HWSW Informatikai Kerekasztal: Assassin's Creed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Assassin's Creed

#481 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 21. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 21. 14:44

2) Valahol a legyőzött nagyfőnököt be kellett volna dobni valamibe...amit nem tettem meg, csak leüttem, meg tornyot gyújtottam, ezért nem adott, csak 50%-ot. Azután meg már nem találtam vissza hozzá, hogy elhurcoljam a megfelelő helyre.
Ot ugy kellett volna megolnod, hogy beledobod az allvanyzatba. Keso banat, marad a memoria ujrajatszasa.

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 21. 14:44

És a baltát sem tudom úgy dobni két kézzel, ahogy a trailerben láttam, meg a pisztolyt sem tom, mikor használja magától.
Tavolsagi fegyverekhez F-fel becelzod, aztan jobb egergomb. Ha tovabb tartod a jobb gombot, akkor par eset kivetelevel insta-kill.

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#482 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 21. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 21. 14:52

Az Animus jelen esetben ugye = Mátrix? Mármint értelmezéstechnikailag úgy kell elképzelni?

A virtual training?
Az egyik része az ugye az, hogy szaladj/ugralj vegig a pályán arany/ezüst/bronz fokozatért?
Ott még el is megy, bár tegnap másfé órát tartott, mire az elsőt egyáltalán meg tudtam csinálni desinc nélkül... nem állt rá a kezem a bupla falmászásra, meg a csimpaszkodásból oldalra elugrás közben előre megkapaszkodásra.

Itt van olyan is, hogy szurkálj le mindet anélkül, hogy észrevennének, meg ugyanez AllWepon üzemmódban. Ez jó, megy.

Illetve egy olyan, hogy támadnak sokan, ne hagyd magad megütni. Na itt lehetne a mindenféle kombókat gyakorolni, de mire elolvasnám, hogy melyik mire jó, addigra a felénél bejön a desinc, mert valaki hátbavágott... és restart. Szóval ez nem hatékony a tanulásra és a begyakorlására, mert mindig megszakad és töltöget, ráadásul az alapinformációt sem tudom elolvasni sokszor. A 4 ember karc nélkül csak véletlenül jött össze, de nem tudom, hogy csináltam.

Akkor marad a kezikonyv.

#483 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 03. 21. 17:48

Mapon nyomd meg az F1-et, ott van egy egész használható jelmagyarázat. A nem működő boltokat pedig kihalványítva látod, ha már felderítetted a területet.

És tényleg. Thx. :respect2:
Sokkal érthetőbb lett így a játék.
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#484 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 03. 21. 18:53

Akkor marad a kezikonyv.

Végigolvastam, de még mindig vannak kérdéseim.

Két alkalommal zsebeltek ki. Elkezdtem kergetni, de a yard is üldözte. Le is nyilazták, aztán engem is betámadtak, mert gondolom nem örültek, hogy néha én is odasóztam neki.
szóval ez így eléggé unfair.

Néha meg megjelenik egy piros pajzs szerű ikon a minitérképen, hogy ott egy zsebtolvaj menekül, vele mit kell kezdeni, hogy hozzám csatlakozzon?
Olyan is volt, amikor rongyálarcos figurák rontottak rám, megtámadtak, védekeztem, a yard is beszállt, és engem is ütöttek ők is. A végén csak én maradtam talpon. Ez sem túl szeencsés. Most vagy meg akarnak menteni, vagy mivan?

Találtam főhadiszállásnak való épületeket, de csak kurtizán vagy katonai központot csinálhatok belőlük, tolvajt nem. Ahhoz valami központi épületet kellene felújítani, amit nem tudom, hol találok. Bár lehet kiveri a szemem.
Amúgy a fél területet már "felszabadítottam", viszont a jobbik típusú kardot nem hagyja megvenni, mert valami shop questet kell befejezni. Azmiaz? Hol tudom megnézni, milyen küldetések vannak felvéve, és mit kell hozzájuk teljesíteni?

szerk: Amúgy most egy kútban lóg, amíg haza nem megyek, hagy kamatozzon a pénze, mert mindig abból van a legkevesebb. Elkölteni marha könnyű mindenféle renoválásokra.

Szerkesztette: vaakuum 2011. 03. 22. 08:54 -kor

#485 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 22. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 22. 08:51

Végigolvastam, de még mindig vannak kérdéseim.
...

Tamadasok tolvajuldozes kozben vagy besugo csoportok felol: a varosorok nem tudjak, hogy azert uldozod a zsebtolvajt, mert meglopott, csak azt latjak, hogy uldozod. Egyebkent sem allsz a nepszerusegi lista elen. A varosorok nem akarnak megmenteni, ok a vallasi-politikai elitet szolgaljak.
Tolvaj kozpont: a terkep delnyugati sarkaban van. Ha azt felszabaditod, akkor egyreszt lesz egy hangulatos kocsmad, masreszt a szabad epuletekbol tolvajtanyat is csinalhatsz.
Shop quest-ek: az assassin torony kornyeken levo boltokban van egy-egy Shop Quest menupont, ahol az arusok megmondjak, hogy milyen extra cuccokra van szukseguk. Ha azokat osszegyujtod es visszamesz hozzajuk, akkor tudod megvenni a felkinalt kulonlegesnek nevezett termekeket. Csak mire osszegyujtod a cuccokat, addigra alig lesz kozottuk valoban kulonleges.
Penz kamatoztatas: egy bizonyos osszeg utan a bankok nem gyujtik tovabb a beveteleket, ezert Enzio hiaba log a kutban. Az osszes bankot renovalva ez a hatar 80-90.000 florin korul van, nem emlekszem pontosan.

#486 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 00:48

Köszönöm!

Kérdés:
Romolus 3 tekercse megvan.
A hely is, ahol a kincsek vannak.De azt mondja, előbb szedjem le a kulcsokat a tekercsről.
Na azt hogy kell?

Van már 6 assassinom :)kellett hozzá a kocsma-assassin épület renoválás. Borgia tornyot fütyöggve foglalok... nagyon király :)

#487 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 03:55

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 22. 23:48

Köszönöm!

Kérdés:
Romolus 3 tekercse megvan.
A hely is, ahol a kincsek vannak.De azt mondja, előbb szedjem le a kulcsokat a tekercsről.
Na azt hogy kell?

Van már 6 assassinom :)kellett hozzá a kocsma-assassin épület renoválás. Borgia tornyot fütyöggve foglalok... nagyon király :)

Mind a 6 tekercs kell, akkor tudod kinyitni a kincses "kamrát".
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#488 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Bins - Dátum: 2011. 03. 23. 05:55

Mind a 6 tekercs kell, akkor tudod kinyitni a kincses "kamrát".

hoppá!

Akkor a másik három lejárat a még szürke területeken lehet érzésem szerint.

És mi van ott? Remélem, hogy valami tápos könnyű páncél egy erős egykezes karddal...
Sajnos ahogy fejlődik a felszerelése, annál könnyebben utolérik a mindenféle rendfenntartók, így nehéz elmenekülni. Bár egyedül is lerendez játszva 10+ ellenfelet, de nem szeretem a nagy zsongást magam körül.

A barátnő szabadítós küldi nagyon tetszett, a lovaskocsis vadnyugatot idéző epizód sem volt rossz, meg a koskoponyás ágyékkötőbe öltözött bankert is jól eltalálták. Annyira gusztustalan volt, hogy örültem neki, mikor végre legyakható lett :)

Egyenlőre fejlődnek az assasinok, nagyon hangulatos, hogy őket is lehet menagelni. Kár, hogy az ottani 10 perc az realtime nem annyi :(
Szóval a cuccot akkor nem érdemes gyűjtögetni a shop questekhez, így legalább eladhatom a fölösleget.

#489 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 23. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 23. 08:35

1. És mi van ott? Remélem, hogy valami tápos könnyű páncél egy erős egykezes karddal...
2. Szóval a cuccot akkor nem érdemes gyűjtögetni a shop questekhez, így legalább eladhatom a fölösleget.

1. Erdemes vegigcsinalni... Eros kardot ott nem talalsz, de annak meg mi mas kellhetne, mint Altaďr kardja? Ahhoz a Hideoutban kifuggesztett feladatokat kell vegigcsinalni, semmi extra. A tolvaj/harcos/kurtizan feladatokat meg nem csinaltam vegig, azok teljesiteseert mi jar?

2. A 100%-hoz kelleni fognak a shop questekert jaro fegyverek/pancelok/terkepek/festmenyek is.

#490 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 03. 23. 10:59

1. Erdemes vegigcsinalni... Eros kardot ott nem talalsz, de annak meg mi mas kellhetne, mint Altaïr kardja? Ahhoz a Hideoutban kifuggesztett feladatokat kell vegigcsinalni, semmi extra. A tolvaj/harcos/kurtizan feladatokat meg nem csinaltam vegig, azok teljesiteseert mi jar?

2. A 100%-hoz kelleni fognak a shop questekert jaro fegyverek/pancelok/terkepek/festmenyek is.

Az Altair kard jól hangzik, mert most egy kétkezes pallossal nyomulok. Bár a nagybaltát is szerettem, mert a hosszú atck nyomással tényleg sikerült dobálnom. Meg a földről felvett dárdát is izomból :) Szóval nagyon tetszik, csak kár, hogy annyira mégsem szabad az eseménysorozat, mint amennyire gondoltam. Van például olyan Borgia uralom alatt álló terület, ahová nem enged bemenni, mert azonnal desinc következik.

Egyébként elsőre nem sikerült mindent 100 %ra megcsinálni, de magamtól még nem töltöttem vissza semmit, csak ha a kari kitörte a nyakát egy elvétett ugrásban, vagy leüttek.

Újabb kérdés: előkerült Leonardo, és felajánlott cuccokat megvásárlásra. Én automatikusan megvettem az elsőt, a dupla pengét, de a többit is ki tudtam volna pengetni, csak utána már nem kínálta fel. Én meg azt hittem, olyan, mint egy boltos NPC. Nem tudom, mi volt a másik kettő ajánlata, amiről lemaradtam :( Lehet azt még valahogy megnézni reload nélkül, mik voltak azok? Meg lhet venni esetleg?

szerk: A fegyvereknél a speed véletlenül nem pont fordítva, vagy egyenesen hibásan működik? Egy kétkezes pallos hogy a francba lehet gyorsabb, mint egy stiletto? Pedig a jelzés szerint több csillagja van a speed tulajdonságon.

Szerkesztette: vaakuum 2011. 03. 23. 11:09 -kor

#491 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 23. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 23. 10:59

Újabb kérdés: előkerült Leonardo, és felajánlott cuccokat megvásárlásra. Én automatikusan megvettem az elsőt, a dupla pengét, de a többit is ki tudtam volna pengetni, csak utána már nem kínálta fel. Én meg azt hittem, olyan, mint egy boltos NPC. Nem tudom, mi volt a másik kettő ajánlata, amiről lemaradtam :( Lehet azt még valahogy megnézni reload nélkül, mik voltak azok? Meg lhet venni esetleg?
Leonardo ujra fel fog tunni, pontosabban kesobb felrajzolja majd a jelet egy-egy padra, ahol meg tudod venni a masik ket eszkozt.

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 23. 10:59

szerk: A fegyvereknél a speed véletlenül nem pont fordítva, vagy egyenesen hibásan működik? Egy kétkezes pallos hogy a francba lehet gyorsabb, mint egy stiletto? Pedig a jelzés szerint több csillagja van a speed tulajdonságon.
A pallos ketkezes, a stiletto pedig egykezes fegyver. Ez ket jatekmechanikai dolgot jelent: a) a pallos a ketkezesek kozott gyorsabb lehet, mint a stiletto az egykezesek kozott; b) a pallos mellett nem tudsz pisztolyt rantani, a stiletto mellett pedig igen (par sikeres tamadas egy ellenfel ellen egy egykezes fegyverrel, aztan hosszan nyomva tartott bal gomb: pisztolyos kivegzes).

#492 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 14:56

A Leonardo féle jelet mindig ugyan azon a padon kell figyelni, ahol először találkoztunk?
Vagy akárhol? (remélem nem, mert akkor tuti nem találkozok vele többet)

Azt hiszem, ezt most végigjátszom úgy, ahogy sikerül, aztán majd az ismeretek birtokában újra, saját igény szerint. Csak kár, hogy a Romolus cuccokat nem lehet elég korán megszerezni...bár még mindig nem tudom, mi az, de feltételezem, hogy valami nagyon tápos lesz, ha ennyire bonyolult.

Háózatban szoktatok játszani?

#493 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 23. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 23. 13:56

A Leonardo féle jelet mindig ugyan azon a padon kell figyelni, ahol először találkoztunk?
Vagy akárhol? (remélem nem, mert akkor tuti nem találkozok vele többet)

Azt hiszem, ezt most végigjátszom úgy, ahogy sikerül, aztán majd az ismeretek birtokában újra, saját igény szerint. Csak kár, hogy a Romolus cuccokat nem lehet elég korán megszerezni...bár még mindig nem tudom, mi az, de feltételezem, hogy valami nagyon tápos lesz, ha ennyire bonyolult.

Háózatban szoktatok játszani?

Leonardo jele mindíg máshol szokott megjelenni, de előbb utóbb biztosan belefutsz, a fehér kockán egy L betű jelzésbe. A dupla pengén kívül azthiszem egy kesztyűt lehet venni a jobb mászás ( vagyis a mászás közbeni ugráshoz) érdekében, és egy olyan cuccot amivel mérgezett nyilakat lehet lőni. Úgy emlékszem ha a war machines küldiket csinálod akkor kapod meg az ejtőernyőt meg talán még valamit nem emlékszem pontosan.

A Romolusos kincs nekem nem tetszett annyira mint amit a kettőben lehetett megszerezni annyit elárulok, viszont nekem az egész jtáékban ezek a küldik tetszettek a legjobban, mert imádok ugrálni, freerunozni Ezioval és ezeknél főleg ezt kellett.
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#494 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 24. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Bins - Dátum: 2011. 03. 23. 18:05

Leonardo jele mindíg máshol szokott megjelenni, de előbb utóbb biztosan belefutsz, a fehér kockán egy L betű jelzésbe. A dupla pengén kívül azthiszem egy kesztyűt lehet venni a jobb mászás ( vagyis a mászás közbeni ugráshoz) érdekében, és egy olyan cuccot amivel mérgezett nyilakat lehet lőni. Úgy emlékszem ha a war machines küldiket csinálod akkor kapod meg az ejtőernyőt meg talán még valamit nem emlékszem pontosan.

A Romolusos kincs nekem nem tetszett annyira mint amit a kettőben lehetett megszerezni annyit elárulok, viszont nekem az egész játékban ezek a küldik tetszettek a legjobban, mert imádok ugrálni, freerunozni Ezioval és ezeknél főleg ezt kellett.

A három cuccot már megvettem tőle, de még csak egy war machine-t csaptam szét.
Romolus: Francba...
Egyébként letakarítottam az utolsó tornyot is, és felmásztam az utolsó kilátóra, de a hatodik lejárat meg még mindig nem látszik a térképen. Pedig azt hittem, hogy ezek a mellékszálak tényleg szabadon választható időpontban vehetőek fel. Ezek szerint mégsem :( :( :(

Az assassinok között van egyébként valami különbség képességek terén? Mióta elérték a max szintet, semmit nem lehet rajtuk javítani, és a ruhájukat sem lehet már színezni. Így nem tudom, mikor melyik jött segíteni, és ez kicsit zavar, olyan személytelenné teszi az egészet.
Ha a csatában kell besegíteni a fullpáncélos konzervdoboz fejűekkel szemben, akkor némelyik ellégé gyengusz. Bár a füstbombát jól kezelik, és utána kicsit lendületet kapnak...
Amit sajnálok, hogy 5-nél többet nem lehet küldözgetni egyszerre. A fejlesztési időszakban jó lett volna. Most az utolsónak érkezett lvl1 szintű megy a négy lvl 7 karival, és szerintem 4-5 küldivel ő is maxon lesz.

Szerkesztette: vaakuum 2011. 03. 24. 09:26 -kor

#495 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 24. 20:24

Uhh bazz. :) AC Brotherhood-ban minden maxon, 4xAA+16xAF és 80 fps átlag. :huh: :happy: Nem is emlékszem, hogy ilyen lett volna nálam egy új játéknál. :blush: Fura, de jó érzés! :Đ
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#496 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 24. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 24. 08:22

A három cuccot már megvettem tőle, de még csak egy war machine-t csaptam szét.
Romolus: Francba...
Egyébként letakarítottam az utolsó tornyot is, és felmásztam az utolsó kilátóra, de a hatodik lejárat meg még mindig nem látszik a térképen. Pedig azt hittem, hogy ezek a mellékszálak tényleg szabadon választható időpontban vehetőek fel. Ezek szerint mégsem :( :( :(

a war machinekböl szerintem a első 2 szar...a 3 adik kurva jó...
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#497 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 03. 24. 22:51

a war machinekböl szerintem a első 2 szar...a 3 adik kurva jó...

Nem tudom, melyik a harmadik, mert mond a három látszik a térképen. Amit én megcsináltam, ott egy szekérre szerelt löveget kellett felrobantani, egy másikkal meg elmenekültek, de utolértem, és az is felrobbant :)

A másik három is ilyen lesz? Sajnos vasárnapig nem lesz lehetőségem játszani vele, de nagyon fúrja az oldalam.

Az assassin irányelveknek már majdnem megfeleltem, még van vagy 2 harc közbeni riasztás.
Kérdés: a harc közbeni riasztás az az, amikor őrökkel verekszem, és hívok segítséget, az assassinok használata a cél leküzdésére meg az, amikor a feje fölött pirossal kijelölt célszemélyre küldöm őket?
Csak mert ugye a mezítlábas katonát is ki tudom jelölni célszemélynek ugyan úgy, mint amikor a dobókést használom. (amikor a rombuszba rendezett kis négyzetekkel mutatja a fejük fölött az életerőt)

#498 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 25. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 25. 09:37

Kérdés: a harc közbeni riasztás az az, amikor őrökkel verekszem, és hívok segítséget, az assassinok használata a cél leküzdésére meg az, amikor a feje fölött pirossal kijelölt célszemélyre küldöm őket?

En ugy vettem eszre, hogy ha mar harcolsz, es kozben hivsz assassint, akkor az "harc kozbeni riasztas", ha pedig harc elott vagy helyett a tavolbol akarkire rakuldod oket, az "cel lekuzdese".

#499 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 14:33

Hát elég idióta vége lett...nem is igazán értettem, hogy ki kivel van, meg miért :(

A hatodik Romolus lejáratot nem találtam meg! Hogy a picsba lehet azt megcsinálni?
Az assassin küldetéseket meg nem is hagyta teljesíteni, mert a vízvezeték alagútba a vége felé már nem engedett belépni hogy hazamehessek, onnantól kötött volt a cselekménysorozat.
Sajnálom, hogy az assassinokat az utolsó csatában teljesen nélkülözni kellett.
Zászlókból vagy 6-ot siekrült összeszedni a 100-ból, és a Leonardo küldetést sem fejeztem be. A tollból is vagy 3 van meg összesen. Ezek a mellékszálak mire jók?
Shop questek is elmaradtak. és még vagy 4-5 vízművet meg lehetett volna reparáltatni.

A Brotherhood előtti rész az milyen? Érdemes lehet elkezdeni?

Szerk: az action camera frequency beállítás az mit csinál?

Szerkesztette: vaakuum 2011. 03. 27. 14:39 -kor

#500 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 25. 08:37

Nem tudom, melyik a harmadik, mert mond a három látszik a térképen. Amit én megcsináltam, ott egy szekérre szerelt löveget kellett felrobantani, egy másikkal meg elmenekültek, de utolértem, és az is felrobbant :)

A másik három is ilyen lesz? Sajnos vasárnapig nem lesz lehetőségem játszani vele, de nagyon fúrja az oldalam.

hát 1x lesz 1 repülös egy hajós meg 1 tankos
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nem indíthatsz témát.