Huteni normalisan hut, azzal nincs gond.
Most 46 perc nem berregre jutott 36 perc berreg, ez zavar.
Ezek szerint megiscsak szamitott valamit, hogy mar csak par mm jeg van a fagyasztoban, nem 5 centi.
Kozben felhivtam egy szerelot, szerinte nem erdemes javitani a 15 eves hutot, mert 20k-ba fajna egy ajtogumi csere+gazfeltoltes.
Raadasul egy oreg kompresszor nem biztos, hogy birja, ha teletoltik gazzal. (Bar emlekeim szerint 6-7 eve cserelve volt, mert leegett.)
Mint megtudtam, a fagyaszto ajtajan nem lehet gumit cserelni, mivel egybe van ontve az ajtoval.

Sebaj, az ugyis egyben van, igy nem kell a komplett ajtot cserelni, csak a huto resz gumija van kiszakadva.
Ugyhogy most elmaszok, veszek 3.5 meter gumit, aztan delutani csavarozgatnivalo megvan.
Bar erdekes mutatvany lesz az 5nm konyhaban tologatni a hutot, mivel a konyhaszekreny utban van.
Az meg nem fer ki a hutotol+falra csavarozott asztaltol
Aztan meglatom, mennyit szamit, ha tovabbra sem jo, akkor kieszem a fagyasztobol a kajat (nem tudom hova rakni...), aztan leolvaszt, ha ugy sem, akkor gazcsere.
Ja, ekkora hutobol meg egy egyszerubb kerul ujonnan 75k-ba, komolyabb meg 100k, arra meg vegkepp nincs love...