HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5941 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 22. 10:02

Idézet: zoli62 - Dátum: 2013. 01. 21. 16:43

Hívd fel a 1221-en a lemondáási csoportot, és közöld velük, hogy neked ez nem felel meg, ezért inkább lemondanád. Nagy valószínűséggel ajánlani fognak valamit.

Nem hívtam, de írtam nekik még a hétvégén. Egyelőre semmi válasz...
Amúgy is változtatnánk, a gold telefon csomagot nem használjuk ki. Inkább bronze + voip.
Kíváncsi vagyok, mit ajánlanak.

#5942 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 11:32

Akinek korábban analógon nem volt Reflektor TV, az ne is várja az RTL2-őt analógon! Ez van a mai számlámon:

A 2013.03.03.-án hatályba lépő ÁSZF az alábbi változásokat tartalmazza: az RTL II és Muzsika TV csatorna bekerül a digital bronze csomagba. Továbbá analóg szolgáltatás esetén, amennyiben volt Reflektor TV-je (ami 2013.01.01-én megszűnt), akkor az RTL II csatorna kerül annak a helyére.

#5943 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 13:10

Idézet: szucsati - Dátum: 2013. 01. 22. 10:02

Nem hívtam, de írtam nekik még a hétvégén. Egyelőre semmi válasz...
Amúgy is változtatnánk, a gold telefon csomagot nem használjuk ki. Inkább bronze + voip.
Kíváncsi vagyok, mit ajánlanak.

Nagyszerű... megint egy ügyfélszolgálat, ahol nem olvassák el az ember levelét, és olyat írnak vissza, aminek kb. semmi köze ahhoz, amivel megkerestem őket...

#5944 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 15:35

Idézet: szucsati - Dátum: 2013. 01. 23. 13:10

Nagyszerű... megint egy ügyfélszolgálat, ahol nem olvassák el az ember levelét, és olyat írnak vissza, aminek kb. semmi köze ahhoz, amivel megkerestem őket...

Mondom, hívd fel őket, az ügyféllebelezés ugyanolyan gyenge pontjuk mint a többi telekom cégnek.
"Légy szerény mint én..."

#5945 Felhasználó inaktív   muzli 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 23. 17:40

Ma eldurrant az agyam! 2001 óta vagyok a upc-nál és mindig pontosan fizettem a számlámat. Kíváncsiságból összehasonlítottam a számlámat a upc honlapján szereplő tarifákkal és szinte minden szolgáltatásért többet fizetek. Felhívtam a 1221-t és kérdeztem, hogy hűségnyilatkozat esetén tudják-e az akciós árakat biztosítani. A válasz egyértelmű nem volt és még hozzátették, hogy amikor én szerződtem, akkor én is akciós árat kaptam. Itt elborult az agyam. Szerintem ez lesz az utolsó számla amit befizetek és irány a konkurencia. Havi kb. 17000 Ft-t veszít a upc, nem mintha számítana nekik! :banghead:

#5946 Felhasználó inaktív   geleim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 17:53

Köss új szerződést. Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot megint, mondd, hogy le akarod mondani, és ők fogják rád tukmálni az újat.

Bár ha az elmúlt években (sem) merült fel, hogy a 17k mintha kicsit sok lenne, akkor az a te sarad is, 2001-ben lehet, hogy még reális ár volt, azóta viszont ezer lehetőséged lett volna új szerződésre.

szerk: ... mert ugye régit ők nem fognak felbontani, ez nem az ő dolguk

Szerkesztette: geleim 2013. 01. 23. 17:54 -kor

#5947 Felhasználó inaktív   muzli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 18:16

Idézet: geleim - Dátum: 2013. 01. 23. 17:53

Köss új szerződést. Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot megint, mondd, hogy le akarod mondani, és ők fogják rád tukmálni az újat.

Bár ha az elmúlt években (sem) merült fel, hogy a 17k mintha kicsit sok lenne, akkor az a te sarad is, 2001-ben lehet, hogy még reális ár volt, azóta viszont ezer lehetőséged lett volna új szerződésre.

A csomagom: digital gold, Európa csomag, Világ csomag, digital HBO, MaxPak, Filmbox csomag, mediabox hd dvr, Fiber Power 50, telefon bronze díjcsomag. Így is sok?

#5948 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 18:54

Ha utánaszámolsz, ez nem annyira sok, csak kicsit. Ja, ha még tart bármi hűségnyilatkozatod, akkor nem válthatsz csak felfelé (ami nehéz lenne, mert nincs feljebb). Viszont ha már nincs hűséged, akkor tudsz kedvezményes csomagokból választani. ;-)

Mert kedvezményesen számoljunk csak:
- új csomag 9500 Ft, amiben van ez a net, gold és bronze telefon
- Európa csomag: 350 Ft
- Világ csomag: 350 Ft
- HBO MaxPak: 2850 Ft
- Filmbox csomag: 920 Ft
- HD DVR: 2000 Ft (a HD és a DVR 1000-1000 külön)

Tehát: 9500+350+350+2850+920+2000 = 15970 Ft

Tehát ha nincs mediacardod, illetve ebbe nem számoltam bele a hívásaidat (tehát UPC-n kívüli telefonálásokat), akkor ennyi lenne, ha két év hűséget vennél igénybe. Nekünk azt mondták, hogy két évre csak társasházival lehet aláírni, amúgy csak egy évre, így az első csomag ára 9500-ról 10000-re ugrik, tehát a vége 16470 Ft. Most is soknak gondolod? :-) Adj le a csomagokból és akkor lesz olcsóbb. :-)

Ha például maradna a csomag, a sima HBO csomag (nem a MaxPak), leadod a HD-t, csak a DVR-t tartod meg, lemondod az Európa, Világ és Filmbox csomagot, akkor két évre 9500+2350+1000 = 12850 lenne, egy évre 13350...

Tegyük fel, ha a neten is le tudsz adni 50-ről 25 megabitre (ez is gyors ám!), akkor meg az utóbbi csomagot cserélve: 7700+2350+1000 = 11050 lenne két évre, egy évre 11550 lenne...

Szerkesztette: Mykee 2013. 01. 23. 19:03 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5949 Felhasználó inaktív   muzli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 19:08

Idézet: Mykee - Dátum: 2013. 01. 23. 18:54

Ha utánaszámolsz, ez nem annyira sok, csak kicsit.

Mert kedvezményesen számoljunk csak:
- új csomag 9500 Ft, amiben van ez a net, gold és bronze telefon
- Európa csomag: 350 Ft
- Világ csomag: 350 Ft
- HBO MaxPak: 2850 Ft
- Filmbox csomag: 920 Ft
- HD DVR: 2000 Ft (a HD és a DVR 1000-1000 külön)

Tehát: 9500+350+350+2850+920+2000 = 15970 Ft

Tehát ha nincs mediacardod, illetve ebbe nem számoltam bele a hívásaidat (tehát UPC-n kívüli telefonálásokat), akkor ennyi lenne, ha két év hűséget vennél igénybe. Nekünk azt mondták, hogy két évre csak társasházival lehet aláírni, amúgy csak egy évre, így az első csomag ára 9500-ról 10000-re ugrik, tehát a vége 16470 Ft. Most is soknak gondolod? :-) Adj le a csomagokból és akkor lesz olcsóbb. :-)

Ha például maradna a csomag, a sima HBO csomag (nem a MaxPak), leadod a HD-t, csak a DVR-t tartod meg, lemondod az Európa, Világ és Filmbox csomagot, akkor két évre 9500+2350+1000 = 12850 lenne, egy évre 13350...

Társasházban lakunk. Nem nagy a különbség amit reklamálok, csak igazán az bosszant fel, hogy új szerződés esetén az árak kedvezőbbek. Az ügyfélszolgálatos szerint hűségnyilatkozat esetén sem lenne olcsóbb a szolgáltatás. Ki érti ezt?! Mediacard nincs, telefon csak upc hálózaton belül (szülők). Valaki tud ehhez hasonló szintű T-Home szolgáltatást?

#5950 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 19:28

Idézet: muzli - Dátum: 2013. 01. 23. 19:08

Társasházban lakunk. Nem nagy a különbség amit reklamálok, csak igazán az bosszant fel, hogy új szerződés esetén az árak kedvezőbbek. Az ügyfélszolgálatos szerint hűségnyilatkozat esetén sem lenne olcsóbb a szolgáltatás. Ki érti ezt?! Mediacard nincs, telefon csak upc hálózaton belül (szülők). Valaki tud ehhez hasonló szintű T-Home szolgáltatást?

UPC-nel alaphangon az ujabb husegszerzodes azt jelenti (ott is van a feltetelekben), hogy az uj csomagra fizetendo dij nem lehet alacsonyabb, mint az eddig fizetett dij. Ilyenbol jonnek olyan vicces dolgok, hogy en pl. (monortel teruleten, adsl-lel) nem tudok a mar kivezetett 1.5/0.5 mbps-rol 2.5/0.5-re valtani, mert annak akcios havidija alacsonyabb annal, amit most fizetek, tehat megegy csomaggal feljebb irhatnek csak ala, 8/0.75-re, havi 5300-ert. Na annyit meg fizessen nekik ezert a netert, akinek ket anyja van.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5951 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 23. 19:29

Idézet: Mykee - Dátum: 2013. 01. 23. 18:54

leadod a HD-t

Ne vicceljunk mar. 50 megas nete van, akkor mar inkabb az HBO-t.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5952 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 24. 06:48

Én azért hagytam meg a HBO-t végül, mert amikor mi csomagot váltottunk, akkor az számított, hogy a HBO és a HD között az a különbség, hogy szebb a kép. Azt a 3-4 HD csatornát, ami egyedi azt nem néztük, viszont a HBO-t igen. Párom szavával élve: a tévéadás így is szép, akkor meg ha ugyanazt látjuk, csak élesebb lenne, akkor nem tökmindegy? Minek a HD? És igaza van. :-)

#5953 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 24. 09:32

Idézet: Mykee - Dátum: 2013. 01. 24. 06:48

...

Arra gondoltam, hogyha amugyis 50 megas nete van, akkor mar mindent latott ami erdekelne, mire az HBO musorra tuzi. Szoval manapsag mar felesleges. HD pedig jo, NGC HD/Discovery latvanyos, Eurosport 1/2 is franko. Forma 1 detto a kozszolgalatin. Egyik a mult, a masik a jovo.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5954 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 24. 11:02

Így van. Rajta a döntés, miből ad le. Ha pedig nem szeretne semmiből sem engedni, annak ára van, márpedig annyi, amennyit kiszámoltam. Vagy másik szolgáltató, más kínálattal. :-)

#5955 Felhasználó inaktív   geleim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 24. 14:50

Idézet: muzli - Dátum: 2013. 01. 23. 18:16

A csomagom: digital gold, Európa csomag, Világ csomag, digital HBO, MaxPak, Filmbox csomag, mediabox hd dvr, Fiber Power 50, telefon bronze díjcsomag. Így is sok?

Nem, így tényleg nem tűnik soknak; az előző hsz-ed alapján viszont úgy tűnt, éppen te sokallod. Ha ez nem így van, akkor bocs.

Idézet: muzli - Dátum: 2013. 01. 23. 17:40

Ma eldurrant az agyam! [...] Szerintem ez lesz az utolsó számla amit befizetek és irány a konkurencia. Havi kb. 17000 Ft-t veszít a upc, nem mintha számítana nekik! :banghead:

#5956 Felhasználó inaktív   muzli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 01. 24. 17:00

Idézet: geleim - Dátum: 2013. 01. 24. 14:50

Nem, így tényleg nem tűnik soknak; az előző hsz-ed alapján viszont úgy tűnt, éppen te sokallod. Ha ez nem így van, akkor bocs.

Nem a nagyságával van gondom, a problémám igazán a régi és az új ügyfelek megkülönböztetése.

#5957 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 24. 19:37

Idézet: zoli62 - Dátum: 2013. 01. 23. 15:35

Mondom, hívd fel őket, az ügyféllebelezés ugyanolyan gyenge pontjuk mint a többi telekom cégnek.

48 + 30 perc beszélgetés után végül sikerült kevesebbért többet kapni. Mondjuk nem lett volna rossz, ha ezt e-mailen is el lehet intézni, és gyakorlatilag az e-mailem szövegét mondtam el szóban.
Először ajánlottak valamit, ami kb az az ár volt, mint a számla mellé küldött ajánlat.
Aztán mondták, hogy megkaphatjuk a 10000 Ft-os 12 hónapos hűséges csomagot 10-ért (mintha vadi új előfizetők lennénk...).
Átbeszéltük a családdal, visszahívtam őket, mondom megpróbálok belealkudni még egy HD Mediacardot. Erre azt mondták, hogy 2 év hűséggel a fentit 7500-ért megkaphatom (2k val kevesebb, mint az új előfizetőknek).

Lehiggadtam.

#5958 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 25. 10:08

Idézet: geleim - Dátum: 2013. 01. 23. 17:53

Ez nem rajta múlik. A UPC-nél NINCS LEHETŐSÉG HIVATALOSAN új akciós árat kapni, ha régi előfizető vagy.
Csak új előfizetőnek, ugyanazon a címen megadott dátum óta nem lehet előfizetés, stb, stb...

Ez a hozzáállás a UPC részéről mindenképp KIBASZÁS a régi ügyfelekkel.

Aztán az más kérdés, hogy lemondással, fenyegetőzéssel, alkudozással, mindenféle g*cizéssel miket lehet elérni... a fentieket simán.
De biztos ez az ügyfélbarát, XXI. századi módszer és hozzáállás?
És emellett merik leírni a számla hátoldalára a "hűségért járó kedvezmények" szöveget.

Én egyszer régebben már beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy hiába hivatkoznak hűségre, ha:
1. Az új előfizetők hivatalosan kisebb árat kapnak, mint a régiek
2. És ezt teszi minden más cég is - ezt az ügyfélszolgálatos mondta, hogy más cégeknél is ez a módi, az új ügyfél mindig jobb árat kap

Akkor ebből az jön ki, hogy a régi előfizető a régi szolgáltatójánál mindig az átlagár felett fizet, a másik cégnél pedig mindig átlagár alatt a kedvezmények miatt -> ezzel tökéletesen az elvándorlásra kényszerítik a régi ügyfeleket.

Hétvégén én is felhívom őket. Lemondás mellett esetleg rákérdezek, hogy az akadozó adásokat, levágott műsorcímeket, levágott epg leírást, kikapcsoló boxnál a felvételből kimaradt pár másodpercet, az újraindulgató, fagyó boxot és épp ezért kimaradt felvételeket (ami külön havidíjas szolgáltatás) és szutyok képminőséget mikor akarják megoldani vagy mit ajánlanak fel cserébe.

Esetleg mi a véleményük arról, hogy milyen véleménnyel lehet a fentiekről a fogyasztóvédelem. Tekintve, hogy mindenféle hirdetésükben szajkóznak belőle pár dolgot és kicsit mást kap az ember. Pl. 1.5 mondatnál nem hosszabb EPG-t.

Szerkesztette: vipi 2013. 01. 25. 10:12 -kor

#5959 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 25. 13:25

Idézet: vipi - Dátum: 2013. 01. 25. 10:08

Lemondás mellett esetleg rákérdezek, hogy az akadozó adásokat, levágott műsorcímeket, levágott epg leírást, kikapcsoló boxnál a felvételből kimaradt pár másodpercet, az újraindulgató, fagyó boxot és épp ezért kimaradt felvételeket (ami külön havidíjas szolgáltatás) és szutyok képminőséget mikor akarják megoldani vagy mit ajánlanak fel cserébe.

Én erre a felsorolásra azt mondanám, ha ott lennék a UPC-nél:
- az akadozó adás, szutyok képminőség kábelhiba lehet, kiküldjük a szakit és beméri a jelet, esetleg új elosztást végez
- kikapcsoló, fagyó, újrainduló box -> boxcsere, hozunk másikat
- levágott műsorcímek: a box memóriája ennyit bír megjeleníteni, ennyi fér bele a szoftverbe. Ez az összes boxunknál így van, mert ezek felülete azonos, így a legkisebb tudású boxhoz van igazítva a szoftver.

Kihagytam valamit? :-)

#5960 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 25. 17:05

Idézet: Mykee - Dátum: 2013. 01. 25. 13:25

Én erre a felsorolásra azt mondanám, ha ott lennék a UPC-nél:
- az akadozó adás, szutyok képminőség kábelhiba lehet, kiküldjük a szakit és beméri a jelet, esetleg új elosztást végez
- kikapcsoló, fagyó, újrainduló box -> boxcsere, hozunk másikat
- levágott műsorcímek: a box memóriája ennyit bír megjeleníteni, ennyi fér bele a szoftverbe. Ez az összes boxunknál így van, mert ezek felülete azonos, így a legkisebb tudású boxhoz van igazítva a szoftver.

Kihagytam valamit? :-)

Eltaláltad. :) Véletlenül nem te ülsz a vonal végén? :)

Szerkesztette: zoli62 2013. 01. 25. 17:05 -kor

"Légy szerény mint én..."

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Utolsó »