Idézet: Takeshi - Dátum: 2012. 06. 01. 10:54
Sokféle készülék járt már a kezem alatt, de ebben az árkategóriában sztem nem tudsz jobbat mondani. Az Amikóknak legalább rendszeresen frissítik a szoftverét, így azért már nincs bennük olyan sok elviselhetetlen bug. A barom megoldásokhoz nem tudok szólni, ennél sokkal idiótább menürendszerrel találkoztam már.
Egyébként használtál már ilyen készüléket, vagy csak hasból vágtad rá, hogy sz*r?
Nem vágtam rá hasból, hogy szar. (Miért van az, ha valamiről nem nyálcsorgatós áradozás megy, akkor egyesek rögtön fikázásnak veszik?).
Igen, egy Amiko SHD-8000-es boxot használok, amióta elhagytam a UPC-t, meglehetősen vegyes tapasztalatokkal. Különösen a szoftvere szar (amin pedig igen egyszerűen lehetne javítani) A kapcsolódó fórumokban kifejtettem, hogy mi vele a bajom, ha kíváncsi vagy szívesen megosztom veled is bővebben (de csak privátban, nem offolnám ezt a témát).
És tudom (és emiatt vagyok szomorú), hogy árkategóriájában a többi is ilyen, már csak azért is, mert nagy részük ugyanez a készülék csak más dobozban, más grafikával a menüben. És azt sem értem, ha egy tv kijön 80-90 ezerből, akkor egy tisztességes szoftverrel ellátott box, miért kerül annyiba?