Idézet: Takeshi - Dátum: 2013. 01. 27. 03:27
Erre talán az lehet egy magyarázat, hogy abban az időben bizonyos fos tévékészülékkel rendelkező user(ek) rácuppan(nak) a tévére és rohadtul leszarják, hogy szétnyomják interferenciával kábelrendszert a tévézésükkel, Te meg miattuk szopsz. Erre mondjuk kb. az a megoldás, hogy szétvered az összes tévét a környékeden...
Ez pontosan hogyan, illetve melyik csatornán jelentkezik? Ilyet még nem láttam. A UPC képminősége messzemenően a legjobb bármely magyarországi szolgáltatóhoz képest.
Sport1-2, Eurosport pl. nagyrészt ilyen volt és M1 SD-re gondoltam még konkrétan. Egész nyáron egy kurva nagy pixelháború volt az F1 pl. Negyed képernyőnyi szürke foltok szakadtak ki az aszfaltból. És ha visszaolvasol a topicban akkor nem én voltam az egyetlen aki ezt írta. Idén szoktam rá, hogy letöltésről nézem meg. Kb. 4-5x futottam neki élőben és kapcsoltam ki felforrt aggyal 10 perc után. Egyszerűen a feliratok, idők olvashatatlanok voltak és a negyed képernyős foltokkal sem túloztam.
Olimpia szintén a 6 évvel ezelőtti kockaháborús youtube minőség volt SD-n. Mást nem szoktam M1-en nézni, de amit néztem az fos volt.
Nyilván 3D, HH meg f*szomtuggya mi volt a menő, de azért jöhetett volna SD-ben is nézhető módon.
Nem mondom, hogy szar az átlagos minőség. Nekem is az a véleményem, hogy kifejezetten jó (már amennyire scarton keresztül nézve az lehet, mert ugye ez egy másik agyrém...), de vannak olyan csatik amik kritikán aluliak.
Eurosportot szintén meg lehet nézni még az fta-hoz képest is SD-ben, hogy milyen. Pedig ott kicsit drágább a sávszélesség.
A fentit meg remélem csak viccnek szántad. Mi köze a fostévéknek a box hdmi/scart végére kötve a UPC hálózatához? Vagy mediacardra gondolsz? Csak mert a random akadozás az kb. 2 éve így megy amikor még hírből se volt kártyás megoldás.
De ha már képhibák akkor a színes blokkosodásról is írtam, az is kb. 2-3 évvel ezelőtt volt sláger, kifejezetten 1-2 sorozatnál jött elő, mindig ugyanazoknál. Analógon meg valahogy nem volt ott a színes kocka.
Szerencsére ilyennel már kb. 1 éve nem találkoztam.
más: Mediacard. Tudom, hogy van velük tapasztalatod. Több tuneresből tudsz ajánlani valamit?
Azon gondolkodtam, hogy a scart helyett jobb lenne kártyával, de a TV PVR-je egy tunerrel elég körülményes lenne.
Az igaz, hogy kártyával 1 napi EPG-t adnak csak előre?
Szerkesztette: vipi 2013. 01. 27. 23:02 -kor