HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#441 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:37

Idézet: Modika - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 12:21

Én azért kaptam az analog családi csomagra hűséget,mert van internet szolgáltatásom.
Nem kötötték ki azt,hogy kell legyen HBO-m!
Megaptad a UPC-telefon miatt vagy a chello miatt is a kedvezményt,a lényege az,hogy egy neven és címen legyenek  a szolgáltatások.

Ekörül volt némi polémia, hogy elég-e "határozottan" beszélni az üfszolgákkal, és megadják a családira a kedvezményt (többen állították, hogy igen), vagy kizárólag többletszolgáltatás megrendelése mellett lehetett.

(Aki a khm, "Aktív" pakkra hűségesedett meg, ezek szerint jobban járt, mert azok nem szűnnek meg :D ?)

A telefonhűség és a chello hűség egészen másképpen működött/működik, ne beszélj csacsiságokat. A telefonhűség díjkedvezménye függ(ött!!) a meglévő többi szolgáltatástól, a chello-é nem.

(PS: Ha van lehetőség, akkor most hbo-ról a Aktívra kellene migrálni a hűséget, így megmaradhatna a családi akciós ára, de igazából akkor még annyira sem érné meg, mint HBO-val.)

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 27. 13:41 -kor

#442 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:40

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 12:31

Már megbocsáss de miért bukna nagyot? :omg:
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy hűség van a UPC-nél. Most az új digitális szolgáltatást már hűség nélkül adja ergo az akinek mégsem tetszik bármikor lemondhatja és átmehet a konkurenciához.

Eddig sem volt kötelező a hűség, csak opció volt, a 30-50%-os árkedvezmények elérésére, csomagtól függően.
Amit most a digitális fog adni hűségmentesen, az eleve drágább , mint eddig a családi hűségmentesen, és még nem számoltunk a többletdobozok árával, a dobozok miatti macerával. (Pl. valahova tenni is kell a dobozokat. Mindenkinél van a tv alatt-felett-mellett annyi szabad hely, hogy csak úgy letesz egy plusz dobozt? A chello/telefon dobozt az ember elhelyezi a sarokban, de ennek az újnak a látótérben kell lennie a távirda miatt. Persze van megoldás: ha volt meglévő videó/dvd, akkor az felkerül a könyvespolcra, és a helyére jöhet az új trónkövetelő :D )

#443 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:48

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 13:40

Amit most a digitális fog adni hűségmentesen, az eleve drágább , mint eddig a családi hűségmentesen, és még nem számoltunk a többletdobozok árával

A családi listaára 5780Ft, a digital silver ára 6000Ft ami tartalmaz egy STB-t is.
Az a 220Ft különbség nem egy akkora összeg, hogy azok akik listaárat fizetnek ill. listaárat fognak fizetni ne álljanak át.

Nem véletlenül csak 220Ft a különbség az analóg családi és a digital silver között. Ez olyan mint a multik 990Ft végződésű árai hiszen az, hogy valami 1990Ft az másképp hangzik mint ha azt írnák ki, hogy 2000Ft. Ezek tipikus üzleti fogások.

Az, hogy a UPC a digital silver csomagot csak 220Ft-al adja többért mint az analóg családit az a horog amire mi ügyfelek ráakadunk hiszen azért a 220Ft többletért több programot, jobb minőségen, Dolby Digital kísérőhanggal, felirrattal, stb. kapunk.

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 27. 13:57 -kor

#444 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 14:25

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 13:48

A családi listaára 5780Ft, a digital silver ára 6000Ft ami tartalmaz egy STB-t is.
Az a 220Ft különbség nem egy akkora összeg, hogy azok akik listaárat fizetnek ill. listaárat fognak fizetni ne álljanak át.

Nono...
A 3990-es hűségárhoz képest a 6000 nem 220Ft.
És ha van több vételi helyed, akkor azokon vagy nézed az (ahol van, vidéken nincs) családi analóg csatornáit (ugye optimistán feltételezve, hogy legalább Bp-en elég sokáig megmarad), vagy veszel még egy-két médiaboxot, és nem feledkezünk meg a videó-dvd felvevők kérdéséről sem.

Arról meg egyáltalán nem beszélünk, hogy a minimum 50% "selejt" csatornát (amit egy évben összesen nem nézel 10 percnél többet) összességében 6000Ft/hó-ért vesztegetik? Ember, hol élsz Te? Vagy ki fizeti a számláidat?

És hogy megint csak techblabla: maradjon 3990Ft-os hűséges csomag a meglévő csatornákból, és legyen mellé 6000Ft-os digital silver, és meglátjuk, hogy mekkora rá az igény...ha annyira kicsi a különbség, mint ahogy állítod.

Nézd meg a többi, kapcsolódó csomag árazását is (telefon hűség 1000-ről telefon bronz 1300?) stb stb.

Az, hogy a UPC milyen olyan extrákat tesz bele a 6000Ft-os csomagjába, amit jelenleg (és egy darabig) a UPC ügyfélkörének jelentős része nem tud kihasználni vagy értékelni, sem érzékelni, teljességgel érdektelen. Hogy megborítja a jelenleg beállt előfizetési és fogyasztási szokásokat, többletköltséget okoz (ugye, ha a családiban meglévő csatornáidat akarod nézni, akkor vidéken kötelező lesz áttérned digital silver-re, ahogy a konverteres szolgáltatás megszűnik...és a konverteres analóg családira még lehetett hűséged, a silveres digital-ra már nem!). Budapesten akár maradhatsz is az analóg családiban, és légy nyugodt, hgoy akkora átütő ereje lesz ennek a digitális macerátornak, mint kezdetben a WAP-nak: ez a jövő, internet a telefonban hurrá, aztán úgy rá majdnem négy-öt évvel vált használhatóvá és megfizethetővé egyaránt.

PS:Az, hogy az előfizetéshez adják azt a dobozt, amivel használni is lehet, az meg már komolyan megható:

Idézet

, a digital silver ára 6000Ft ami tartalmaz egy STB-t is.

Magyarul, a Digital SIlveredet nézheted egy ponton a lakásban, és tv-től függetlenül nem tudsz videóra/dvd-re venni, hogy a tunerkártyás pc-kről ne is beszéljünk. Ellentétben a régi, 3990Ft-ossal, ami ment, mint a karikacsapás....

Még arról sem vagyok egészen meggyőződve, hogy hosszú távon egy "consumer" kategóriájú tv-néző doboz folyamatosan jobb minőséget fog produkálni, mint a központi szinten karbantartott, ipari kivitelű, sokcsatornás üvegről koaxra kirakó készség. A "jobb minőség" kitétel meg ahhoz hasonlatos, mint amikor automatikusan rámondják a digitális kijelzőjű műszerre, hogy "pontosabb, mint az analóg, mert  4 és fél digitet mutat", holott a leolvasás pontossága és a mérés pontossága két, egészen különböző dolog....

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 27. 14:30 -kor

#445 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 14:46

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 14:25

Nono...
A 3990-es hűségárhoz képest a 6000 nem 220Ft.
És ha van több vételi helyed, akkor azokon vagy nézed az (ahol van, vidéken nincs) családi analóg csatornáit (ugye optimistán feltételezve, hogy legalább Bp-en elég sokáig megmarad), vagy veszel még egy-két médiaboxot, és nem feledkezünk meg a videó-dvd felvevők kérdéséről sem.

Arról meg egyáltalán nem beszélünk, hogy a minimum 50% "selejt" csatornát (amit egy évben összesen nem nézel 10 percnél többet) összességében 6000Ft/hó-ért vesztegetik? Ember, hol élsz Te? Vagy ki fizeti a számláidat?

És hogy megint csak techblabla: maradjon 3990Ft-os hűséges csomag a meglévő csatornákból, és legyen mellé 6000Ft-os digital silver, és meglátjuk, hogy mekkora rá az igény...ha annyira kicsi a különbség, mint ahogy állítod.

Nézd meg a többi, kapcsolódó csomag árazását is (telefon hűség 1000-ről telefon bronz 1300?) stb stb.

Az, hogy a UPC milyen olyan extrákat tesz bele a 6000Ft-os csomagjába, amit jelenleg (és egy darabig) a UPC ügyfélkörének jelentős része nem tud kihasználni vagy értékelni, sem érzékelni, teljességgel érdektelen. Hogy megborítja a jelenleg beállt előfizetési és fogyasztási szokásokat, többletköltséget okoz (ugye, ha a családiban meglévő csatornáidat akarod nézni, akkor vidéken kötelező lesz áttérned digital silver-re, ahogy a konverteres szolgáltatás megszűnik...és a konverteres analóg családira még lehetett hűséged, a silveres digital-ra már nem!). Budapesten akár maradhatsz is az analóg családiban, és légy nyugodt, hgoy akkora átütő ereje lesz ennek a digitális macerátornak, mint kezdetben a WAP-nak: ez a jövő, internet a telefonban hurrá, aztán úgy rá majdnem négy-öt évvel vált használhatóvá és megfizethetővé egyaránt.

PS:Az, hogy az előfizetéshez adják azt a dobozt, amivel használni is lehet, az meg már komolyan megható:

Magyarul, a Digital SIlveredet nézheted egy ponton a lakásban, és tv-től függetlenül nem tudsz videóra/dvd-re venni, hogy a tunerkártyás pc-kről ne is beszéljünk. Ellentétben a régi, 3990Ft-ossal, ami ment, mint a karikacsapás....

Vonatkoztass már el a hűségkedvezménytől mert az csak akkor járt ha más kábeles szolgáltatásra is előfizetsz. Azaz ha az analóg családi mellé vettél HBO-t vagy telefont vagy internetet és vállaltad, hogy 1 évig nem mondod fel a +1 kábeles szolgáltatást.
A családi listaára 5780 mindenkinek aki nem akar HBO-t és nem akar más kábeles szolgáltatást.

Idézet

Ember, hol élsz Te? Vagy ki fizeti a számláidat?

Figyelj. Én amióta a UPC betette a lábát a XIII. kertületbe és felzabálta a Satimex-et azóta listaárat fizettem a családi+HBO csomagért. Mivel 2008-ban már közel 10.000Ft lett volna ezért utánajártam, hogy miként lehetne csökkenteni anélkül, hogy lejjebb kellene mennem. Erre az vpolt a válasz, hogy csak akkor ha veszek mellé telefont vagy netet (nekem egyik sem kell mert van T-com meg van DSL ergo nekem nem kell a UPC ilyen irányú szolgáltatása). December 30.-án mikor a számlámat fizettem be az személyesen az ügyfélszolgálaton az ügyfélszolgálatos közölte, hogy mivel látja, hogy a kezdetektől ügyfél vagyok és soha nem volt hátralékos ügyem ezért fel tud ajánlani hűségkedvezményt mely azt jelenti, hogy 5100Ft lenne az új havidíj (családi+HBO) ha aláírok 1 évet. Mivel nem vagyok a magam ellensége ezért ott helyben megkötöttük a szerződést.

Idézet

Az, hogy a UPC milyen olyan extrákat tesz bele a 6000Ft-os csomagjába, amit jelenleg (és egy darabig) a UPC ügyfélkörének jelentős része nem tud kihasználni vagy értékelni, sem érzékelni, teljességgel érdektelen.

pld. az STB S/PDIF kimenete beköt a házimozi erősítő S/PDIF bemenetébe és máris élvezhető a Dolby Digital kísérőhang. És hát ott ahol DVD felvevő vagy DVD lejátszó van azért akad Dolby digital dekóderes erősítő is ugyebár.
Jelenleg az analógban van a sima sztereó meg a Dolby Sorround azoknak akik Sorround dekóderes erősítővel rendelkeznek.

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 27. 14:50 -kor

#446 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 15:03

Én akkor is azt tartom reálisnak, hogy szeptembertől a Családi csomag 3990-es ára  és a Silver mostani 6000-es listaára között lesz alternatíva. Én most 4900-et fizetek a Családi csomagért, és egy hónap múlva lejár a határozott idejű szerződés. Valószínűleg, ha csak jobbat nem ajánlanak, újra alá fogok írni egy évet. Ősszel pedig, amikor már várhatóan digitális lesz, remélhetőleg nem több mint 500 forint többletköltség fejében szeretnék a Silverre áttérni, mert továbbra is nézni akarom azokat a csatornákat, amiket eddig.
"Légy szerény mint én..."

#447 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 15:05

Ezek mind szép dolgok, de vagy elmúltak, vagy éppen most múlnak el.
Ez a probléma.
Az 5780 sem kevés, a 6000 mégkevésbé, a többletboxok ára meg szintén nem díjcsökkentő tényező.

Tehát, elmondom újra: akinek eddig jó volt az HBO+hűség családi, annak igen könnyen lehet hogy az új felállás szerinti 6000 + 2500 (silver +HBO Pak) (+ többlet médiaboxok) kicsit drágák azért,  hogy ugyanazt a szolgáltatátást megkapják, amit eddig. A többlet azért nem vita kérdése vagy tárgya, mert nem hangzott el egyhangúan,  hogy mindenki akarná. Addig meg pontosan ugyanolyan tukmálós-csomag, izé árukapcsolós dolog, mintha az alap csomag megszüntetését és kötelező "családira" migrálást hirdetnének úgy, hogy "családicsomagos átállás".... és akkor az alapcsomag 3990-e helyett fizethetne mindenki úgy 5780-at, hogy baromira nem kérte a többletet.
Capisce :D ?

#448 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 15:10

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 15:03

Én akkor is azt tartom reálisnak, hogy szeptembertől a Családi csomag 3990-es ára  és a Silver mostani 6000-es listaára között lesz alternatíva. Én most 4900-et fizetek a Családi csomagért, és egy hónap múlva lejár a határozott idejű szerződés. Valószínűleg, ha csak jobbat nem ajánlanak, újra alá fogok írni egy évet. Ősszel pedig, amikor már várhatóan digitális lesz, remélhetőleg nem több mint 500 forint többletköltség fejében szeretnék a Silverre áttérni, mert továbbra is nézni akarom azokat a csatornákat, amiket eddig.

El kell, hogy szomorítsalak mert a családira önmagában nem fogsz tudni már határozott idejű hűségszerződést aláírni. Ezt csak akkor teheted meg majd ha rendelsz mellé digitalis HBO-t vagy más kábeles szolgáltatást.
Azt kell megérteni, hogy a hűségek a kábelTV-re megszűnnek. Ha rendelsz a családi mellé mást is akkor így kapsz kedvezményt de ha csak a családit akarod továbbra is az csak listaáron lesz elérhető.

#449 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 15:18

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 15:10

El kell, hogy szomorítsalak mert a családira önmagában nem fogsz tudni már határozott idejű hűségszerződést aláírni. Ezt csak akkor teheted meg majd ha rendelsz mellé digitalis HBO-t vagy más kábeles szolgáltatást.
Azt kell megérteni, hogy a hűségek a kábelTV-re megszűnnek. Ha rendelsz a családi mellé mást is akkor így kapsz kedvezményt de ha csak a családit akarod továbbra is az csak listaáron lesz elérhető.

Itt még odébb van az átállás, és két éven keresztül  eddig is hűséget írtam alá áprilisban úgy, hogy nem volt más előfizetésem mellette, most se lesz máskép. Vagy pedig felmondom, és akkor valamit nyilván fel fognak ajánlani.
"Légy szerény mint én..."

#450 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 16:25

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 15:10

Nem biztos, hogy meg kell érteni... Vannak alternatívák. A UPC vagy rájön, vagy rájönnek az előfizetők.

#451 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 27. 22:31

Nagy érdeklődéssel olvasom mindíg ezt a fórumot.Mindíg mosolygok azon,hogy hogy lehet vitatkozni olyan dolgokon,amin tulképpen nem is nagyon érdekes.Nekünk felhasználóknak soha nem lesz igazán jó.!!!
Az én véleményem az,aztán most lehet hogy meg leszek lincselve,hogy ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.Én úgy tartom korrektnek,hogy ezt új belépési kedvezménynek kéne hívni,és azoknak járna a mondjuk 3900Ft aki első belépő vagy más szolgáltatótól vált át.Az kapjon kedvezményt,és ha pl lejár az 1 év utána lista áron kapná ugyanazt a szolgáltatást.Ez nyugat európa fejlettebb országaiban így is van.Utána senki nem keresi a kiskapukat,hogy hogyan lehetne még mindíg keveset fizetni!!Csak mi csináljuk ezt mindíg.Nekem kb.10 éve van UPC-m,és soha nem írtam alá plusz hűséget.5780Ft-ot fizetek és nem váltogattam.Mégegyszer elnézést mindenkitől,de én úgy látom,ha ezt minden területen be lehetne tartani akkor nem itt tartanánk.
Itt egy példa:Multi cégek csinálnak Mo-on egy gyárat,és 5 évig adómentesen működhetnek.4és fél év után változtatnak nevet,adószámot,és újra 5 évig adómentes.És ezt megcsinálják 4-5-ször.Mi meg engedjük.Nem jó ez így!!!Én úgy gondolom,ha jó szolgáltatást tudnak nyújtani,és folyamatosan fejlődni akkor megéri azt a pár száz vagy akár 1-2 ezer többletet kifizetni.Ja és nem vagyok tele,nekem sem mindegy a pénz.De ha mindenki így gondolkozna akkor sokkal jobb lenne később.Persze ez csak az én véleményem,és kérlek ne szídjatok le nagyon. ;) Egyébként itt mindenkinek van egy kis igaza a hozzászólások között,és ezért mondon hogy nekünk felhasználóknak soha  sem lesz igazán  jó.

#452 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 11:11

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 22:31

Nagy érdeklődéssel olvasom mindíg ezt a fórumot.Mindíg mosolygok azon,hogy hogy lehet vitatkozni olyan dolgokon,amin tulképpen nem is nagyon érdekes.Nekünk felhasználóknak soha nem lesz igazán jó.!!!
Az én véleményem az,aztán most lehet hogy meg leszek lincselve,hogy ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.Én úgy tartom korrektnek,hogy ezt új belépési kedvezménynek kéne hívni,és azoknak járna a mondjuk 3900Ft aki első belépő vagy más szolgáltatótól vált át.Az kapjon kedvezményt,és ha pl lejár az 1 év utána lista áron kapná ugyanazt a szolgáltatást.Ez nyugat európa fejlettebb országaiban így is van.Utána senki nem keresi a kiskapukat,hogy hogyan lehetne még mindíg keveset fizetni!!Csak mi csináljuk ezt mindíg.Nekem kb.10 éve van UPC-m,és soha nem írtam alá plusz hűséget.5780Ft-ot fizetek és nem váltogattam.Mégegyszer elnézést mindenkitől,de én úgy látom,ha ezt minden területen be lehetne tartani akkor nem itt tartanánk.
Itt egy példa:Multi cégek csinálnak Mo-on egy gyárat,és 5 évig adómentesen működhetnek.4és fél év után változtatnak nevet,adószámot,és újra 5 évig adómentes.És ezt megcsinálják 4-5-ször.Mi meg engedjük.Nem jó ez így!!!Én úgy gondolom,ha jó szolgáltatást tudnak nyújtani,és folyamatosan fejlődni akkor megéri azt a pár száz vagy akár 1-2 ezer többletet kifizetni.Ja és nem vagyok tele,nekem sem mindegy a pénz.De ha mindenki így gondolkozna akkor sokkal jobb lenne később.Persze ez csak az én véleményem,és kérlek ne szídjatok le nagyon. ;) Egyébként itt mindenkinek van egy kis igaza a hozzászólások között,és ezért mondon hogy nekünk felhasználóknak soha  sem lesz igazán  jó.

Csak tudod mi nem vagyunk Nyugat Europa és a fizetésünk sem az.És a kormányunk sem az.

Ők több pénzből sokkal jobb gazdaságból,nem kell válogatniuk,hogy milyen szórakozási lehetőségeket használjanak ki.

A mostani magyar embereknek a között kell választani,hogy eszik vagy éhenhal, illetve a gyerekének tud-e enni adni.

Ahogyan sok embernek a 300 ft os vizitdíj is sok volt,mit gondolsz arról az 1700 ft-os ár különbségről a hűség és nem hűség árak között.

Mostanság,már a magyar embereknek a Tv az egyedüli szórakozás,mert nincs pénzük idejük energiájuk elmenni egy szinházba,moziba,buliba stb.....(Illetve el akkarják kerülni az utcai harcok belekeveredésébe)
A Nyugat europai emberek nem élnek ílyen hajhászot , csicskázott, hazugságokkal teli életet.

Ezen mosolyogj!!!!!!!!

Tudom erre azt mondod nem kötelező a TV-t nézzni!
Már ez a pici kikapcsolodást is elvennéd az emberektől????

Ne hasonlitsd külföldi országokhoz az országot.
A mi bérünk nem unios,de az árak igen!
Ha megteheted fizess,és ne írkálj marhaságokat!!!!!!

A Multicéges megjegyzéseddel viszont egyetértek!!!

Szerkesztette: Modika 2008. 03. 28. 11:14 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#453 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 13:15

Idézet: Modika - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 11:11

Csak tudod mi nem vagyunk Nyugat Europa és a fizetésünk sem az.És a kormányunk sem az.

Ők több pénzből sokkal jobb gazdaságból,nem kell válogatniuk,hogy milyen szórakozási lehetőségeket használjanak ki.

A mostani magyar embereknek a között kell választani,hogy eszik vagy éhenhal, illetve a gyerekének tud-e enni adni.

Ahogyan sok embernek a 300 ft os vizitdíj is sok volt,mit gondolsz arról az 1700 ft-os ár különbségről a hűség és nem hűség árak között.

Mostanság,már a magyar embereknek a Tv az egyedüli szórakozás,mert nincs pénzük idejük energiájuk elmenni egy szinházba,moziba,buliba stb.....(Illetve el akkarják kerülni az utcai harcok belekeveredésébe)
A Nyugat europai emberek nem élnek ílyen hajhászot , csicskázott, hazugságokkal teli életet.

Ezen mosolyogj!!!!!!!!

Én értem a gondolatmenetedet de a szolgáltatóipar nem jótékonysági intézmény azaz nem azért van, hogy az emberek szociális helyzetén javítson hanem azért, hogy magának bevételt termeljen.  Egyébként a UPC-nek is van kifejezetten a kispénzű előfizetők részére megfelelő konstrukció (hazai, alap). És hát azért azt tessék már észrevenni, hogy a családi csomag a legnagyobb szolgáltatói csomag.

#454 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 28. 13:18

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 22:31

ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.

Meg sok más országban. Nézzél meg bárhol egy bármilyen akciós valamit, a telefon is csak előfizuval olcsóbb, de akkor 1-3 éveket kérnek, a net is, vagy éppen be sem kötik, csak ha minimum 3 évet aláírsz, legyen az net, irodaház bérlet, a mittoménmi. Működik ez szerte a világban, aztán ahogy nézem elég jól, mert elég kevés a hűség nélküli előfizetés :-)
Make love not Wor.

#455 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 28. 13:21

Akkor Te se tedd, és mondjuk ne akarj úgynevezett európai szolgáltatást. Ami néha mondjuk EUban, meg azon kívül is vicc bír lenni, de ezt nyilván jobban tudod.

Esetleg milyen árak? Én nem régen tankoltam Németországban, meg Hollandiában, vagy csak vettem 1 kiló kenyeret, valamit. Azért egyelőre ott árakkal még nem tartunk. Egyik körte, másik alma, USÁban picsa occsó a Macintosh, de nincs Egri borozó, vagy egy jó harcsaleves, birkapörkölt, mákos beigli. Aztán lehet elmélkdeni, kinek a micsoda, de Venezuelában is hasonló árban van a net, a többiben viszont nem szeretnék hozzájuk hasonlítani.
Make love not Wor.

#456 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 14:05

Ejnyemár. Vannak remek statisztikák, indexek arra, hogy hol mennyit ér az ember fizetése. Noha ezek sem hibátlanok, de azért objektívebb képet adnak a "kint minden nagyon olcsó" és a "kint rohadt drága a kenyér"  jellegű okosságoknál. :)

Abban viszont megegyezhetünk, hogy "hozzáértő kormányunk" inkább Venezuelát virágoztassa fel, ha lehet. ;)

#457 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 15:46

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 14:05

Ejnyemár. Vannak remek statisztikák, indexek arra, hogy hol mennyit ér az ember fizetése. Noha ezek sem hibátlanok, de azért objektívebb képet adnak a "kint minden nagyon olcsó" és a "kint rohadt drága a kenyér"  jellegű okosságoknál. :)

Az ember fizetésére a művelt közgazdászok a BigMac indexet használják (1 munkaóra értéke helyi BigMac-ben.)
Érdekes lenne ugyanez munkaóra / sávszélesség, vagy munkaóra / kábeltvcsatornák számában is kifejezve. Mindjárt lenne mit összehasonlítani.

#458 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 17:54

Ezen mosolyogj!!!!!!!!

Gondoltam,hogy nem fog tetszeni,egy-két embernek amit írtam.De azt is olvastam,hogy vannak akikhez eljutott amit mondani szerettem volna.Nem akartam elmenni a politika felé,de van néhány ország,ami sokkal hátrábbról indult mint mi,és nézd meg hol tartanak(pl.észtek,szlovénok,és még van egy pár..)Egy kicsit más a mentalitás és más a kormány!!!!!

No de nézzük a tv-t és élvezzük amit nyújtani tudnak.Végül is ez a topik erről szól.Elnézést,ha valakit megbántottam,nekem ez a véleményem.A hűség meg meg fog szünni,ha tetszik,ha nem.Ha valaki akar továbra is olcsón tévézni akkor sajnos váltani kell.Én eddig is 5800-at fizettem,ezután 6000 fogok,mert van egy 6 éves kisfiam,és neki nehéz megmagyarázni hogy miért nincs cartoon network.Ha meg az 1700 forint külömbségről beszélünk,"tegye szívére a kezét mindenki"másra nem költi el??De igazad van Modika,szánalmas a helyzet,és nem kéne mosolyogni.Máshogy kéne gondolkozni,és akkor az én meg a te gyermekednek nem kéne ilyen oldalakon arról csetelni,hogy sok-e az 1700 forintos különbség!!Ha megbántottalak az érzéseidben,akkor bocsi.Mc.mey

#459 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 17:59

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 13:15

Én értem a gondolatmenetedet de a szolgáltatóipar nem jótékonysági intézmény azaz nem azért van, hogy az emberek szociális helyzetén javítson hanem azért, hogy magának bevételt termeljen.  Egyébként a UPC-nek is van kifejezetten a kispénzű előfizetők részére megfelelő konstrukció (hazai, alap). És hát azért azt tessék már észrevenni, hogy a családi csomag a legnagyobb szolgáltatói csomag.

Egyébként talán én veled értek egyet a leginkább.Azt hiszem érted amit írni akartam,és nem megbántani senkit.

#460 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 18:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 13:18

Meg sok más országban. Nézzél meg bárhol egy bármilyen akciós valamit, a telefon is csak előfizuval olcsóbb, de akkor 1-3 éveket kérnek, a net is, vagy éppen be sem kötik, csak ha minimum 3 évet aláírsz, legyen az net, irodaház bérlet, a mittoménmi. Működik ez szerte a világban, aztán ahogy nézem elég jól, mert elég kevés a hűség nélküli előfizetés :-)

Én nem tudom,melyik országban,de nyugat európában biztos nem.Ott annyit fizetsz ami az ára,nincs mutyi.Viszont van nagyon sok konkurencia,amiből lehet válogatni.Itt nincs!!A másik megjegyzésed viszont nagyon igaz.Amink van azt kéne megtartani,és továbbadni,nem elveszíteni.Az árakkal pedig igazad van,mert én sem szeretnék az árakkal ott tartani ahol ők!!!Nagy tévhit,hogy ott minden olcsóbb,vagy ugyanannyi mint itthon,és a a fizu meg 3x annyi.Jól mondtad.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.