HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5321 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 26. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: multibit - Dátum: 2011. 11. 26. 05:37

...akkor csak egy lehetőség van számomra.

Lecseréled a tévéd :)

Egyébként valószínűleg nem kell.

Kép
részlet a TX-P42S30 használati útmutatójából

#5322 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 12:18

TV-csere később lesz, csak most vettem... :D
Kösz az CI+ infót! A "kezelési útmutató" füzetecskében nem találtam erre vonatkozó információt. A CD-n lévő pdf-ben van a titok.

#5323 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: multibit - Dátum: 2011. 11. 26. 05:37

Digital Bronze csomagom van, amihez nem adtak hdmi-s boxot. Igaz, amikor rendeltem, még csak crt tv-m volt. Nem tudom, hogy az UPC kérésre adna-e rözító funkció nélküli hdmi-s boxot? Végülis mindegy, az stb nélküli élet szimpatikusabb!
Kérdés, mit hoz a jövő CI kártya ügyben? Még nem néztem utána, hogy az S30-as Pana plazmám fogad-e CI+ kártyát. Ha csak CI jó neki, és az UPC valóban CI+ kártyát fog használni, akkor csak egy lehetőség van számomra.

bementem, és kértem hdmi-set
havi plusz egy ezredesért adtak
látszik a javulás rendesen
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5324 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 11. 25. 18:25

Na, ez nem fog hiányozni :D

Páromnak viszont igen. Erre is utaltam az előző kérdésemmel, még ha költői is volt...

A CI+ kártyához még annyit: épp ez lenne a lényege, hogy ezt az áramzabáló dobozt kiválthassam vele, mert a tévével is akár fel lehet venni, digitet fogja, szóval tényleg feleslegessé válik ez a box. Főleg, hogy a műsorújságot is fogadja a tévé, már csak az a kérdés, hogy talán az a soft, amire ráírták a műsorújságot, azt szabványosítani kellene? Vagy már helyből az lenne az EPG-jük (tehát fogadja majd a tévé)?

Szerkesztette: Mykee 2011. 11. 26. 14:26 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5325 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 26. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 11. 24. 21:06

Ullon megy gond nelkul...

Samott

OK, köszi.
Tiszta mint a mesében, hol van , hol nincs.
Szerelő se érti. Persze mikor itt volt, volt. Ma megint van, de tegnap nem volt.
Na mindegy. Hétfőn lecserélik a gépet és majd meglátjuk.

Szerintetek Philips (csúcs-zabáló) vagy Cisco legyen (csak 2 tuneres) ?

Köszi

Szerkesztette: HTP 2011. 11. 26. 22:07 -kor

#5326 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 26. 22:21

Ma délelőtt végig néztem az elérhető csatornákat a tévémmel és találtam egy Sundance HD teszt nevűt.
Remélem azt jelenti, hogy kábelen is elérhető lesz a csatorna rövidesen.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5327 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 10:17

Ti is tapasztaltátok mostanában, hogy az HBO-n akadozik időnként a kép? Van amikor hosszú ideig semmi gond, aztán néhány perc alatt többször is megakad egy pillanatra a kép, mintha kimaradna pár képkocka. Más csatornánál nem tapasztaltam ilyet, csak az HBO-nál.

#5328 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 29. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 11. 28. 09:17

Ti is tapasztaltátok mostanában, hogy az HBO-n akadozik időnként a kép? Van amikor hosszú ideig semmi gond, aztán néhány perc alatt többször is megakad egy pillanatra a kép, mintha kimaradna pár képkocka. Más csatornánál nem tapasztaltam ilyet, csak az HBO-nál.

Melyik HBO-ra gondolsz, az SD vagy a HD verzióra? Ez utóbbinál nekem is van ilyesmi tapasztalatom, de az 100%-ban az HBO-nak köszönhető, néhány filmnél olyan rosszul sikerül a digitalizáció, hogy folyamatosan kattog-pattog a kép és a hang. Gyakran az aktuális film hangereje is elég alacsony, főleg az HBO2 és a többi "kis" HBO esetén. Vicc, hogy egy prémium-csatornánál erre senki sem figyel.

#5329 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 29. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 11. 29. 08:46

Melyik HBO-ra gondolsz, az SD vagy a HD verzióra? Ez utóbbinál nekem is van ilyesmi tapasztalatom, de az 100%-ban az HBO-nak köszönhető, néhány filmnél olyan rosszul sikerül a digitalizáció, hogy folyamatosan kattog-pattog a kép és a hang. Gyakran az aktuális film hangereje is elég alacsony, főleg az HBO2 és a többi "kis" HBO esetén. Vicc, hogy egy prémium-csatornánál erre senki sem figyel.

Nekünk csak a sima, SD HBO van, az szokott mostanában akadozni. Van ez a "film" ident, az szinte mindig akadozik, de film közben is többször megakad a kép és csak a sima HBO-n, a másik kettőn nem láttam ilyet.
A hangnál én nem vettem észre hibát. Hangerő különbség persze időnként van, de olyat DVD filmek esetében is tapasztaltam, hogy a beszéd viszonylag hang, majd jön a jelenethez tartozó zene, ami meg szinte üvölt.

#5330 Felhasználó inaktív   k_chris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 29. 21:27

Lenne egy kerdesem. A digit csomagokban van hogy a filmek ala alateszik az eredeti hangot esetleg feliratot, vagy orujje magyar hogy van szinkron es nem foglalkoznak vele?

#5331 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 29. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: k_chris - Dátum: 2011. 11. 29. 21:27

Lenne egy kerdesem. A digit csomagokban van hogy a filmek ala alateszik az eredeti hangot esetleg feliratot, vagy orujje magyar hogy van szinkron es nem foglalkoznak vele?

Az AXN sci-fin magyar-román a hang (a reklám csak román), a felirat elvileg magyar,ahol nem szinkronos a film, de több helyen hiányos.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5332 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 30. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: k_chris - Dátum: 2011. 11. 29. 20:27

Az HBO-kon általában van eredeti, főleg angol hang.
A Discovery/Natgeo csatornáknál is jellemző.
Összességében elmondható, hogy azon csatik esetén, ahol az égből jön az eredeti nyelv, a UPC kiadja, kivétel ez alól a Eurosport, ahol egy ideig volt, aztán maradt csak a magyar.

#5333 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 30. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 11. 29. 22:42

Az AXN sci-fin magyar-román a hang (a reklám csak román), a felirat elvileg magyar,ahol nem szinkronos a film, de több helyen hiányos.

Valóban román hangsávot jelez a box, de az eredeti, általában angol szinkron szokott menni alatta.

#5334 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 30. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 11. 30. 09:28

Az HBO-kon általában van eredeti, főleg angol hang.
A Discovery/Natgeo csatornáknál is jellemző.
Összességében elmondható, hogy azon csatik esetén, ahol az égből jön az eredeti nyelv, a UPC kiadja, kivétel ez alól a Eurosport, ahol egy ideig volt, aztán maradt csak a magyar.

A Filmbox Family, Filmbox Extra1 és az Eurosport2 eredeti hangját se továbbítják, pedig más szolgáltatónál az is elérhető, pl. UPC Direct-en.

#5335 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 11. 30. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: HTP - Dátum: 2011. 11. 26. 22:06

OK, köszi.
Tiszta mint a mesében, hol van , hol nincs.
Szerelő se érti. Persze mikor itt volt, volt. Ma megint van, de tegnap nem volt.
Na mindegy. Hétfőn lecserélik a gépet és majd meglátjuk.

Szerintetek Philips (csúcs-zabáló) vagy Cisco legyen (csak 2 tuneres) ?

Köszi

Kiderült kever volt a jelerőséggel. Elfelejtették téli üzemmódra kapcsolni a helyi erősítőket.. :(
Most megtették és maradt a Philips.
Minden működik.

btw
a szerelő valami speciális menüt csalt elő a boxbólvés csatornánként mérte a jelerősséget.. nem tudjátok, ezt hogy kell előcsalogatni?

#5336 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 02. 11:51

Nőnek a mobilszámlák

Idézet

A Hwsw.hu szakmai hírportál összegzése alapján a Magyar Telekomnál a havi díjak 260-760 forint közötti mértékben nőnek,
a mobilpercdíjak átlagosan 2-3 forinttal emelkednek. A portál körkérdésére a UPC és az Invitel azt jelezte, hogy csak az áfaemelést érvényesíti. A Vodafone-nál érdeklődésükre még nem tudtak tájékoztatást adni a jövőre érvényes havi díjakról, s a Telenortól is azt tudták csak meg, hogy számolnak.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5337 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 02. 18:47

Karácsony: Kódolatlan Filmbox napok!
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5338 Felhasználó inaktív   sanya. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 04. 12:42

Már két napja nem tudom használni a UPC szolgáltatását, mert először csak képet nem jelenített meg a box, majd egy áramtalanítás után csak annyi jön be hogy Init és ennyi. és csak tölt, csak tölt már egy egész napja :banghead: :grrr:

#5339 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 04. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: sanya. - Dátum: 2011. 12. 04. 12:42

Már két napja nem tudom használni a UPC szolgáltatását, mert először csak képet nem jelenített meg a box, majd egy áramtalanítás után csak annyi jön be hogy Init és ennyi. és csak tölt, csak tölt már egy egész napja :banghead: :grrr:

google a barátod
thomson csodával nekem is volt ilyen, resetelni kellett
aztán megadni az irányítószámodat amikor kéri a kódot, oszt újracsatornakeresés, és kész
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5340 Felhasználó inaktív   sanya. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 04. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 12. 04. 13:43

google a barátod
thomson csodával nekem is volt ilyen, resetelni kellett
aztán megadni az irányítószámodat amikor kéri a kódot, oszt újracsatornakeresés, és kész

A cisco-t lehet resetelni?

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.