Assassin's Creed
Elküldve: 2008. 02. 29. 17:14
Szerintem képeket inkább a Screenshotos tocsikba, mert ez így elég spoiler szagú.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2008. 02. 29. 17:15
vazze ez az első 5 perc :Đ
Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 02. 29. 17:15 -kor
Elküldve: 2008. 02. 29. 17:28
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 17:15
vazze ez az első 5 perc :Đ
Vazze, attól még valakit érdekelhet nem?
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2008. 02. 29. 18:01
második indítás után már nem vágott ki, megy már rendessen
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2008. 02. 29. 20:05
Na megnézte valaki hogy van-e különbség a dx9 és a dx10-es verzió között? Akár látványra akár sebességre.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 02. 29. 20:07
Azt tudom, hogy a dx9 verzió minden maxon bőven gyors
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2008. 02. 29. 21:51
Most ha őszinte lennék, egy marha nagy röhögés következne. Azt hittem ez valami nagy durranás. Nem tudom titkolni, nem igazán tetszik a játék, egyáltalán nem fogott meg. Béna az irányítás, nehéz megszokni fölöslegesen túlbonyolított, ettől el is ment a kedvem a játéktól elég rendesen. Bár a történet egész érdekesnek néz ki. Talán majd kap mégegy esélyt nem tudom, mindenesetre most elég volt belőle.
Elküldve: 2008. 02. 29. 22:10
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 21:51
Most ha őszinte lennék, egy marha nagy röhögés következne. Azt hittem ez valami nagy durranás. Nem tudom titkolni, nem igazán tetszik a játék, egyáltalán nem fogott meg. Béna az irányítás, nehéz megszokni fölöslegesen túlbonyolított, ettől el is ment a kedvem a játéktól elég rendesen. Bár a történet egész érdekesnek néz ki. Talán majd kap mégegy esélyt nem tudom, mindenesetre most elég volt belőle.
Mi van rajt túlbonyolítva?
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2008. 02. 29. 22:17
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 22:10
Mi van rajt túlbonyolítva? 
magyarítással valóban egyszerűnn lenne, énse értek néha mindent...sőt :Đ
szvsz profi angol kell hogyha az elején érteni akarod imt magyatáznak neked mikor fekszel abban a szarban
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2008. 02. 29. 22:19
az irányításhoz nem kell angoltudás
szerinetm is túlbonyolított, xboxon is az volt.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 02. 29. 22:20
Azt értem hogy mit mondanak. Ettől még az irányítás körülményes eléggé. Harc közben úgy éreztem leginkább, hogy nem én irányítom.
Elküldve: 2008. 02. 29. 23:16
na játszottam kicsit huzamosabb ideig, egyre jobban tetszik
Elküldve: 2008. 03. 01. 00:09
Az milyen már, hogy a legutolsó katona is meg tudja azokat csinálni mint te?
Ugyanúgy felfutnak a falra/házra, ugyanúgy átugranak mindenhova, gerendákon is stabilan közlekednek... Nem értem igazán a dolgot
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 03. 01. 00:21
A legutolsó csöves is ugyanazzal a mozgáskultúrával rendelkezik
Tipikus elnagyoltság, ami az ilyen játékokra jellemző.
Elküldve: 2008. 03. 01. 00:44
Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 0:09
Az milyen már, hogy a legutolsó katona is meg tudja azokat csinálni mint te?
Ugyanúgy felfutnak a falra/házra, ugyanúgy átugranak mindenhova, gerendákon is stabilan közlekednek... Nem értem igazán a dolgot 
jaja, azt énis akartam már írni
Elküldve: 2008. 03. 01. 08:01
Vááá...minden ok, csak nincs beszédhang a játékban!
Hangeffektek, menühangok,ilyesmik vannak, de beszédhang nincs. Néztem már a játékban, minden max hangerőn van...
Mi lehet a gond?
Codec pack-ból K-Lite Mega van fenn, de eddig semmit nem zavart be soha...most frissítettem is, de nem jó így sem. Soundmax HD van ugye alaplapi hangkártyának, ahhoz szerintem a legfrissebb driver. Valaki help please, bejelentése (Xbox 360-as) óta várom ezt a játékot!
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2008. 03. 01. 08:10
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 8:05
az a baj hogy újratöltötted..
Nállam van beszéd.
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2008. 03. 01. 08:23
Idézet: sQr` - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 8:01
Vááá...minden ok, csak nincs beszédhang a játékban!
Hangeffektek, menühangok,ilyesmik vannak, de beszédhang nincs. Néztem már a játékban, minden max hangerőn van...
Mi lehet a gond?
Codec pack-ból K-Lite Mega van fenn, de eddig semmit nem zavart be soha...most frissítettem is, de nem jó így sem. Soundmax HD van ugye alaplapi hangkártyának, ahhoz szerintem a legfrissebb driver. Valaki help please, bejelentése (Xbox 360-as) óta várom ezt a játékot! 
A problémád forrása a driverileg kiforrott creativehanngkari verő alaplapi chiped.
Nézd meg a readme-ben milyen codec-et használ a gamma.
A játék maga elég langyos, viszont a pályák mesteriek. Amúgy tipikus hegymászójáték; mássz fel minél magasabbra hogy legyen infód, ments meg polgárokat a katonáktól, plusz mélyedjünk el a szaracén gondolatvilágban.
Elküldve: 2008. 03. 01. 08:34
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 9:10
Nállam van beszéd. 
Nem mindenkinél jön elő

Súgó
A téma zárva.