HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 11:51

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 12:44

Telcontar, most irt Redbiro MSN-en. Az mondta, Romania jan.1-rol EU tag lesz es akkor mennenek. Elfer nalad addig a cucc? Ha nem, akkor valahogy el tudna jutni hozzam? Nalam vannak a monitorok. Koszi.

Szóval igen. Az egyszerűség kedvéért megvárnánk a jan. 1. bűvös dátumot.

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.

Üdv

Szabolcs

#102 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 15:25

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 3:17

Esetleg össze lehetne kötni a tranzakciót a ZooLee féle felajánlással, mert ahhoz már szereztem járgányt. Persze az ügyintézés még hátra van, tekintettel, hogy Lee cimbora egyelőre el van tűnve.

Apropó!

Jahnó említi, hogy van nála két moncsi is. Esetleg a Fóti gép ezekkel lerendezhető lenne-e?

A fóti gépet már átadtam, csak hülye fejjel nem írtam be ide. Vannak viszont képek, este, otthonról belinkelem ide.
... a trip back in time is all I need ...

#103 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 15:27

Idézet: redbiro - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 12:51

Szóval igen. Az egyszerűség kedvéért megvárnánk a jan. 1. bűvös dátumot.

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.

Üdv

Szabolcs

Maradhatnak jan. 1-ig (sőt, pár héttel tovább is) a gépek. Attól még mindig vannak elszállítható kész gépek, legfeljebb nem tíz darab lesz, csak öt. :)

#104 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 17:13

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 16:27

Maradhatnak jan. 1-ig (sőt, pár héttel tovább is) a gépek. Attól még mindig vannak elszállítható kész gépek, legfeljebb nem tíz darab lesz, csak öt. :)

Az erdelyiek kulcsra keszek? :) Tehat kantar, meg minden? Tudnal legyszi mellekelni tapkabelt, billt, egeret? Illetve, ha nem vagy nem annyit, akkor legyszi ird meg, hogy mibol mennyi es milyen csatlakozasu kell. Kosz!

#105 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 17:19

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 16:25

A fóti gépet már átadtam,

Akkóóó nem szóóótam!
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#106 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 17:21

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 18:13

Az erdelyiek kulcsra keszek? :) Tehat kantar, meg minden? Tudnal legyszi mellekelni tapkabelt, billt, egeret? Illetve, ha nem vagy nem annyit, akkor legyszi ird meg, hogy mibol mennyi es milyen csatlakozasu kell. Kosz!

Amennyiben bármilyen kiegészítő kell, innen a "Csipetkéktöl" is mehet, sőt, ha kell vannak gyári legfrissebb opuszt (SP2) tartalmazó cédáim is. Persze csak akkor, ha azok vannak a kimenő gépeken.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#107 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 18:37

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 18:13

Kantár hol van, hol nemvan. Mindegyikre volt egyszer telepítve, csak sokról letöröltem. Átlagosan és gépenként 1 - 1,5 óra alatt pótolható. Egér, billa, tápkábel van mindhez.

Szerkesztette: Telcontar 2006. 09. 19. 18:40 -kor

#108 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 18:39

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 18:21

Amennyiben bármilyen kiegészítő kell, innen a "Csipetkéktöl" is mehet, sőt, ha kell vannak gyári legfrissebb opuszt (SP2) tartalmazó cédáim is. Persze csak akkor, ha azok vannak a kimenő gépeken.

Nem, jobbára péegy és pékettő osztályú gépek vannak itt. Ami erősebb (péhármas osztályú) gép van, az is legfeljebb 128 MB RAM-mal.

Szerkesztette: Telcontar 2006. 09. 19. 18:39 -kor

#109 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 18:55

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 19:39

Nem, jobbára péegy és pékettő osztályú gépek vannak itt. Ami erősebb (péhármas osztályú) gép van, az is legfeljebb 128 MB RAM-mal.

Ha nem, akkor nem. Gondoltam, hogy nem valami erőgépek, de hozzájutottam jó sok eredeti cédához, amely ezt az opuszt tartalmazza. Ezért mertem ajánlani, de más is jelentkezhet mindaddig amíg mindet (elég sok van) el nem osztogatom.

#110 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 19:28

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 19:55

Ha nem, akkor nem. Gondoltam, hogy nem valami erőgépek, de hozzájutottam jó sok eredeti cédához, amely ezt az opuszt tartalmazza. Ezért mertem ajánlani, de más is jelentkezhet mindaddig amíg mindet (elég sok van) el nem osztogatom.

A gyári CD önmagában még kevés a program legalitásának bizonyításához. Windows XP esetén szükség van az eredetiséget bizonyító hologramos matricára is (amin nem mellesleg rajt' van a Product Key is), valamint a világon minden program esetén kell a vásárlást igazoló számla. A Windows XP-ket ráadásul telepítés után legfeljebb 30 nappal aktiválni is kell, amit megtehet a licensz tulajdonosa Interneten (egész nap és egész éjjel), vagy telefonon (csak munkaidőben).

#111 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 19:32

Holmes barát, megjött holló néne! Nagyon szépen köszönöm a küldeményt!

#112 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 20:17

Kép

Kép a fóti gépátadásról.

#113 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 21:59

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 20:28

A gyári CD önmagában...

Nem akarok itt okoskodni, de nem hiszem, hogy Szőkének egy szakajtó XP-je lenne. Meg hát a PéEgyeken nagyon rosszul is futna az az opusz. :think:  Sejtésem szerint egy régebbi kiadás lehet, vagy valamelyik Linux disztrib.  :Đ Azokhoz meg nem kell aktíválás. Pláne nem Erdélyországban...

U.i.: Én meg tudnék adni Widows Vista Ultimate RC1 telepítő DVD-t. Csak a hardverek kicsit vékonyak lennének hozzá. DE LEGÁLIS! (Jövő júniusig. :rolleyes: )

Szerkesztette: zoltánszól 2006. 09. 19. 22:05 -kor

#114 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 22:07

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 21:17

Kép a fóti gépátadásról.

Hát igen. Tényleg rászoruló...
Gratulálok és sok ilyen képet szeretnék még látni Tőled és másoktól is. :respect:

#115 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 01:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 21:17

Kép a fóti gépátadásról.

GRATULA!

#116 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 01:44

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 22:59

de nem hiszem, hogy Szőkének egy szakajtó XP-je lenne.

Igazad van. Nem egy szakajtónyi, de egy nagy zsáknyi (igaz a hozzá tartozó könyvvel, leírásokkal együtt) van belőle. OEM-s. Ráadásul SP2, és biztosan nem tartalmazzák az esetleges hibákat, melyet az öszefésülés, avagy a másolás idézhet elő.

Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 20. 01:56 -kor

#117 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 07:12

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 19:37

Kantár hol van, hol nemvan. Mindegyikre volt egyszer telepítve, csak sokról letöröltem. Átlagosan és gépenként 1 - 1,5 óra alatt pótolható. Egér, billa, tápkábel van mindhez.

Fel tudod mindegyikre tenni kérlek? Ott nemigen lesz annál több idő, hogy lerakják és bedugják.

#118 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:13

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 20:28

Windows XP esetén szükség van az eredetiséget bizonyító hologramos matricára is (amin nem mellesleg rajt' van a Product Key is), valamint a világon minden program esetén kell a vásárlást igazoló számla.

És amikor a takarítónéni takarít és egy mozdulattal letakaritja a gépröl azta gagyi cimkét amit MS újitott... bezzeg a régi az csak akkor jött le ha felxel kivágtad a vasból...

Eredeti cd meg kb a falra jó disznek serial hiányában jaja.

#119 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 16:31

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:13

És amikor a takarítónéni takarít és egy mozdulattal letakaritja a gépröl azta gagyi cimkét amit MS újitott... bezzeg a régi az csak akkor jött le ha felxel kivágtad a vasból...

na erre találtam én ki, hogy a gyengén felragasztott azonositót, hogy lehet megerősiteni.

Fogsz egy széles celluxot, tehát nem az irodait, hanem a kb 5cm széleset. Ráragasztod a cimkére ugy hogy a cellux mindenhól tulérjen a cimkén 1-1 cm . Előveszel egy sima de tömör fé,met a hőelvezetés miatt, ezekután jöhet a hőlégfúvó.  Kicsit !!!!!! nem mint állat rámelegited a celluxot, és amikor látod hogy olvadni kezdene akkor eldobod a hőlégfúvót, és a vassal amit elözőleg odakészitettél erősen rászoritod a melegitett részre

10 mp és kész. a lágy cellux szinte leszedhetettlenül beleég a fém polusaiba ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#120 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 20. 17:07

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 17:31

na erre találtam én ki, hogy a gyengén felragasztott azonositót, hogy lehet megerősiteni.

Fogsz egy széles celluxot, tehát nem az irodait, hanem a kb 5cm széleset. Ráragasztod a cimkére ugy hogy a cellux mindenhól tulérjen a cimkén 1-1 cm . Előveszel egy sima de tömör fé,met a hőelvezetés miatt, ezekután jöhet a hőlégfúvó.  Kicsit !!!!!! nem mint állat rámelegited a celluxot, és amikor látod hogy olvadni kezdene akkor eldobod a hőlégfúvót, és a vassal amit elözőleg odakészitettél erősen rászoritod a melegitett részre

10 mp és kész. a lágy cellux szinte leszedhetettlenül beleég a fém polusaiba ;)

:Đ  Ezt kikell próbálni. Intézek egy hőlégfúvót. köszi! :cool:

Szerkesztette: Malmsteen 2006. 09. 20. 17:18 -kor

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »