HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5021 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 12. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 09. 12. 14:45

Tisztelt UPC-Online!

Az év elején az interneten felröppent a hír, hogy a UPC tárgyal a Digi Sport-tal! De azóta semmi infó nincs arról, hogy megszakadtak a trágyalások, kinek a hibájából vagy milyen egyéb okból kifolyólag. Van valami információja erről, amit nekünk is elmondhat, vagy semmi különös dolog az ügyben? előer is köszönöm

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre nem kapsz hivatalos választ. Mivel UPC Online egy külföldi csatornát ajánlott a szerdai BL meccsekre, szerintem szimplán nem tudtak megegyezni, és nem lesz Digisport. A napokban olvastam, hogy a kiemelt sporteseményeket (foci BL-ből egyelőre sajna csak a döntő és a magyar csapatok játszottam meccsek tartoznak ide) a csatornák kötelező jelleggel át kell adniuk a nagy, földi sugárzású csatornáknak. Általában nem szoktam támogatni a kormányzat piacszűkítő lépéseit, de ezt kivételesen tudom üdvözölni. Ez legalább biztosítani fogja, hogy nem éri meg a PRO4-féle húzás, hiszen nem generál extra nézettséget a csatorna, ha az M1 is adja az eseményt...

#5022 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 09. 12. 15:45

Tisztelt UPC-Online!

Az év elején az interneten felröppent a hír, hogy a UPC tárgyal a Digi Sport-tal! De azóta semmi infó nincs arról, hogy megszakadtak a trágyalások, kinek a hibájából vagy milyen egyéb okból kifolyólag. Van valami információja erről, amit nekünk is elmondhat, vagy semmi különös dolog az ügyben? előer is köszönöm

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 09. 12. 18:53

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre nem kapsz hivatalos választ. Mivel UPC Online egy külföldi csatornát ajánlott a szerdai BL meccsekre, szerintem szimplán nem tudtak megegyezni, és nem lesz Digisport. A napokban olvastam, hogy a kiemelt sporteseményeket (foci BL-ből egyelőre sajna csak a döntő és a magyar csapatok játszottam meccsek tartoznak ide) a csatornák kötelező jelleggel át kell adniuk a nagy, földi sugárzású csatornáknak. Általában nem szoktam támogatni a kormányzat piacszűkítő lépéseit, de ezt kivételesen tudom üdvözölni. Ez legalább biztosítani fogja, hogy nem éri meg a PRO4-féle húzás, hiszen nem generál extra nézettséget a csatorna, ha az M1 is adja az eseményt...

Valahol olvastam, hogy a Digi 75 forintot kér az alap csomagba és 150 forintot a bővített csomagba kerülésért. Azt nem tudom, hogy mindkettő vagy csak az egyik csatorna ára ez és hogy tartalmazza-e a HD változatokat is. Ha mind a négy (2 SD és 2 HD) benne van akkor talán már nem is olyan szörnyű ez a 75 forint de az a sanda gyanúm, hogy csak az egyik SD-nek az ára ennyi.

Szerintem a Digi úgy gondolta anno, hogy megszerzi a népszerű sport közvetítéseket drágán és majd a szolgáltatóktól be tudja vasalni mert úgy is ki fogják fizetni mivel az előfizetőik sírni fognak a közvetítések miatt. DE ez a stratégia úgy látszik nagyon nem jött be és a Digi most két szék közé a pad alá esett. Az lenne a legjobb ha valami elfogadható áron adná mind a két csatornát + a HD verziókat és akkor szinte biztos, hogy a nagy szolgáltatók fel is vennék a kínálatukba azonnal.

Szerkesztette: Gubek 2011. 09. 12. 18:25 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5023 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 09. 12. 18:18

Valahol olvastam, hogy a Digi 75 forintot kér az alap csomagba és 150 forintot a bővített csomagba kerülésért. Azt nem tudom, hogy mindkettő vagy csak az egyik csatorna ára ez és hogy tartalmazza-e a HD változatokat is. Ha mind a négy (2 SD és 2 HD) benne van akkor talán már nem is olyan szörnyű ez a 75 forint de az a sanda gyanúm, hogy csak az egyik SD-nek az ára ennyi.

Szerintem a Digi úgy gondolta anno, hogy megszerzi a népszerű sport közvetítéseket drágán és majd a szolgáltatóktól be tudja vasalni mert úgy is ki fogják fizetni mivel az előfizetőik sírni fognak a közvetítések miatt. DE ez a stratégia úgy látszik nagyon nem jött be és a Digi most két szék közé a pad alá esett. Az lenne a legjobb ha valami elfogadható áron adná mind a két csatornát + a HD verziókat és akkor szinte biztos, hogy a nagy szolgáltatók fel is vennék a kínálatukba azonnal.

Szerintem a nagyok most már a "csakazértse" állásponton vannak, és megvárják, míg a Digi belebukik a mutatványba. Évek óta ez a helyzet, ha eddig nem mentek el tömegek a nagyoktól, ezek után sem fognak...

#5024 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 18:31

Témába vág: http://index.hu/kult...eccseket_a_upc/

#5025 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 12. 13:01

...ami alapvetően egy ingyenes kereskedelmi tévécsatorna: http://www.lyngsat.c...tv/Germany.html
Nálunk miért is kell külön fizetni érte? Holott az eredeti, évekkel ezelőtti szerződés része volt.

Talan azert, mert az, hogy ingyen jon az egbol (maganembernek) az meg nem jelenti azt, hogy barmely kabeltarsasag dijfizetes nelkul felveheti kinalataba?
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5026 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 18:53

a digi tehet egy szívességet :fuck:
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#5027 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 12. 11:31

Ja, és most köcsög leszek:

"Ismerje meg a UPC Digitális Tv-t!" menüpont.

"Miért jobb a digitális tv?

•Kristálytiszta kép - néha nem
•Nagy felbontású (HD) csatornaválaszték -nen figyeltem, sosem tudni
•Dolby Digital 5.1-es hangrendszer -nem figyeltem, sosem tudni
•Hálózati zavarások kiküszöbölése -faszság
•Személyre szabható és tervezhető tévézés -ezt nem értem, de biztos
•Választható hang -nem mindig
•Elektronikus műsorújság -részben nem működik (infó az szinte 98%-ban hibás)
•Feliratválasztási lehetőség -részben nem működik
•Digitális videórögzítő -részben nem működik, cuccok 30%-át nem veszi fel

Plusz még fagy a doboz. Nomost ha én a digit rögzítő miatt véltottam erre, akkor majd én is kifizetem a számla felét és kvittek vagyunk? Általában nem szokott bajom lenni az UPCvel, de most kezd kicsit tele lenni az a bizonyos hócipő.

Kampó duma #1:

"Persze előre tervezetten is rögzíthet műsorokat: válassza ki a kívánt programokat az elektronikus műsorújságból, és jelölje ki felvételre. A többi már a mediabox dolga... ennyire egyszerű." Legfelejbb nem veszi fel és hasznos munkával lehet tölteni a napot, nem a TV előtt dögléssel.

Kampó duma #2:

"Senki sem szeret lemaradni a kedvenc sorozatáról. Mostantól pár gombnyomással beállíthatja, hogy a rendszer az összes epizódot automatikusan nyomon kövesse, és felvegye. Csak válassza ki az Elektronikus Műsorújságból az önt érdeklő sorozat egyik részét, és állítsa be a sorozatfelvételt. A mediabox eltárolja az epizódokat, így Ön, akkor nézheti meg őket, amikor Önnek alkalmas." Lásd előző pont, egyszer csak félbehagy egy sorozatot, vagy 1-1 részt kihagy, vagy új sorozatnak nézi és külön újra be kell programozni.

Ha nagyon unatkoznal, a hibas teljesitest kimondathatnad valamelyik hatosaggal ;) Nekem mar biztos kiverte volna az ingerkuszobomet, de nalunk nincs ez a szar (de ha lesz, se valtok digitre, az is tuti).
Archív:

#5028 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:16

upc on-line -> küldtem egy privátot, ha valamilyen ráhatással tudsz lenni az ügyre kérlek segíts! köszi!

Szerkesztette: Goodman 2011. 09. 12. 19:19 -kor

#5029 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 09. 12. 19:53

a digi tehet egy szívességet :fuck:

Ja, jöhetne hozzánk szolgáltatni pl. :)
:fuck: a upc-nek, ez az a topic

#5030 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 09. 12. 19:29

Szerintem a nagyok most már a "csakazértse" állásponton vannak, és megvárják, míg a Digi belebukik a mutatványba. Évek óta ez a helyzet, ha eddig nem mentek el tömegek a nagyoktól, ezek után sem fognak...

Kik a "nagyok"? Mert a Digi nem kicsi.

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 09. 12. 19:37

Talan azert, mert az, hogy ingyen jon az egbol (maganembernek) az meg nem jelenti azt, hogy barmely kabeltarsasag dijfizetes nelkul felveheti kinalataba?

A "bármely" kábeltársaság éveken át adta a a német kereskedelmi csatornákat. Mindkét "nagy", hiszem akkoriban csak ők voltak, meg sok kicsi, amiket azóta felvásároltak területszerzés okán.
2003-ban még az alapcsomag része volt pár fontosabb külföldi adó, 2005-ben épp a Sat1 került ki a kínálatból, míg a többi maradt.
Most kartellezve, külön fizetős csomagba került T-nél is, UPC-nél is.

Csatolt fájl:

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5031 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:28

Es az egesz jogi hattererol tudunk valamit? Hogy pl. esetleg nem az van-e, hogy addig ingyenesen engedte tovabbitan barkinek, most meg nem?
Archív:

#5032 Felhasználó inaktív   zebulon66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 12. 19:55

Ma végigkerestem az összes csatornát a digitálison.
Teszt jelleggel már megy a PRO4 adása az 50-es programhelyen.
Ezen kívül még 2 (kódolatlan) teszt csatornát találtam.
Kíváncsi vagyok ezekből mi fog kisülni.

Csatolt fájl:

#5033 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 09. 12. 20:28

Es az egesz jogi hattererol tudunk valamit? Hogy pl. esetleg nem az van-e, hogy addig ingyenesen engedte tovabbitan barkinek, most meg nem?

Most akkor az jön, hogy "örüjjé b+", hogy nem 5 euróba kerül, mint sógoréknál? Az egész digitális szarságot azért tukmálják ránk, hogy kiscsomagozni lehessen külön díjakért, miközben az analóg csatornákat csendben kivezetik. Ha meg 3 tévém, saját felvevőm, tunerkártyám van, úgy kell nekem, fizessek. Még, még, még.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#5034 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 20:44

Köszi UPC ez korrekt volt, el kell ismerni. (Pro4-re gondolok)

#5035 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 21:04

Csatlakozom, köszönjük a PRO4-et!
Papesz

#5036 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 12. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 09. 12. 20:12

Ha nagyon unatkoznal, a hibas teljesitest kimondathatnad valamelyik hatosaggal ;)

Éppen ezt olvastam, most felvétel közben újraindult. Mentem le róla a cuccokat, amint lehet, aztán kihajítom. Végül is jó 1 évet kibírtam így, egész szép teljesítmény tőlem. Csak most webről is akadozik a Barátok közt, letölteni meg nem lehet.
Make love not Wor.

#5037 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 21:32

Bárcsak a zenetévék ügyét pörgetnék így, mint ezt a 102. trágyát!

Lelkendezők: mennyivel drágul vajon ettől januárban az előfizetés? Mit lehet nézni ezen a szaron a fentmaradó heti 166 órában.

Egyedüli elismerés a TV2-é, rohadt ügyesen manipulált mindenkit és példátlanul gyorsan célba ért. Gyanúsan gyorsan.
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#5038 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 12. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 12. 22:19

Éppen ezt olvastam, most felvétel közben újraindult. Mentem le róla a cuccokat, amint lehet, aztán kihajítom. Végül is jó 1 évet kibírtam így, egész szép teljesítmény tőlem. Csak most webről is akadozik a Barátok közt, letölteni meg nem lehet.

Nálam már egy hónapja az újnak mondott másik van.
Már ez is kezdi a kockásodó felvételt. Ami analóg adás nézésekor nem látszik.
A felvételen ott van, vagy ha a beltérin keresztül nézem, akkor is vannak kockásodások.
Az újraindulásos hibára első körben azt fogják tanácsolni, hogy telepítsd újra a készüléket.

#5039 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 13. 06:10

Sziasztok!

Annak mi lehet az oka, hogy ha elindítom a műsorrögzítést a Pro4 csatornán, de párhuzamosan még nézném tovább, akkor elkezd szétesni, töredezni a kép, megcsuklik a hang, mintha gyenge lenne a jel. Ha megállítom a felvételt, akkor megy tovább rendesen. Mind a két médiabox-al ez a helyzet. Tudom még csak teszt jelleggel került be, csak ilyen hibajelenséggel eddig még nem találkoztam.

#5040 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 13. 08:11

Én is köszönöm a Pro4-et! :rolleyes:
Bár pár dolgot nem értek: azt írtátok (UPC), hogy csak nemrég kezdtétek meg a tárgyalásokat. Ez azért érdekes, mert elvileg már a második negyedév végére ígértétek az év elején (a TV2-vel együtt) a Pro4 beindítását. Aztán úgy látszik a TV2 lépett és a BL meccsek átrakásával felgyorsította a tárgyalási folyamatot.

Ugyanez igaz a Story 5-re is. Már év eleje óta megy a csatorna és pár dolgot átraktak oda a Story 4-ről, de ahogy látom, amíg nincs foci rajta, addig nem lesz Story 5 a kínálatban. :glare: Pedig a digiten bőven elfér, van hely. Szóval a Pro4 ügyében sikerült a nyomásgyakorlás a műsorral, de a Story 5-nél esély sincs.

Arról még nem is beszéltünk, hogy azóta sincs semmi hír, hogy a VH-1 vagy a VH-1 Classic is bekerüljön a csomagba, mert zenecsatorna talán ha egy van már csak (az MTV és a VIVA már nem azok, inkább tini realityk).

Szerkesztette: Mykee 2011. 09. 13. 08:11 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • Utolsó »