Idézet: lazlowski - Dátum: 2010. 10. 22. 11:44
tárgy: A szoftvertesztelés nem csak nekünk jutalom (jól kezdődik..

szöveg:
blablabla
blablabla
blablabla
"Cégünk tesztelésben nyújtott segítsége elismeréseként megajándékozza Önt egy egyszeri, 2500 FT (bruttó) értékű upc videotár szolgáltatással, melynek keretében filmeket, sorozatokat rendelhet meg a médiaboxon keresztül távirányítójával, amelyet 2010.11.30-ig használhat fel. A jóváírás mindig a következő számlájában jelenik meg."
ohh...most hova fossak?
Kérdezném azoktól, akik szintén részt vettek a tesztelésben: Ti is ugyanezt az "ajándékot" "kaptátok" ??????
vagy ez személyre szabottan műkszik???.... mivel én sosem használom a sajátmárkás videotárukat....ezért én ezt kapom???

meg mi lehet ez a jóváírós cucc? először fizesd ki, aztán ha méltóztatják, akkor jóváírják egyszer (vagy nem..)?!?!?!?!
(asszem maradok ncore bácsinál...gyorsabb is, minőségibb is, tartalomgazdagabb is, hd is, na meg ingyé van..

Én ugyanezt kaptam.
Nem értem felháborodásodat. Örülnél,hogy kaptál valamit.
Az,hogy teszteltél,segítséget nyújtottál ahoz,hogy te is minden UPC előfizető minnél jobban meg legyünk elégedve a szolgáltatással.
Ezzel a szoftver és a minőség jobbá lesz.
A jóváírást meg úgy érti,hogy ha használod a videótárt az megjelenik a számlán.
ott lesz rajta,hogy videótár pl -200 ft,de ott lesz a számlán az is,hogy +200 ft jóváírás.
Neked semmit nem kell kifizetned előre.