ATI Mobility Radeon HD 2600-zal valakinek van gyakorlati tapasztalata? Mire számíthatok tőle sebességben? Nézegettem a Notebookcheck-en, de kíváncsi vagyok, hogy ha van valakinek személyes "kapcsolata" egy ilyennel, ő mit mond
Egy ilyen mobility HD2600-zal van "személyes kapcsolatom", ezért is regisztráltam, hogy segítségeteket, véleményeteket kérjem. Ami a tapasztalatom: egy asus Pro31sa-ban van. Nem vagyok egy nagy játékos, de gondoltam teszek egy próbát, ha a konfig adja magát egy C2D T7700 társaságában. El se szálltam tőle, mert csak a FEAR-t akartam próbálni. Nem akadozott soha, effekteket is bírta, de valamiért lefagy, úgy 5 perc után. Krix-krax a képernyő, néha áttetszőek az elemek, néha vonalak, néha elsötétül, vagy kékhalál. Ugyanez a 3dmark 06-ban is, a 2. tesztnél. Egyébként tökéletesen megy a gép, csak a grafikát nem bírja. Észrevettem, ha lent van a felbontás, beállítások, akkor semmi gond(de az nagyon lent). Gyengébb játékoknál is ok. Szerintem ez nem hardver-, hanem az illesztője hibája.
Ati driver milyenségével, problémáival úgy 2 hét után -meg, hogy visszaolvastam a topikot- tisztában vagyok. A gép lemezén régebbi volt, ezt frissítettem, telepítettem vagy 50x, moddoltam (most ilyen van fenn), valami 9.2 meg 8.5... szóval a legfrissebb. Dna-t is próbáltam, az se volt jó. Omega driver-t nem tudtam, mert egy vista ultimate 64 van fenn, és 64 bitest nem találtam. Sakk. Más op.rendszerrel kellene próbálkoznom? Egyébként cserélhető ez a kártya?
De, hogy válaszoljak a kérdésedre, én ati-s laptopot már biztos nem vennék...