Idézet: drummond - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 16:39
Szia!
Nekem is társasházi kedvezményes hűségem van 2009. októberig. 3075 Ft az analog Silver, 3375 Ft - chello minimum és 1800 Ft a telefon. Nálunk is február 11-től jön a digitális kábel tv. Szerinted milyen lehetőségem van, ha szeretnék váltani a digitális tv-re, de meg szeretném tartani a társasházi kedvezményt is? Meg kell várni az októbert, vagy hamarabb is lehet váltani a digitális tv-re?
Előre is köszönöm a választ.
Bocs, most vettem észre a kérdést. Nekünk is elő társasházi hűségünk volt, amikor megrendeltem a múlt héten a digitális kábelt. Nézd meg a mostani előfizetőknek szóló ajánlatokat, és abból vonj le 25 %-ot, úgy megkapod a kedvezményes árat. Pl. nekünk a Digital Silver + Bronz telefon 4800 ft (ez ugye az (5400+1000)*0,75). A triple play csomagokra is mondott jó árat (Internettel együtt), de mivel az internetet a munkáltató fizeti, rosszabbul jöttünk volna ki, ha csökken az internet díja (furcsán hangzik, de így van).
Hívd fel a 1221-et, biztos, hogy engedni fogják, hogy előbb válts, 2011-ig szóló hűséggel.