugh:
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#3489 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2010. 10. 15. 09:54

a digisporttal mi van? inkább erről beszéljen nekem valaki :laugh:

Digisport nem lesz, ha ennyi ideig nem tudtak megállapodni, akkor ezután sem fognak. Valószínűleg pofátlanul magas árat kér a Digi, piaci infók szerint kb annyit, amennyit az RTL Klub akar kérni, és ráadásul a Digisport is az alapcsomagba akar kerülni...

#3490 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 18:58

A mától érvényes új csatornakiosztásban már NINCS *-va a 30 Tematikus rádiócsomag!!
Ennek ellenére a Bronze csomagban továbbra SINCS!!!

Ők biztosan másképp értelmezik a * hiányát....

#3491 Felhasználó inaktív   jani8007 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 16. 13:40

nálam nincs digitális adás a box bekapcsolt állapotban van a tv képernyő meg sötét de az analóg adás az megy

#3492 Felhasználó inaktív   rossi73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: alibabusic - Dátum: 2010. 10. 15. 19:58

A mától érvényes új csatornakiosztásban már NINCS *-va a 30 Tematikus rádiócsomag!!
Ennek ellenére a Bronze csomagban továbbra SINCS!!!

Ők biztosan másképp értelmezik a * hiányát....

Tegnap ebben a témában a következő emailt küldtem el a upc.hu/email címre:

A UPC honlapján levő digitális csatornakiosztás szerint tegnap óta a digital bronze csomagommal is lehetőségem van a 30 tematikus rádióadó vételére. Sajnos, az m1, m2 és m3 adókon kívül semelyiket sem tudom hallgatni. A mediaboxot már áramtalanítottam, a koaxot is ki-be dugtam, sőt, már a csatornákat is újrahangoltam, ahol megtalálta a 34 rádióadót, mégsem szólnak, csak 3. Az aktuális számot, műsort kiírja a képernyőre. Kérem, orvosolják a hibát! Köszönöm.

Ma reggel a következő válasz érkezett:

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A digital bronze csomaghoz három rádió tartozik (MR1, MR2, MR3) ezért nem jön be Önnek több rádió csatorna.
A nagyobbik, digital gold csomag előfizetéshez jár a 30 tematikus rádió csatorna.

Vajon ennyire nem voltam egyértelmű, vagy ennyire bonyolultat kérdeztem? :-( Kedves UPC online, mit tud erre mondani?

Ui.: A november 1-től érvényes új csatornakiosztásban sincs benne a ***, így logikusan gondolhattuk, hogy október 15-től tényleg "jár" a digital bronze-hoz is...

Szerkesztette: rossi73 2010. 10. 17. 12:00 -kor

#3493 Felhasználó inaktív   rossi73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 11:59

Kedves UPC online!

A 2010. november 1-től érvényes csatornakiosztás mindössze a következő mondatban különbözik az október 16-tól érvényeshez képest:

"2010.november 1‐től a dvr és hd dvr funkció valamely digitális alapcsomag (digital bronze vagy digital gold) és a prémium mediabox dvr vagy prémium mediabox hd dvr opció együttes megrendelése esetén érhető el."

Legjobb tudomásom szerint ez augusztus 16. óta így van, vagy esetleg ez valami mást jelent?

#3494 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 12:26

Most már komolyan tűrhetetlen, amit a Filmbox HD csinál. Komplett más műsort nyomat, mint amit a kiírás szerint kellene a hétvége óta újra. Ugyanazokat a filmeket ismétli rongyosra, amiket eddig is leadott már kb. 50x, az új műsorrend pedig sehol. Korábban, amikor hasonló volt rákérdeztem ennek az okára, akkor az adás-szerver meghibásodására fogták a dolgot. Most mi a probléma? Megint elromlott volna a ketyere? Egyedül emiatt a csatorna miatt van előfizetésem a Filmbox csomagra, de így teljesen nézhetetlen. Vissza fogom mondani az egészet, ez már nagyon gáz... :angry:

Szerkesztette: FredT 2010. 10. 18. 12:27 -kor

#3495 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2010. 10. 18. 13:26

Most már komolyan tűrhetetlen, amit a Filmbox HD csinál. Komplett más műsort nyomat, mint amit a kiírás szerint kellene a hétvége óta újra. Ugyanazokat a filmeket ismétli rongyosra, amiket eddig is leadott már kb. 50x, az új műsorrend pedig sehol. Korábban, amikor hasonló volt rákérdeztem ennek az okára, akkor az adás-szerver meghibásodására fogták a dolgot. Most mi a probléma? Megint elromlott volna a ketyere? Egyedül emiatt a csatorna miatt van előfizetésem a Filmbox csomagra, de így teljesen nézhetetlen. Vissza fogom mondani az egészet, ez már nagyon gáz... :angry:

A Filmbox Extra-n is más műsor ment mint ami az EPG-n szerepelt.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3496 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 18:30

Én ilyen és ehhez hasonló okok miatt elő sem fizettem a csomagra, HBO MaxPak-ban 6 csatorna van (5 tv + az OD) így inkább azt nézem mert ott nagyon jó filmek vannak, most pl a Band of brothers-t nézem.

UPC Videótárban elérhető több AXN műsor is ingyen.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3497 Felhasználó inaktív   orphaned 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 20:30

Kedves UPC!

Szeretnék érdeklődni,hogy a "szürke" Thomson box-ra mikor érkezik az új software?Szerintem már sokan várják!

Köszönöm

#3498 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: rossi73 - Dátum: 2010. 10. 17. 12:55

Ui.: A november 1-től érvényes új csatornakiosztásban sincs benne a ***, így logikusan gondolhattuk, hogy október 15-től tényleg "jár" a digital bronze-hoz is...

Kedves rossi73!

Elírás történt jelenlegi csatornakiosztásunkban, valóban lemaradtak azok a csillagok melyek azt jelölik, hogy a rádiócsatornák melyik csomaghoz tartoznak.
Hibát javítottuk, köszönjük az észrevételeket és elnézést kérünk az elírásért!

A kínálatunk nem változott, továbbra is a gold csomagban érhető el a 30 tematikus rádiócsatorna.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3499 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: orphaned - Dátum: 2010. 10. 18. 21:30

Kedves UPC!

Szeretnék érdeklődni,hogy a "szürke" Thomson box-ra mikor érkezik az új software?Szerintem már sokan várják!

Köszönöm

Kedves orphaned!

A Thomson DVR DCI62UPC (szürke készülék) szoftverének frissítését november végére, december elejére tervezzük.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3500 Felhasználó inaktív   orphaned 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 10. 19. 14:19

Kedves orphaned!

A Thomson DVR DCI62UPC (szürke készülék) szoftverének frissítését november végére, december elejére tervezzük.

Köszönöm a gyors választ!

#3501 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2010. 10. 18. 13:26

Sajnos a Filmbox Family-n is sokszor előfordul, hogy teljesen más műsor megy, mint ami a műsorújságban szerepel, Filmbox Extra pedig gyakran a kiadotthoz képest akár 5-6 perccel előbb is elkezdi a filmet :(

A két új Filmbox csatornáról esetleg nincs hír, hogy mikor jelenhet meg UPC kábelen is?

#3502 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 18:23

Most nézem, hogy ma estére és a következő két napra teljesen eltér a műsorújságban és a csatorna honlapján szereplő műsor a Filmbox Extra-n. Ennek mi lehet az oka? Ahogy nézem a csatorna a honlapon szereplő műsort követi, tehát a UPC-s műsorújságban szereplő bizonyul hibásnak.

#3503 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 10. 19. 19:23

Most nézem, hogy ma estére és a következő két napra teljesen eltér a műsorújságban és a csatorna honlapján szereplő műsor a Filmbox Extra-n. Ennek mi lehet az oka? Ahogy nézem a csatorna a honlapon szereplő műsort követi, tehát a UPC-s műsorújságban szereplő bizonyul hibásnak.

Éppen most frissítik weben a módosított műsorstruktúrát!

#3504 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 20:17

Na de mikor nézhetek már DigiSportot?
upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#3505 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 06:40

igen ez már engem is érdekelne! tisztelt upc-online ön nem tud erről semmit? vagy nem mondhat semmit? valami információ kellene, hogy érdemes-e várni vagy nem
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.