Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 13:46
Ha annyira biztos vagy benne, ki kell hívni az embert, ha műxik, akkor Te sarad, ha nem műxik, akkor beszólhatsz, hogy "naugyehogyugye", akkor meg ingyé vót.
Nézd, kedves Jahno! Ez nem így működik.
Én előfizettem hűségszerződéssel egy szolgáltatásra, amit július 26-al ők megszüntetnek. A jelenlegi csomagot leváltó csomaghoz szükséges mediabox beköttetett, de nem csak ez a változtatás történt, hanem a srác beiktatott a rendszerbe egy plusz szűrőt (valamit a gép melletti elosztóval is babrált, de elvileg ahhoz nem tett hozzá semmit, s nem vett le arról semmit), s azóta rossz a Chello net, amiért fizetek.
S nem azért fizetek, hogy csak böngészni tudjak. Nem warezolok, de időnként egy driverfrissítést, animációt, stb. letöltök. (Mást ne mondjak, a vírusirtó napi frissítése is milyen fontos.), a youtube-ot pedig szoktam nézegetni, mert jó klipek vannak rajta.
Szóval ez az böngészésen kívül másra nem jó net drága havi 3.500 forintért.
Arról már nem is beszélve, hogy ha igaz a gyanúm, s a szűrővel és a kábelekkel való "babrálás" és módosítás okozza a problémát, akkor az egyértelműen a beüzemelő szakember felelőssége.
Akkor miért is nekem kell fizetni a kiszállásért? (Arról már nem is beszélve, hogy úgy egy ezres elment ma a support-al való telefonálgatásra, tegnap meg a szakinak adtam egyet, mert "milyen rendes volt"... én hülye!)
Meg mi az, hogy én tesztelgessem mindenféle számítógépekkel azt a kábelrendszert, azt a szolgáltatást, amiért én fizetek nekik, nem is keveset?
Jöjjenek ki, állítsák vissza a kábelrendszeren az eredeti állapotot, (akár vegye le még a mediabox-ot is) nézzük meg, hogy működik-e úgy a Chello, majd újból üzemelje be a tegnapiak szerint, s nézzük meg, hogy úgy működik-e!
Nehogy már én álljak neki babrálni a kábelrendszert, aztán meg majd, amikor mindenképpen ki kell jönniük, akkor majd még ráfogják, hogy "aha, hát hozzányúlt a kábelezéshez, azért rossz!".
Nem hagyom annyiban a dolgot. Hétfőn munka után első dolgom lesz az irodájukba bemenni, s megmondani, hogy küldjenek valakit, aki visszacsinál mindent.
(A "böngészőspecifikus bajokhoz" annyit, hogy fentebb is írtam, az Internet Explorer-el is próbáltam, s azzal is rossz volt. Mivel a FireFox-ot nem tudom most letölteni, így arról nem nyilatkozhatok.)