HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5341 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 04. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: sanya. - Dátum: 2011. 12. 04. 14:30

A cisco-t lehet resetelni?

azzal nekem még nem volt gondom, de gondolom ugyanúgy lehet
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5342 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 09:06

Sziasztok!

Fontolgatom egy ideje, hogy előfizetek HD adásokra. Jelenleg egy (digitális) bronze csomagom van, ehhez hozzá lehet vajon csapni egy HD csomagot hűségnyilatkozat nélkül? Ti mennyire vagytok elégedettek a szolgáltatással?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#5343 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 12. 05. 09:06

Sziasztok!

Fontolgatom egy ideje, hogy előfizetek HD adásokra. Jelenleg egy (digitális) bronze csomagom van, ehhez hozzá lehet vajon csapni egy HD csomagot hűségnyilatkozat nélkül? Ti mennyire vagytok elégedettek a szolgáltatással?

Én maximális elégedett vagyok a UPC digitális szolgáltatásával, főleg amióta van AXN HD így végre nem letterbox-ban kell néznem a műsorokat + a Videótárban is vannak olyan AXN-s HD műsorok amelyek tévében csak SD-ben adják.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5344 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 12. 05. 19:06

Én maximális elégedett vagyok a UPC digitális szolgáltatásával, főleg amióta van AXN HD így végre nem letterbox-ban kell néznem a műsorokat + a Videótárban is vannak olyan AXN-s HD műsorok amelyek tévében csak SD-ben adják.

Köszi a választ! :) Azt nem tudod véletlenül, hogy hozzá tudom-e csapni a meglévő előfizetésem mellé, valami minimális plusz pénzért? Hűség nélkül? Vagy ezt inkább az ügyfélszolgálat tudja?

#5345 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 12. 05. 21:04

Köszi a választ! :) Azt nem tudod véletlenül, hogy hozzá tudom-e csapni a meglévő előfizetésem mellé, valami minimális plusz pénzért? Hűség nélkül? Vagy ezt inkább az ügyfélszolgálat tudja?

Hívd fel a 1221-et.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5346 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 05. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 12. 05. 21:07

Hívd fel a 1221-et.

Igen, azt hiszem ez lesz a legjobb! :)

#5347 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 12. 05. 09:06

Sziasztok!

Nem hiszem. AZ egy új szerződés annyira, hogy én sem kapnám meg azokat a kedvezményeket, amit most megkapok, mert az ősidők óta UPC-s digit előfizető vagyok (SD csomag). De ha HD-s csomagra váltanék, akkor kezdhetném a listaárral, mert az új szerződés, de nem ám az új előfizetőknek szólóval, mert abból a szempontból mégiscsak régi előfizető vagyok. :grrr:

De ha lejár a mostani hűségem bemegyek hozzájuk és elbúcsúzunk egymástól. (addigra kitalálom, hogy hova megyek, talán Digi)

#5348 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 12. 06. 09:09

Nem hiszem. AZ egy új szerződés annyira, hogy én sem kapnám meg azokat a kedvezményeket, amit most megkapok, mert az ősidők óta UPC-s digit előfizető vagyok (SD csomag). De ha HD-s csomagra váltanék, akkor kezdhetném a listaárral, mert az új szerződés, de nem ám az új előfizetőknek szólóval, mert abból a szempontból mégiscsak régi előfizető vagyok. :grrr:

De ha lejár a mostani hűségem bemegyek hozzájuk és elbúcsúzunk egymástól. (addigra kitalálom, hogy hova megyek, talán Digi)

Jaj, ez nem hangzik valami jól. Nem tudom, hogy alá akarok-e írni egy újabb szerződést...

#5349 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 12. 06. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 12. 06. 09:20

Jaj, ez nem hangzik valami jól. Nem tudom, hogy alá akarok-e írni egy újabb szerződést...

Én amikor váltottam HD-ra akkor ugyan azon az áron kaptam mint az új előfizetők.
Canon Pixma MP540

#5350 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 12. 06. 10:09

felhívod őket hűség lejártakor, hogy le akarod mondani. vagy ha van olyan extra (HBO, filmbox ...) amire külön nincs hűséged akkor azt.
ezután felajánlják az anyjukat is ha maradsz.

egy negyedóra arab bazár feeling, de pár ezret meg lehet vele takarítani.

#5351 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 11:30

Én is megkaptam azokat a kedvezményeket amiket az új előfizetők,persze 1 év Hűség szerződéssel.

Felfelé bármikor lehet váltani.

Én is teljesen meg vagyok elégedve a HD csomag minőségével.De persze az SD adások is jók.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5352 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 12:04

Nos, felhívtam a 1221-et. Van rá lehetőség, hogy nem ír alá az ügyfél még egy évet, ha a más meglévő előfizetése mellé HD adásokat is szeretne. De akkor 3129,- Ft az extra költség, ami 9 csatornát és a HD boxot foglalja magába.

#5353 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: elwoodblues2 - Dátum: 2011. 12. 06. 10:29

felhívod őket hűség lejártakor, hogy le akarod mondani. vagy ha van olyan extra (HBO, filmbox ...) amire külön nincs hűséged akkor azt.
ezután felajánlják az anyjukat is ha maradsz.

egy negyedóra arab bazár feeling, de pár ezret meg lehet vele takarítani.

Legutóbb mikor az akkori hűségem végén voltam az aktuális csomagomra adtak annyit, hogy fél évig elengedik a boxdíjat, de ha HD-ra léptem volna felfelé, akkor meg semmit.

Ha újra eljő a szabadulás ideje, akkor kialakítom a bazár fílinget és meglátom mire jutok velük. Ők is tudják, hogy nem kötelező engem is az előfizetőjük között tudni...

#5354 Felhasználó inaktív   Monka 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 07. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 12. 06. 14:28

Legutóbb mikor az akkori hűségem végén voltam az aktuális csomagomra adtak annyit, hogy fél évig elengedik a boxdíjat, de ha HD-ra léptem volna felfelé, akkor meg semmit.

Ha újra eljő a szabadulás ideje, akkor kialakítom a bazár fílinget és meglátom mire jutok velük. Ők is tudják, hogy nem kötelező engem is az előfizetőjük között tudni...

Nem akarlak elkeseríteni, de sokat ne várj...Én sok-sok év után, a hűség lejártával megkérdeztem, mit tudnánk tenni, hogy ne mondjam fel azonnal a szolgáltatást, ami ugyan jó, de van egy halom számomra érdektelen csatorna, zenecsatorna viszont nincs, drága a boxok bérlése és sokat is fogyasztanak. Hiába volt Gold HD DVR-om, hiába a sok év, hiába a pontos fizetés, semmilyen kedvezményt nem ajánlottak. Azonnal le is mondtam az egészet. Azért az nem véletlen hogy a 1221-n a "Lemondás" menüpontban külön figyelmeztetnek, hogy esetleg hosszú lehet a várakozási idő. Így nem is csoda....

#5355 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 07. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Monka - Dátum: 2011. 12. 07. 12:48

Nem akarlak elkeseríteni, de sokat ne várj...Én sok-sok év után, a hűség lejártával megkérdeztem, mit tudnánk tenni, hogy ne mondjam fel azonnal a szolgáltatást, ami ugyan jó, de van egy halom számomra érdektelen csatorna, zenecsatorna viszont nincs, drága a boxok bérlése és sokat is fogyasztanak. Hiába volt Gold HD DVR-om, hiába a sok év, hiába a pontos fizetés, semmilyen kedvezményt nem ajánlottak. Azonnal le is mondtam az egészet. Azért az nem véletlen hogy a 1221-n a "Lemondás" menüpontban külön figyelmeztetnek, hogy esetleg hosszú lehet a várakozási idő. Így nem is csoda....

Ez a legbosszantóbb UPC-s "szokás": a régi ügyfelekre szarnak...
Apámék lassan 15 éve fizetik az előfizetést, tv-t, majd netet is, minden hónapban napra pontosan, semmilyen kedvezményt nem kapnak.
Én lassan 5 éve fizetem a netet, tv-t, nem is alap csomagot és szintén semmi... bezzeg aki az utcáról bemegy...
Elég dühitő a reklámokat nézni, hogy "most aztán 3000 Ft-ért net meg tv", miközben az én 7500 Ft-os TV-m egy Ft-ot se változik, hiába a hűség, a rendes fizetés....

Nem azt mondom, hogy adják fél áron, de ki lehetne találni valami hűségprogramot, mert egyre könnyebb átváltani más szolgáltatóra. Nálunk a Digi már a spájzban szomszéd utcában van...
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#5356 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 07. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Monka - Dátum: 2011. 12. 07. 12:48

Nem akarlak elkeseríteni, de sokat ne várj...Én sok-sok év után, a hűség lejártával ....

Így értsd: Sok-sok év előfizetés után, amikor épp lejárt a hűségem....

#5357 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 07. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: graffin - Dátum: 2011. 12. 07. 14:53

Nálunk a Digi már a spájzban szomszéd utcában van...

A Digin én is filózok, de vannak megoldandó kérdések.
Első lépésként beruháznom kellene egy PVR-es boxba, +HDD, hogy tudjak rögzíteni.
Második lépésként beruháznék még egy HDD-be, hogy a DVB-C-s tv-men beizzítsam a TimeShift-et.
Ez durván 70 ezer forint. Kiszámoltam, ha a UPC-s HD-s csomagot összevetem a fenti beruházással megtámogatott digi-s csomaggal, akkor 16 hónap után hozná be az árát.
Viszont a jelenlegi állás szerint el kéne búcsúznom a Filmmúzeumtól (nem annyira nagy gond), Sportklubtól (itt már vannak engem érdeklő közvetítések, Eurosport HD-től (nem elégít ki, hogy helyette lenne Digisport HD. A kettő együtt kéne!)).
Továbbá el kéne viselni néhány digi-s bénaságot (pl: jelenleg sincs normál 16:9-es Rtl Klub, csak valami barkácsolt), valamelyest rosszabb minőséget és a hihetetlen szar és nehézkes ügyfélszolgálatot.

A döntéshez még van 5 hónapom.

Szerkesztette: m_and_m 2011. 12. 07. 17:12 -kor

#5358 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 15. 13:31

A szürke Thomson boxom megadta magát. Nem lehet bekapcsolni. Az időt mutatja, de a UPC gombra nem kapcsol be. Először a távirányítóra gyanakodtam, de a tévét irányítja, úgyhogy nem azzal van a gond. A készüléken található gombbal sem kapcsol be. Áramtalanítással már próbálkoztam többször is.
Valaki találkozott már hasonlóval? Csere?

#5359 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 15. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: begbie - Dátum: 2011. 12. 15. 14:31

A szürke Thomson boxom megadta magát. Nem lehet bekapcsolni. Az időt mutatja, de a UPC gombra nem kapcsol be. Először a távirányítóra gyanakodtam, de a tévét irányítja, úgyhogy nem azzal van a gond. A készüléken található gombbal sem kapcsol be. Áramtalanítással már próbálkoztam többször is.
Valaki találkozott már hasonlóval? Csere?

2 hete ugyanígy jártam. Csinálj egy forced upgrade-t (töltsd le újra a szoftvert: 1. kihúzod a boxot, 2. nyomva tartod az előlapon a "<" (back) gombot pár másodpercig, miközben visszadugod a boxot, 3. megvárod amíg befejeződik a művelet és megjelenik az idő), nálam csak ez segített. Azóta nem volt baja. Ha ez sem segít vágd bele a kisbaltát, majd kérj cserét. :laugh:

#5360 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 15. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 12. 15. 14:42

2 hete ugyanígy jártam. Csinálj egy forced upgrade-t (töltsd le újra a szoftvert: 1. kihúzod a boxot, 2. nyomva tartod az előlapon a "<" (back) gombot pár másodpercig, miközben visszadugod a boxot, 3. megvárod amíg befejeződik a művelet és megjelenik az idő), nálam csak ez segített. Azóta nem volt baja. Ha ez sem segít vágd bele a kisbaltát, majd kérj cserét. :laugh:

köszi, megpróbálom... felvételek gondolom törlődnek ilyenkor.

(szerk: most nézem, neked Philips boxod van... thomsonnál is megy ugyanez?)

Szerkesztette: begbie 2011. 12. 15. 14:48 -kor

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.