HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#921 Felhasználó inaktív   Luc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 13:03

Idézet: wpepi - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 11:40

Egyetlen hűség fajta él még a társasházi kedvezmény. Nekem ezt ajánlották 2011.-ig de mivel azt nem voltak hajlandók elárulni, hogy büntetés nélkül átválthatok-e bármikor digitálisra nem mentem bele.

Szerintem a UPC-nél  a felfele váltást sosem akadályozzák (többet fizetsz), különösen, ha a digitális kábeltévéről van szó (hosszú távon mindenkit szeretnének átcsábítani).
Én tegnap kötöttem társasházi kedvezménnyel Digital Silver + Bronz Telefon havi 4800 ft-ért, 2011-ig szóló hűséggel.

#922 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 14:16

Idézet: Luc - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 13:03

Szerintem a UPC-nél  a felfele váltást sosem akadályozzák (többet fizetsz), különösen, ha a digitális kábeltévéről van szó (hosszú távon mindenkit szeretnének átcsábítani).
Én tegnap kötöttem társasházi kedvezménnyel Digital Silver + Bronz Telefon havi 4800 ft-ért, 2011-ig szóló hűséggel.

Analóg szolgáltatásról írtam. Analógról digitálisra nem magasabb csomag hanem új szolgáltatás. Hűség alatt pedig csak azonos szolgáltatásból azonosra (magasabb csomagok) lehet váltani.

#923 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:23

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 12:34

Igen, ezert volt meglepo, hogy SATAN-nal nincs leszurve a kodolt tartomany. Amit persze barmelyik percben megtehetnek, ha eppen arra jar a szerelojuk (mondjuk mert a szomszedba jott bekotni).

Samott

Pedig bejonnek a kodolt csatornak is. Volt kollegamnak can regi Bt 848 chipes TV tunerje azzal meg ki is lehet kodolni a megfelelo programmal a kodolt csatornakat nalam csak mivel az eleg regi tv tuner volt eleg rossz kepet adott. ezert nem hasznalom azt es inkabb maradok a mostani kartyamnal aminek jobb a kepe de nem lehet ezzel kikodolni a silver csatornait. meg igazabol nincs is semmi ami erdekelne a silver csomagbol. amit nezek az a bronzban megvan.Egyedul a HBOt neznem meg talan.
Viszont minosegre meg mindig nem annyira teccik a kepe ennek az analog bronznak es ezert jo lenne egy digitalis cumo.azzal remelhetoleg nem lennek szemcsesek egyes csatonak(ezentul csak kockasok lennenek :D)

amugy elegge eldugott utcaban vagyunk erre nem hiszem hogy jarnak csak ugy a szerelok hogy leszurjek nekem.meg ebbe az utcareszben szerintem errol a poznarol csak nekunk jon be mert a szomszok mind2 csarkon van es azoknak szerintem a masik utcabol megy be.De aztan nem biztos.
Amugy egyik ismerosom azt mondta hogy szerinte valamit at kell allitani a kozpntba hogy a digitalis jel is jojjon ide, mert azt csak akkor kuldik ki ha van ra elofizetes.persze o is csak tippelt.szal nem tudom.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 28. 16:12 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#924 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:25

"Az sem titok, hogy az analóg silver csomagban lévő "menőbb" csatornákat apránként ki fogják venni, hogy ezzel is ösztönözzék az előfizetőket a váltásra"

Akkor meg majd én ösztönzöm őket, hogy fizessék ki a számlám digital részét. Mert ez így kényszerítés.

Az elektronikus számlán miért nem írják, hogy febr 11től indul a digitál nálunk? Mondjuk nem is baj, mert hülye lennék váltani :)

Ha átmegyek digitálra, és nem tetszik, akkor vissza mehetek analógra ugye? :Đ Megnézném ilyenkor az ügyintéző fejét :D  :Đ

#925 Felhasználó inaktív   Luc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 22:20

Idézet: wpepi - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 13:16

Analóg szolgáltatásról írtam. Analógról digitálisra nem magasabb csomag hanem új szolgáltatás. Hűség alatt pedig csak azonos szolgáltatásból azonosra (magasabb csomagok) lehet váltani.

Ez nem biztos, hogy igaz. Nekünk eddig is volt társasházas hűségünk a tévére és telefonra. Nem kötöttek bele, hogy digitálisra akarunk váltani. (Mivel ez nekik is jó, gondolom)

#926 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 11:29

Idézet: tom007 - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 15:25

"Az sem titok, hogy az analóg silver csomagban lévő "menőbb" csatornákat apránként ki fogják venni, hogy ezzel is ösztönözzék az előfizetőket a váltásra"

Akkor meg majd én ösztönzöm őket, hogy fizessék ki a számlám digital részét. Mert ez így kényszerítés.

Az elektronikus számlán miért nem írják, hogy febr 11től indul a digitál nálunk? Mondjuk nem is baj, mert hülye lennék váltani :)

Ha átmegyek digitálra, és nem tetszik, akkor vissza mehetek analógra ugye? :Đ Megnézném ilyenkor az ügyintéző fejét :D  :Đ

Marhára kiszúrsz velük!!!!!!!  :D
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#927 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 17:39

Idézet: Luc - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 23:20

Ez nem biztos, hogy igaz. Nekünk eddig is volt társasházas hűségünk a tévére és telefonra. Nem kötöttek bele, hogy digitálisra akarunk váltani. (Mivel ez nekik is jó, gondolom)

Szia!

Nekem is társasházi kedvezményes hűségem van 2009. októberig. 3075 Ft az analog Silver, 3375 Ft - chello minimum és 1800 Ft a telefon. Nálunk is február 11-től jön a digitális kábel tv. Szerinted milyen lehetőségem van, ha szeretnék váltani a digitális tv-re, de meg szeretném tartani a társasházi kedvezményt is? Meg kell várni az októbert, vagy hamarabb is lehet váltani a digitális tv-re?

Előre is köszönöm a választ.

#928 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 05:23

Hívd fel az ügyfélszolgálatot és ott talán megmondják.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#929 Felhasználó inaktív   Luc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 14:41

Kedves UPC digital felhasználók!

Az lenne a kérdésem, hogy a HD Gold csomaghoz járó boxon lévő HDMI kimenet SD adások esetén is jobb képet produkál, mint a PACE box Scart csatlakozója, vagy semmi különbség nincs?
Bár gondolom a foci meccsek alatt látható kockásodáson és a "teljes" nézetben a játékosok körül látható  zizin nem sokat segítene a digitális képátvitel sem.. :think:

#930 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 14:52

Ha olyan tévéd van ami HD felbontású akkor mindenféleképpen érdemesebb a HD Gold bekötetése mivel azzal már fel is lehet venni az adás. Ajánlom a Movie változatot mivel azzal már öt HBO csatornát is tudsz nézni.

UPC Digital forever!!!
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#931 Felhasználó inaktív   Luc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 15:09

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 13:52

Ha olyan tévéd van ami HD felbontású akkor mindenféleképpen érdemesebb a HD Gold bekötetése mivel azzal már fel is lehet venni az adás. Ajánlom a Movie változatot mivel azzal már öt HBO csatornát is tudsz nézni.

UPC Digital forever!!!

Te a UPC beépített embere vagy?:D

Ja igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy LCD tévéről van szó. De igazából nem az ilyen marketing szövegre lettem volna kiváncsi, de azért köszi:)
HBO-ra nincs szükségem. Filmeket moziban nézek, vagy "megveszem Blu-ray-en", ami kell.

#932 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 15:23

Én ma már el sem tudom képzelni az életemet UPC Digital Gold Movie nélkül mivel annyira hozzászoktam már, hogy ha nem lenne aszem öngyi lennék mert nélküle már nem lenne értelme tévét néznem. Az alap Pace box nagyon szar, nálam csak egy hétig volt de kínszenvedés volt, szinte semmit sem tud, "csak" digitális adás vesz, ezzel szemben a két Gold box már rögzíteni is tud és így van már igazán értelme a digitális televíziózásnak. Én jelenleg 9k-t csengetek a UPC-nek a Gold Movie-ért és nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, lehetne még egy-két csatorna ami nagyon hiányzik de így is nagy a kínálat.
Canon Pixma MP540

#933 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 15:49

UPC Analog forever!!! :Đ  :Đ

Semmiféle doboz nem kell hozzá. Kábelt tv-be bedug, behangol, és már megy is. :)

#934 Felhasználó inaktív   Luc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 16:20

Arra még mindig nem kaptam választ, amit kérdeztem. :o

#935 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 16:29

Idézet: Luc - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 17:20

Arra még mindig nem kaptam választ, amit kérdeztem. :o

Szia Luc!

Amit tőled kérdeztem arra tudsz válaszoloni?

Előre is kösz.

#936 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 18:02

Mindenféleképpen jobb az LCD tévén a kép ha HDMI-n keresztül megy ki.
Canon Pixma MP540

#937 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 18:02

Idézet: tom007 - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 16:49

UPC Analog forever!!! :Đ  :Đ

Semmiféle doboz nem kell hozzá. Kábelt tv-be bedug, behangol, és már megy is. :)

De nem élvezheted a többlet szolgáltatásokat.
Canon Pixma MP540

#938 Felhasználó inaktív   Luc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:34

Idézet: drummond - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 16:39

Szia!

Nekem is társasházi kedvezményes hűségem van 2009. októberig. 3075 Ft az analog Silver, 3375 Ft - chello minimum és 1800 Ft a telefon. Nálunk is február 11-től jön a digitális kábel tv. Szerinted milyen lehetőségem van, ha szeretnék váltani a digitális tv-re, de meg szeretném tartani a társasházi kedvezményt is? Meg kell várni az októbert, vagy hamarabb is lehet váltani a digitális tv-re?

Előre is köszönöm a választ.

Bocs, most vettem észre a kérdést. Nekünk is elő társasházi hűségünk volt, amikor megrendeltem a múlt héten a digitális kábelt. Nézd meg a mostani előfizetőknek szóló ajánlatokat, és abból vonj le 25 %-ot, úgy megkapod a kedvezményes árat. Pl. nekünk a Digital Silver + Bronz telefon 4800 ft (ez ugye az (5400+1000)*0,75). A triple play csomagokra is mondott jó árat (Internettel együtt), de mivel az internetet a munkáltató fizeti, rosszabbul jöttünk volna ki, ha csökken az internet díja (furcsán hangzik, de így van).
Hívd fel a 1221-et, biztos, hogy engedni fogják, hogy előbb válts, 2011-ig szóló hűséggel.

#939 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 15:10

Idézet: Luc - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 15:34

Bocs, most vettem észre a kérdést. Nekünk is elő társasházi hűségünk volt, amikor megrendeltem a múlt héten a digitális kábelt. Nézd meg a mostani előfizetőknek szóló ajánlatokat, és abból vonj le 25 %-ot, úgy megkapod a kedvezményes árat. Pl. nekünk a Digital Silver + Bronz telefon 4800 ft (ez ugye az (5400+1000)*0,75). A triple play csomagokra is mondott jó árat (Internettel együtt), de mivel az internetet a munkáltató fizeti, rosszabbul jöttünk volna ki, ha csökken az internet díja (furcsán hangzik, de így van).
Hívd fel a 1221-et, biztos, hogy engedni fogják, hogy előbb válts, 2011-ig szóló hűséggel.

Köszönöm a választ Luc.:)

Egyébként neked mikor járt volna le az erdeti tarsasházi szerződésed? Nálad is február 11-től lesz digitális kábel tv szolgáltatás?

#940 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 15:46

Idézet: Gubek - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 19:02

De nem élvezheted a többlet szolgáltatásokat.

Felvehető adás: ott a VHS magnónk. megállítható adás: hát vhogy nem érdekel. max VHS-re felvesszük, majd pause  jobb kép: a városban hihetetlenül szép az analóg minősége  HD adások: 55cm-es képcsöves tv-n aszem hülyeség :)  több csatorna: hát igen. most az 50csatornából nézünk összesen kb 23db-ot. A digital silver-ben néznénk kb 30db-ot. Szval nekünk UPC Analog forever!! :)
Ja van még az EPG: feltalálták a netet. Vagy TXT

Amúgy meg "De nem élvezheted a többlet szolgáltatásokat."
Nemhát! Csak az áremelkedést! :)

Nemtudja vki, hogy hosszabbításnál mennyi az analóg silver? Mert már hallottam, és olvastam is 3féle árat... :confused:

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.