HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5361 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 15. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: begbie - Dátum: 2011. 12. 15. 15:46

köszi, megpróbálom... felvételek gondolom törlődnek ilyenkor.

(szerk: most nézem, neked Philips boxod van... thomsonnál is megy ugyanez?)

A felvételek nem törlődnek és 2 boxom van, a második a "kis" szürke. :cool2:

#5362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 12. 15. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: sanya. - Dátum: 2011. 12. 04. 12:42

Már két napja nem tudom használni a UPC szolgáltatását, mert először csak képet nem jelenített meg a box, majd egy áramtalanítás után csak annyi jön be hogy Init és ennyi. és csak tölt, csak tölt már egy egész napja :banghead: :grrr:

Látom ezt mindenki beszopta. Ott nyomtam jobbra nyilat, akkor "setup" feliratra váltott, de persze kép nem volt. Azt meg leokézva elő lehetett hívni, majd hiába írtam be az irányítószámot (elejét) és jó volt a jelszint, városnak "cork" volt kiírva és nem talált semmit. Ott vissza kell lépni, főmenüben magyart választani, akkor irányítószám, oszt mettál. Igaz nekem fel sem vette a heti programoznivalót, kezdek morcos lenni.
Make love not Wor.

#5363 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 15. 20:46

Nektek működnek a gombok az előlapon? Már a második fekete Thomsont használom, de még sosem sikerült be-, vagy kikapcsolni, netán csatornát váltani a készüléken.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5364 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 15. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 12. 15. 20:46

Nektek működnek a gombok az előlapon? Már a második fekete Thomsont használom, de még sosem sikerült be-, vagy kikapcsolni, netán csatornát váltani a készüléken.

Sosem próbáltam. Amikor ilyen "init" volt, akkor nyomkodtam, de annál meg aztán más sem működött, így nem mérvadó.
Make love not Wor.

#5365 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 16. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 12. 15. 14:42

2 hete ugyanígy jártam. Csinálj egy forced upgrade-t (töltsd le újra a szoftvert: 1. kihúzod a boxot, 2. nyomva tartod az előlapon a "<" (back) gombot pár másodpercig, miközben visszadugod a boxot, 3. megvárod amíg befejeződik a művelet és megjelenik az idő), nálam csak ez segített. Azóta nem volt baja. Ha ez sem segít vágd bele a kisbaltát, majd kérj cserét. :laugh:

Nem jött be sajnos... marad a balta :)

#5366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 16. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: begbie - Dátum: 2011. 12. 16. 10:22

Nem jött be sajnos... marad a balta :)

Neked ilyen "init" felirat sincs? Onnan még visszahoztam.
Make love not Wor.

#5367 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 16. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 12. 16. 14:59

Neked ilyen "init" felirat sincs? Onnan még visszahoztam.

Semmi... az időt mutatja, de nem reagál semmire... próbáltam FredT módszerét (kihúz-visszadug, back gomb hosszan) ekkor valami történt, (piros led szakaszosan villogott egy ideig, majd megjelent az óra) de továbbra sem lehet bekapcsolni se távirányítóval, se a boxon lévő gombbal.

#5368 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 17. 13:16

Este itt is járt a "mumus". Felvette, amit kellett (azt hiszem, még nem ellenőriztem), majd felpörgött, és időkijelző búgócsiga lett belőle, mint a tavalyi masinából.
Kb. 5 percre kikapcsoltam, utána vissza. A három led felvillant, majd sötét, ezután a zöld led 4-5 villogással jelzett.
Azóta jól viselkedik.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5369 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 12:57

Sziasztok!

A Motorola modemen a SEND jelző az eddigi zöldről kékre váltott. Erről tud valaki valamit? Mit jelent? Küldtem valamit? :)

Köszi előre is.

Szerkesztette: elmerfudd 2011. 12. 18. 12:57 -kor

#5370 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 18. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: elmerfudd - Dátum: 2011. 12. 18. 12:57

Sziasztok!

A Motorola modemen a SEND jelző az eddigi zöldről kékre váltott. Erről tud valaki valamit? Mit jelent? Küldtem valamit? :)

Köszi előre is.

Azt jelenti, hogy eddig 1 csatornát használt feltöltésre, mostantól többet. Amikor nekem volt Motorola először csak egy csatornát használt felfelé, utána már kék volt de nem használt több csatornát, csak volt még egy nullás csatorna de az érvénytelen adatokat tartalmazott így végül is csak egy csatorna volt felfelé. A mostani Cisco modemnél 8/4 csatornát használ.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5371 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 19. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 12. 18. 19:50

Azt jelenti, hogy eddig 1 csatornát használt feltöltésre, mostantól többet. Amikor nekem volt Motorola először csak egy csatornát használt felfelé, utána már kék volt de nem használt több csatornát, csak volt még egy nullás csatorna de az érvénytelen adatokat tartalmazott így végül is csak egy csatorna volt felfelé. A mostani Cisco modemnél 8/4 csatornát használ.

Köszi az infót, bár lövésem sincs ez mit jelent, de legalább valaki tudja. :)

#5372 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: begbie - Dátum: 2011. 12. 15. 13:31

A szürke Thomson boxom megadta magát. Nem lehet bekapcsolni. Az időt mutatja, de a UPC gombra nem kapcsol be. Először a távirányítóra gyanakodtam, de a tévét irányítja, úgyhogy nem azzal van a gond. A készüléken található gombbal sem kapcsol be. Áramtalanítással már próbálkoztam többször is.
Valaki találkozott már hasonlóval? Csere?

Tegnap kicserélték a boxot, nem is próbálkozott semmivel a szerelő. Kaptunk egy ugyanolyat. Lassan kikophatnának már ezek az őskövületek....

#5373 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 12:24

Ha vki még nem kapta volna meg a számláját - ez van a nekem tegnap jött számlámon:

Tájékoztatjuk, hogy az általános forgalmi adó mértékében bekövetkezett jogszabályi
változás miatt 2012. január 1-jei hatállyal valamennyi, az egyedi előfizetői
szerződésben, és az ÁSZF-ekben meghatározott díjtételt érintően a felszámított ÁFA
mértéke 25 %-ról 27 %-ra emelkedik, ezáltal az Ön által igénybe vett szolgáltatás
bruttó díjai is ennek megfelelően változnak!

Persze ezt tudtuk előre,hogy lesz Áfa emelés.
Viszont a szüleimnek is tegnap jött meg a Digi (műholdas) számlájuk és azon ugyanannyi összeg van Januárra mint eddig!

#5374 Felhasználó inaktív   Melcsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 21. 18:33

A mai nap reggel a mediaboxon Monoron bejött a videótár!!! De csak lépkedni lehet benne filmet nézni NEM:((((
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták tovább nem is fogok eljutni. Szóval megint hülyének nézik az embereket. Csak arra lennék kíváncsi ez mire jó????

#5375 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 21. 19:44

Valaki felreklikkelt es veletlenul bejott a monoriaknak is egy olyan menupont, aminek nem kellett volna. Ennyi. Gondolom most mar eltunt, vagy szelsebesen el fog.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5376 Felhasználó inaktív   Melcsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 22. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 12. 21. 19:44

Valaki felreklikkelt es veletlenul bejott a monoriaknak is egy olyan menupont, aminek nem kellett volna. Ennyi. Gondolom most mar eltunt, vagy szelsebesen el fog.

Még ma sem tűnt el. De sok csatornánál nincs videótár. Csak valaki mondja meg ez minek van ha úgyse tudjuk használni és csak nézhetjük,hogy ez nem lesz soha sem itt Monoron???

#5377 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 22. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Melcsi - Dátum: 2011. 12. 22. 15:08

Még ma sem tűnt el. De sok csatornánál nincs videótár. Csak valaki mondja meg ez minek van ha úgyse tudjuk használni és csak nézhetjük,hogy ez nem lesz soha sem itt Monoron???

Miért, mondták hogy lesz?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5378 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 22. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: alibabusic - Dátum: 2011. 12. 21. 12:24

Ha vki még nem kapta volna meg a számláját - ez van a nekem tegnap jött számlámon:

Tájékoztatjuk, hogy az általános forgalmi adó mértékében bekövetkezett jogszabályi
változás miatt 2012. január 1-jei hatállyal valamennyi, az egyedi előfizetői
szerződésben, és az ÁSZF-ekben meghatározott díjtételt érintően a felszámított ÁFA
mértéke 25 %-ról 27 %-ra emelkedik, ezáltal az Ön által igénybe vett szolgáltatás
bruttó díjai is ennek megfelelően változnak!

Persze ezt tudtuk előre,hogy lesz Áfa emelés.
Viszont a szüleimnek is tegnap jött meg a Digi (műholdas) számlájuk és azon ugyanannyi összeg van Januárra mint eddig!

Ezt én sem értem, hisz a ezt a számlát még decemberben állították ki (igaz van benne januári szolgáltatás is).

Közben (azt hiszem) rájöttem: a teljesítés dátuma a mérvadó és az a UPC számlán 2012-01-02. Tehát (sajnos) jogosnak tűnik, hogy már 27%-os ÁFA-t számolnak

Szerkesztette: m_and_m 2011. 12. 22. 20:36 -kor

#5379 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 23. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 12. 22. 20:30

Ezt én sem értem, hisz a ezt a számlát még decemberben állították ki (igaz van benne januári szolgáltatás is).

Közben (azt hiszem) rájöttem: a teljesítés dátuma a mérvadó és az a UPC számlán 2012-01-02. Tehát (sajnos) jogosnak tűnik, hogy már 27%-os ÁFA-t számolnak

Persze!
Nálam 25.-én van a "forduló" .
A számla is úgy jött,hogy Dec. 25-31-ig 25 % Áfa, Jan. 1-25-ig 27 % Áfa jött rá a szolgáltatásokra!

#5380 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 23. 20:31

Sundance Channel HD-t megkaptuk Karácsonyra az 52-re. (Bár jelenleg semmi értelmét nem látom.)

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.