HWSW Informatikai Kerekasztal: Assassin's Creed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Assassin's Creed

#361 Felhasználó inaktív   macy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 10. 11:54

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 12:21

Nekem elment a beszéd hang benne csak úgy.
Még az elején volt aztán már amikor a központban felkel az elején a csávó és lehet váltani a kamerák között akkor már nem hallottam semmit.
Mondjuk most lett újraindítva csak a gépem majd mindjárt kipróbálom hogy jobb lett-e.

Vedd le az auidónál a hardveres gyorsítást alapra.

Jó nektek, nálam el sem indul a játék 3200+ Barton, HD 2600XT 512, 1GB Ram-mal. Pedig ha 3200+ Sempronnal megy, akkor nálam is el kéne indulnia. Lehet driver gond lesz?
-Gigabyte GA-MA56S-S3 * AMD 64 X2 6000+ * Kingmax 2x2GB DDR2 * Sapphire HD 2600XT 512MB * Audigy2 ZS * Creativ Inspire T5400-

#362 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 12:57

Idézet: PetruZ - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 10:46

3-4 órát nyomtam vele folyamatosan, semmi baja, semmi akadás, semmi fagyás. :)

:dance: :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#363 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 13:14

Idézet: macy - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 11:54

Vedd le az auidónál a hardveres gyorsítást alapra.

Jó nektek, nálam el sem indul a játék 3200+ Barton, HD 2600XT 512, 1GB Ram-mal. Pedig ha 3200+ Sempronnal megy, akkor nálam is el kéne indulnia. Lehet driver gond lesz?

sse2 a bartonba nincs az lehet a baj

Szerkesztette: djculture 2008. 04. 10. 13:14 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#364 Felhasználó inaktív   macy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 15:04

Idézet: djculture - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 14:14

sse2 a bartonba nincs az lehet a baj

Basszus.
-Gigabyte GA-MA56S-S3 * AMD 64 X2 6000+ * Kingmax 2x2GB DDR2 * Sapphire HD 2600XT 512MB * Audigy2 ZS * Creativ Inspire T5400-

#365 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 13:40

Assassin's Creed, I can't quit you

Fasza.  :Đ
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#366 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 14:38

Idézet: Frosty - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 14:40

alt-f4.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#367 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 08:47

Assasssin's Creed: 1/2 of screen pixelized along diagonal

Nálam is hasonló hiba van 1680x1050-ben DX9 módban, bár nem ennyire durva.

Karakter jobb oldala felől nézve recés a padlók közötti rész...
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

...bal oldala felől pedig már nem:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

100% nagyításnál rendesen látható a különbség.

Mozgás közben(futás, lovaglás) még feltűnőbb ahogy az út előtted a kép jobb oldalán pixeleződik, bal oldalt meg nem.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#368 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 09:28

Idézet: Frosty - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 9:47

Mozgás közben(futás, lovaglás) még feltűnőbb ahogy az út előtted a kép jobb oldalán pixeleződik, bal oldalt meg nem.

A jobb oldalhoz kell még egy GTX...  :)
Vki linkelt már ugyanilyet oldalakkal ezelőtt.

#369 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 20:54

Ez a játék egyszerűen lenyűgöző! Képes voltam előlről kezdeni, de most már tovább jutottam sokkal mint a "demo"-ban. Nagyon jók az extra küldetések is, a városok csodálatosak a sztori szépen alakul....egyszerűen csúcs.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#370 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 23:30

Na, kivégeztem.

Nekem tetszett nagyon, bár volt 1-2 rész aminél agyf@szt kaptam. A végén sokan fogtok örülni.  :omg:
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#371 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 00:19

Idézet: sQr` - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 21:54

Ez a játék egyszerűen lenyűgöző! Képes voltam előlről kezdeni, de most már tovább jutottam sokkal mint a "demo"-ban. Nagyon jók az extra küldetések is, a városok csodálatosak a sztori szépen alakul....egyszerűen csúcs.

Amikor ilyeneket olvasok sírni tudnék, de komolyan.

#372 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 07:43

Ezt megértem, de el kell fogadnod hogy az értékelése egy játéknak szubjektív. Te túlságosan a hibákat keresed a játék(ok)ban, én megpróbálok azza a kevéssel amelyik megérdemli szórakozni....elfogult vagyok, ez tény, mert a középkori hangulat, keverve a scfivel engem a padlóra küldött, a free running (parkour) sportot magam is művelem, ami itt szerintem igen jól meg lett oldva, a vívás ha kitanulod szerintem nagyon élvezetes, a bérgyilkos "assassin" karakter nálam favorite....ezen kívül pedig ki lehet röhögni, de volt a gépemen UT III, Bioshock, Gears of War, Crysis....de még egyik sem nyűgözött le grafikailag - ha már továbbléptünk minden máson - mint ez az alkotás. Sokszor megállok, és csak nézem, milyen szép a város...

Szóval ne sírj, inkább írd le hogy miért annyira szemét ez szerinted. ;)

#373 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 08:14

Szerintem azért hulladék ez a játék, mert nagyon repetatív. Szinte ugyanazt az 5-6 féle küldetést kell megcsinálni minden városban. Legalábbis, ameddig én eljutottam ez volt a tendencia. Az tény, hogy a graf kiemelkedően szép, szerintem ebben nincs komolyabb vita, meg az alapötlet is kiváló, igazából a gémpléj gyenge nagyon.

#374 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 08:18

Idézet: Warton - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 9:14

Szerintem azért hulladék ez a játék, mert nagyon repetatív. Szinte ugyanazt az 5-6 féle küldetést kell megcsinálni minden városban. Legalábbis, ameddig én eljutottam ez volt a tendencia. Az tény, hogy a graf kiemelkedően szép, szerintem ebben nincs komolyabb vita, meg az alapötlet is kiváló, igazából a gémpléj gyenge nagyon.

Ez sajnos így van. A grafika miatt még is muszáj újra és újra belogolnom... :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#375 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 08:36

Ami engem zavart igazából az az, hogy nem mindig lehetett tetszőleges módon vagy helyről becserkészni az célpontokat.
Twittegylet

#376 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 09:17

Nem tudom...én Jeruzsálemnél voltam, az összes zászlót összeszedtem, az összes kilátót megmásztam a Királyság területén is...de mikor kijött az új werzió, szívbaj nélkül újrakezdtem, ugyan úgy megmásztam az összes kilátót, összeszedegettem a zászlókat és valahogy nem zavar most sem, hogy 100x-ra mászok meg egy tornyot ugyan olyan módon, vagy hogy civileket mentek, akik 2-3 szöveget váltogatnak kb "mentegetőzésül"....nekem nem vált még unalmassá, most sem, hogy az egész városrészt felfedeztem, minden kilátóját megmásztam, civiljét megmentettem, információs küldetését megcsináltam az 5. célpontnál is....

#377 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 09:24

Idézet: sQr` - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 10:17

Nem tudom...én Jeruzsálemnél voltam, az összes zászlót összeszedtem, az összes kilátót megmásztam a Királyság területén is...de mikor kijött az új werzió, szívbaj nélkül újrakezdtem, ugyan úgy megmásztam az összes kilátót, összeszedegettem a zászlókat és valahogy nem zavar most sem, hogy 100x-ra mászok meg egy tornyot ugyan olyan módon, vagy hogy civileket mentek, akik 2-3 szöveget váltogatnak kb "mentegetőzésül"....nekem nem vált még unalmassá, most sem, hogy az egész városrészt felfedeztem, minden kilátóját megmásztam, civiljét megmentettem, információs küldetését megcsináltam az 5. célpontnál is....

Legjobb: "Curse the christian King and his infidel army!"  :nevet2:

Nem hallottam legalább kétszázszor, akkor egyszer se.  :Đ
Twittegylet

#378 Felhasználó inaktív   NoXoN 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 13. 12:44

Hello! A következő problémám adódott, simán játszottam vele órákat, de damascusba állandóan leáll a játék, feladatkezelőben a program nem válaszol kiírással, volt valakinek ilyen? Valami ötlet?

#379 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:10

Idézet: sQr` - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 8:43

Szóval ne sírj, inkább írd le hogy miért annyira szemét ez szerinted. ;)

Már leírtam korábban.

Idézet

The enormous and lovingly crafted world is totally wasted. You get a GTA-esque sandbox environment, but there is nothing to do except for the tedious and pointless missions.

Adott egy tényleg marha jól kinéző és hatalmas bejárható terület, amiben semmit nem tudsz csinálni az unalmas, ismétlődő, és értelmetlen küldetéseken kívül.

Ez tipikusan az a játék, amiben ha az intro és az endgame videót nézed csak meg akkor sem maradsz le semmiről. Ha az első küldetés után vége lenne a játéknak, akkor talán nem lenne unalmas, merthogy onnantól csak ismétlődés van. Én már a korábbi hibás verziót sem vittem "végig". Amikor a 3. lookout pointra másztam fel, már leestem a székről az unalomtól, és a pickpocket meg kihallgatós küldetés már az első alkalommal elvalvás felé lökdösött. A civilek megmentése is csak első alkalommal fun, még a harcrendszer is csak unalmas nyomkodássá megy át onnantól fogva, hogy az összes animációt láttad már 5x.

#380 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:51

A harcrendszert ne is mond... :omg: Bal egér gomb, bal egér gomb, bal egér gomb győzelem vagy nem. Igazán nem tudom, hogy mitől függ, de nem is érdekel túlzottan.

szerk.: amúgy a GTA-ban sem tudsz sok mindent csinálni missionon kívül egy-két artista mutatványon kívül, de ott legalább a missionok változatosabbak voltak. Na jó ott is mindig meg kellett ölni valakit, de legalább mindig máshogyan.

Szerkesztette: Warton 2008. 04. 13. 18:53 -kor

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.