The Wheelman Vin Diesel
Elküldve: 2009. 03. 09. 16:58
Jééé ez ue3 motoros
(most teszem fel és látom a könyvtár/file neveken)

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 03. 09. 16:59 -kor
Elküldve: 2009. 03. 09. 17:03
Azt hittem a borítón/manualon van rajta és telepítés közben azt olvasgatod

- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2009. 03. 09. 17:40
Ja értem :Đ
Na felért már?
Na felért már?

- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2009. 03. 09. 18:01
fel, de nem megy. Lehet a drágábbat kellett volna megvenni mégis
:Đ

Elküldve: 2009. 03. 09. 18:38
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:01
fel, de nem megy. Lehet a drágábbat kellett volna megvenni mégis
:Đ

Heheh savanyú a szőlő? :Đ
Elküldve: 2009. 03. 14. 04:04
X360-on probaltam ki az iment a DEMO-t. Rovid leszek es velos:
- grafika: ilyen ronda UE3 motoros jatekot eddig meg nem lattunk (lehet a PC-s szebb lesz de konzolos valtozat az hihetetlen ronda... de nemcsak maga a kinezet, hanem meg a mozgasok is benak
- hangok: a szovegeket valoszinuleg egy 14 eves gyerek irta, a rendezo meg szerintem elaludt es ugy mondtak fel a szinkront... a hangefektusok monotonok es gyengek
- fizika, iranyithatosag. roviden: LOL! kicsit bovebben: ha azt mondom hogy semmi bajom az arcade autoversenyekkel, sot inkabb azokat szeretem mint a szimulatorokat, es azzal folytatom hogy ennek a jateknak annyi koze van fizikahoz mint eszkimonak a halkonzervhez, akkor mindenki vonja le maganak a kovetkeztetest... az auto ugy megy mint sinen... kiveve akkor nem amikor kene, ugyanis az egyik kezeddel losz a masikkal meg az autot ugraltatod, jobbra balra (es igen, szo szoros ertelmeben ugral) hogy lelokd az ellent az utrol, mar csak eppen iranyitani nem marad kezed.
- gameplay: inkabb jatszodj pacman-t, jobban jarsz
Egy szo mint szaz, ha eloveszed a GTA3-at vagy Vice Cityt akkor jobban jarsz. ... Es komolyan mondom hogy reg volt amikor igy ledobbentem egy jatek szinvonalatol!
PS: a legLOLabb ficsör az aimed shot, amikor a jatek lelassul (yes, ismet bullet time!) es akar egyetlen pisztolylovessel eltavolithatsz egy 6 (hat) jarmuves autoblokadot.... ja nem... lehet hogy megiscsak az "air jack" funkcio, vagyis ha kozel huzol (ertsd 10-20 meter siman belefer) az uldozott autohoz akkor Vin Diesel baratunk kecske (kenguru/pokember/rayman/etc) modjara szokik at a mi autonkbol a masiknak a tetejere majd onnan rohelyes manoverrel az auto belsejebe az elso ablakon kereztul.
- grafika: ilyen ronda UE3 motoros jatekot eddig meg nem lattunk (lehet a PC-s szebb lesz de konzolos valtozat az hihetetlen ronda... de nemcsak maga a kinezet, hanem meg a mozgasok is benak
- hangok: a szovegeket valoszinuleg egy 14 eves gyerek irta, a rendezo meg szerintem elaludt es ugy mondtak fel a szinkront... a hangefektusok monotonok es gyengek
- fizika, iranyithatosag. roviden: LOL! kicsit bovebben: ha azt mondom hogy semmi bajom az arcade autoversenyekkel, sot inkabb azokat szeretem mint a szimulatorokat, es azzal folytatom hogy ennek a jateknak annyi koze van fizikahoz mint eszkimonak a halkonzervhez, akkor mindenki vonja le maganak a kovetkeztetest... az auto ugy megy mint sinen... kiveve akkor nem amikor kene, ugyanis az egyik kezeddel losz a masikkal meg az autot ugraltatod, jobbra balra (es igen, szo szoros ertelmeben ugral) hogy lelokd az ellent az utrol, mar csak eppen iranyitani nem marad kezed.
- gameplay: inkabb jatszodj pacman-t, jobban jarsz
Egy szo mint szaz, ha eloveszed a GTA3-at vagy Vice Cityt akkor jobban jarsz. ... Es komolyan mondom hogy reg volt amikor igy ledobbentem egy jatek szinvonalatol!
PS: a legLOLabb ficsör az aimed shot, amikor a jatek lelassul (yes, ismet bullet time!) es akar egyetlen pisztolylovessel eltavolithatsz egy 6 (hat) jarmuves autoblokadot.... ja nem... lehet hogy megiscsak az "air jack" funkcio, vagyis ha kozel huzol (ertsd 10-20 meter siman belefer) az uldozott autohoz akkor Vin Diesel baratunk kecske (kenguru/pokember/rayman/etc) modjara szokik at a mi autonkbol a masiknak a tetejere majd onnan rohelyes manoverrel az auto belsejebe az elso ablakon kereztul.
Szerkesztette: Vortex07 2009. 03. 14. 04:08 -kor
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2009. 03. 18. 06:29
Metrós gameplay
A vidből ítélve szvsz a grafikával semmi baj nincs. A gameplay viszont.. nos.. Miért érzem úgy hogy ez egy rohadt nehéz és idegesítő missön lesz?
A vidből ítélve szvsz a grafikával semmi baj nincs. A gameplay viszont.. nos.. Miért érzem úgy hogy ez egy rohadt nehéz és idegesítő missön lesz?

Elküldve: 2009. 03. 18. 08:02
kövezzetek meg, de én várom. oké, ez nem autós játék, hanem valami over the top akció izé. ezzel a felfogással szerintem élvezni fogom.
viszot... az eddigi videókban mindenhol nagyon szar liftzene ment. nem értem miért. pont ilyen játékokhoz kéne jó zenéket berakni.
(az is vicces volt ahogy a metróalagútba lement 5-6 kabrió :Đ )
viszot... az eddigi videókban mindenhol nagyon szar liftzene ment. nem értem miért. pont ilyen játékokhoz kéne jó zenéket berakni.
(az is vicces volt ahogy a metróalagútba lement 5-6 kabrió :Đ )
JóSebesség
Elküldve: 2009. 03. 19. 13:32
Nem rossz, de azért nem egy GTA szint. Na de a grafika szép, a játékmenet akár be is válhat... meglátjuk.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 03. 19. 20:14
megnéztem a gs tesztes videót
két dolog tünt fel nagyon
az egyik az hogy kb 5 fajta autó van,a másik pedig hogy rohadt kihalt a város
két dolog tünt fel nagyon
az egyik az hogy kb 5 fajta autó van,a másik pedig hogy rohadt kihalt a város
Elküldve: 2009. 03. 20. 14:57
Na mostmár elvileg tényleg mindjárt próba 
A jelenlegiből is le lehet szűrni h milyen
(gondolok itt a portolásra, meg a játékmenetre.. ill hát a gfx-re
)

A jelenlegiből is le lehet szűrni h milyen

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 03. 20. 14:58 -kor
Elküldve: 2009. 03. 20. 14:59
Várom a leírásod M@x...kiváncsi vagyok milyennek találod. :/
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 03. 20. 15:00
Én amitől félek az az ue3-ból jól ismert swappeléses akadásos feature (texture streaming)
Ekkora területen ugye...
Ekkora területen ugye...
Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 03. 20. 15:01 -kor