HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#501 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 05. 19:06

Idézet: llamada - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 19:54

Arányaiban a telefon a legdurvább, ott +30% havidíj (1000-helyett 1300).

Ez csak az újakra vonatkozik.
Ha hűség alatt mennél át vagy lejárt hűséggel,akkor már 1500 Ft -ott már 50 % !! az emelés .

#502 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 21:39

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 19:06

Ha hűség alatt mennél át vagy lejárt hűséggel,akkor már 1500 Ft -ott már 50 % !! az emelés .

Ófaq. :(

#503 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 06. 11:37

Idézet: Modika - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 17:06

A Digi TV jobb szerinted?
Ott is médiaboxot kell használni.

Digi Kábelnél nem kell. Ha esetleg behúzták felétek...

#504 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 13:03

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 11:37

Digi Kábelnél nem kell. Ha esetleg behúzták felétek...

MÉG! EGYELŐRE!!!!!
őK IS KÉNYTELENEK LESZNEK!!!

Én egyébként a Digi TV-re gondoltam.
Nálunk is húzgálják a kábeleiket!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#505 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 14:48

Ez a gond az UPC-nél, hogy csak az új előfizetőket preferálja. És ez kirívóan rossz üzletpolitika a magyarországi szolgáltatók között.

Szerkesztette: zoli62 2008. 04. 06. 14:49 -kor

"Légy szerény mint én..."

#506 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 17:24

Idézet: Modika - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 7:31

És a mese csatiknál van ki hagyva hely gondolom rövidesen még fel kerül mese csati.
Van még egy pár magyar nyelvű!
Valaki a Travel miatt emelte fel hangját. Azt is jelezték,hogy át kerül a Digitálisba. De ott legalább saját csatija van 24 órában,és nem szakítják meg a Hustler TV-vel!

Én voltam az, és nálunk azóta is a UPC bojkottját fontolgatjuk, mert a DOQ tévé nem valami nézhető, és még szép voltam. És van még hely a mesének, de erre már nincs???

A Travelt amúgy is napközben néztük, tehát a Hustler nem zavart be, de a digitálisat nem akarjuk bevezetni, mert sok leosztásunk van (csak az én gépemben 3 tévétuner, na ezt kapja ki a set-top-box!), na meg ugye chello. Emellett nem akarunk hűségnyilatkozatot sem, mert anyám nyugdíjba megy, mi meg elköltözünk és mivel digitálisban ha eszi ha nem fixen van minden adó (pedig a digitális előnye, hogy elvileg én válogathatnám össze az adóimat), ezért sem.
Szóval nálunk sokkal több érv van az analóg mellett, mint a digitális mellett. Engem nem érdekel a dvd minőségű kép, majd akkor igen, ha 3D-s lesz és majdnem megfoghatom. Addig elég az analóg is.

És ráadásul anyám azzal riogatják a telefonos kisasszonyok, hogy július 31-től HBO nem lesz az analóg csomagok között, miközben nézem a honlapot, hogy 2009-ig tartó hűséggel lehet előfizetni.
Most hogy is van ez?  :reklamacio:

Ja, és kérjük vissza a Travelt!!!!

Szerkesztette: Mykee 2008. 04. 07. 17:45 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#507 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 17:24

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 14:48

Ez a gond az UPC-nél, hogy csak az új előfizetőket preferálja. És ez kirívóan rossz üzletpolitika a magyarországi szolgáltatók között.

Ez nemcsak az UPC-nél van így, hanem az internetszolgáltatóknál is.

#508 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 17:27

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 19:29

A Travelt szerintem nagyon kevesen nézik (kb mint a Budapest tévét), ezért betettek a helyére egy másik csatornát, ami több embert érdekel.

Több embert érdekel a DOQ??? Amikor csak az ismerősi körömben mindenki nézte a Travelt?
Most lett egy kaptafára készült új adó, mint mondjuk a Viasat History, vagy a Spektrum, vagy a Discovery... Fain. Most páran azon gondolkodnak nálunk a kötrben, hogy a legnagyobb csomagban így már nem sok adó miatt érdemes előfizetni. Max az MGM, a Nat.Geo, meg Spektrum ami miatt marad...

#509 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 17:36

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 19:44

Készültek erről nézettség-mérések? Látta ezeket valaki? Itt még szerepel a Travel a csatornakiosztásban.

Na majd ott is kiveszik.  :D  A főkiosztásban, a fejállomáson vették ki...

Valószínűleg azért csinálják, hogy átálljunk digitálisra, de szerintem a fejüket fogná a szerelő, ha hozzánk akarná bekötni a digitet. Annyi leosztás van, hogy morzsát szórhatna, hogy merre induljon...  :D
Úgyhogy majd maximum átállunk a könyvre és leszokunk a tévéről, és nő a torrentek forgalma, na meg a netes tévé...  :D

És pár idézet a comment.com oldalról is, hogy nem vagyok egyedül a travellel:

Idézet

dokkmunkás diplomás 2008.04.04. 21:57:43
Hiaba lett axn, ezzel egyidoben az egyik kozkedvelt csatornat megszuntettek, a travelt. Bizony a 4 varos emberei nem nezhetik a Travel chanelt... :( A Natgeon, spektrumon kivul meg a travelt kedveltem... :( Baromira nem izgat, hogy helyette van axn.
Az lenne az igazsagos, ha olyan csomagot csinalnanak, hogy a penzemert megmondhatnam cserebe, hogy mely csatornakra tartok feltetlen igenyt...stb. Enelkul ez minden csak nem szinvonalas szolgaltatas.

DeMarco 2008.04.04. 22:08:01
A Travelt én is kedvelem. Egyetértek veled, én is jobban szeretném, ha személyre szabott lehetne a kínálat. De egyszerre megelégszem egy lépéssel... a választékkal. :-)
Persze annak én se örülnék, ha a Travelt kivennék...

Nerazzurri 2008.04.04. 22:14:33
upc-n van orosz tv meg minden istennyila de a TVE-t meg a travelt le kellett venni....
jövő héten mondom le a g**ibe a upécét, tolvaj banda

szmájlinéni 2008.04.05. 10:36:56
sarasvati, levették a travelt? beledőlnék a kardomba, 10 éve csak azt nézem..

Szerkesztette: Mykee 2008. 04. 07. 17:44 -kor

#510 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 18:36

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:24

Ez nemcsak az UPC-nél van így, hanem az internetszolgáltatóknál is.

Azért ott jobb gyakorlat a szokásos, van loyalty ár, stb. Ezt a listaáras dolgot egy nagy röhejnek tartom pl.

#511 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 23:16

Na, megvolt nálunk is az idomítás. A teletext elég gagyesz, merném mondani, hogy használhatatlan (a sportesemények miatt vannak a családban text-suckerek), egyelőre az analógon keresztül nézzük, tehát nem AV-n. A kép viszont tényleg szebb.
Amit viszont nem értek, hogy digital silvert rendeltünk, és az HBO MaxPakban fogható csatik is jönnek. Kérdeztem a szerelőt, azt mondta, ezen mindenki meglepődik, de ez elvileg benne van a csomagban... Megnéztem a csatornakiosztást (Miskolc), hát nincs benne! Aztán meg jön a meglepi számla. Rácsesztek, mert ráérek, holnap talán be is megyek az üf.szolira. Persze lehet, hogy csak valami teszteléses időszak van.

#512 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 01:19

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:24

de a digitálisat nem akarjuk bevezetni, mert sok leosztásunk van (csak az én gépemben 3 tévétuner, na ezt kapja ki a set-top-box!)

A digitális előfizetők analógban is kapják az adást, így bár a digitális képet egy vételi hely kaphatja (hacsak nem bérelsz több STB-t), a többi kaphatja továbbra is az analógot.

Idézet

És ráadásul anyám azzal riogatják a telefonos kisasszonyok, hogy július 31-től HBO nem lesz az analóg csomagok között, miközben nézem a honlapot, hogy 2009-ig tartó hűséggel lehet előfizetni.
Most hogy is van ez?

Ha jól vettem ki, Budapesten az összes HBO előfizető automatikusan kap egy STB-t az HBO digitális vételéhez. Mármint anélkül, hogy többet kellene fizetnie. Azt nem tudom, hogy a többi csatornát így is megkapja-e digitálisban.

Szerkesztette: dezz 2008. 04. 08. 01:21 -kor

#513 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 07:18

Idézet: dezz - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 1:19

A digitális előfizetők analógban is kapják az adást, így bár a digitális képet egy vételi hely kaphatja (hacsak nem bérelsz több STB-t), a többi kaphatja továbbra is az analógot.

Ha jól vettem ki, Budapesten az összes HBO előfizető automatikusan kap egy STB-t az HBO digitális vételéhez. Mármint anélkül, hogy többet kellene fizetnie. Azt nem tudom, hogy a többi csatornát így is megkapja-e digitálisban.

Így van: HBO-sok kapnak STB-t (egyet), majd júniustól áttérhetnek a digitális HBO Pak-ra, ami az eddigi hűséges 1200 (vagy újabban 1500) Ft helyett 2500 körül lesz. Az HBO STB-je nem hoz más csatornát digitálisan.

A digitális előfizetők nem az összes digit csatornát kapják analógban is, hanem Budapesten max. a Családi ("silver") csomag szerintieket, vidéken az Alap ("bronze") csomag tartalma. Az, hogy pontosan meddig, már más tészta.

#514 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 08:01

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 23:16

Na, megvolt nálunk is az idomítás. A teletext elég gagyesz, merném mondani, hogy használhatatlan (a sportesemények miatt vannak a családban text-suckerek), egyelőre az analógon keresztül nézzük, tehát nem AV-n.

Elvileg nem kell ehhez átkapcsolnod az analóg tunerre, ugyanis a settopbox a scarton átnyomja a teletext adatokat, amiket a tv dekódere utána ugyanúgy megjelenít, mintha a tv tunerén jönne be. Szóval egyszerűen ne a settopboxon hanem a tv-n nyomd a teletext gombot.
Legalábbis nálam a thomson stb és thomson tv esetén nagyszerűen működött a dolog.

#515 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 08:16

Egy másik forúmon azt írják,hogy UPC Dirceten,májustól Szétválik a Cartoon Network,meg a TCM.
Ez vajon a UPC Digitális kábeltévéjére is igaz???????      :)
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#516 Felhasználó inaktív   Chester85 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 08:46

Nem fog külön válni. A upc direct ászf-ben eddig is külön írták a CN/TCM-et, ahogy a V Explorer, Blue Hustlert is.
Budapest XVIII. Havanna ltp.

Internet: DigiLan StartNet 20/10 || Tv: DigiKábel Digi+

#517 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 09:09

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 0:16

Aztán meg jön a meglepi számla.

Nekem nem jöhet meglepi számla,mivel a szerelő hozta a szerződésmódosítási papírt és azon az van,hogy fizetem az eddigi díjat + 1.000 Ft-ot a felvevős boxért.

#518 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 09:30

Ha listaárról (6050Ft)  megyek át a digitális tv-re, akkor vajon a kedvezményes árat fizetem augusztusig ami 3ezer valamennyi, vagy marad a 6050?
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#519 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 10:04

Mindenhol mostanában került be az analóg kiosztásba az Echo Tv  és vették ki a 3SAT-ot?

#520 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 10:05

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 10:04

Mindenhol mostanában került be az analóg kiosztásba az Echo Tv  és vették ki a 3SAT-ot?

a Budapesti rendszeren,már nagyon rég óta van ECHO TV!
3 sat meg rég nincsen!  :D

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.