HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5161 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 11. 17:21

Sziasztok!

A távrögzítéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Van olyan opció a netes műsorújságban, amivel törölni tudom a már beállított felvételeket. Nem találok ilyet. Elnéztem valamit?
Köszi,
Gábor

#5162 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 11. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: gabor87 - Dátum: 2011. 10. 11. 18:21

Sziasztok!

A távrögzítéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Van olyan opció a netes műsorújságban, amivel törölni tudom a már beállított felvételeket. Nem találok ilyet. Elnéztem valamit?
Köszi,
Gábor

Nem nézted el. Gyaníthatóan csak egyirányú a kommunikáció az internet, és a médiabox között. :]
Gondolom, ugyanezért nem látszik a már beállított felvétel, ami esetleg ütközik.
És, mivel nem interaktív a dolog, az esetleg magasabb prioritásba helyezett távfelvétel kilökheti az egyébként fontos, korábban beállítottat.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5163 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 05:32

"Belépési díj 0 forint, amennyiben neten rendeled meg"
Aztán valahol utána kis betűvel: akkor, ha a díjneten keresztül, vagy csoportos negbízás alapján fizetem majd.
Még valami nem kéne? Még kisebb betűkkel? Kurvára nem szeretem a szopatós és átverős hirdetéseket. :doom:
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#5164 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 13. 12:21

Újabban azt is játssza a box, hogy nem teszi le magát energiatakarékos üzemmódba kikapcsolás után. Legalábbis 1 óráig vártam és semmi. Akkor visszakapcsoltam, mert azt hittem megfagyott, de nem.
Ill. tegnap este magától elindult az energiatakarékos módból. Néztem, hogy mi van, valami felvétel miatt indult-e el, de kb. csak 1 óra múlva kezdődött egy felvétel.

#5165 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 06:44

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 10. 13. 13:21

Újabban azt is játssza a box, hogy nem teszi le magát energiatakarékos üzemmódba kikapcsolás után. Legalábbis 1 óráig vártam és semmi. Akkor visszakapcsoltam, mert azt hittem megfagyott, de nem.
Ill. tegnap este magától elindult az energiatakarékos módból. Néztem, hogy mi van, valami felvétel miatt indult-e el, de kb. csak 1 óra múlva kezdődött egy felvétel.

Nekünk a műsorrögzítés működik egyre megbízhatatlanabbul. Este megint beállítottam egy felvételt, ránéztem most reggel és semmit nem vett fel :(
Néhány napja vettem észre, hogy Nickelodeon videotár pedig nem működik, legalábbis a "kérem várjon" feliratnál nem jut tovább.
AZ Ozone Network és a Life Network pedig szaggat, töredezik a kép, már-már nézhetetlen, utóbbi analógon is ilyen, így gondolom nem egyéni hibáról lehet szó.

#5166 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 07:20

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 10. 14. 07:44

Nekünk a műsorrögzítés működik egyre megbízhatatlanabbul. Este megint beállítottam egy felvételt, ránéztem most reggel és semmit nem vett fel :(
Néhány napja vettem észre, hogy Nickelodeon videotár pedig nem működik, legalábbis a "kérem várjon" feliratnál nem jut tovább.
AZ Ozone Network és a Life Network pedig szaggat, töredezik a kép, már-már nézhetetlen, utóbbi analógon is ilyen, így gondolom nem egyéni hibáról lehet szó.

Egyszer nekem is ezt csinálta, telefon az üfsz-hez, és újraregisztrálták a kártyát. Ha neked is ezt csinálják, addig ne tedd le, míg minden plusz csomagot (hbo, világ, stb), ha van hd csatikat nem aktiválnak. Ne hidd el, hogy 1-2-3 óra múlva majd megjelenik.. Csinálják meg azonnal és kész. kb 2 perc nekik, de nem szeretnek vele játszani.
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#5167 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 08:58

A sorozatrögzítést már én is utálom, tegnap este a 13-as raktár (Viasat 6) legutóbbi részéről maradtam le, mert azt nem tartotta az eddig felvett 12 rész folytatásának, pedig de. A szomorú az az egészben, hogy ezt a UPC kiadta egy külsős cégnek, és nem érdekli őket a hibás teljesítés, legalábbis semmi nem látszik abból, hogy próbálnának javítani a helyzeten.

#5168 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 13:10

Visszaköltözik a tv2-re a Bajnokok Ligája

http://sport.hir24.h...ligaja/~~fokusz

Egy normális kábelszolgáltató most cseszné ki a pro4 nevű szart a kínálatából, de mivel ez a visszaköltözés előre várható volt, csodálkoznék, ha nem együtt dolgozták volna ki ezt a koreográfiát, a közönség nyomása címmel.
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#5169 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: z67 - Dátum: 2011. 10. 14. 14:10

Visszaköltözik a tv2-re a Bajnokok Ligája

http://sport.hir24.h...ligaja/~~fokusz

Egy normális kábelszolgáltató most cseszné ki a pro4 nevű szart a kínálatából, de mivel ez a visszaköltözés előre várható volt, csodálkoznék, ha nem együtt dolgozták volna ki ezt a koreográfiát, a közönség nyomása címmel.

A jövőbelátó képességeidnek mi is nagy hasznát vennénk!...

Természetesen semmilyen, általad feltételezett összefüggés nincs a történések között, amennyiben jól emlékszünk, a csatorna a BL okán pont az előfizetők kérése alapján került be a választékba.

Szerkesztette: upc on-line 2011. 10. 14. 13:36 -kor

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#5170 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 10. 13. 13:21

Azt hittem már nem jár erre. Kedves UPC Online, a fenti jelenségnek (és a mértéktelen fagyásnak) mi lehet az oka?
Milyen kompenzáció jár azoknak, akik ezektől a hibáktól szenvednek? Emiatt nem tudnak felvenni valamit vagy csak simán deep standby helyett megy 20W-os fogyasztással a készülék egész nap megfagyva?
köszönöm!

#5171 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 10. 14. 14:35

Természetesen semmilyen, általad feltételezett összefüggés nincs a történések között, amennyiben jól emlékszünk, a csatorna a BL okán pont az előfizetők kérése alapján került be a választékba.

En mar lattam rajta azt a ket hetnyi totalcar ismetlest, ami nezheto volt a kinaltukbol, ugyhogy akar ki is lehet szedni. :-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5172 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 14:28

Az előfizetők nem kérték, hogy a TV2 átrakja egy senki által nem nézett csatornára.
Viszont mintha már többször érdeklődtek volna konkurens szolgáltató sportcsatornájáról, valamint nézhető és hallgatható zenei kínálatról.
Ami nem egyenlő sem a zene nevet viselő valóságsóval, sem a nagyszobához-házimozihoz-tévéhez kötött digitális beltéri semmitmondó rádiókínálatával.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#5173 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 19:30

A pozitív hozzáállás tetszik, a sokadik, felesleges töltelékcsatorna nem.

#5174 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 20:46

Akkor most azt kérjük (mivel változott a helyzet), hogy kerüljön ki, mert így már felesleges. Kérünk szépen helyette zenecsatorná(ka)t és/vagy Animal Planet HD-t.
Papesz

#5175 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 11:00

Hír TV-vel budapesti központi fejállomáson senkinek nincs problémája? Nálunk, kockásodik, szétesik a kép 2 napja a digitálison.

#5176 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 17:58

Unalmamban készítettem egy elképzelt csatornakiosztást amibe bekerült több sokak által vágyott csatorna is.
Letölteni INNEN lehet.
Várom a véleményeket
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5177 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 10. 18. 18:58

Unalmamban készítettem egy elképzelt csatornakiosztást amibe bekerült több sokak által vágyott csatorna is.
Letölteni INNEN lehet.
Várom a véleményeket

The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.
Amióta kiraktad, azóta.

#5178 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 19. 04:15

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 18. 21:09

The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.
Amióta kiraktad, azóta.

Próbáltam több más fájl letöltését is de azokra is ezt írta ki, túl terhelt az oldal.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5179 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 19. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2011. 10. 14. 08:20

Egyszer nekem is ezt csinálta, telefon az üfsz-hez, és újraregisztrálták a kártyát. Ha neked is ezt csinálják, addig ne tedd le, míg minden plusz csomagot (hbo, világ, stb), ha van hd csatikat nem aktiválnak. Ne hidd el, hogy 1-2-3 óra múlva majd megjelenik.. Csinálják meg azonnal és kész. kb 2 perc nekik, de nem szeretnek vele játszani.

Ezt úgy érted, hogy ha kérek egy ilyen újraregisztrálást, akkor elindulhat a Nickelodeon videótár, illetve megoldódhat a rögzítési probléma is?

#5180 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 19. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2011. 10. 18. 18:58

Letölteni INNEN lehet.
Várom a véleményeket

Nem lenne rossz ez a lista, csak gondolom ennyi plusz csatorna a havidíjon is meglátszana. Ugyanakkor nem biztos hogy lenne értelme ennyi csatornának, most is hiába van kb. 70 csatorna, sokszor így is alig találni nézhető műsort. Van ez a Filmbox csomag, az is csak ismétel, mostanában egy új filmet nem láttam rajta, mindig ugyanazokat látni. Az HBO-n is valahogy eltűntek a premier filmek, hétfőn csak egyszer-egyszer van új film, kedden sorozatok (belenéztem ebbe a Sikersorozatba, de annyira fárasztó az is, semmi humort nem láttam benne), szerda-csütörtök-péntek, sok esetben ekkor is ismétlés van este is, szombat-vasárnap van egy-egy új film. Már kezdem megbánni, hogy hűséget vállaltunk rá :(

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.