Idézet: Mdanett - Dátum: 2008. ápr. 15., kedd - 20:50
Üdv Piftuka!
Voltál reklamálni az UPC-nél?
[..]
Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak holnap mondani az 1221-en.
Szia!
Ne haragudj a kései válaszért! Műtöttek 1 hete, ezért nem a fórum látogatásával voltam elfoglalva.
Emiatt nem tudtam az UPC-hez sem bemenni még. Tegnap viszont próbáltam az 1221-en beszélni velük, s akartam hívni szerelőt, de esélytelen volt a dolog. Úgy 15 perc várakozás után lenyomtam a telefont.
Ismét mondom... felháborító, hogy nem ingyenes az ügyfeleknek fenntartott telefon. Emellett ez a várakozási idő... a múltkor kb. 1.000-1.500 forintom elment arra, hogy - hasztalan - jelentettem a problémámat, amit ők okoztak.
S most megint hasonló összeg, ráadásul még el sem értem őket... mindezt azért, hogy kihívjak egy árva szerelőt, hogy tegye rendbe, amit a múltkori bekötésnél elszúrtak.
Na mindegy... nem próbálkozom a telefonnal többé. Te jutottál valamire velük?
Ami viszont érdekes:
most úgy tűnik (KOPP! KOPP! KOPP!), hogy
rendben van a Chello!!!
Reggel a viharos széllel elment az adás (ez korábban is elő szokott fordulni.) Úgy délután 2-3-ig nem is jött vissza, de net sem volt.
Most ideültem a gép elé, s meglepődve tapasztaltam, hogy tudok youtube-ot nézni, tudok letölteni, s végre 12 nap után a vírusirtómat is tudtam frissíteni.
Szóval
egyelőre rendben valónak látszik, s nagyon úgy tűnik, hogy náluk volt a hiba, mert gyanús, hogy egy mai sok órás "kábelhálózat leállás" után jött rendbe a dolog. (Hej, de kedvem lenne a múltkori, engem hibáztató support-ossal beszélni személyesen...!)
Remélem, most már marad is így rendben!
A hozzáértőket kérdezem, hogy mégis vajon mi okozhatta mindezt?