HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#361 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 17. 20:53

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 20:12

Az már havonta többe kerül. És jobb, ha nem hoznak be a lakásba olyasmit, aminek 45 rugó a kártérítési díja.  :p Tényleg, akinek bekötötték, kellett belépési díjat fizetni, amikor átállt, vagy az csak a vadiúj előfizetőkre vonatkozik? Gondolom, kiszállási díj volt. Ó, és még látok a papíron valami csomagmódosítási díjat is. Azt minden digisre átállónak kell fizetni?

És ugye ott van alapból a 2. és 3. médiabox, amiről 750 Ft-t hablatyoltak per darab, plusz a 3360-as vételi hely telepítése, ebből is kettő. Ki sem merem számolni, mennyi ez összesen...  :reklamacio:

Miért zavar a kártérítési díj ? Eddig baltával mentél neki a műszaki cikkeknek ?
Ha elromlanak kicserélik ingyen -ha ellopják fizet a biztosító no para...

Higgadjál le és ne olvasd az Aszf 3/b oldalát,mert a mentő fog elvinni  ;)

Azok nem rád vonatkoznak -neked családi csomagod van,így ha kéred vmelyik digit. csomagot,akkor ingyenes a lakásodra visznek 1 boxot és ingyen bekötik..
Nincs belépési díj, nincs kiszállási díj, nincs csomagmódosítási díj, nincs vételi hely telepítési díj nincs semmiféle + díj.
Sőt ha 3 boxot kérsz,akkor annyit dobnak fel ingyen - nyílván a havidíj több lesz mint az 1-nél.

#362 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 17. 22:56

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 20:53

Miért zavar a kártérítési díj ? Eddig baltával mentél neki a műszaki cikkeknek ?

Azok nem rád vonatkoznak -neked családi csomagod van,így ha kéred vmelyik digit. csomagot,akkor ingyenes a lakásodra visznek 1 boxot és ingyen bekötik..
Nincs belépési díj, nincs kiszállási díj, nincs csomagmódosítási díj, nincs vételi hely telepítési díj nincs semmiféle + díj.
Sőt ha 3 boxot kérsz,akkor annyit dobnak fel ingyen - nyílván a havidíj több lesz mint az 1-nél.

Látom a táblázatot, de abból nem derül ki, miért ne kéne a plusz vételi helyért fizetnem. Fentebb Adam84 is írt erről egy sort (febr. 21., 10:07). Másrészt isminek ezt a 750 Ft/médiabox-ot konkréte a UPC ügyfélszolgálaton mondták face to face (persze bárcsak ennyin múlna).  És arról hol írnak, hogy mennyi lesz a havidíj, ha 3 médiaboxszal nyomulok?
Mentők? Hallom is a szirénát... :)

#363 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 07:10

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 22:56

Látom a táblázatot, de abból nem derül ki, miért ne kéne a plusz vételi helyért fizetnem. Fentebb Adam84 is írt erről egy sort (febr. 21., 10:07). Másrészt isminek ezt a 750 Ft/médiabox-ot konkréte a UPC ügyfélszolgálaton mondták face to face (persze bárcsak ennyin múlna).  És arról hol írnak, hogy mennyi lesz a havidíj, ha 3 médiaboxszal nyomulok?
Mentők? Hallom is a szirénát...   :)

Nem kaptál levelet az átállásról ? Mert abból kiderülnek ezek a kérdések.
Valamint a upcdigital.hu oldalon fent vannak az árak.

1. Bármelyik csomagot választod,ahhoz JÁR 1 db Médiabox INGYEN !
2. A további boxok árai: A sima 750 Ft/hó.  A HD, a felvevős, a HD felvevős 1.000 Ft/hó.
3. Az értesítésből az is kiderül,hogy nem kell plusz pénzt fizetni a + vételi helyekért.

#364 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 14:57

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 7:10

Nem kaptál levelet az átállásról ? Mert abból kiderülnek ezek a kérdések.
Valamint a upcdigital.hu oldalon fent vannak az árak.

1. Bármelyik csomagot választod,ahhoz JÁR 1 db Médiabox INGYEN !
2. A további boxok árai: A sima 750 Ft/hó.  A HD, a felvevős, a HD felvevős 1.000 Ft/hó.
3. Az értesítésből az is kiderül,hogy nem kell plusz pénzt fizetni a + vételi helyekért.

Küldtek papírt, de úgy kell kihúzni a sorok közül a lényeget. Kicsit felületes az egész, talán még fognak küldeni. Mindenesetre a 750-t sokallom havonta, pláne ha 3 mbox lesz, mert az már ugye 6000+2x750=7500, és van még 3 tv, amin még mindig csak Hazai csomi van.

#365 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 16:04

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 14:57

Küldtek papírt, de úgy kell kihúzni a sorok közül a lényeget. Kicsit felületes az egész, talán még fognak küldeni. Mindenesetre a 750-t sokallom havonta, pláne ha 3 mbox lesz, mert az már ugye 6000+2x750=7500, és van még 3 tv, amin még mindig csak Hazai csomi van.

Más upc termék nem jön a madzagon (net vs telefon) ?
Mert,akkor kapsz 10 % kedvezményt a csomagdíjból és akkor az egyik box majdnem ingyen van -
6000 Ft 10%-a = 600 Ft.

#366 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 16:53

nincs semmiféle + díj.

Pillanat. Ne írj átgondolatlant.

1. Ha jól látom, azt írod, hogy a listaár a kiindulás, az eddigi hűségárakat el lehet felejteni. Ez, az eddig tájékoztatással egybevág.

2. A médiaboxok a többlet helyeken legalább 750Ft-ot nyomnak, ha alap boxot használsz (nem beszélünk arról, hogy a videó ezek után önálló vételi hely lesz, mert nem fogod tudni a tv-től függetlenül használni.) Tehát, vagy fizeted az alap helyett a felvevős boxot, vagy tudomásul veszed, hogy a videód maradék értékét is elveszíti. Ugyanez vonatkozik a dvd-s felvevődre, a beépített vinyós plazmatv-d ezen funkciójára, stb.)

Tehát, ha családi hűségből +2 vételi hellyel mész, akkor így fest a mérleg:

3900Ft/ hó helyett:

(6000-10%)+ 2*750= 5900+1500=7400Ft.

Cirka a kétszeresét fizeted, ha a korábban megszokott csatornáidat akarod nézni digitális átállás után.
Budapesten megspórolható a többletbox, ha ugyan fizetsz a digit szolgáltatásért (6000Ft - 10%)-ot, de csak egy helyen nézed ténylegesen digitálisban....

Tehát, a családi hűség 3900-ról az új "akciós" 5400-ra átmenésnél cirka 1500Ft-ot fizetsz végeredményben az első médiaboxért, és másodiktól kezdve 750-et.

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 18. 16:56 -kor

#367 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 17:00

A kártérítési díj nem akkor lép érvénybe, amikor baltával mész a készüléknek, hanem amikor beterhelik a számládra.

Ez ügyben a UPC meg elég szabadon értelmezi a lehetőségeket, mint az közismert.

Ami az ÁSzF-ben benne van, az a mérvadó (legfeljebb!), tehát olyat véletlenül se mondj, hogy ne vegye figyelembe.

#368 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 17:26

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 16:53

nem fogod tudni a tv-től függetlenül használni

Tehát csak azt tudom felvenni a videóval, amire a tv kapcsolva van? (ha nem kérek hozzá külün vételi helyet)

#369 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 17:54

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 17:00

A kártérítési díj nem akkor lép érvénybe, amikor baltával mész a készüléknek, hanem amikor beterhelik a számládra.

Mondj 1 példát arra,hogy ha nincs fizikai sérülése a készüléknek és megis kártérítésre köteleznek.

#370 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 09:03

Sziasztok!

Nemrég találtam rá a fórumon erre a topicra és átolvasgattam amiket írtatok. Mi is UPC kábel tv előfizetők vagyunk és szeretnénk majd megrendelni a digitális csomagot. A www.upcdigital.hu oldalra viszont nem tudunk belépni, a honlapon árakat nem láttam, csak annyit tudok, amit itt a fórumon olvastam. Ha jól értelmezem, akkor a digitális silver csomag ára 6000.-Ft lesz majd nyártól és ezért 1 db mediabox-ot fogunk kapni? A kábel tv mellett van telefon és internet előfizetésünk is, ebben az esetben ha jól értettem akkor jár valami kedvezmény is?
Még egy utolsó kérdésem lenne, olvastam hogy lesz olyan mediabox, amivel lehetőség van műsort rögzíteni. Ez nagyon kényelmes lenne számunkra, mert így nem kellene a videóval bajlódni. Ennek a mediabox-nak lehet valamit tudni az áráról, illetve hogy a sima digitalis silver csomaghoz is lehet ilyet rendelni?
Előre is köszönöm az információkat!

#371 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 09:16

Idézet: s.attesz - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 9:03

Sziasztok!

Nemrég találtam rá a fórumon erre a topicra és átolvasgattam amiket írtatok. Mi is UPC kábel tv előfizetők vagyunk és szeretnénk majd megrendelni a digitális csomagot. A www.upcdigital.hu oldalra viszont nem tudunk belépni, a honlapon árakat nem láttam, csak annyit tudok, amit itt a fórumon olvastam. Ha jól értelmezem, akkor a digitális silver csomag ára 6000.-Ft lesz majd nyártól és ezért 1 db mediabox-ot fogunk kapni? A kábel tv mellett van telefon és internet előfizetésünk is, ebben az esetben ha jól értettem akkor jár valami kedvezmény is?
Még egy utolsó kérdésem lenne, olvastam hogy lesz olyan mediabox, amivel lehetőség van műsort rögzíteni. Ez nagyon kényelmes lenne számunkra, mert így nem kellene a videóval bajlódni. Ennek a mediabox-nak lehet valamit tudni az áráról, illetve hogy a sima digitalis silver csomaghoz is lehet ilyet rendelni?
Előre is köszönöm az információkat!

https://forum.hwsw.h...=134730&st=1380

#372 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 09:37

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 9:16

Köszönöm az információt! Átnéztem az árakat és egész elfogadhatónak tűnnek. Egyetlen egy érdekességet vettem észre. Ha az előfizetés mellé az alap készüléket kérem, akkor ugye 5400.-Ft lesz a havidíj és plusz 1000.-Ft a második tv-hez a felvevős mediabox. Viszont ha most csak az egyik tv-hez kérek mediabox-ot, ami a felvevős változat lenne, akkor 6300.-Ft-ot kell majd fizetni és ha később szeretnénk a második tv-hez is egy készüléket, akkor az + 750.-Ft, ami összesen 7050.-Ft lenne. Ezek szerint érdemesebb előre gondolkodni, mert nem mindegy, hogy milyen sorrendben kérem a készülékeket?

#373 Felhasználó inaktív   Taip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 10:22

Idézet: s.attesz - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 10:37

Köszönöm az információt! Átnéztem az árakat és egész elfogadhatónak tűnnek. Egyetlen egy érdekességet vettem észre. Ha az előfizetés mellé az alap készüléket kérem, akkor ugye 5400.-Ft lesz a havidíj és plusz 1000.-Ft a második tv-hez a felvevős mediabox. Viszont ha most csak az egyik tv-hez kérek mediabox-ot, ami a felvevős változat lenne, akkor 6300.-Ft-ot kell majd fizetni és ha később szeretnénk a második tv-hez is egy készüléket, akkor az + 750.-Ft, ami összesen 7050.-Ft lenne. Ezek szerint érdemesebb előre gondolkodni, mert nem mindegy, hogy milyen sorrendben kérem a készülékeket?

Megnéztem, mit ír erről az ÁSZF.
Attól tartok, hogy az első variáció nem létezik. Tehát olyan nincs, hogy silver csomaghoz rendelsz pluszban felvevős boxot, mert ez esetben automatikusan átraknak goldba (ami ugye a felvevős) és az első, alap boxot kapod meg 750 Ft-ért.
Tehát egy SD felvevő nélküli + egy SD felvevős mindenképpen 7050 Ft-ba kerül együtt. (Ha van 10% kedvezményed.)

#374 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 10:51

Idézet: Taip - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 10:22

Megnéztem, mit ír erről az ÁSZF.
Attól tartok, hogy az első variáció nem létezik. Tehát olyan nincs, hogy silver csomaghoz rendelsz pluszban felvevős boxot, mert ez esetben automatikusan átraknak goldba (ami ugye a felvevős) és az első, alap boxot kapod meg 750 Ft-ért.
Tehát egy SD felvevő nélküli + egy SD felvevős mindenképpen 7050 Ft-ba kerül együtt. (Ha van 10% kedvezményed.)

Köszönöm az információt! Ha jól értem, akkor ha felvevős mediabox-ot szeretnénk, akkor lemondunk az első ingyenes alapkészülékről és két tv esetén azért is bérleti díjat kell fizetni a felvevős változat árán felül. Majdnem, hogy rákényszerítenek, hogy két felvevőst kérjünk, mert ugye az a 250.-Ft különbség már olyan mindegy. Sajnálom, hogy az első variáció nem lehetséges, kicsit kitolásnak érzem ezt azokkal szemben, akik két tv-n szeretnék nézni a csatornákat és szeretnének felvevős készüléket is kérni.

Szerkesztette: s.attesz 2008. 03. 19. 10:52 -kor

#375 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 11:34

Nekem az a meglátásom, hogy a UPC most nagy hülyeséget csinál. Akinek eddig sima Családi csomag volt, az vagy Hazaira vált (ill. startra), amiben alig van valami, vagy az eddigiek 2x-esét fizeti 73 csatornáért, aminek a felét sem fogja nézni. Köztes lehetőség nincs. Több tv esetén a helyzet csak durvul. => Aki teheti, menekül a digiTV-hez. Én egyelőre nem tehetem. :(
Vagy módosítják 1-2 hónapon belül az áraikat, vagy a panelesek nagyrészét elveszítik.

Szerkesztette: dzsiboy 2008. 03. 19. 11:35 -kor

#376 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 11:59

A UPC honlapjára felkerült egy április 7-i és egy 17-i érvénybe lépésű,módosított ÁFSZ.
Én nem látom át,hogy mi változott.Valaki kiszemezgetné az újdonságokat?

#377 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 12:50

Nem tudna valaki feltenni fotókat a PVR-s UPC Mediaboxról előröl,hátulról.
A Csatlakozások érdekelnének !!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#378 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 12:55

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 11:34

Nekem az a meglátásom, hogy a UPC most nagy hülyeséget csinál. Akinek eddig sima Családi csomag volt, az vagy Hazaira vált (ill. startra), amiben alig van valami, vagy az eddigiek 2x-esét fizeti 73 csatornáért, aminek a felét sem fogja nézni. Köztes lehetőség nincs. Több tv esetén a helyzet csak durvul. => Aki teheti, menekül a digiTV-hez. Én egyelőre nem tehetem. :(
Vagy módosítják 1-2 hónapon belül az áraikat, vagy a panelesek nagyrészét elveszítik.

Mintha az eddigi alapcsomag is megmaradna...

#379 Felhasználó inaktív   dzsiboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 15:33

Idézet: couguar - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 12:55

Mintha az eddigi alapcsomag is megmaradna...

"Az 1. számú mellékletben szereplő csatornakiosztások a digitális szolgáltatással érintett földrajzi területen kiegészítésre kerülnek az újonnan bevezetett programcsomag megnevezésével"

Elvileg ebben kéne lennie: http://www.upc.hu/pd...F_2008_0417.pdf
a 40. oldalon. A szöveg bejön, de egyékbént ez az oldal üres, nem látok csatornakiosztást, csak nagy ürességet, hiába frissítem. Csupán a lényeg nem jelenik meg.
Ti látjátok?

#380 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 16:14

Idézet: dzsiboy - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 11:34

Aki teheti, menekül a digiTV-hez. Én egyelőre nem tehetem. :(

Kicsit nagyobb dolgot csinal, mint hulyeseget. Ahhoz, hogy az eddig megszokott csatornaidat nezd, ha eddig Csaladi volt, akkor az uj rendszer arazasa szerint kozel a duplajat fizeted.
Budapesten meg marad az analog csaladi, addig nem akkora gaz, videken, ahol elkezdik nyomni a digitalisat, es ott mar csak azon lesz Csaladi, ott nagyon gaz.

Akinek lejar a csaladi husege, ha volt, es egynel tobb veteli helye volt, az megy alapcsomagra, vagy Digire, akar meg tanyerosra is.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.