Idézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 09. 12. 14:45
Az év elején az interneten felröppent a hír, hogy a UPC tárgyal a Digi Sport-tal! De azóta semmi infó nincs arról, hogy megszakadtak a trágyalások, kinek a hibájából vagy milyen egyéb okból kifolyólag. Van valami információja erről, amit nekünk is elmondhat, vagy semmi különös dolog az ügyben? előer is köszönöm
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre nem kapsz hivatalos választ. Mivel UPC Online egy külföldi csatornát ajánlott a szerdai BL meccsekre, szerintem szimplán nem tudtak megegyezni, és nem lesz Digisport. A napokban olvastam, hogy a kiemelt sporteseményeket (foci BL-ből egyelőre sajna csak a döntő és a magyar csapatok játszottam meccsek tartoznak ide) a csatornák kötelező jelleggel át kell adniuk a nagy, földi sugárzású csatornáknak. Általában nem szoktam támogatni a kormányzat piacszűkítő lépéseit, de ezt kivételesen tudom üdvözölni. Ez legalább biztosítani fogja, hogy nem éri meg a PRO4-féle húzás, hiszen nem generál extra nézettséget a csatorna, ha az M1 is adja az eseményt...

Súgó
A téma zárva.