A monotonításról meg nem tudok mást mondani....nekem nem vállt még most sem unalmassá, még úgy sem hogy ugyan azt a részét is végigjátszottam újra a játéknak amit már egyszer...
Assassin's Creed
Elküldve: 2008. 04. 13. 19:12
Azért ne hord le, mert nem érted - az amúgy nem túl bonyolult - harcrendszerét....
A monotonításról meg nem tudok mást mondani....nekem nem vállt még most sem unalmassá, még úgy sem hogy ugyan azt a részét is végigjátszottam újra a játéknak amit már egyszer...
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550
Elküldve: 2008. 04. 13. 19:36
Az AC-nek két igazán gyenge pontja van szerintem azon túl, hogy a sandbox jellegű világot nem töltötték fel elég tartalommal:
A karakterek nem eléggé erősek(pedig a sztori jó)
Nem kényszerít a játék a lopakodásra(ld. thief), pedig egy bérgyilkosnak ez az egyik fő tehetsége elvileg, és nem is díjaz, ha valaki tényleg lopakodik. Ezért nagy kár - szinte mindenhol át lehet rombolni "Bérgyilkos vagyok, üssetek" pólóban..
A karakterek nem eléggé erősek(pedig a sztori jó)
Nem kényszerít a játék a lopakodásra(ld. thief), pedig egy bérgyilkosnak ez az egyik fő tehetsége elvileg, és nem is díjaz, ha valaki tényleg lopakodik. Ezért nagy kár - szinte mindenhol át lehet rombolni "Bérgyilkos vagyok, üssetek" pólóban..
Szerkesztette: spidey 2008. 04. 13. 19:37 -kor
Elküldve: 2008. 04. 14. 09:34
Nekem bejön a játék, csak az az iszonyat sok duma benne, bár addig van időm kimenni kávét csinálni .
Gondolom a konfig miatt viszont a hang kicsit hamarabb " lefut " mint a kép és ez elég mókás.
Nem akad, semmi ilyen csak az átvezetőkben le van maradva a kép.
Gondolom a konfig miatt viszont a hang kicsit hamarabb " lefut " mint a kép és ez elég mókás.
Nem akad, semmi ilyen csak az átvezetőkben le van maradva a kép.
Elküldve: 2008. 04. 14. 14:05
Vista alatt hogy a tökömbe lehet megcsináli hogy ne ablakba fusson?
Nem tudom miért de csak így indul de ott legalább van beszéd hang, XP alatt meg nincs beszédhangom de ott van fullscreen
Nem tudom miért de csak így indul de ott legalább van beszéd hang, XP alatt meg nincs beszédhangom de ott van fullscreen
Elküldve: 2008. 04. 14. 14:07
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 15:05
ALT+Enter nem segít?
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 04. 14. 15:13
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 15:05
Inditsd dx9 módban, vagy állits progressive jelet be, Nálam legalábbis interleaced jelnél fut ablakban.
Az Isten Ostora!
A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.
A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.
Elküldve: 2008. 04. 14. 15:26
Idézet: Attees - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 16:13
vagy állits progressive jelet be, Nálam legalábbis interleaced jelnél fut ablakban.
Ezt hol?
Elküldve: 2008. 04. 14. 16:53
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 16:26
Ezt hol?
Képernyő felbontásnál... pl:-1920*1080p
-1280*720p
Tehát nem a játékban beálltott felbontás számit, hanem a Win valamilyen nem interleaced felbontásban menjen.
Az Isten Ostora!
Elküldve: 2008. 04. 14. 17:56
Idézet: Attees - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 17:53
Képernyő felbontásnál... pl:-1920*1080p
-1280*720p
Tehát nem a játékban beálltott felbontás számit, hanem a Win valamilyen nem interleaced felbontásban menjen.
-1280*720p
Közbe megjavúlt attól hogy nem az Assasin izédx10.exe vel indítottam el hanem a game.exe vagy mivel. és azóta jó :Đ
Elküldve: 2008. 04. 14. 18:18
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 18:56
Közbe megjavúlt attól hogy nem az Assasin izédx10.exe vel indítottam el hanem a game.exe vagy mivel. és azóta jó :Đ
Az Isten Ostora!
Elküldve: 2008. 04. 15. 09:12
Tegnap akkorát szívtam... A damaszkuszi első küldetés után jártam, a fickót már megtaláltam, a hallgatózásos bejátszás már lement, a tetőkön cserkésztem befelé, már pont alattam volt, rá-lock-oltam, fegyvert váltottam és... rossz gombot nyomtam, ezért a tető széléről ugrás+gyilok helyett szimpla drop-ot csinált.
Ott lógtam az orra (meg a testőrei orra) előtt talpig assassin-ban, mindannyian jól meg is lepődtünk. Lett is ramazuri, bár sikerült megúszni ép bőrrel, és le is vágtam menekülés közben. 
Egyébként nem rossz játék, csak tényleg nagyon repetatív, és a harcrendszert meg sehogy sem tudom megszokni. Legalább a hozzám hasonló fakezűeknek berakhattak volna valami Witcher-szerű "lángoló kard ikon" módot.
A feliratozás hiánya pedig nagyon fájó. Bár elég tisztán és érthetően beszélnek, az olvasott angolom ezerszer jobb, mint a hallás utáni.
Egyébként nem rossz játék, csak tényleg nagyon repetatív, és a harcrendszert meg sehogy sem tudom megszokni. Legalább a hozzám hasonló fakezűeknek berakhattak volna valami Witcher-szerű "lángoló kard ikon" módot.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.
Elküldve: 2008. 04. 17. 07:41
ennyire szar iranyitast en mar regen lattam
ok, hogy konzol meg minden... de ha mar pcn fut, akkor legyen mar vmi olyasmi iranyitasa, aminek a pchez van koze.
Elküldve: 2008. 04. 17. 09:29
Szerintem simán fasza az irányítás. Grafika is nekem eddig a best of best.
Nagyon hangulatos.
Nagyon hangulatos.
Elküldve: 2008. 04. 17. 10:29
bementem a zuhanyzoba, aztan ideoda valtogatott, alig tudtam kijonni - szvsz feleslegesen van tulbonyolitva billentyuzeten.
Elküldve: 2008. 04. 17. 11:41
Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 11:29
bementem a zuhanyzoba, aztan ideoda valtogatott, alig tudtam kijonni - szvsz feleslegesen van tulbonyolitva billentyuzeten.
Ott a kamera kezelés van elbaszva kontrkétan.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2008. 04. 17. 14:22
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 12:41
Ott a kamera kezelés van elbaszva kontrkétan.
nalam ez az iranyitas resze. legalabbis azzal szorosan osszefugg.
Elküldve: 2008. 04. 17. 16:33
Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 15:22
nalam ez az iranyitas resze. legalabbis azzal szorosan osszefugg.
Mashol nekem nem volt vele bajom, ott az a baj hogy fixre vált és ahogy kijössz meg vissza és megfordulnak a gombok.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2008. 04. 17. 16:41
Idézet: arn - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 8:41
ennyire szar iranyitast en mar regen lattam
ok, hogy konzol meg minden... de ha mar pcn fut, akkor legyen mar vmi olyasmi iranyitasa, aminek a pchez van koze.
Jajjmár... van egy E, egy Space meg egy Shift gombod... mi ebben a nehéz? Nektek eke való a kezetekbe. :Đ
Szerkesztette: spidey 2008. 04. 17. 16:42 -kor
Elküldve: 2008. 04. 18. 02:49
Idézet: Frosty - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 9:47
Assasssin's Creed: 1/2 of screen pixelized along diagonal
Nálam is hasonló hiba van 1680x1050-ben DX9 módban, bár nem ennyire durva.
Karakter jobb oldala felől nézve recés a padlók közötti rész...
KÉP
...bal oldala felől pedig már nem:
100% nagyításnál rendesen látható a különbség.
Mozgás közben(futás, lovaglás) még feltűnőbb ahogy az út előtted a kép jobb oldalán pixeleződik, bal oldalt meg nem.
Nálam is hasonló hiba van 1680x1050-ben DX9 módban, bár nem ennyire durva.
Karakter jobb oldala felől nézve recés a padlók közötti rész...
KÉP
...bal oldala felől pedig már nem:
100% nagyításnál rendesen látható a különbség.
Mozgás közben(futás, lovaglás) még feltűnőbb ahogy az út előtted a kép jobb oldalán pixeleződik, bal oldalt meg nem.
Nálam így néz ki http://img159.images...2/wtfloltt7.jpg
Szóval nincs ez a hiba. dx9 169.13-as driver.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.

Súgó
A téma zárva.